Τιμές Φυσιγγίων ΕΔΩ

Απάντηση
Άβαταρ μέλους
kanaris
Full Member

Re: Τιμές Φυσιγγίων ΕΔΩ

Δημοσίευση από kanaris »

Filippos έγραψε:
LAGOS έγραψε:
kanaris έγραψε:Θα ηθελα να ξερω ποιο καταστημα είναι σε π.μ.
+1
Θα το ήθελα και γω σε πμ αν γίνεται
κοπελια εγω μηνυμα δεν επιασα εσεις? Μονο ο Μαριος μου εστειλε ποιο υπολογιζει να ειναι...
ΣΩΒΑΡΩΤΕΙΣ ΜΙΔΑΙhttp://imageshack.us/a/img69/5504/extremecop21.gifΝ!
Άβαταρ μέλους
giorgos80

Δημοσίευση από giorgos80 »

Κοπελια ψαχνω να πιασω κασια για τζικλα μεχρι 50 ευρω , φυσιγγια 28-32 δεν με νοιαζει μαρκα.υπαρχει καποιο καταστημα στη Λαρνακα?
Άβαταρ μέλους
spyrosspyrou851

Δημοσίευση από spyrosspyrou851 »

giorgos80 έγραψε:Κοπελια ψαχνω να πιασω κασια για τζικλα μεχρι 50 ευρω , φυσιγγια 28-32 δεν με νοιαζει μαρκα.υπαρχει καποιο καταστημα στη Λαρνακα?
Μίλησα με το Σάββα και μου είπε ότι στο εργοστάσιο της Olympia σου δίνει χύμα φυσίγγια για 40-45 ευρώ, βασικά σου τις ζυγίζει και σου τις δίνει, δεν έχουν κουτιά και βασικά ότι κάτσει.
Άβαταρ μέλους
giorgos80

spyrosspyrou851 έγραψε:
giorgos80 έγραψε:Κοπελια ψαχνω να πιασω κασια για τζικλα μεχρι 50 ευρω , φυσιγγια 28-32 δεν με νοιαζει μαρκα.υπαρχει καποιο καταστημα στη Λαρνακα?
Μίλησα με το Σάββα και μου είπε ότι στο εργοστάσιο της Olympia σου δίνει χύμα φυσίγγια για 40-45 ευρώ, βασικά σου τις ζυγίζει και σου τις δίνει, δεν έχουν κουτιά και βασικά ότι κάτσει.
που ακριβως ειναι το εργοστασιο?αυριο ειναι ανοικτος?ειπα καποιου φιλου οτι ο ολυμπια πουλα με το κιλο και λεει μου "εν παστιτσια που πουλα?" :lol: :lol: :lol:
andreas78

Δημοσίευση από andreas78 »

giorgos80 έγραψε:
spyrosspyrou851 έγραψε:
που ακριβως ειναι το εργοστασιο?αυριο ειναι ανοικτος?ειπα καποιου φιλου οτι ο ολυμπια πουλα με το κιλο και λεει μου "εν παστιτσια που πουλα?" :lol: :lol: :lol:

ΑΧΑΧΑΧΧΑΧΧΑΧΧΑΧΑΧΧΑΧΑ....... :lol: :P :D :mrgreen:
Άβαταρ μέλους
spyrosspyrou851

giorgos80 έγραψε:
spyrosspyrou851 έγραψε:
Εν καλά που σου είπε ο παρέας :lol:

Το εργοστάσιο είναι στην βιομηχανική περιοχή Αραδίππου, στο Roundabout της Αραδίππου όπως έρχεσαι από Λάρνακα πάεις αριστερά, βρίσκεις ένα Αλτ και πάεις αριστερά, προχωράς 50 μέτρα βρίσκεις και άλλο Αλτ και πάεις δεξιά, προχωράς καμμιά 100 μέτρα και βρίσκεις ακόμα ένα Αλτ και στρίφεις Αριστερά, προχωράς μέχρι το τέλος του δρόμου που είναι αδιέξοδο και μόνο αριστερά μπορείς να πάεις, μόλις στριψείς στο αδιέξοδο το εργοστάσιο είναι στα δεξιά σου:

http://i2.photobucket.com/albums/y10/Bu ... 9c1272.png

Tηλέφωνο:
+357-24530309
Άβαταρ μέλους
giorgos80

τελικα επιασα κασια αλλα οχι με το κιλο :D 5 πακετα high velocity και 5 super skeet 32.το πιστονακι της σουπερ σκητ ομως εν μου εφανηκε να εχει κατι διαφορετικο απο ενα κανονικο πιστονακι.ποια η αποψη σας?
Άβαταρ μέλους
spyrosspyrou851

giorgos80 έγραψε:τελικα επιασα κασια αλλα οχι με το κιλο :D 5 πακετα high velocity και 5 super skeet 32.το πιστονακι της σουπερ σκητ ομως εν μου εφανηκε να εχει κατι διαφορετικο απο ενα κανονικο πιστονακι.ποια η αποψη σας?
To ίδιο πρόσεξα και με το άλλο skeet που υπάρχει φωτογραφία στο περιοδικό αλλά και με άλλα φυσίγγια όπως τα Skeet της Victory, θεωρητικά θα έπρεπε να έχουν πιστονάκια για skeet αλλά είναι αυτά που χρησιμοποιά σε άλλα κανονικά φυσίγγια.
Άβαταρ μέλους
Phinix

Δημοσίευση από Phinix »

spyrosspyrou851 έγραψε:
giorgos80 έγραψε:τελικα επιασα κασια αλλα οχι με το κιλο :D 5 πακετα high velocity και 5 super skeet 32.το πιστονακι της σουπερ σκητ ομως εν μου εφανηκε να εχει κατι διαφορετικο απο ενα κανονικο πιστονακι.ποια η αποψη σας?
To ίδιο πρόσεξα και με το άλλο skeet που υπάρχει φωτογραφία στο περιοδικό αλλά και με άλλα φυσίγγια όπως τα Skeet της Victory, θεωρητικά θα έπρεπε να έχουν πιστονάκια για skeet αλλά είναι αυτά που χρησιμοποιά σε άλλα κανονικά φυσίγγια.

χμμμμ
κατι μου θυμιζει........κατι μου θυμιζει
Λαοι, που ξεχνανε την ιστορια τους, είναι καταδικασμενοι να την ξαναζησουν
Άβαταρ μέλους
spyrosspyrou851

Phinix έγραψε:
χμμμμ
κατι μου θυμιζει........κατι μου θυμιζει
Λαλείς; :D
Απάντηση