ΙΔΙΟΓΟΜΩΣΕΙΣ

Απάντηση
pambs
Full Member

Re: ΙΔΙΟΓΟΜΩΣΕΙΣ

Δημοσίευση από pambs »

εν το μεταξυ που εχει μηχανες στην Κυπρο? φερνει καποιο καταστημα η μονο ιντερνετ?
spidis
Full Member

Δημοσίευση από spidis »

pambs έγραψε:εν το μεταξυ που εχει μηχανες στην Κυπρο? φερνει καποιο καταστημα η μονο ιντερνετ?
ΤΙΣ ΜΕC O ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΥΝΗΓΟΣ, ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΑΠΟ ΣΙΝΕΠΛΕΧ ΣΤΗΝ ΛΕΥΚΩΣΙΑ
Άβαταρ μέλους
thanos1981k
Full Member

Δημοσίευση από thanos1981k »

εχω ενα βυσμα κπριακης κατασκευης μοιαζει με lb6 μηπως ξερει κανενας τον κατασκευαστη η απο που μπορω να παραγγειλω. μου το εδωσε φιλοσ ιδιογομωτησ απο την κυπρο ειναι δυσευρετο γιατι βγαζει λιγα κοματια αυτη η εταιρια εδρευει κυπρο και λειτουργει εκει δεν θυμαμαι πως λεγεται η αλλα στοιχεια
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.
Εικόνα
ΙΔΙΟΓΟΜΩΣΗ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ
Άβαταρ μέλους
marios10
Full Member

Δημοσίευση από marios10 »

Κοπελια μ ειμαι αρχαριος σε αυτο το χωρο της ιδιογομωσεις..θελω να ξεκινησω και εγω σιγα σιγα να μπαινω σε αυτο ομορφο πραγμα του να φτιαχνεις χαρτουτσιες δικες ς...
Εν θελα την βοηθεια σας και την αποψη σας σκεφτομαι για μηχανη να παρω την mec 600 βρισκω την που αθηνα 270 ευρο...
Εν καλα συμφερει οξα να κοιταξω που κυπρο???
Εν καλη μηχανη ??

Ευχαριστω
ΜΑΡΙΟΣ
Τούτη τη λύτρωση ζει εκείνος που ζώνεται τα 'σιδερικά' και σέρνοντας πίσω του ένα σκύλο, ανηφορίζει για τα κυνηγοτόπια. Το κρέας τι το κάνει μπρος σε τούτη τη λύτρωση;
Λυτρώσου, λοιπόν και 'συ κι ακολούθησε το μονοπάτι που τόσοι πριν από σένα ακολουθησαν
Άβαταρ μέλους
o kalamaras
Full Member

Δημοσίευση από o kalamaras »

thanos1981k έγραψε:εχω ενα βυσμα κπριακης κατασκευης μοιαζει με lb6 μηπως ξερει κανενας τον κατασκευαστη η απο που μπορω να παραγγειλω. μου το εδωσε φιλοσ ιδιογομωτησ απο την κυπρο ειναι δυσευρετο γιατι βγαζει λιγα κοματια αυτη η εταιρια εδρευει κυπρο και λειτουργει εκει δεν θυμαμαι πως λεγεται η αλλα στοιχεια
Mίκρανε λίγο τις φωτογραφίες ρε κουμπάρε δε μπορούμε να διαβάσουμε το μύνημα (τουλάχιστο εμείς που έχουμε μικρή οθόνη,.. πάει απ'έξω).

Που το ξέρεις ότι είναι made in Cyprus το βύσμα? Μήπως ο κατασκευαστής λέγεται Lordos?! Σου θυμίζει τίποτα?
Άβαταρ μέλους
thanos1981k
Full Member

Δημοσίευση από thanos1981k »

o kalamaras έγραψε:
thanos1981k έγραψε:εχω ενα βυσμα κπριακης κατασκευης μοιαζει με lb6 μηπως ξερει κανενας τον κατασκευαστη η απο που μπορω να παραγγειλω. μου το εδωσε φιλοσ ιδιογομωτησ απο την κυπρο ειναι δυσευρετο γιατι βγαζει λιγα κοματια αυτη η εταιρια εδρευει κυπρο και λειτουργει εκει δεν θυμαμαι πως λεγεται η αλλα στοιχεια
Mίκρανε λίγο τις φωτογραφίες ρε κουμπάρε δε μπορούμε να διαβάσουμε το μύνημα (τουλάχιστο εμείς που έχουμε μικρή οθόνη,.. πάει απ'έξω).

