ΤΕΣΤ ΦΥΣΙΓΓΙΩΝ LONG RANGE

Απάντηση
Άβαταρ μέλους
virtualgreek
Moderator

Re: ΤΕΣΤ ΦΥΣΙΓΓΙΩΝ LONG RANGE

Δημοσίευση από virtualgreek »

virtualgreek έγραψε:Καλά τα φυσίγγια τύπου Long Range, αλλά εμπειρικά ομιλώντας 8 στα 10 θηράματα που βρίσκω είναι όλα μέσα στα 10-25 μέτρα απόσταση.

Τα δύο θηράματα τα οποία είναι πέραν των 25 μέτρων, εάν είναι μέχρι τα 35 μέτρα θα τους ρήξω.

Εάν είναι πέρα από τα 35 μέτρα τα αφήνω να πάνε και από μέσα μου λέω: "Αυτή την αναμέτρηση την κέρδισες" έχοντας πάντα γνώμονα ότι πρέπει να δίνω ίσες ευκαιρίες στο θήραμα να χρησιμοποιήσει την μόνη άμυνα που έχει απέναντι μου; την διαφυγή.

Πάνω από όλα κύριοι στο βουνό, με σεβασμό στο θήραμα και μετά καρπωφόροι.

Σ. Μακρής
Επί της ευκαιρίας, ένα βίντεο που μοιράστηκε μαζί μας ο nature σε μία άλλη ενότητα.
nature έγραψε:Ένας πραγματικός κυνηγός....!!!!!!!

http://www.youtube.com/watch?feature=pl ... Gq2Dx3AwQ8
Θα σταθώ μόνο σε αυτά που είπε ο γέροντας κυνηγός μεταξύ των 55 και 58 δευτερολέπτων στο βίντεο.

Για να μαθαίνουν και οι νέοι, τι έστι κυνηγός και κύριος.

Σ. Μακρής
Πρώτα από όλα πρέπει να είστε Κύριοι στο βουνό, και μετά κυνηγοί...
chr34
Full Member

Δημοσίευση από chr34 »

Ρε κοπελιά ατε κάνει τζιεν αντροπή.!
Ε ρίξαμε τζιε το επίπεδο του φόρουμ.
Άβαταρ μέλους
SOLON-FAIR ΤΕΑΜ

Δημοσίευση από SOLON-FAIR ΤΕΑΜ »

ΠΑΙΔΕΣ ΝΟΜΙΖΩ ΞΕΦΥΓΑΜΕ ΛΙΓΟ.......ΗΡΕΜΑΑΑΑΑ
ΠΕΡΠΑΤΩ ΤΑ ΒΟΥΝΑ ΤΩΡΑ.....ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΘΑ ΜΠΟΡΩ ΑΥΡΙΟ!!!
ΑΝ ΣΤΗΝ ΑΛΛΗ ΖΩΗ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΥΝΗΓΙ,ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΕΥΤΥΧΗΣ!!!
ΣΤΟΧΟΣ
Full Member

Δημοσίευση από ΣΤΟΧΟΣ »

Anthimos έγραψε:Οντως δεν έχουμε τίποτε να χωρισουμε
Ειμαι εκνευρισμενος με τις ανακριβειες αν και δεν έχω να χωρισω τίποτε με τον αντιπροσωπο. Βασικα τα φυσιγγια ΡΙΟ ειναι τεραστια εταιρεια και δεν φταιν σε τιποτε για τον τροπο που τα διαχειριζετε ο αντιπροσωπός ο οποιος:

