Τιμές Φυσιγγίων ΕΔΩ
- giorgos80
Re: Τιμές Φυσιγγίων ΕΔΩ
πειτε μας κι εμας που τες αγορασαμε τι σας θυμιζει να καταλαβουμε τι γινεται.
- spyrosspyrou851
Υπολογίζω αναφέρεται στο άλλο θέμα που είχαμε που αναφέραμε ότι οι ντόπιοι παραγωγοί κόφκουν τζιαι ράφκουν τζιαι άλλα λαλούν ότι έχει το φυσίγγι τζιαι άλλα έχει μέσα. Στη προκειμένη περίπτωση ένας λογικά σκεπτόμενος θα περίμενε ότι φυσίγγια που έχουν ονομασία Skeet θα έχουν και πιστονάκια για τζίνη τη χρήση και όχι κανονικά πιστονάκια.giorgos80 έγραψε:πειτε μας κι εμας που τες αγορασαμε τι σας θυμιζει να καταλαβουμε τι γινεται.
- kypros
spyrosspyrou851 έγραψε:Υπολογίζω αναφέρεται στο άλλο θέμα που είχαμε που αναφέραμε ότι οι ντόπιοι παραγωγοί κόφκουν τζιαι ράφκουν τζιαι άλλα λαλούν ότι έχει το φυσίγγι τζιαι άλλα έχει μέσα. Στη προκειμένη περίπτωση ένας λογικά σκεπτόμενος θα περίμενε ότι φυσίγγια που έχουν ονομασία Skeet θα έχουν και πιστονάκια για τζίνη τη χρήση και όχι κανονικά πιστονάκια.giorgos80 έγραψε:πειτε μας κι εμας που τες αγορασαμε τι σας θυμιζει να καταλαβουμε τι γινεται.
Ρε παιδια δεν εχουν ολα τα σκοπευτηκα φυσσιγια για σκεετ ιδικο πιστονακι τυπου σκεετ. Πχ η στρικερ της βικτορυ που ειναι ισως το κορυφαιο φυσιγγιο για σκεετ εχει κανονικο πιστονακι οπως τα υπολοιπα φυσιγγια.
Μακάρι οι νέοι να ´ξεραν κι γέροι να μπορούσαν...
- giorgos80
λοιπον κοπελια επειδη τη κασια επιασα τη 40 ευρω γιατι τα φυσιγγια ηταν 2ης ποιοτητας για το λογο οτι τα φυσιγγια δεν ειχαν τις απαιτουμενες ταχυτητες οπως μου ειπαν τα high velocity ειχαν παραπανω ταχυτητα και τα σουπερ σκητ λιγοτερη απο οτι πρεπει ισως ο λογος να ηταν οτι εμπηκαν λαθος πιστονακια?
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος giorgos80 την 12 Ιαν 2015, 22:55, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- spyrosspyrou851
Εάν είναι έτσι τα πράγματα τότε απολογούμαι για τις δικές μου εικασίες, εγώ υπολόγισα ότι ένα σκοπευτικό φυσίγγιο θα έχει και τα κατάλληλα χαρακτηριστικά για τη δουλειά για την οποία θα χρησιμοποιηθεί, όπως π.χ το πιστονάκι θα είναι ειδικό για να ανοίγει πιο γρήγορα κτλ.kypros έγραψε:
Ρε παιδια δεν εχουν ολα τα σκοπευτηκα φυσσιγια για σκεετ ιδικο πιστονακι τυπου σκεετ. Πχ η στρικερ της βικτορυ που ειναι ισως το κορυφαιο φυσιγγιο για σκεετ εχει κανονικο πιστονακι οπως τα υπολοιπα φυσιγγια.

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος spyrosspyrou851 την 12 Ιαν 2015, 22:54, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- spyrosspyrou851
Το πιο πιθανό να μην έγινε σωστό κλείσιμο ή η δοσολογία της πυρίτιδας να πήγε λάθος. Να μας πουν οι ιδιογομωτές μας.giorgos80 έγραψε:λοιπον κοπελια επειδη τη κασια επιασα τη 40 ευρω γιατι τα φυσιγγια ηταν 2ης ποιοτητας για το λογο οτι τα φυσιγγια δεν ειχαν τις απαιτουμενες τχυτητες οπως μου ειπαν τα high velocity ειχαν παραπανω ταχυτητα και τα σουπερ σκητ λιγοτερη απο οτι πρεπει ισως ο λογος να ηταν οτι εμπηκαν λαθος πιστονακια?
- giorgos80
παντως τα high velocity εσπαζαν κοκκαλα εχτες εμπηκαν μεσα στα αγαπημενα
- SOLON-FAIR ΤΕΑΜ
ΚΑΙ ΕΓΩ ΠΟΛΥ ΠΑΛΙΑ ΟΤΑΝ ΑΡΧΙΣΑ ΝΑ ΨΑΧΝΟΜΑΙ...ΑΝΟΙΞΑ ΤΗΝ 550 ΠΡΑΣΙΝΗ(ΣΠΟΡΤΙΝ) ΜΕ ΤΗΝ 480 ΚΙΤΡΙΝΗ(ΣΚΗΤ) ΚΑΙ ΤΑ ΠΙΣΤΟΝΑΚΙΑ ΗΤΑΝ ΑΚΡΙΒΩΣ Η ΙΔΙΑ....
Η ΜΟΝΗ ΔΙΑΦΟΡΑ ΤΕΛΙΚΑ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΤΙΣ ΞΕΧΩΡΙΖΑΝ ΕΤΣΙ...ΗΤΑΝ Η ΠΙΕΣΗ ΚΑΙ Η ΔΙΑΦΟΡΑ ΣΤΟ ΣΤΑΝΤΑΡ ΝΟΥΜΕΡΟ ΣΚΑΓΙΟΥ ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΜΟΝΟ
Η ΜΟΝΗ ΔΙΑΦΟΡΑ ΤΕΛΙΚΑ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΤΙΣ ΞΕΧΩΡΙΖΑΝ ΕΤΣΙ...ΗΤΑΝ Η ΠΙΕΣΗ ΚΑΙ Η ΔΙΑΦΟΡΑ ΣΤΟ ΣΤΑΝΤΑΡ ΝΟΥΜΕΡΟ ΣΚΑΓΙΟΥ ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΜΟΝΟ

ΠΕΡΠΑΤΩ ΤΑ ΒΟΥΝΑ ΤΩΡΑ.....ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΘΑ ΜΠΟΡΩ ΑΥΡΙΟ!!!
ΑΝ ΣΤΗΝ ΑΛΛΗ ΖΩΗ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΥΝΗΓΙ,ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΕΥΤΥΧΗΣ!!!
ΑΝ ΣΤΗΝ ΑΛΛΗ ΖΩΗ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΥΝΗΓΙ,ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΕΥΤΥΧΗΣ!!!
- Pathfinder
Αν και εχω ενημερωθει (σιγουρη πηγη:) ) οτι δεν ερχονται Κυπρο λεω να δοκιμασω, εχει δει κανενας στην Κυπρο το συγκεκριμενο φυσιγγι?

"H ζωη δεν ειναι δικαιη"...οταν λεμε αυτο κοιταζουμε ποιους?Αυτους που εχουν τα πολλα η αυτους που δεν εχουν τιποτα?