Rc32 sporting? υπάρχει φίλε τέτοιο φυσιγγιο?μηπως εννοείς rc32 CACCIA?KKILER έγραψε:ΤΟ ΠΡΩΙ SAGA 32 EXPORT ΤΤΑΠΟ ΦΩΤΙΑ ΠΥΡΟΥΜΕΝΗ ΦΙΛΕ ΑΣΥΖΗΤΙ ΝΟΥΜΕΡΟ 6 . ΜΕΤΑ Η ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ 30 ΓΡ EUROPA KOKKINH KAI 34 GR HEAVY 5 NOYMERO . KAI ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ . Η ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ ΠΑΝΤΑ . ΑΛΛΟ ΣΠΟΥΔΑΙΟ ΦΥΣΙΓΓΙΟ (ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΤΟΝ ADMIN ) ΕΙΝΑΙ ΤΟ RC 32 SPORTING 6 NOYMEΡΟ . ΟΛΟΧΡΟΝΑmiky55 έγραψε:απεκτισα ενα beretta ultralight ξερεις κανεις τι φυσικια καλοκαιρινα του καθοντε?.αυλοι 18.5 28 ιντσων
φυσίγγια για φασσα
-
- Full Member
Re: φυσιγκια για φασσα
- giorgos80
Re: Re: Re: φυσίγγια για φασσα
mouzouris έγραψε:![]()
![]()

Εγώ να δεις !!!!!

Γιωργο μου ασχετο με το θεμα δαμε αλλα σημερα σε μαγαζι που ημουν ακουσα μια "λαφαζανια" κατα εμε που ενα τυπο "μεγα κυνηγο" για τα ΑΥΑ και εφυρτηκα και στο τελος χαζιρι να τσακωθουμε τζιολας πας το αστειο.Επεμενε πως καποτε ειδε ενα μοντελο της ΑΥΑ που μπορουσε να ανοιξει και αναποδα με καποιο ειδος εμβολου???? Εσυ σαν ανθρωπος τουτων των οπλων εχεις κατι υποψη σου?:?::?::?:[/quote]
Πρέπει να ήταν τζιαι λαφαζάνης, τζιαι μεθυσμένος !

http://www.ethnos.gr/entheta.asp?catid= ... d=64034892
- Konstantinos beretta
- Full Member
Re: φυσιγκια για φασσα
Filippos έγραψε:Rc32 sporting? υπάρχει φίλε τέτοιο φυσιγγιο?μηπως εννοείς rc32 CACCIA?KKILER έγραψε:ΤΟ ΠΡΩΙ SAGA 32 EXPORT ΤΤΑΠΟ ΦΩΤΙΑ ΠΥΡΟΥΜΕΝΗ ΦΙΛΕ ΑΣΥΖΗΤΙ ΝΟΥΜΕΡΟ 6 . ΜΕΤΑ Η ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ 30 ΓΡ EUROPA KOKKINH KAI 34 GR HEAVY 5 NOYMERO . KAI ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ . Η ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ ΠΑΝΤΑ . ΑΛΛΟ ΣΠΟΥΔΑΙΟ ΦΥΣΙΓΓΙΟ (ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΤΟΝ ADMIN ) ΕΙΝΑΙ ΤΟ RC 32 SPORTING 6 NOYMEΡΟ . ΟΛΟΧΡΟΝΑmiky55 έγραψε:απεκτισα ενα beretta ultralight ξερεις κανεις τι φυσικια καλοκαιρινα του καθοντε?.αυλοι 18.5 28 ιντσων
Φιλε Φιλιππε, το φυσιγγιο RC 32 CACCIA για τι καιρο κανει;
-
- Full Member
Re: φυσίγγια για φασσα
Φίλε Κωνσταντίνε ιδέα δεν έχω για τα φυσιγγια RC