ΦΥΣΙΓΓΙΑ ΚΑΙ ΚΑΙΡΙΚΕΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ

Απάντηση
Άβαταρ μέλους
kypros

Re: ΦΥΣΙΓΓΙΑ ΚΑΙ ΚΑΙΡΙΚΕΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ

Δημοσίευση από kypros »

stelios25 έγραψε:Παιδια κανενας που εχει miroku mk70 sporting 18.5 να μας πει τι χαρτουτσιες παιζει για τσιχλα ?
φιλε μου με το μκ 70 θα εχεις πολυ καλα αποτελεσματα με τα εξης φισιγγια..

πρωι και ποφισιμα..
κιλλερ 32 γρ διαφανες νο 12
ολυμπια σκεετ κιτρινες 32 νο 9

ολοημερο
βικτορυ ροκετ 29 νο 8

ολοημερο ξεροκαιρος
ολυμπια τορτο 28 νο 9

εχω το οπλο αυτο και κυνηγω εγω και ο πατερας μου πολλα χρονια μαζι του. δοκιμασε αυτα τα φισιγγια και θα εισαι πολυ χαπυ!
Μακάρι οι νέοι να ´ξεραν κι γέροι να μπορούσαν...
Άβαταρ μέλους
LAGOS
Full Member

Δημοσίευση από LAGOS »

Παιδιά έχει κανένας να προτείνι φυσίγγια τσίχλας για Β525? Με το προηγούμενο όπλο χρησιμοποιούσα σχεδόν μόνο Victory και συνήθως είχα πρόβλημα τα πρωινά στο ποφύσημα.
Αν βρέθηκε αντίδοτο....δεν το θέλω. ..
Stelios K.
Full Member

Δημοσίευση από Stelios K. »

LAGOS έγραψε:Παιδιά έχει κανένας να προτείνι φυσίγγια τσίχλας για Β525? Με το προηγούμενο όπλο χρησιμοποιούσα σχεδόν μόνο Victory και συνήθως είχα πρόβλημα τα πρωινά στο ποφύσημα.

SAGA 28 DISPERSANDE 10N, 30 EXPORT 10N. TELOS.........
A KAI TITANO 31 OPEN GIA PARA POLU KRIO (TZHAI POUNTO)
NIKOLAS
Full Member

Δημοσίευση από NIKOLAS »

LAGOS έγραψε:Παιδιά έχει κανένας να προτείνι φυσίγγια τσίχλας για Β525? Με το προηγούμενο όπλο χρησιμοποιούσα σχεδόν μόνο Victory και συνήθως είχα πρόβλημα τα πρωινά στο ποφύσημα.
ΦΙΛΕ ΕΙΔΙΚΑ ΓΙΑ BROWNING-MIROKU ΔΟΚΙΜΑΣΕ KILLER 32GR NO 12 ΤΑΠΠΑ ΔΙΑΦΑΝΕΣ ΧΡΩΜΑ.ΜΗΛΟΥΜΕΝ ΟΣΟΙ ΤΑ ΕΠΕΞΑΝ ΕΜΕΙΝΑΝ ΑΠΟΛΥΤΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΟΙ ,ΦΥΣΙΚΑ ΤΟ ΦΟΥΣΙΕΚΚΙΝ ΤΟΥΤΟΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΑΡΑ ΓΙΑ ΠΟΦΗΣΙΜΑ.
Άβαταρ μέλους
LAGOS
Full Member

Δημοσίευση από LAGOS »

Φίλοι μου σας ευχαριστώ για τις πολυτιμές σας συμβουλές.
Όταν λέτε ποφήσιμα εννόειτε πρίν να βγεί ο ήλιος? Δηλαδή για απόγευμα εν κάμνουν καθόλου?
Αν βρέθηκε αντίδοτο....δεν το θέλω. ..
Άβαταρ μέλους
Breda Pegaso

Δημοσίευση από Breda Pegaso »

Για καμια ωρα απο τις 6 μεχρι 7. Βασικα ειναι για κοντινες αποστασεις, δεν ειναι θεμα οτι αν την πεξεις μετα δε θα πεσει! Σου δινεουν πλεονεκτημα στις κοντινες.

Καμνουν και οταν παεις σε τζιηταστρο τζιαι τα πουλια ερκουνται πολλα χαμηλα ή σιηστα σε κοντινη αποσταση.
Η γυναίκα του Καίσαρα δεν πρέπει μόνον να είναι τίμια, αλλά και να φαίνεται τίμια.

Γάιος Ιούλιος Καίσαρ
NIKOLAS
Full Member

Δημοσίευση από NIKOLAS »

Breda Pegaso έγραψε:Για καμια ωρα απο τις 6 μεχρι 7. Βασικα ειναι για κοντινες αποστασεις, δεν ειναι θεμα οτι αν την πεξεις μετα δε θα πεσει! Σου δινεουν πλεονεκτημα στις κοντινες.

