Δεν αντιλέγω αλλά το συγκεκριμένο είναι για πάπιες/χήνες. Δεν καταπονείς το όπλο να ρίχνεις 40γρ με 40+ βαθμούς κελσίου;SOLON-ΒΕRΕΤΤΑ ΤΕΑΜ έγραψε:ΟΤΑΝ ΣΗΚΩΝΕΙ Ο ΟΜΩΣ ΣΟΥ, ΚΑΙ ΤΟ ΟΠΛΟ ΣΟΥ....ΟΧΙ 40GR, ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΡΙΞΕΙΣ ΚΑΙ 64GR....ΦΤΑΝΕΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟ ΡΙΞΕΙ ΝΑ ΝΙΩΘΕΙ ΑΝΕΤΑ
φυσίγγια για φασσα
- spyrosspyrou851
Re: φυσίγγια για φασσα
- SOLON-FAIR ΤΕΑΜ
ΣΠΥΡΟ ΜΟΥ...ΠΕΡΙ ΟΡΕΞΕΩΣ... ΠΟΥ ΛΕΜΕspyrosspyrou851 έγραψε:Δεν αντιλέγω αλλά το συγκεκριμένο είναι για πάπιες/χήνες. Δεν καταπονείς το όπλο να ρίχνεις 40γρ με 40+ βαθμούς κελσίου;SOLON-ΒΕRΕΤΤΑ ΤΕΑΜ έγραψε:ΟΤΑΝ ΣΗΚΩΝΕΙ Ο ΟΜΩΣ ΣΟΥ, ΚΑΙ ΤΟ ΟΠΛΟ ΣΟΥ....ΟΧΙ 40GR, ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΡΙΞΕΙΣ ΚΑΙ 64GR....ΦΤΑΝΕΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟ ΡΙΞΕΙ ΝΑ ΝΙΩΘΕΙ ΑΝΕΤΑ

ΕΔΩ ΒΡΗΚΑ ΣΕ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ SUPER CACCIA 38GR ΣΕ NΟΥΜΕΡΟ Ο

ΤΩΡΑ ΤΟ ΤΙ ΓΙΡΕΒΕΙ ΤΟ ΝΟΥΜΕΡΟ Ο ΣΤΗ ΚΥΠΡΟ ΜΗΝ ΜΕ ΡΩΤΑΣ ....ΚΑΙ ΘΑ ΣΚΕΦΤΟΥΜΕ ΤΑ 40GR ΣΕ
Ν4?
ΣΤΗ ΚΥΠΡΟ, ΕΝ ΕΤΕΙ 2014 ΘΑ ΚΑΤΑΝΤΗΣΟΥΜΕ ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΠΑΜΕ, ΝΑ ΠΑΙΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΤΣΙΚΛΑ ΜΕ ΜΟΝΟΒΟΛΑ

ΠΕΡΠΑΤΩ ΤΑ ΒΟΥΝΑ ΤΩΡΑ.....ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΘΑ ΜΠΟΡΩ ΑΥΡΙΟ!!!
ΑΝ ΣΤΗΝ ΑΛΛΗ ΖΩΗ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΥΝΗΓΙ,ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΕΥΤΥΧΗΣ!!!
- leshi cy
- Full Member
φιλε που εν το παραξενο αν ενα φυσιγγιο σου αποδιδει το μεγιστο στην βολη σου!spyrosspyrou851 έγραψε:40gr στην φάσσα;leshi cy έγραψε:μετα απο πολλες δοκιμες ...36 βιχτορι νικελ ...
...nobel sport anatra kai colombo ...με διαφορα τα ανώτερα φυσιγγια που επεξα σε φασσες !!
οπλο 30 αρι 3-1 . ειδικα ι anatra ειναι το κατι αλλο !!
για καπιους ισως να ειμαι υπερβολικος αλλα για μενα ειναι σιγουρες λυσεις !!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ειπαμε εδοκιμασα παραπολλα φυσιγγια, φυσικα και η ανατρα εν καμνει για ουλλα τα οπλα και παρο ολο πολλοι λεν οτι θελει κρυαδα και υγρασια στο οπλο μου και μες το ηλιοπηρη σπαζει κοκκαλα!
το οπλο μου εν αρκετα κιλα, εν καταλαβη και πολλα αλλα ουτος η αλλιος για μενα ειναι πολυ μαλακο φυσσιγιο με κλοτσα με λαοννι ...νακκο η τιμη τις ακκανι λιο

- canastas
- Full Member
Παιδιά ο καθένας ότι νιώθει παίζει... Ο πεθέρος μου το ίδιο, με στο κατακαλόκαιρο μέρα μεσημέρι παίζει victory 40gr
και μου λέει ότι δεν έχει λαθος με κλωτσά με κάμνει και πέφτουν σέκκες, έγω του λέω ότι νομίζεις και εν σωστό
και μου λέει ότι δεν έχει λαθος με κλωτσά με κάμνει και πέφτουν σέκκες, έγω του λέω ότι νομίζεις και εν σωστό