Έβαλε διαφήμιση μέσα σε άλλο κυνηγετικό περιοδικό επι πληρωμη αλλα χρησιμοποια δωρεαν το φορουμ για προβολη των προιοντων του (αντιδεοντολογικοτατο εμπορικα)
Έλαβε μέρος στην έκθεση αλλά δέν σεβάστηκε τους αναγνώστες του Hunt and shoot να βοηθήσει το περιοδικό να διεξάγει την έρευνα του με την δική του συνεισφορά μέσο της διαφήμισης και να επωφεληθεί και ο ίδιος διαφήμσιης (50 ευρω) μέσο της έρευνας αφού είναι τόσο καλά τα φυσίγγια του. Απο την άλλη μπαίνει μέσα στο site (ΔΩΡΕΑΝ) και γράφει κάποιες δικές του θεωρίες χωρίς αποδείξης απο κάποιο τρίτο άτομο και προσπαθεί να προωθήσει προϊόντα και να εκμετάλευτεί εμμέσος πλήν σαφώς του αναγνώστες του περιοδικού μέσο του φόρουμ. Αν είναι επαγγελματίας και έχει εμπιστοσύνη στα προϊόντα του υπάρχουν οι άνθρωποι όπως είπε ο Μαρίνος που κάνουν αυτές τις δοκιμές και το περιοδικό κατά καιρούς και εάν το επιθυμούν ας δώσουν όχι ένα αλλά μια σειρά απο φυσίγγια στο περιοδικό να τα δοκιμάσουν και να δημοσιεύσουν τα αποτελέσματα με το ανάλογο κόστος όπως γίνετε σε όλες τις επαγγελματικές δοσοληψίες.
Το point σας ειναι τα 50 ευρω. Ανθιμε, πρεπει να σας στειλουμε μαλλον 100 για την <<δωρεαν>> δυσφιμηση Και εαν θυμαμε καλα,για δυο χρονια διαφημιζομουν στο περιοδικο, και συνησφερα και εγω στην δημιουργια και εξελιξη του περιοδικου. Ακομα και τοτε ατομα του forum σας με κατηγορησαν αβασιμα. Τα long range της RIO δεν τα εστειλα δωρεαν, μηπως τα πληρωσατε, για να κανετε την δοκιμη???? :evil:
Ειστε φανερα κακοπροαιρετοι.
Δεν θελω να σχολιασω οτιδηποτε αλλο ,πλεον. Το forum σας επηρεαζεται απο τις επαγγελματικες δοσοληψιες και αποψεις ,των ιδιοκτητων του περιοδικου???
Νομιζω οτι δωσατε απαντηση ,μονοι σας.

Λυπαμε εαν παρεκτραπηκα λιγο, αλλα δεν γινεται να μην μπορουμε να εκφερουμε οποιαδηποτε αποψη μας, ατομικα ή εταιρικα, σε υποτιθεμενο forum ανοικτο για ολους.

Κυριοι, καλο κυνηγι σε ολους
Άβαταρ μέλους
Anthimos
Moderator

Δημοσίευση από Anthimos »

ΣΤΟΧΟΣ έγραψε:
Anthimos έγραψε:Οντως δεν έχουμε τίποτε να χωρισουμε
Ειμαι εκνευρισμενος με τις ανακριβειες αν και δεν έχω να χωρισω τίποτε με τον αντιπροσωπο. Βασικα τα φυσιγγια ΡΙΟ ειναι τεραστια εταιρεια και δεν φταιν σε τιποτε για τον τροπο που τα διαχειριζετε ο αντιπροσωπός ο οποιος:

Έβαλε διαφήμιση μέσα σε άλλο κυνηγετικό περιοδικό επι πληρωμη αλλα χρησιμοποια δωρεαν το φορουμ για προβολη των προιοντων του (αντιδεοντολογικοτατο εμπορικα)
Έλαβε μέρος στην έκθεση αλλά δέν σεβάστηκε τους αναγνώστες του Hunt and shoot να βοηθήσει το περιοδικό να διεξάγει την έρευνα του με την δική του συνεισφορά μέσο της διαφήμισης και να επωφεληθεί και ο ίδιος διαφήμσιης (50 ευρω) μέσο της έρευνας αφού είναι τόσο καλά τα φυσίγγια του. Απο την άλλη μπαίνει μέσα στο site (ΔΩΡΕΑΝ) και γράφει κάποιες δικές του θεωρίες χωρίς αποδείξης απο κάποιο τρίτο άτομο και προσπαθεί να προωθήσει προϊόντα και να εκμετάλευτεί εμμέσος πλήν σαφώς του αναγνώστες του περιοδικού μέσο του φόρουμ. Αν είναι επαγγελματίας και έχει εμπιστοσύνη στα προϊόντα του υπάρχουν οι άνθρωποι όπως είπε ο Μαρίνος που κάνουν αυτές τις δοκιμές και το περιοδικό κατά καιρούς και εάν το επιθυμούν ας δώσουν όχι ένα αλλά μια σειρά απο φυσίγγια στο περιοδικό να τα δοκιμάσουν και να δημοσιεύσουν τα αποτελέσματα με το ανάλογο κόστος όπως γίνετε σε όλες τις επαγγελματικές δοσοληψίες.
Το point σας ειναι τα 50 ευρω. Ανθιμε, πρεπει να σας στειλουμε μαλλον 100 για την <<δωρεαν>> δυσφιμηση Και εαν θυμαμε καλα,για δυο χρονια διαφημιζομουν στο περιοδικο, και συνησφερα και εγω στην δημιουργια και εξελιξη του περιοδικου. Ακομα και τοτε ατομα του forum σας με κατηγορησαν αβασιμα. Τα long range της RIO δεν τα εστειλα δωρεαν, μηπως τα πληρωσατε, για να κανετε την δοκιμη???? :evil:
Ειστε φανερα κακοπροαιρετοι.
Δεν θελω να σχολιασω οτιδηποτε αλλο ,πλεον. Το forum σας επηρεαζεται απο τις επαγγελματικες δοσοληψιες και αποψεις ,των ιδιοκτητων του περιοδικου???
Νομιζω οτι δωσατε απαντηση ,μονοι σας.

