Αγαπητέ Παναγιώτη εγώ προσωπικά ως ιδιοκτήτης προσπάθησαν να κρατήσω χαμηλούς τόνους και να μην εμπλακώ στην αντιπαράθεση σου με τα παιδιά του φόρουμ αλλά απο ότι φαίνεται με προκαλείς να εμπλακώ με τα γραφώμενα σου. Προσωπικά εγώ σε πήρα τηλέφωνο μετά τις δοκιμές των φυσιγγίων long range τα οποία μου έδωσες 2 για να τα δοκιμάσουμε και σου είπα εμμέσος πλήν σαφώς ότι λόγω του ότι τα φυσίγγια είναι πολλα΄δέν θα μπορέσουμε να τα βάλουμε όλα στα περιοδικό και θα βάλουμε μόνο τα φυσίγγια των εταιρειών που θα διαφημίσουν και σου προτείνω να βάλεις μια έστω μικρή διαφήμιση για να μπούν τα αποτελέσματα του RIO μιας και τα αποτελέσματα ήταν πολύ καλά. Αντί αυτού προτίμησες την οικονομία σου των 100 ευρώ παρά να προωθήσεις σωστά τα προϊόντα σου μέσα απο μια ανεξάρτητη έρευνα. Δικαίωμα σου! Πάλι εμείς όμως αναρτήσαμε τα αποτελέσματα στην σελίδα ρου περιοδικού διαφημίζοντας σε αφιλοκερδός . Αντί να το εκτιμήσης και να το σεβαστής αυτό μπαίνεις μέσα ρίχνεις μια δήλωση -διαφήμιση για ένα άλλο δικό σου προϊόν (αντιδεοντολογικό) που κανονικά έπρεπε να σβηστέι η δημοσίευση σου και να σου γίνει παρατήρηση , συνεχίζεις ξεκινάς κόντρες με τα μέλη του φόρουμ ενώ αν αυτό που λές έίναι πραγματικότητα θα μπορούσες όμορφα και ωραία να δεχθεις να το αποδείξης ενώπιων των μελών σε ένα σκοπευτήριο αν δέν έχεις τίποτα να κρύψεις.
Το γεγονός ότι διαφήμισες κοντά μας νομίζω το καρπώθηκες και με το παραπάνω ξέρωντας και τις αγορές που έγιναν απο αναγνώστες μας και το τί σου προσφέραμε και σε καμία περίπτωση δέν μας έκανες ούτε χάρη ούτε φιλανθρωπία . Είσαι επαγγελματίας και είμαστε επαγγελματίες και καλύτερα να μείνεις σε αυτή την γραμμή. Έπρεπε να γνωρίζεις ότι οι αναγνώστες του περιοδικού μας και της σελίδας είναι άτοαμ που ψάχνονται κυνηγοί που το ερευνούν και με την σωστή τοποθέτηση των προϊόντων σου θα κέρδιζες αρκετούς νέους πελάτες. Δέν έχουμε τους αναγνωστες που πέρνουν έρνα περιοδικό για να μάθουν που άφησε η θήρα τα περδίκια για να φορτωθούν την πρώτη Κυριακή αλλά κυνηγούς που θέλουν να ξεφύγουν απο κουβέντες του καφενέ και να δούνε το κυνήγι απο μια άλλη σκοπιά. Η στάση σου και η εμπλοκή σου με παραπανίσιες κουβέντες δέν νομίζω να σε κάνει περισσότερο επαγγελματία ούτε να σε βοηθάει σε κάτι.
Αν κάποιοι όπως λές είναι προκατελημμένοι μαζί σου έπρεπε να σε προβληματίζει το γεγονός γιατί μια παροιμία λέει η στραβός είναι ο γιαλός ή στραβά αρμενίζουμε. Εγώ δέν θα αμφισβητήσω την RIO 40 και της επιδόσεις της γιατί πέραν του ότι πρόκειται για ποιοτικά φυσίγγια ένα γνωμικό λέει ότι όλοι είναι αθώοι μέχρι αποδείξεως του αντιθέτου. Για αυτό θα ήθελα να παρακαλέσω όλους συμπεριλαμνομένου και εσένα να σταματήσει εδώ αυτή η συζήτηση και να μην ξαναφήσεις οποιασδήποτε μορφής υπονοούμενα για τους ιδιοκτήτες και το περιοδικό για να μην ξεκινήσει άλλη συζήτηση ..............