ΙΔΙΟΓΟΜΩΣΕΙΣ

Απάντηση
axerkwtis

Re: ΙΔΙΟΓΟΜΩΣΕΙΣ

Δημοσίευση από axerkwtis »

με τα δεδομενα που υπαρχουν σημερα και την οικονομικη κατασταση γενικα που υπαρχει προσπαθουμε να περιορισουμε οσο γινεται τα εξοδα μας..αποτι φαινεται η ιδιογομωση συμφερει σε σχεση με τα ετοιμα που κυκλοφορουν στην αγορα..τουτο ισχυει σε σχεση ποιοτητας και τιμης που κυκλοφορουν στην αγορα?εννοω μπορεις να κατασκευασεις φυσιγγια οπου η σχεση ποιοτητας και τιμης ειναι ιδια με τα εξωτερικα που ειναι ακριβα?εχω μια μηχανη ιδιογομωσης μεκ που εγεμωνε ο γερος μ μαζι με ενα τετραδιο "συνταγων" φαινεται πως αν οντως συμφερει θα αποκτησει ακομα ενα οπαδο..στο κατω κατω μαθε τεχνη κ αστηνε..
Άβαταρ μέλους
ΑΝΔΡΕΑΣ Τ
Full Member

Δημοσίευση από ΑΝΔΡΕΑΣ Τ »

axerkwtis έγραψε:με τα δεδομενα που υπαρχουν σημερα και την οικονομικη κατασταση γενικα που υπαρχει προσπαθουμε να περιορισουμε οσο γινεται τα εξοδα μας..αποτι φαινεται η ιδιογομωση συμφερει σε σχεση με τα ετοιμα που κυκλοφορουν στην αγορα..τουτο ισχυει σε σχεση ποιοτητας και τιμης που κυκλοφορουν στην αγορα?εννοω μπορεις να κατασκευασεις φυσιγγια οπου η σχεση ποιοτητας και τιμης ειναι ιδια με τα εξωτερικα που ειναι ακριβα?εχω μια μηχανη ιδιογομωσης μεκ που εγεμωνε ο γερος μ μαζι με ενα τετραδιο "συνταγων" φαινεται πως αν οντως συμφερει θα αποκτησει ακομα ενα οπαδο..στο κατω κατω μαθε τεχνη κ αστηνε..
Στα χαμηλά γραμμάρια γλιτώνεις πιο λίγα παρά τα ψηλά άλλα αν καταφέρεις να προσαρμόσει ένα σετ απ σωστά ο όπλο σου τότε βλητικά θα είναι καλύτερο από αυτό του εργοστάσιου στο όπλο σου, σε άλλο όπλο μπορεί να μην είναι καλή, εγώ άρχισα να γεμίζω λόγο τής αστάθειας τον φυσιγγίων του εμπορίου και από τότε έχω το κεφάλι μου ήσυχο
Άβαταρ μέλους
thanos1981k
Full Member

Δημοσίευση από thanos1981k »

ΑΝΔΡΕΑΣ Τ έγραψε:
axerkwtis έγραψε:με τα δεδομενα που υπαρχουν σημερα και την οικονομικη κατασταση γενικα που υπαρχει προσπαθουμε να περιορισουμε οσο γινεται τα εξοδα μας..αποτι φαινεται η ιδιογομωση συμφερει σε σχεση με τα ετοιμα που κυκλοφορουν στην αγορα..τουτο ισχυει σε σχεση ποιοτητας και τιμης που κυκλοφορουν στην αγορα?εννοω μπορεις να κατασκευασεις φυσιγγια οπου η σχεση ποιοτητας και τιμης ειναι ιδια με τα εξωτερικα που ειναι ακριβα?εχω μια μηχανη ιδιογομωσης μεκ που εγεμωνε ο γερος μ μαζι με ενα τετραδιο "συνταγων" φαινεται πως αν οντως συμφερει θα αποκτησει ακομα ενα οπαδο..στο κατω κατω μαθε τεχνη κ αστηνε..
Στα χαμηλά γραμμάρια γλιτώνεις πιο λίγα παρά τα ψηλά άλλα αν καταφέρεις να προσαρμόσει ένα σετ απ σωστά ο όπλο σου τότε βλητικά θα είναι καλύτερο από αυτό του εργοστάσιου στο όπλο σου, σε άλλο όπλο μπορεί να μην είναι καλή, εγώ άρχισα να γεμίζω λόγο τής αστάθειας τον φυσιγγίων του εμπορίου και από τότε έχω το κεφάλι μου ήσυχο
σωστος εχω βρει setup που εχω πλεον το κεφαλι μου ησυχο και ξερω ο,το ολες οι αστοχιες οφειλωνται σε λαθος δικο μου ;)
Εικόνα
ΙΔΙΟΓΟΜΩΣΗ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ
WOODPIGEONHUNTER
Full Member