Καμνουν και οταν παεις σε τζιηταστρο τζιαι τα πουλια ερκουνται πολλα χαμηλα ή σιηστα σε κοντινη αποσταση.
ΣΥΜΦΩΝΩ ΑΠΟΛΥΤΑ
dangerous
Full Member

Δημοσίευση από dangerous »

το συγγεκριμενο φυσιγγιο ετυχε να το παιζω και ολη μερα σαν πρωτη τουφεκια σε μερα ποθ δεν ειχεν ηλιο ηταν συννεφια..ειναι εξξαιρετικο εκαμα και βολες πανω απο 25 μετρα ειναι εκπληκτικο..φυσικα εχει και 3 χρονια που το παιζω ανεπιφυλακτα νιωθω τρομερη αυτοπεποιθηση..το συστηνω με κλειστα ματια///
Άβαταρ μέλους
ΚΥΡΙΑΚΟΣ
Full Member

Δημοσίευση από ΚΥΡΙΑΚΟΣ »

NIKOLAS έγραψε:
ΦΙΛΕ ΕΙΔΙΚΑ ΓΙΑ BROWNING-MIROKU ΔΟΚΙΜΑΣΕ KILLER 32GR NO 12 ΤΑΠΠΑ ΔΙΑΦΑΝΕΣ ΧΡΩΜΑ.ΜΗΛΟΥΜΕΝ ΟΣΟΙ ΤΑ ΕΠΕΞΑΝ ΕΜΕΙΝΑΝ ΑΠΟΛΥΤΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΟΙ ,ΦΥΣΙΚΑ ΤΟ ΦΟΥΣΙΕΚΚΙΝ ΤΟΥΤΟΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΑΡΑ ΓΙΑ ΠΟΦΗΣΙΜΑ.
Ε ΝΙΚΟΛΑ ΕΠΑΙΞΑ ΤΟ ΠΕΡΣΙ ΜΕ ΤΟ ΜΙΡΟΚΟΥ ΜΟΥ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑΘΕΡΟ 5-3 ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΜΕΙΝΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΝΕΝΟΣ ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΤΟΥΦΕΚΙΑ ΔΗΛ ΣΤΟ 5αρι , ΕΠΑΙΖΑ 12 ΣΚΑΙ ΟΠΩΣ ΛΕΤΕ ΚΑΙ ΤΑ ΠΟΥΛΙΑ ΧΑΒΑ ΑΡΒΑΝΙΤΙΚΟ Η ΑΝ ΕΠΑΙΦΤΑΝ ΗΤΑΝ ΖΩΝΤΑΝΑ. ΟΤΑΝ ΤΟ ΕΠΑΙΞΑ ΠΡΙΝ 2 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕ ΑΛΛΟ ΟΠΛΟ ΜΕ ΤΣΟΚ 4 ΗΤΑΝ ΜΙΑ ΧΑΡΑ .
ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΦΤΑΙΕΙ ΤΟ 5 ? :?:
NIKOLAS
Full Member

Δημοσίευση από NIKOLAS »

ΚΥΡΙΑΚΟΣ έγραψε:
NIKOLAS έγραψε:
Ε ΝΙΚΟΛΑ ΕΠΑΙΞΑ ΤΟ ΠΕΡΣΙ ΜΕ ΤΟ ΜΙΡΟΚΟΥ ΜΟΥ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑΘΕΡΟ 5-3 ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΜΕΙΝΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΝΕΝΟΣ ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΤΟΥΦΕΚΙΑ ΔΗΛ ΣΤΟ 5αρι , ΕΠΑΙΖΑ 12 ΣΚΑΙ ΟΠΩΣ ΛΕΤΕ ΚΑΙ ΤΑ ΠΟΥΛΙΑ ΧΑΒΑ ΑΡΒΑΝΙΤΙΚΟ Η ΑΝ ΕΠΑΙΦΤΑΝ ΗΤΑΝ ΖΩΝΤΑΝΑ. ΟΤΑΝ ΤΟ ΕΠΑΙΞΑ ΠΡΙΝ 2 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕ ΑΛΛΟ ΟΠΛΟ ΜΕ ΤΣΟΚ 4 ΗΤΑΝ ΜΙΑ ΧΑΡΑ .
ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΦΤΑΙΕΙ ΤΟ 5 ? :?:
ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΟ ΤΣΟΚ ΥΨΩΜΕΤΡΟ,ΚΑΙΡΟΣ,ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΠΡΑΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΜΕΝΑ ΤΟ ΛΑΟΥΡΟΝΑ ΜΟΥ ΕΝ ΤΕΣ ΘΕΛΕΙ ΤΠΤ ΤΖΙΝΕΣ ΑΛΛΑ ΤΟ BROWNING ΠΟΥ ΕΙΧΑ ΕΚΑΜΝΑΝ ΤΟΥ ΠΟΛΛΑ,ΕΠΙΣΕΙΣ ΕΝ ΑΛΛΟΙ ΜΕ BROWNING -ΜΙROKU ΠΟΥ ΜΟΥ ΤΕΣ ΕΙΠΑΝ.ΡΕ ΦΙΛΕ ΤΟ ΜΙΡΟΚΟΥ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΜΚ60? ΣΠΟΡΤ Η UNIVERSAL? TI ΒΑΡΟΣ ΕΧΕΙ ? ΑΝ ΤΟ ΕΖΙΓΗΣΕΣ ΦΥΣΙΚΑ? ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΓΩ ΓΙΑ ΕΝΑ ΤΕΤΙΟ ΕΙΔΙΚΑ ΤΟ NIVRESAL SPORT ME FIX CHOKE ,ΑΚΟΥΣΑ ΟΤΙ ΕΝ ΠΟΛΛΑ ΚΑΛΟΖΥΓΙΣΜΕΝΟ ΟΠΛΑΚΙ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΠΟΙΟΤΙΚΟ!!
Απάντηση

Επιστροφή στο “ΦΥΣΙΓΓΙΑ”