Λυπαμε εαν παρεκτραπηκα λιγο, αλλα δεν γινεται να μην μπορουμε να εκφερουμε οποιαδηποτε αποψη μας, ατομικα ή εταιρικα, σε υποτιθεμενο forum ανοικτο για ολους.

Κυριοι, καλο κυνηγι σε ολους

Καλο κυνηγι και σ εσένα!!!
Είναι συνήθεια αυτών που δεν έκαναν ποτέ τίποτε, να κατηγορούν τους άλλους γιατι δεν τα έκαναν ολα!!!
spyros bettinsoli
Full Member

Δημοσίευση από spyros bettinsoli »

HUNTER έγραψε:Πανο (Στοχος),
Ειπα να μεν ανακατοθω αλλα προκαλεις.
Συνεχιζεις ακαθεκτος την διαφιμιση σου μεσα στο φορουμ παρα το οτι σου ειπαμε δεν ειναι σωστο
μιας τσε εσυ δεν εκαμες διαφιμιση στο περιοδικο. Τουτο δειχνη οτι εισαι τσιγγουνης. Προσπαθεις με δολιο τροπο
να εκμεταλευτης το φορουμ τσε να πλασαρης τα προιοντα σου. Εναν εν εκαταλαβες ομως¨ΡΙΦΚΙΑ ΕΝ ΙΜΑΣΤΕΝ"
Ο συγγεκριμενος δολιος τροπος διαφημησης τον προιοντον σου μεσο του φορουμ εχει επαναληφθη και στο παρελθον με αλλα προιοντα που φερνεις. Μαλιστα εσηιης τσε εναν - δκιο βαρτους να σε υποστηριζουν τσε να πλασαρουν τα προιοντα σου.

ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΝ ΘΑ ΕΓΟΡΑΖΑ ΤΙΠΟΤΕ ΠΟΥ ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΣΟΥ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΑΝ ΕΦΕΡΝΕΣ ΤΑ ΚΑΛΛΥΤΕΡΑ
ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΣΤΟ ΠΑΖΑΡΙ.
.

Men se sixizei to onoma m i an anafera fissigia kapias eterias pou xrisimopoioisa aplos epd ta xrisimopoio kai epd eimai apiros sto thema den perimena na exaplothi tetia epithesi alla etsi eni panta tronti tzini pou kamnoun ta inomena ethni kai pou etheliun na prokaloun
spyros bettinsoli
Full Member

Δημοσίευση από spyros bettinsoli »

spyros bettinsoli έγραψε:
HUNTER έγραψε:Πανο (Στοχος),
Ειπα να μεν ανακατοθω αλλα προκαλεις.
Συνεχιζεις ακαθεκτος την διαφιμιση σου μεσα στο φορουμ παρα το οτι σου ειπαμε δεν ειναι σωστο
μιας τσε εσυ δεν εκαμες διαφιμιση στο περιοδικο. Τουτο δειχνη οτι εισαι τσιγγουνης. Προσπαθεις με δολιο τροπο
να εκμεταλευτης το φορουμ τσε να πλασαρης τα προιοντα σου. Εναν εν εκαταλαβες ομως¨ΡΙΦΚΙΑ ΕΝ ΙΜΑΣΤΕΝ"
Ο συγγεκριμενος δολιος τροπος διαφημησης τον προιοντον σου μεσο του φορουμ εχει επαναληφθη και στο παρελθον με αλλα προιοντα που φερνεις. Μαλιστα εσηιης τσε εναν - δκιο βαρτους να σε υποστηριζουν τσε να πλασαρουν τα προιοντα σου.

ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΝ ΘΑ ΕΓΟΡΑΖΑ ΤΙΠΟΤΕ ΠΟΥ ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΣΟΥ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΑΝ ΕΦΕΡΝΕΣ ΤΑ ΚΑΛΛΥΤΕΡΑ
ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΣΤΟ ΠΑΖΑΡΙ.
.

Men se sixizei to onoma m i an anafera fissigia kapias eterias pou xrisimopoioisa aplos epd ta xrisimopoio kai epd eimai apiros sto thema den perimena na exaplothi tetia epithesi alla etsi eni panta tronti tzini pou kamnoun ta inomena ethni kai pou etheliun na prokaloun
Sory pou til
Άβαταρ μέλους
Anthimos
Moderator

Δημοσίευση από Anthimos »

Αμφισβητηση ΟΧΙ δυσφιμηση
Νομιζω εγω εγραψα σε 3 περιπτωσεις πόσο καλα φυσιγγια ειναι τα ΡΙΟ.
Αν παρουμε απο την αρχη το θεμα.....βασικα μπηκες και εγραψες οτι ενα φυσιγγιο ΡΙΟ κανει 97 εκατοστα διαμετρο στα 14 μετρα με οπλο SKB και τσοκ ****

Αυτο το θεωρω λαφαζανια και εξακολουθω να σε προκαλω να το αποδειξεις.
Σε καμια περιπτωση δεν αμφισβητω την ποιοτητα των κατα τ αλλα πολυ καλων φυσιγγιω που αντιπροσωπευεις, ουτε τα εξαιρετα οπλα SKB

Απλα σου λέω ...κανει ρε Πανο εν λαφαζανιες που λαλεις , κοψε κάτι!!!!! ( Please!!!)
Είναι συνήθεια αυτών που δεν έκαναν ποτέ τίποτε, να κατηγορούν τους άλλους γιατι δεν τα έκαναν ολα!!!
Άβαταρ μέλους
Athos 1978
Full Member

Δημοσίευση από Athos 1978 »

LOUIS SETTER έγραψε:ΕΔΩ ΚΑΙ 2 ΜΕΡΕΣ ΕΚΑΜΝΑ ΜΙΑ ΣΙΔΕΡΟΣΥΝΔΕΣΗ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΟΥ . ΘΕΛΕΙ Η ΓΕΝΕΚΑ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΝΤΕΚΚΙΝ ΣΕ ΕΝΑ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΑΥΛΗΣ ΚΑΙ ΕΚΑΜΝΑ ΕΓΩ ΤΗΝ ΣΙΔΕΡΟΣΥΝΔΕΣΗ.
ΟΛΕΣ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΔΥΟ ΜΕΡΕΣ ΣΚΕΦΤΟΜΟΥΝ ΤΗΝ ΑΠΟΛΟΓΙΑ ΜΟΥ.
ΛΟΙΠΟΝ ΑΡΧΙΖΩ :

ΑΠΟΛΟΓΟΥΜΕ ΣΤΟΥΣ ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ ΤΟΥ ΦΟΡΟΥΜ ΓΙΑΤΙ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΑ ΤΟ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΤΑΤΟ ΕΚΦΡΑΣΤΙΚΟ ΤΟΥΣ ΦΟΡΟΥΜ ΖΗΤΩΝΤΑΣ ΝΑ ΜΑΘΩ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ

ΑΠΟΛΟΓΟΥΜΕ ΣΤΟΥΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΕΣ ΤΟΥ ΦΟΡΟΥΜ ΓΙΑΤΙ ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΑΝΑΓΚΗ ΝΑ ΜΑΘΩ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΥΠΕΠΕΣΑΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΣΤΟ ΤΡΑΓΙΚΟ ΛΑΘΟΣ ΝΑ ΑΝΑΖΗΤΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΤΟΥΣ ΑΛΗΘΕΙΑ