Που το ξέρεις ότι είναι made in Cyprus το βύσμα? Μήπως ο κατασκευαστής λέγεται Lordos?! Σου θυμίζει τίποτα?
Εικόνα
Εικόνα
Εικόνα
Εικόνα
Εικόνα
Εικόνα

φιλε μου θα σε γελασω δεν θυμαμαι καθολου το ονομα του κατασκευαστη. τα αγορασα απο κυπρο και ρωτησα και εναν φιλο κατω και μου ειπε οτι κατασκευαζονται εκει επισης στην ελλαδα που το εδειξα κανενασ δεν το ειχε δει.και επειδη το δουλεψα ειναι ενα απο τα καλητερα κυπριακα βυσματα μαζι με τον Ζ_PLAST και μετα ακολουθουν KYLILIS & VICTORY
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος thanos1981k την 20 Μαρ 2013, 12:13, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Εικόνα
ΙΔΙΟΓΟΜΩΣΗ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ
nike powder
Full Member

Δημοσίευση από nike powder »

marios10 έγραψε:Κοπελια μ ειμαι αρχαριος σε αυτο το χωρο της ιδιογομωσεις..θελω να ξεκινησω και εγω σιγα σιγα να μπαινω σε αυτο ομορφο πραγμα του να φτιαχνεις χαρτουτσιες δικες ς...
Εν θελα την βοηθεια σας και την αποψη σας σκεφτομαι για μηχανη να παρω την mec 600 βρισκω την που αθηνα 270 ευρο...
Εν καλα συμφερει οξα να κοιταξω που κυπρο???
Εν καλη μηχανη ??

Ευχαριστω
ΜΑΡΙΟΣ
ΜΑΡΙΕ ΠΙΑΕ ΚΑΛΛΥΤΕΡΑ ΤΗΝ ΜΕΚ ΤΗΝ 650 ΜΕ ΤΗΝ 600 ΚΑΜΝΗΣ ΜΙΑ ΜΙΑΝ ΕΝ ΠΟΛΛΥ ΦΑΣΑΡΙΑ
Άβαταρ μέλους
ΑΝΔΡΕΑΣ Τ
Full Member

Δημοσίευση από ΑΝΔΡΕΑΣ Τ »

για σάς σε όλους ήθελα να ρωτήσω που μπορούμε να βρούμε SipeN στην Κύπρο;
WOODPIGEONHUNTER
Full Member

Δημοσίευση από WOODPIGEONHUNTER »

ΑΝΔΡΕΑΣ Τ έγραψε:για σάς σε όλους ήθελα να ρωτήσω που μπορούμε να βρούμε SipeN στην Κύπρο;
εχεις πμ
ΕΧΩ ΜΙΑ ΑΡΡΩΣΤΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΓΙΑΤΡΕΦΤΕΙ ΠΟΤΕ........ΕΙΜΑΙ ΦΑΣΣΑΡΩΣΤΟΣ!!!!
Άβαταρ μέλους
ΑΝΔΡΕΑΣ Τ
Full Member

Δημοσίευση από ΑΝΔΡΕΑΣ Τ »

WOODPIGEONHUNTER έγραψε:
ΑΝΔΡΕΑΣ Τ έγραψε:για σάς σε όλους ήθελα να ρωτήσω που μπορούμε να βρούμε SipeN στην Κύπρο;
εχεις πμ
ευχαριστω για το πμ φιλε μου αλλα δεν μπορεις απο την ελλαδα να φερεις
Απάντηση

Επιστροφή στο “ΦΥΣΙΓΓΙΑ”