ΙΔΙΟΓΟΜΩΣΕΙΣ

Απάντηση
Άβαταρ μέλους
682 GOLD E
Full Member

Re: ΙΔΙΟΓΟΜΩΣΕΙΣ

Δημοσίευση από 682 GOLD E »

Warrior έγραψε:Κοπελια εχουμε κανενα σετ απ δοκιμασμενο με πυριτιδα as για 28 και για 24 γρ. ;
υπάρχουν τα πάντα εδώ και ότι θέλεις μαγειρεύεις....
http://www.gualandi.it/docs/tabpolv_2013_eng.pdf
nike powder
Full Member

Δημοσίευση από nike powder »

Warrior έγραψε:Κοπελια εχουμε κανενα σετ απ δοκιμασμενο με πυριτιδα as για 28 και για 24 γρ. ;
φιλε ναι τωρα το καλοτζιερι εκαμα τιν 1.40*28 τσιε επεξα την σε χαρτονη ηταν καλη! το χειμωνα στε τζικλεσ 1.45*28 εν ι γομωση τησ
Άβαταρ μέλους
spyrosspyrou851

Δημοσίευση από spyrosspyrou851 »

Παιδιά καλημέρα, να ρωτήσω κάτι, έχει γίνει δοκιμή ποτέ με το να σμίξεις 2 πυρίτιδες μαζί παρόμοιας προοδευτικότητας;
Nikos77

Δημοσίευση από Nikos77 »

Πολύς κόσμος παλαιότερα είχε βάλει μίξη S4n + SipeN με 50%+50% διότι έχουν σχεδόν την ίδια χημική σύσταση! Τώρα δεν ενδείκνυται να κάνεις μίξεις, αλλά εάν θέλεις στρωματοποίηση με μικρή ποσότητα της χαμηλής από κάτω και με κανονική ποσότητα - την ποσότητα της μικρότερης από πάνω! Θέλει βέβαια μεγάλη προσοχή και καλές γνώσεις, αλλά τα αποτελέσματα μπορεί να σε ικανοποιήσουν περισσότερο... 8-)
Άβαταρ μέλους
SOLON-FAIR ΤΕΑΜ

Δημοσίευση από SOLON-FAIR ΤΕΑΜ »

Νομίζω είναι αχρείαστο να μπερδευόμαστε από μόνοι μας!

Ο άνθρωπος το έχει στο αίμα του να ψάχνεται....κάποιες φορές όμως όπως είπα αντί να διευκολύνει την κατάσταση την δυσκολεύει περισσότερο.....γιατί 2 πυριτίδες μαζί?
ΠΕΡΠΑΤΩ ΤΑ ΒΟΥΝΑ ΤΩΡΑ.....ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΘΑ ΜΠΟΡΩ ΑΥΡΙΟ!!!
ΑΝ ΣΤΗΝ ΑΛΛΗ ΖΩΗ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΥΝΗΓΙ,ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΕΥΤΥΧΗΣ!!!
Nikos77

Δημοσίευση από Nikos77 »

Η στρωματοποίηση έχει κάποια πλεονεκτήματα, αλλά το ανακάτεμα δεν έχει κανένα και μόνο μειονεκτήματα μπορεί να δώσει! 8-)
Άβαταρ μέλους
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ
Full Member

Δημοσίευση από ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ »

Εικόνα
upload image online

"H παρούσα ιδιοκατασκευή φυσιγγίου δεν συνιστάται να αναπαραχθεί απο έτερο ιδιογομωτή και να χρησιμοποιηθεί σε οποιοδήποτε όπλο αν και εφόσον ο προτιθέμενος χρήστης δεν επιβεβαιώσει τα ασφαλή βλητικά δεδομένα του φυσιγγίου σε βλητικό σταθμό της επιλογής του φέροντας ακέραια την ευθύνη της προσωπικής του ιδιοκατασκευής ."
"Αν δεν μπορείς να εξηγήσεις κάτι με απλά λόγια, τότε ούτε εσύ ο ίδιος το έχεις καταλάβει πολύ καλά.!!!"
Albert Einstein
Άβαταρ μέλους
ΑΝΔΡΕΑΣ Τ
Full Member

Δημοσίευση από ΑΝΔΡΕΑΣ Τ »

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ έγραψε:Εικόνα
upload image online

"H παρούσα ιδιοκατασκευή φυσιγγίου δεν συνιστάται να αναπαραχθεί απο έτερο ιδιογομωτή και να χρησιμοποιηθεί σε οποιοδήποτε όπλο αν και εφόσον ο προτιθέμενος χρήστης δεν επιβεβαιώσει τα ασφαλή βλητικά δεδομένα του φυσιγγίου σε βλητικό σταθμό της επιλογής του φέροντας ακέραια την ευθύνη της προσωπικής του ιδιοκατασκευής ."
Πολύ καλό φίλε Κώστα, Έστησα και εγώ το push pull στα 31 γραμμάρια με Α1 nikel shot, Τώρα που αγωρασα και τα καινούργια μου τσοκ 3-3 extended θα παω για δοκιμες να δουμε αν αποδηδουν καλητερα απο τα flush chokes ;)
andreas78

Δημοσίευση από andreas78 »

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ έγραψε:Εικόνα
upload image online

Δεν μου φτανει που εχω μια εβδομάδα να δω φυσιγγι μπροστά μου, εχω και εσενα να με κολάζεις βρε Κώστα... :D
Οπως πάντα..θαυμάσια..!!!
Άβαταρ μέλους
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ
Full Member

Δημοσίευση από ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ »

Εικόνα
free image hosting

"Αν δεν μπορείς να εξηγήσεις κάτι με απλά λόγια, τότε ούτε εσύ ο ίδιος το έχεις καταλάβει πολύ καλά.!!!"
Albert Einstein
Απάντηση

Επιστροφή στο “ΦΥΣΙΓΓΙΑ”