THE BEST THERE IS
- spyrosspyrou851
Άμαν είσαστε εσείς happy παιδιά εμένα δεν μου πέφτει λόγος, απλώς μου φάνηκε περίεργο (αν και δεν το έχω δοκιμάσει) κάποιος να ρίχνει έτσι πολλά γραμμάρια σε συνθήκες καύσωνα.leshi cy έγραψε:
φιλε που εν το παραξενο αν ενα φυσιγγιο σου αποδιδει το μεγιστο στην βολη σου!
ειπαμε εδοκιμασα παραπολλα φυσιγγια, φυσικα και η ανατρα εν καμνει για ουλλα τα οπλα και παρο ολο πολλοι λεν οτι θελει κρυαδα και υγρασια στο οπλο μου και μες το ηλιοπηρη σπαζει κοκκαλα!
το οπλο μου εν αρκετα κιλα, εν καταλαβη και πολλα αλλα ουτος η αλλιος για μενα ειναι πολυ μαλακο φυσσιγιο με κλοτσα με λαοννι ...νακκο η τιμη τις ακκανι λιο

- Konstantinos beretta
- Full Member
Κοπελια αν μπορετε πειτε μου μια γνωμη για την ΗΛΙΟΝΑ ΖΥΠΛΑΣΤ. Ευχαριστω
- spyrosspyrou851
Κωνσταντίνε μου καλησπέρα, από τα φυσίγγια που ρωτάς έχεις δοκιμάσει κάποιο να δεις τη συμπεριφορά του με το όπλο σου;Konstantinos beretta έγραψε:Κοπελια αν μπορετε πειτε μου μια γνωμη για την ΗΛΙΟΝΑ ΖΥΠΛΑΣΤ. Ευχαριστω
- ΑΝΔΡΕΑΣ Τ
- Full Member
λένε ότι κτυπούν 70μ ρίξε τα στον πίνακά στα 35 να δεις ότι ένα απλό βύσμα θα βγάλει καλύτερή κατανομή αυτό έδειξε η δοκιμή που έκανα αυτό του φυσίγγιο με δικό μου στήσιμο με ζπλαςKonstantinos beretta έγραψε:Κοπελια αν μπορετε πειτε μου μια γνωμη για την ΗΛΙΟΝΑ ΖΥΠΛΑΣΤ. Ευχαριστω

- SOLON-FAIR ΤΕΑΜ
ΦΙΛΕ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΕ ΚΑΙ ΕΓΩ ΤΑ ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ ΔΟΚΙΜΕΣ ΣΕ ΠΙΝΑΚΑ ΟΠΩΣ ΚΑΙ Ο ΦΙΛΟΣ ΛΕΥΚΙΟΣ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΑΜΕ ΚΑΤΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ ΣΕ ΕΠΙΠΛΕΩΝ ΠΥΚΝΟΤΗΤΑ ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΠΙΣΤΟΝΙΑ!Konstantinos beretta έγραψε:Κοπελια αν μπορετε πειτε μου μια γνωμη για την ΗΛΙΟΝΑ ΖΥΠΛΑΣΤ. Ευχαριστω
ΠΕΡΠΑΤΩ ΤΑ ΒΟΥΝΑ ΤΩΡΑ.....ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΘΑ ΜΠΟΡΩ ΑΥΡΙΟ!!!
- 682 GOLD E
- Full Member
πρίν λίγο δοκίμασα και εγώ το εν λόγο πιστόνι σε πίνακα με ιδιογόμωση...διαπίστωσα ακριβώς τα οσα αναφέρονται πιο πάνω, απλά ελαφρά λίγο πιο συγκεντρωτικό από άνα κανονικό πιστόνιSOLON-ΒΕRΕΤΤΑ ΤΕΑΜ έγραψε:ΦΙΛΕ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΕ ΚΑΙ ΕΓΩ ΤΑ ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ ΔΟΚΙΜΕΣ ΣΕ ΠΙΝΑΚΑ ΟΠΩΣ ΚΑΙ Ο ΦΙΛΟΣ ΛΕΥΚΙΟΣ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΑΜΕ ΚΑΤΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ ΣΕ ΕΠΙΠΛΕΩΝ ΠΥΚΝΟΤΗΤΑ ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΠΙΣΤΟΝΙΑ!Konstantinos beretta έγραψε:Κοπελια αν μπορετε πειτε μου μια γνωμη για την ΗΛΙΟΝΑ ΖΥΠΛΑΣΤ. Ευχαριστω