Δημοσίευση από WOODPIGEONHUNTER »

thanos1981k έγραψε:
ΑΝΔΡΕΑΣ Τ έγραψε:
σωστος εχω βρει setup που εχω πλεον το κεφαλι μου ησυχο και ξερω ο,το ολες οι αστοχιες οφειλωνται σε λαθος δικο μου ;)
αυτο ειναι 2-3 γομωσεις δικες σου που τις ξερεις καλα και αντικαθηστουν η μια την αλλη αναλογως καιρικων συνθηκων και εισαι παντα καλυμμενος. σπανια θα πας σπιτι απογοητευμενος απο τα φυσιγγια σου! ;) ;) ;)
ΕΧΩ ΜΙΑ ΑΡΡΩΣΤΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΓΙΑΤΡΕΦΤΕΙ ΠΟΤΕ........ΕΙΜΑΙ ΦΑΣΣΑΡΩΣΤΟΣ!!!!
andreas78

Δημοσίευση από andreas78 »

Παίδες, υπάρχει κανένα setup με 206S?
Σε στρογγυλό ρελί και να μας πει κάποιος αν γνωρίζει πια ειναι η αντίδραση της στα 33gr-35gr με M686 και CX2000. Σκάγια απο Νο.8 μέχρι το πολύ Νο.6 και πάντα σε μαλλινες λυπασμένες.
Εχω φτιάξει κάποια εγώ αλλα θα ήθελα να δω και αλλλα για να δώ αν είμαι μέσα στα όρια.

12/70(69,4 αφρεζάριστο)-Μ686-1,90gr 206S-2,5mm overpowder-μαλλινη 18mm-2mm φελλο-35gr-No6-O-χαρτονάκι 0,90mm-64mm.

18mm μαλλινη!!!!! Το διόρθωσα.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος andreas78 την 19 Μάιος 2013, 17:11, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
thanos1981k
Full Member

206 s 1,80 33 cx2000/616 guallandi s.g O
Εικόνα
ΙΔΙΟΓΟΜΩΣΗ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ
andreas78

thanos1981k έγραψε:206 s 1,80 33 cx2000/616 guallandi s.g O

Φίλε Θάνο,
Το setup που έγραψες είναι γενικό και υπάρχει στον πίνακα της Nobel, αν και είναι λίγο ανεβασμένο σε μπαρούτι και καψούλι για να μπει SuperG!!
Εγώ απλά ζήτησα την εμπειρική γνώμη κάποιου για την πυρίτιδα αυτή.
Άβαταρ μέλους
thanos1981k
Full Member

andreas78 έγραψε:

Φίλε Θάνο,
Το setup που έγραψες είναι γενικό και υπάρχει στον πίνακα της Nobel, αν και είναι λίγο ανεβασμένο σε μπαρούτι και καψούλι για να μπει SuperG!!
ειναι πολη καλη και γρηγορη πυριτιδα ,μονοβασικη, εχει καλες αποδωσεις σε φυσιγγια 34gr πιστευω αξιζει η χρηση αυτης της πυριτιδας για την κυπρο σε θυραματα οπως φασσα,περδικα κλπ ;)
Εικόνα
ΙΔΙΟΓΟΜΩΣΗ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ
Άβαταρ μέλους
thanos1981k
Full Member

andreas78 έγραψε:

Φίλε Θάνο,
ειναι πολη καλη και γρηγορη πυριτιδα ,μονοβασικη, εχει καλες αποδωσεις σε φυσιγγια 34gr πιστευω αξιζει η χρηση αυτης της πυριτιδας για την κυπρο σε θυραματα οπως φασσα,περδικα κλπ ;)
μονο που της nobel sport απευθυνετε σε κλεισιμο 6* εγω σου λεω για κλεισιμο ρελι Ο με διαφανες δισκιδιο ;)
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος thanos1981k την 14 Απρ 2013, 01:24, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Εικόνα
ΙΔΙΟΓΟΜΩΣΗ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ
andreas78

thanos1981k έγραψε:
andreas78 έγραψε:

Φίλε Θάνο,
μονο που της nobel sport απευθυνετε σε κλεισιμο 6* εγω σου λεω για κλεισιμο ρελι Ο με διαφανες δισκιδιο ;)

Φίλε Θάνο,
Απολογούμαι διότι τώρα είδα την επεξεργασία που έκανες στην παράθεση σου.
Πάντοτε κατά την δική μου άποψη, οι πίνακες δοσολογιών σε διάφορες ευρωπαϊκές χώρες όπως Ιταλία, Γαλλία, Ελλάδα(εκτός κάποιων περιοχών) κ.α., δεν μπορούν να εφαρμοστούν στην Κύπρο αν λάβουμε υπόψη μας τις καιρικές συνθήκες, υγρασίες και άλλα παρεμφερή που έχουν σχέση με το κλίμα μας.
Στον πίνακα της Nobel Sport, με SuperG, CX2000, και Δισκάκι η δοσολογία δεν πρέπει να ξεπερνά το 1,70γρ. σε πυρίτιδα, εγώ θα σου πρότεινα για την Κύπρο να μην ξεπεράσεις το 1,65γρ. ή και 1,60γρ. και θα δεις πολύ καλύτερα αποτελέσματα.
Απάντηση

Επιστροφή στο “ΦΥΣΙΓΓΙΑ”