Tην Πέμπτη το πρωί θα είμαι Λευκωσία, σκέψου το, γίνεται.BAIKAL TEAM έγραψε:
α καταλαβα...ουτε λογος να δωσω τοσα...και από ότι βλεπω και από τα σκαγια...μας χουφτωνουν κανονικα!!!

Tην Πέμπτη το πρωί θα είμαι Λευκωσία, σκέψου το, γίνεται.BAIKAL TEAM έγραψε:
α καταλαβα...ουτε λογος να δωσω τοσα...και από ότι βλεπω και από τα σκαγια...μας χουφτωνουν κανονικα!!!
Απο χουφτωμα αλλο τιποτα φιλε...φως φαναρι....απο 2.60mm μεχρι και 3.00mm....μιξ...τωρα εν για διασπορα που τα εβαλαν?... δεν ξερω....18 ευρωBAIKAL TEAM έγραψε:α καταλαβα...ουτε λογος να δωσω τοσα...και από ότι βλεπω και από τα σκαγια...μας χουφτωνουν κανονικα!!!spyrosspyrou851 έγραψε:Λεωνίδα μου, πάντως η τιμή των Mygra τσούζει αρκετά, 17.5-18.5 Ευρώ το πακέτο των 25.BAIKAL TEAM έγραψε:
xaxaxa...θα παω να πιασω μια mygra 36 να τη δοκιμασω...αν μου αρεσει θα πιασω στοκ για το χειμωνα...αν εξαφανιστουν τοτε θα παμε και παλι σε αλλα μονοπατια!!!
Ναι, είναι από τις Mygra.BAIKAL TEAM έγραψε:
Σολωνα τα συγκεκριμένα σκαγια που εβαλες είναι από τις B&P??
Nα σαι καλά Λεωνίδα μου, μακάρι να τες λειφτείς τζιαι έσχει τζαι άλλες να σου στείλωBAIKAL TEAM έγραψε:Να ευχαριστήσω τον Σπυρο τον λεβεντανθρωπο που με προμηθευσε με τις πρασινες και τα b&p!!!!Σπυρο μου ευχαριστω φιλε και πραγματικα χαρηκα πολύ που γνωρισα εσενα και την οικογενεια σου...ΛΕΒΕΝΤΗΣ!!!!!
χαχαχα...όπως θωρω τα πραματα ρε Σπυρο μου με το κοσμο...μαλλον ε να φκαλω και το χειμωνα με τουτες που μου εφερες!!!spyrosspyrou851 έγραψε:Nα σαι καλά Λεωνίδα μου, μακάρι να τες λειφτείς τζιαι έσχει τζαι άλλες να σου στείλωBAIKAL TEAM έγραψε:Να ευχαριστήσω τον Σπυρο τον λεβεντανθρωπο που με προμηθευσε με τις πρασινες και τα b&p!!!!Σπυρο μου ευχαριστω φιλε και πραγματικα χαρηκα πολύ που γνωρισα εσενα και την οικογενεια σου...ΛΕΒΕΝΤΗΣ!!!!!![]()
Πόσα το πακέτο παίδες;; εδώ λεμεσό 9 ευρώ τα παλιά στοκ..BAIKAL TEAM έγραψε:χαχαχα...όπως θωρω τα πραματα ρε Σπυρο μου με το κοσμο...μαλλον ε να φκαλω και το χειμωνα με τουτες που μου εφερες!!!spyrosspyrou851 έγραψε:Nα σαι καλά Λεωνίδα μου, μακάρι να τες λειφτείς τζιαι έσχει τζαι άλλες να σου στείλωBAIKAL TEAM έγραψε:Να ευχαριστήσω τον Σπυρο τον λεβεντανθρωπο που με προμηθευσε με τις πρασινες και τα b&p!!!!Σπυρο μου ευχαριστω φιλε και πραγματικα χαρηκα πολύ που γνωρισα εσενα και την οικογενεια σου...ΛΕΒΕΝΤΗΣ!!!!!![]()
Σπυρο εχεις πμspyrosspyrou851 έγραψε:Nα σαι καλά Λεωνίδα μου, μακάρι να τες λειφτείς τζιαι έσχει τζαι άλλες να σου στείλωBAIKAL TEAM έγραψε:Να ευχαριστήσω τον Σπυρο τον λεβεντανθρωπο που με προμηθευσε με τις πρασινες και τα b&p!!!!Σπυρο μου ευχαριστω φιλε και πραγματικα χαρηκα πολύ που γνωρισα εσενα και την οικογενεια σου...ΛΕΒΕΝΤΗΣ!!!!!![]()
Χαλάλιν τους ανθρωπους σιορ..BAIKAL TEAM έγραψε:οπα ε να μου πιατε τα στοκ?????????????![]()
9 ευρω είναι Αρη και στη Λαρνακα που τα βρηκε ο Σπυρο...εγω Λευκωσια τα επερνα 8...όταν ξαναπαω θα δω αν εμειναν και εδώ καποια αν και δεν το νομιζω γιατι χειμωνα δεν εβρισκα...γιαυτο ειπα του Σπυρου να μου φερει...μονο παλια πιστονια εμειναν...από τα B&p πρεπει να μας πειραν πολλοι μυρωδια και δεν εμεινε τιποτα...μας καταστρεψε ο Σπυρος!!!!!!!!!!!!!!![]()
![]()
ΑΡΗΣ_ΛΕΜΕΣΟΣ έγραψε:Χαλάλιν τους ανθρωπους σιορ..BAIKAL TEAM έγραψε:οπα ε να μου πιατε τα στοκ?????????????![]()
9 ευρω είναι Αρη και στη Λαρνακα που τα βρηκε ο Σπυρο...εγω Λευκωσια τα επερνα 8...όταν ξαναπαω θα δω αν εμειναν και εδώ καποια αν και δεν το νομιζω γιατι χειμωνα δεν εβρισκα...γιαυτο ειπα του Σπυρου να μου φερει...μονο παλια πιστονια εμειναν...από τα B&p πρεπει να μας πειραν πολλοι μυρωδια και δεν εμεινε τιποτα...μας καταστρεψε ο Σπυρος!!!!!!!!!!!!!!![]()
![]()
anw, εγώ θυμούμαι ότι είπες 7.50 ευρώ τα βρίσκεις εσυ, γιαυτό...
τζίνο το stock guard που έχεις πάνω στο όπλο, ετζε υπάρχει περίπτωση να αλλάξει το χρώμα του κοντακιού που το πολύ καιρό ενε;; γιατι έβαλα και εγώ φέτος δοκιμαστικά!