Φυσίγγια για τζίκλες- Τη γνώμη σας παρακαλώ
-
- Full Member
Re: Φυσίγγια για τζίκλες- Τη γνώμη σας παρακαλώ
'Οντως οι tordo 30gr no.9 που προμηθεύτηκα με ενθουσίασαν και σε τζίκλες και σε τρασιήλες. Κυρίως σε μεσαίες και μακρινές βολές, σε μέρες χωρίς υγρασία. Δοκίμασα και τις euromix αλλά απογοητεύτηκα πλήρως(ευτυχώς έπιασα μόνο 2 πακέτα).
- spyrosspyrou851
Ταπεινή μου άποψη είναι ότι θα υποστηρίζω τα κυπριακά φυσίγγια νοουμένου ότι είμαι ευχαριστημένος.
- Phinix
Έχει κανένας εμπειρία με την Nobel sport S4 και την Nobel sport sipe.
Η s4 μου φάνηκε πιο γλυκιά.
Λαοι, που ξεχνανε την ιστορια τους, είναι καταδικασμενοι να την ξαναζησουν
- Breda Pegaso
Αν μιλας για την πρασινη την S4 ειναι φοβερο φυσιγγιο!
Για μεσαιες και μακρινες αποστασεις δεν καταλαμβενει τιποτε. Την χρησιμοποιουσα μεχρι περσυ σε νο.10.
Για μεσαιες και μακρινες αποστασεις δεν καταλαμβενει τιποτε. Την χρησιμοποιουσα μεχρι περσυ σε νο.10.
Η γυναίκα του Καίσαρα δεν πρέπει μόνον να είναι τίμια, αλλά και να φαίνεται τίμια.
Γάιος Ιούλιος Καίσαρ
Γάιος Ιούλιος Καίσαρ
- Athos 1978
- Full Member
Φίλε η S4 δουλεύει άψογα σε ψηλά επίπεδα υγρασίας πρωί ,και η SIPE πιο μετά όταν βγάλει ήλιο ,και τα δυο φυσίγγια είναι τρομερά, αλλά να αποφεύγετε να χρησιμοποιούνται σε ελαφριά όπλα γιατι θα φάτε κλοτσιά .Phinix έγραψε:Έχει κανένας εμπειρία με την Nobel sport S4 και την Nobel sport sipe.
Iδίως η SIPE, η πρώτη παραλαβή του αντιπροσώπου αν και το φυσίγγιο και το κουτί γράφει 32 gr είναι 34 gr.
Open mind for a different view.
- Phinix
ευχαριστώ και τους δυο
Λαοι, που ξεχνανε την ιστορια τους, είναι καταδικασμενοι να την ξαναζησουν
-
- Full Member
Μπορεί κάποιος να μου εξηγήσει που ειναι το περίεργο του φανου?beretta686-special έγραψε:Καλησπέρα κ. Μακρή!virtualgreek έγραψε:Συνάδελφοι,
θέλω μία μικρή χάρη.
Έχω στην κατοχή μου μερικά φυσίγγια Olympia Super Skeet No. 11. 32γρ. Ένας φίλος μου έκανε δώρο μία κάσα πριν 3-4 χρόνια και τέλος πάντων τα χρησιμοποίησα πλην μερικών.
Σαν φυσίγγιο μου άρεσε και προσπάθησα πρόσφατα να αγοράσω τα ίδια από ένα κατάστημα στην Λεμεσό.
Δυστηχώς το μικρότερο νούμερο διαθέσιμο ήταν το Νο. 9. Ο υπεύθυνος του καταστήματος μου είπε ότι δεν κυκλοφορεί το συγκεκριμένο φυσίγγιο σε Νο. 11. Πιθανολογώ ότι ίσως πριν 3-4 χρόνια να κυκλοφορούσε και τώρα να σταμάτησε.
Οπόταν εκείνο που ζητώ εάν δεν σας είναι κόπος, όταν πάτε σε καταστήματα και δείτε μπροστά σας αυτό το φυσίγγιο σε Νο.11, να σας παρακαλέσω να με ενημερώσετε για να μπορέσω να αγοράσω.
Ευχαριστώ
Σ. Μακρής
Μόλις αγόρασα το συγκεκριμένο φυσίγγιο από το περίπτερο-κυνηγετικά είδη Φάνος στα Λατσία (είχε 3 πακέτα τα αγοράσαμε). Το φυσίγγιο ήταν καινούργια παραλαβή (επομένως κυκλοφορεί) και με πληροφόρησε ότι θα έχει και άλλα την Πέμπτη.
- MARIOSE
Filippos έγραψε:Μπορεί κάποιος να μου εξηγήσει που ειναι το περίεργο του φανου?beretta686-special έγραψε:Καλησπέρα κ. Μακρή!virtualgreek έγραψε:Συνάδελφοι,
θέλω μία μικρή χάρη.
Έχω στην κατοχή μου μερικά φυσίγγια Olympia Super Skeet No. 11. 32γρ. Ένας φίλος μου έκανε δώρο μία κάσα πριν 3-4 χρόνια και τέλος πάντων τα χρησιμοποίησα πλην μερικών.
Σαν φυσίγγιο μου άρεσε και προσπάθησα πρόσφατα να αγοράσω τα ίδια από ένα κατάστημα στην Λεμεσό.
Δυστηχώς το μικρότερο νούμερο διαθέσιμο ήταν το Νο. 9. Ο υπεύθυνος του καταστήματος μου είπε ότι δεν κυκλοφορεί το συγκεκριμένο φυσίγγιο σε Νο. 11. Πιθανολογώ ότι ίσως πριν 3-4 χρόνια να κυκλοφορούσε και τώρα να σταμάτησε.
Οπόταν εκείνο που ζητώ εάν δεν σας είναι κόπος, όταν πάτε σε καταστήματα και δείτε μπροστά σας αυτό το φυσίγγιο σε Νο.11, να σας παρακαλέσω να με ενημερώσετε για να μπορέσω να αγοράσω.
Ευχαριστώ
Σ. Μακρής
Μόλις αγόρασα το συγκεκριμένο φυσίγγιο από το περίπτερο-κυνηγετικά είδη Φάνος στα Λατσία (είχε 3 πακέτα τα αγοράσαμε). Το φυσίγγιο ήταν καινούργια παραλαβή (επομένως κυκλοφορεί) και με πληροφόρησε ότι θα έχει και άλλα την Πέμπτη.
Φίλε αν είναι το περίπτερο που εννοείς

Από τα φώτα τροχαίας στα Λατσιά από τα οποία αριστερά πας στο Γέρι και ίσια στο (πρώην) Λαική Σπόρτινγκ κλαμπ θα στρίψεις δεξιά. Το περίπτερο είναι στα αριστερά σου 100 μέτρα πριν την εκκλησία.