φυσίγγια για φασσα

Απάντηση
Άβαταρ μέλους
mouzouris
Full Member
Επικοινωνία:

Re: Re: Re: φυσίγγια για φασσα

Δημοσίευση από mouzouris »

:?: :?: :?:[/quote]
:):):) ετσι φυσιγγια θελω και εγω ;):):)[/quote]

Εγώ να δεις !!!!! :)[/quote]
Γιωργο μου ασχετο με το θεμα δαμε αλλα σημερα σε μαγαζι που ημουν ακουσα μια "λαφαζανια" κατα εμε που ενα τυπο "μεγα κυνηγο" για τα ΑΥΑ και εφυρτηκα και στο τελος χαζιρι να τσακωθουμε τζιολας πας το αστειο.Επεμενε πως καποτε ειδε ενα μοντελο της ΑΥΑ που μπορουσε να ανοιξει και αναποδα με καποιο ειδος εμβολου???? Εσυ σαν ανθρωπος τουτων των οπλων εχεις κατι υποψη σου?:?::?::?:[/quote]

Πρέπει να ήταν τζιαι λαφαζάνης, τζιαι μεθυσμένος ! :D :D
Άβαταρ μέλους
682 GOLD E
Full Member

Re: φυσίγγια για φασσα

Δημοσίευση από 682 GOLD E »

cyprohunter έγραψε:Για σας παιδιά! Όλα καλά? :D Θα ήθελα να μάθω δλδ αν έχει καποιος δοκιμασμένα φυσίγγια να μου εγγυηθεί αποτελέσματα για φάσσα με όπλο Breda vega lusso sporting 18.4
Eίναι το μόνο πουλί που δεν κατάφερα να βρώ φυσίγγια για ζεστό καιρό στο οποίο να έχει αποτελέσματα μιας κ κυνηγώ μ' αυτό 1-2 σεζόν.
Όλες οι απόψεις δεκτές. Ευχαριστώ :!:
φίλε, το αποτέλεσμα κάθε ντουφεκίας μας εμείς οι ίδιοι το καθορίζουμε με το που θα στείλουμε τα σκάγια! φυσικά θεωρούνται δεδομένα να πυροβολείς εντός του δραστικού βεληνεκές του λειόκαννου όπλου, η χρήση του σωστού τσιόκ ανα περίσταση και του σωστού μεγέθους σκαγιών!
Άβαταρ μέλους
Pathfinder

Re: Re: Re: Re: φυσίγγια για φασσα

Δημοσίευση από Pathfinder »

mouzouris έγραψε::?: :?: :?:
:):):) ετσι φυσιγγια θελω και εγω ;):):)[/quote]

Εγώ να δεις !!!!! :)[/quote]
Γιωργο μου ασχετο με το θεμα δαμε αλλα σημερα σε μαγαζι που ημουν ακουσα μια "λαφαζανια" κατα εμε που ενα τυπο "μεγα κυνηγο" για τα ΑΥΑ και εφυρτηκα και στο τελος χαζιρι να τσακωθουμε τζιολας πας το αστειο.Επεμενε πως καποτε ειδε ενα μοντελο της ΑΥΑ που μπορουσε να ανοιξει και αναποδα με καποιο ειδος εμβολου???? Εσυ σαν ανθρωπος τουτων των οπλων εχεις κατι υποψη σου?:?::?::?:[/quote]

Πρέπει να ήταν τζιαι λαφαζάνης, τζιαι μεθυσμένος ! :D :D[/quote]
Ετσι τον εσυγκοψα απλα ειπα να ρωτησω γιατι καποτε που πελλους και που μιτσιους μαθαινεις την αληθεια λαλουν :):)...και ιδιογομωτης ο τυπος με τα φυσιγγια του της φασσας που "εκρουζαν τα φτερα των φασσων"...κουβεντα δικη του :)
"H ζωη δεν ειναι δικαιη"...οταν λεμε αυτο κοιταζουμε ποιους?Αυτους που εχουν τα πολλα η αυτους που δεν εχουν τιποτα?
tsitsios
Full Member

Δημοσίευση από tsitsios »

Παίδες έχει κάποιο που να γνωρίζει που βρίσκουμε SAGA στη Λεμεσό?
Άβαταρ μέλους
Athos 1978
Full Member

Δημοσίευση από Athos 1978 »

Όταν έχω αυτές μαζί μου είμαι καλυμμένος :mrgreen:
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.
Open mind for a different view.
Άβαταρ μέλους
spyrosspyrou851

Δημοσίευση από spyrosspyrou851 »

Athos 1978 έγραψε:Όταν έχω αυτές μαζί μου είμαι καλυμμένος :mrgreen:
:shock: :shock: :shock:
nike powder
Full Member

Δημοσίευση από nike powder »

spyrosspyrou851 έγραψε:
rotwweil kojini to kalotzieri kamni polla
Άβαταρ μέλους
spyrosspyrou851

Δημοσίευση από spyrosspyrou851 »

nike powder έγραψε:
rotwweil kojini to kalotzieri kamni polla
Φίλε nike, την δοκίμασα με το νέο μου όπλο στα 45μ με το *2 και δεν μου πολλοάρεσε σε αυτή την απόσταση, δεν την δοκίμασα πιο κοντινές για να δω τις δυνατότητές της, μάλλον θα πάω με την Gem 32 για ξηρασία μετά από παρότρυνση του Λεύκιου.

Η αλήθεια να λέγεται και εγώ λόγω των δοκιμών με τον Λεύκιο έχω πάρα πολλά είδη, έχω από τις δοκιμές:

Victory 31gr #7
Europa 30gr #7
Starlight 32gr #7
Gem 32gr #7
RC4 Serie Oro 35gr Fibre #7 (πιο μικρής διάμετρου από 2.5μμ που γράφει το κουτί)
RC4 Serie Oro 35gr Μαύρη #7.

Αγόρασα και τις RIO Larga Distancia εκτές, έχω και παλιές Mirage 30gr #6 και Lucky Shot 33.5gr #6, καθώς και επίσης λίγες Super Coturnice 37gr #6. Νομίζω είμαι καλυμμένος :D
savvis25
Full Member

Δημοσίευση από savvis25 »

Αγόρασα και τις RIO Larga Distancia εκτές, έχω και παλιές Mirage 30gr #6 και Lucky Shot 33.5gr #6, καθώς και επίσης λίγες Super Coturnice 37gr #6. Νομίζω είμαι καλυμμένος :D
Σπύρο μου λεβέντη μου... Άμα έχεις ΛΑΚΚΗ ΣΙΟΤ απλά ΔΕΝ ψάχνεις για εναλλακτικές λύσεις!! ;)
nike powder
Full Member

Δημοσίευση από nike powder »

spyrosspyrou851 έγραψε:
nike powder έγραψε:
baby 28,5 kai mini 29 den exis :shock:
Απάντηση

Επιστροφή στο “ΦΥΣΙΓΓΙΑ”