κοπελια εγω μηνυμα δεν επιασα εσεις? Μονο ο Μαριος μου εστειλε ποιο υπολογιζει να ειναι...Filippos έγραψε:Θα το ήθελα και γω σε πμ αν γίνεταιLAGOS έγραψε:+1kanaris έγραψε:Θα ηθελα να ξερω ποιο καταστημα είναι σε π.μ.
Τιμές Φυσιγγίων ΕΔΩ
- kanaris
- Full Member
Re: Τιμές Φυσιγγίων ΕΔΩ
ΣΩΒΑΡΩΤΕΙΣ ΜΙΔΑΙhttp://imageshack.us/a/img69/5504/extremecop21.gifΝ!
- giorgos80
Κοπελια ψαχνω να πιασω κασια για τζικλα μεχρι 50 ευρω , φυσιγγια 28-32 δεν με νοιαζει μαρκα.υπαρχει καποιο καταστημα στη Λαρνακα?
- spyrosspyrou851
Μίλησα με το Σάββα και μου είπε ότι στο εργοστάσιο της Olympia σου δίνει χύμα φυσίγγια για 40-45 ευρώ, βασικά σου τις ζυγίζει και σου τις δίνει, δεν έχουν κουτιά και βασικά ότι κάτσει.giorgos80 έγραψε:Κοπελια ψαχνω να πιασω κασια για τζικλα μεχρι 50 ευρω , φυσιγγια 28-32 δεν με νοιαζει μαρκα.υπαρχει καποιο καταστημα στη Λαρνακα?
- giorgos80
που ακριβως ειναι το εργοστασιο?αυριο ειναι ανοικτος?ειπα καποιου φιλου οτι ο ολυμπια πουλα με το κιλο και λεει μου "εν παστιτσια που πουλα?"spyrosspyrou851 έγραψε:Μίλησα με το Σάββα και μου είπε ότι στο εργοστάσιο της Olympia σου δίνει χύμα φυσίγγια για 40-45 ευρώ, βασικά σου τις ζυγίζει και σου τις δίνει, δεν έχουν κουτιά και βασικά ότι κάτσει.giorgos80 έγραψε:Κοπελια ψαχνω να πιασω κασια για τζικλα μεχρι 50 ευρω , φυσιγγια 28-32 δεν με νοιαζει μαρκα.υπαρχει καποιο καταστημα στη Λαρνακα?

giorgos80 έγραψε:που ακριβως ειναι το εργοστασιο?αυριο ειναι ανοικτος?ειπα καποιου φιλου οτι ο ολυμπια πουλα με το κιλο και λεει μου "εν παστιτσια που πουλα?"spyrosspyrou851 έγραψε:Μίλησα με το Σάββα και μου είπε ότι στο εργοστάσιο της Olympia σου δίνει χύμα φυσίγγια για 40-45 ευρώ, βασικά σου τις ζυγίζει και σου τις δίνει, δεν έχουν κουτιά και βασικά ότι κάτσει.giorgos80 έγραψε:Κοπελια ψαχνω να πιασω κασια για τζικλα μεχρι 50 ευρω , φυσιγγια 28-32 δεν με νοιαζει μαρκα.υπαρχει καποιο καταστημα στη Λαρνακα?![]()
![]()
ΑΧΑΧΑΧΧΑΧΧΑΧΧΑΧΑΧΧΑΧΑ.......

- spyrosspyrou851
Εν καλά που σου είπε ο παρέαςgiorgos80 έγραψε:που ακριβως ειναι το εργοστασιο?αυριο ειναι ανοικτος?ειπα καποιου φιλου οτι ο ολυμπια πουλα με το κιλο και λεει μου "εν παστιτσια που πουλα?"spyrosspyrou851 έγραψε:Μίλησα με το Σάββα και μου είπε ότι στο εργοστάσιο της Olympia σου δίνει χύμα φυσίγγια για 40-45 ευρώ, βασικά σου τις ζυγίζει και σου τις δίνει, δεν έχουν κουτιά και βασικά ότι κάτσει.giorgos80 έγραψε:Κοπελια ψαχνω να πιασω κασια για τζικλα μεχρι 50 ευρω , φυσιγγια 28-32 δεν με νοιαζει μαρκα.υπαρχει καποιο καταστημα στη Λαρνακα?![]()
![]()

Το εργοστάσιο είναι στην βιομηχανική περιοχή Αραδίππου, στο Roundabout της Αραδίππου όπως έρχεσαι από Λάρνακα πάεις αριστερά, βρίσκεις ένα Αλτ και πάεις αριστερά, προχωράς 50 μέτρα βρίσκεις και άλλο Αλτ και πάεις δεξιά, προχωράς καμμιά 100 μέτρα και βρίσκεις ακόμα ένα Αλτ και στρίφεις Αριστερά, προχωράς μέχρι το τέλος του δρόμου που είναι αδιέξοδο και μόνο αριστερά μπορείς να πάεις, μόλις στριψείς στο αδιέξοδο το εργοστάσιο είναι στα δεξιά σου:
http://i2.photobucket.com/albums/y10/Bu ... 9c1272.png
Tηλέφωνο:
+357-24530309
- giorgos80
τελικα επιασα κασια αλλα οχι με το κιλο
5 πακετα high velocity και 5 super skeet 32.το πιστονακι της σουπερ σκητ ομως εν μου εφανηκε να εχει κατι διαφορετικο απο ενα κανονικο πιστονακι.ποια η αποψη σας?

- spyrosspyrou851
To ίδιο πρόσεξα και με το άλλο skeet που υπάρχει φωτογραφία στο περιοδικό αλλά και με άλλα φυσίγγια όπως τα Skeet της Victory, θεωρητικά θα έπρεπε να έχουν πιστονάκια για skeet αλλά είναι αυτά που χρησιμοποιά σε άλλα κανονικά φυσίγγια.giorgos80 έγραψε:τελικα επιασα κασια αλλα οχι με το κιλο5 πακετα high velocity και 5 super skeet 32.το πιστονακι της σουπερ σκητ ομως εν μου εφανηκε να εχει κατι διαφορετικο απο ενα κανονικο πιστονακι.ποια η αποψη σας?
- Phinix
spyrosspyrou851 έγραψε:To ίδιο πρόσεξα και με το άλλο skeet που υπάρχει φωτογραφία στο περιοδικό αλλά και με άλλα φυσίγγια όπως τα Skeet της Victory, θεωρητικά θα έπρεπε να έχουν πιστονάκια για skeet αλλά είναι αυτά που χρησιμοποιά σε άλλα κανονικά φυσίγγια.giorgos80 έγραψε:τελικα επιασα κασια αλλα οχι με το κιλο5 πακετα high velocity και 5 super skeet 32.το πιστονακι της σουπερ σκητ ομως εν μου εφανηκε να εχει κατι διαφορετικο απο ενα κανονικο πιστονακι.ποια η αποψη σας?
χμμμμ
κατι μου θυμιζει........κατι μου θυμιζει
Λαοι, που ξεχνανε την ιστορια τους, είναι καταδικασμενοι να την ξαναζησουν
- spyrosspyrou851
Λαλείς;Phinix έγραψε:
χμμμμ
κατι μου θυμιζει........κατι μου θυμιζει