ΙΔΙΟΓΟΜΩΣΕΙΣ
-
- Full Member
Re: ΙΔΙΟΓΟΜΩΣΕΙΣ
εν το μεταξυ που εχει μηχανες στην Κυπρο? φερνει καποιο καταστημα η μονο ιντερνετ?
-
- Full Member
ΤΙΣ ΜΕC O ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΥΝΗΓΟΣ, ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΑΠΟ ΣΙΝΕΠΛΕΧ ΣΤΗΝ ΛΕΥΚΩΣΙΑpambs έγραψε:εν το μεταξυ που εχει μηχανες στην Κυπρο? φερνει καποιο καταστημα η μονο ιντερνετ?
- thanos1981k
- Full Member
εχω ενα βυσμα κπριακης κατασκευης μοιαζει με lb6 μηπως ξερει κανενας τον κατασκευαστη η απο που μπορω να παραγγειλω. μου το εδωσε φιλοσ ιδιογομωτησ απο την κυπρο ειναι δυσευρετο γιατι βγαζει λιγα κοματια αυτη η εταιρια εδρευει κυπρο και λειτουργει εκει δεν θυμαμαι πως λεγεται η αλλα στοιχεια
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.

ΙΔΙΟΓΟΜΩΣΗ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ
- marios10
- Full Member
Κοπελια μ ειμαι αρχαριος σε αυτο το χωρο της ιδιογομωσεις..θελω να ξεκινησω και εγω σιγα σιγα να μπαινω σε αυτο ομορφο πραγμα του να φτιαχνεις χαρτουτσιες δικες ς...
Εν θελα την βοηθεια σας και την αποψη σας σκεφτομαι για μηχανη να παρω την mec 600 βρισκω την που αθηνα 270 ευρο...
Εν καλα συμφερει οξα να κοιταξω που κυπρο???
Εν καλη μηχανη ??
Ευχαριστω
ΜΑΡΙΟΣ
Εν θελα την βοηθεια σας και την αποψη σας σκεφτομαι για μηχανη να παρω την mec 600 βρισκω την που αθηνα 270 ευρο...
Εν καλη μηχανη ??
Ευχαριστω
ΜΑΡΙΟΣ
Τούτη τη λύτρωση ζει εκείνος που ζώνεται τα 'σιδερικά' και σέρνοντας πίσω του ένα σκύλο, ανηφορίζει για τα κυνηγοτόπια. Το κρέας τι το κάνει μπρος σε τούτη τη λύτρωση;
Λυτρώσου, λοιπόν και 'συ κι ακολούθησε το μονοπάτι που τόσοι πριν από σένα ακολουθησαν
Λυτρώσου, λοιπόν και 'συ κι ακολούθησε το μονοπάτι που τόσοι πριν από σένα ακολουθησαν
- o kalamaras
- Full Member
Mίκρανε λίγο τις φωτογραφίες ρε κουμπάρε δε μπορούμε να διαβάσουμε το μύνημα (τουλάχιστο εμείς που έχουμε μικρή οθόνη,.. πάει απ'έξω).thanos1981k έγραψε:εχω ενα βυσμα κπριακης κατασκευης μοιαζει με lb6 μηπως ξερει κανενας τον κατασκευαστη η απο που μπορω να παραγγειλω. μου το εδωσε φιλοσ ιδιογομωτησ απο την κυπρο ειναι δυσευρετο γιατι βγαζει λιγα κοματια αυτη η εταιρια εδρευει κυπρο και λειτουργει εκει δεν θυμαμαι πως λεγεται η αλλα στοιχεια
Που το ξέρεις ότι είναι made in Cyprus το βύσμα? Μήπως ο κατασκευαστής λέγεται Lordos?! Σου θυμίζει τίποτα?
- thanos1981k
- Full Member
o kalamaras έγραψε:Mίκρανε λίγο τις φωτογραφίες ρε κουμπάρε δε μπορούμε να διαβάσουμε το μύνημα (τουλάχιστο εμείς που έχουμε μικρή οθόνη,.. πάει απ'έξω).thanos1981k έγραψε:εχω ενα βυσμα κπριακης κατασκευης μοιαζει με lb6 μηπως ξερει κανενας τον κατασκευαστη η απο που μπορω να παραγγειλω. μου το εδωσε φιλοσ ιδιογομωτησ απο την κυπρο ειναι δυσευρετο γιατι βγαζει λιγα κοματια αυτη η εταιρια εδρευει κυπρο και λειτουργει εκει δεν θυμαμαι πως λεγεται η αλλα στοιχεια
Που το ξέρεις ότι είναι made in Cyprus το βύσμα? Μήπως ο κατασκευαστής λέγεται Lordos?! Σου θυμίζει τίποτα?

φιλε μου θα σε γελασω δεν θυμαμαι καθολου το ονομα του κατασκευαστη. τα αγορασα απο κυπρο και ρωτησα και εναν φιλο κατω και μου ειπε οτι κατασκευαζονται εκει επισης στην ελλαδα που το εδειξα κανενασ δεν το ειχε δει.και επειδη το δουλεψα ειναι ενα απο τα καλητερα κυπριακα βυσματα μαζι με τον Ζ_PLAST και μετα ακολουθουν KYLILIS & VICTORY
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος thanos1981k την 20 Μαρ 2013, 12:13, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.

ΙΔΙΟΓΟΜΩΣΗ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ
-
- Full Member
ΜΑΡΙΕ ΠΙΑΕ ΚΑΛΛΥΤΕΡΑ ΤΗΝ ΜΕΚ ΤΗΝ 650 ΜΕ ΤΗΝ 600 ΚΑΜΝΗΣ ΜΙΑ ΜΙΑΝ ΕΝ ΠΟΛΛΥ ΦΑΣΑΡΙΑmarios10 έγραψε:Κοπελια μ ειμαι αρχαριος σε αυτο το χωρο της ιδιογομωσεις..θελω να ξεκινησω και εγω σιγα σιγα να μπαινω σε αυτο ομορφο πραγμα του να φτιαχνεις χαρτουτσιες δικες ς...
Εν καλη μηχανη ??
Ευχαριστω
ΜΑΡΙΟΣ
- ΑΝΔΡΕΑΣ Τ
- Full Member
για σάς σε όλους ήθελα να ρωτήσω που μπορούμε να βρούμε SipeN στην Κύπρο;
-
- Full Member
εχεις πμΑΝΔΡΕΑΣ Τ έγραψε:για σάς σε όλους ήθελα να ρωτήσω που μπορούμε να βρούμε SipeN στην Κύπρο;
ΕΧΩ ΜΙΑ ΑΡΡΩΣΤΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΓΙΑΤΡΕΦΤΕΙ ΠΟΤΕ........ΕΙΜΑΙ ΦΑΣΣΑΡΩΣΤΟΣ!!!!
- ΑΝΔΡΕΑΣ Τ
- Full Member
ευχαριστω για το πμ φιλε μου αλλα δεν μπορεις απο την ελλαδα να φερειςWOODPIGEONHUNTER έγραψε:εχεις πμΑΝΔΡΕΑΣ Τ έγραψε:για σάς σε όλους ήθελα να ρωτήσω που μπορούμε να βρούμε SipeN στην Κύπρο;