ΦΥΣΙΓΓΙΑ VICTORY MADE IN CYPRUS
- Prestige 8
- Full Member
Re: ΦΥΣΙΓΓΙΑ VICTORY MADE IN CYPRUS
Και 2000 φορες το Ζ2Μ φίλε Σολωνα..
Sent from my Samsung Galaxy Note 5
- SOLON-FAIR ΤΕΑΜ
Εαν του κανουν την χαρη και βρει ο φιλος μου ο Λεωνιδας και παλι με Z2M σιγουρα καλα θα ηταν αν και εγω προτιμω τα αυγοηδες παρα τα ποδαρακια!!!Prestige 8 έγραψε:Και 2000 φορες το Ζ2Μ φίλε Σολωνα..
ΠΕΡΠΑΤΩ ΤΑ ΒΟΥΝΑ ΤΩΡΑ.....ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΘΑ ΜΠΟΡΩ ΑΥΡΙΟ!!!
ΑΝ ΣΤΗΝ ΑΛΛΗ ΖΩΗ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΥΝΗΓΙ,ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΕΥΤΥΧΗΣ!!!
- spyrosspyrou851
Στην χειρότερη περίπτωση θα του στείλω εγώ από Λάρνακα, δεν θα τον αφήσουμε χωρίς τα Ζ2ΜSOLON-FAIR ΤΕΑΜ έγραψε:Εαν του κανουν την χαρη και βρει ο φιλος μου ο Λεωνιδας και παλι με Z2M σιγουρα καλα θα ηταν αν και εγω προτιμω τα αυγοηδες παρα τα ποδαρακια!!!Prestige 8 έγραψε:Και 2000 φορες το Ζ2Μ φίλε Σολωνα..

- BAIKAL TEAM
- Full Member
αγαπητοι μου να σας παρακαλεσω να γραφεται ελληνικα και όχι κινεζικα!!!τι είναι το Ζ2Μ???είναι εκεινο που ειχε η πρασινη η victory στο ενδημικο???αν ναι...ποια αλλα φυσίγγια υπαρχουν στην αγορα με το συγκεκριμενο πιστονι???
Βιάστηκες να φύγεις...Σου εύχομαι γλυκό καιρό και καλά κυνήγια να έχεις. Κράτησε μου ενα καρτέρι δίπλα σου...Όπως παλιά...
sanguine tuo...
sanguine tuo...
- spyrosspyrou851
Ναι Λεωνίδα μου είναι το πιστονάκι της B&P, το οποίο χρησιμοποιεί και η κατασκευάστρια εταιρεία στη μεγάλη πλειοψηφία των φυσιγγίων της.BAIKAL TEAM έγραψε:αγαπητοι μου να σας παρακαλεσω να γραφεται ελληνικα και όχι κινεζικα!!!τι είναι το Ζ2Μ???είναι εκεινο που ειχε η πρασινη η victory στο ενδημικο???αν ναι...ποια αλλα φυσίγγια υπαρχουν στην αγορα με το συγκεκριμενο πιστονι???
http://www.baschieri-pellagri.com
Αντιπρόσωπος είναι ο Φάνος που έίναι στα Λατσιά (περίπτερο).
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος spyrosspyrou851 την 31 Ιούλ 2016, 21:13, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
-
- Full Member
χμ,
τούτα τα πιστονάκια περίσσεψαν φέτος;;; χαχα...
τούτα τα πιστονάκια περίσσεψαν φέτος;;; χαχα...
- BAIKAL TEAM
- Full Member
τενκ γιου Σπαιρους!!!spyrosspyrou851 έγραψε:Ναι Λεωνίδα μου είναι το πιστονάκι της B&P, το οποίο χρησιμοποιεί και η κατασκευάστρια εταιρεία στη μεγάλη πλειοψηφία των φυσιγγίων της.BAIKAL TEAM έγραψε:αγαπητοι μου να σας παρακαλεσω να γραφεται ελληνικα και όχι κινεζικα!!!τι είναι το Ζ2Μ???είναι εκεινο που ειχε η πρασινη η victory στο ενδημικο???αν ναι...ποια αλλα φυσίγγια υπαρχουν στην αγορα με το συγκεκριμενο πιστονι???
Βιάστηκες να φύγεις...Σου εύχομαι γλυκό καιρό και καλά κυνήγια να έχεις. Κράτησε μου ενα καρτέρι δίπλα σου...Όπως παλιά...
sanguine tuo...
sanguine tuo...
- SOLON-FAIR ΤΕΑΜ
Κανε την κινηση σου τωρα που ειναι νωρις γιατι μετα θα τα ακουσεις να το ξερεις!!!BAIKAL TEAM έγραψε:τενκ γιου Σπαιρους!!!spyrosspyrou851 έγραψε:Ναι Λεωνίδα μου είναι το πιστονάκι της B&P, το οποίο χρησιμοποιεί και η κατασκευάστρια εταιρεία στη μεγάλη πλειοψηφία των φυσιγγίων της.BAIKAL TEAM έγραψε:αγαπητοι μου να σας παρακαλεσω να γραφεται ελληνικα και όχι κινεζικα!!!τι είναι το Ζ2Μ???είναι εκεινο που ειχε η πρασινη η victory στο ενδημικο???αν ναι...ποια αλλα φυσίγγια υπαρχουν στην αγορα με το συγκεκριμενο πιστονι???

- BAIKAL TEAM
- Full Member
Κανε την κινηση σου τωρα που ειναι νωρις γιατι μετα θα τα ακουσεις να το ξερεις!!!
[/quote]
δεν σε κατανοω συντροφε...μεταφρασε!

δεν σε κατανοω συντροφε...μεταφρασε!

sanguine tuo...
sanguine tuo...
- SOLON-FAIR ΤΕΑΜ
δεν σε κατανοω συντροφε...μεταφρασε!BAIKAL TEAM έγραψε:Κανε την κινηση σου τωρα που ειναι νωρις γιατι μετα θα τα ακουσεις να το ξερεις!!!

Εφοδιασου λεω τωρα που υπαρχουν....μην ολιγωρεις...βαλε πραμα στην ακρη