ΑΠΟΛΟΓΟΥΜΕ ΣΤΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΦΟΡΟΥΜ ΓΙΑΤΙ ΤΟΥΣ ΠΑΡΕΣΥΡΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΑΓΚΗ ΜΟΥ ΝΑ ΜΑΘΩ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΝΑ ΤΗΝ ΑΝΑΖΗΤΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ

ΑΠΟΛΟΓΟΥΜΕ ΣΤΑ ΦΥΣΙΓΓΙΑ RIO ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΜΟΥ ΑΠΕΚΡΥΨΑΝ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑΤΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΛΛΟΣ ΤΟ ΕΚΑΝΕ ΓΙΑ ΠΑΡΤΙ ΤΟΥΣ

ΑΠΟΛΟΓΟΥΜΕ ΣΤΟΝ ΦΙΛΟ ΣΟΛΩΝ ΚΑΙ ΛΕΥΚΙΟ ΓΙΑΤΙ ΠΙΣΤΕΨΑ ΣΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΤΟΥΣ ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΕΝΩ ΔΕΝ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΑΦΟΥ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΚΛΕΙΣΜΕΝΗ ΣΕ ΚΑΠΟΙΑ ΤΤΑΠΠΑ 40 ΓΡΑΜΜΑΡΙΩΝ

ΑΠΟΛΟΓΟΥΜΕ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΓΩΜΟΤΕΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΧΑΜΠΑΡΙΖΟΥΝ ΤΙ ΓΕΜΩΝΟΥΝ .

ΞΑΝΑ ΑΠΟΛΟΓΟΥΜΕ ΣΤΟΥΣ ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ

ΑΠΟΛΟΓΟΥΜΕ ΣΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΜΙΚΥ 55 ΓΙΑΤΙ ΤΟΥ ΕΚΛΕΙΣΑ ΑΡΟΝ ΑΡΟΝ ΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΩ ΤΗΝ ΑΠΟΛΟΓΙΑ ΜΟΥ

ΑΠΟΛΟΓΟΥΜΕ ΓΙΑΤΙ ΕΓΡΑΨΑ ΤΟ ΑΠΟΛΟΓΟΥΜΕ ΜΕ Ε

ΑΠΟΛΟΓΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΓΕΝΕΚΑ ΜΟΥ ΓΙΑΤΙ ΑΦΗΚΑ ΤΟ ΝΤΕΚΚΙ ΜΙΣΟΔΟΤΖΙΗΝ
ΤΟΡΑ ΜΑΛΙΣΤΑ ΜΙΛΑΣ ΣΑΝ ΣΩΣΤΟΣ ΑΝΤΡΑΣ :lol:
ΤΖΕ ΜΙΑΣ ΤΖΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΟΥ POST ΕΙΝΑΙ LONG RANGE ME ΤΟΥΝΤΟ ΟΠΛΟ ΟΤΙ ΧΑΡΤΟΥΤΣΣΙΑ ΠΕΞΗΣ ΕΙΝΑΙ LONG RANGE ;) , MIROKU 3800 TRAP 35 YEARS OLD 30'' 1-1 FIX CHOCK
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Athos 1978 την 13 Νοέμ 2013, 20:42, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Open mind for a different view.
Άβαταρ μέλους
SOLON-FAIR ΤΕΑΜ

Δημοσίευση από SOLON-FAIR ΤΕΑΜ »

ΚΑΛΟΟΟ....ΠΟΛΛΑ ΚΑΛΟΟΟ....ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙ ΦΑΣΣΑ ΦΑΝΤΑΖΟΜΑΙ.....Α ΡΕ ΑΘΩ?? :D
ΠΕΡΠΑΤΩ ΤΑ ΒΟΥΝΑ ΤΩΡΑ.....ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΘΑ ΜΠΟΡΩ ΑΥΡΙΟ!!!
ΑΝ ΣΤΗΝ ΑΛΛΗ ΖΩΗ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΥΝΗΓΙ,ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΕΥΤΥΧΗΣ!!!
Απάντηση

Επιστροφή στο “ΦΥΣΙΓΓΙΑ”