Anthimos έγραψε:Οντως δεν έχουμε τίποτε να χωρισουμε
Ειμαι εκνευρισμενος με τις ανακριβειες αν και δεν έχω να χωρισω τίποτε με τον αντιπροσωπο. Βασικα τα φυσιγγια ΡΙΟ ειναι τεραστια εταιρεια και δεν φταιν σε τιποτε για τον τροπο που τα διαχειριζετε ο αντιπροσωπός ο οποιος:
Έβαλε διαφήμιση μέσα σε άλλο κυνηγετικό περιοδικό επι πληρωμη αλλα χρησιμοποια δωρεαν το φορουμ για προβολη των προιοντων του (αντιδεοντολογικοτατο εμπορικα)
Έλαβε μέρος στην έκθεση αλλά δέν σεβάστηκε τους αναγνώστες του Hunt and shoot να βοηθήσει το περιοδικό να διεξάγει την έρευνα του με την δική του συνεισφορά μέσο της διαφήμισης και να επωφεληθεί και ο ίδιος διαφήμσιης (50 ευρω) μέσο της έρευνας αφού είναι τόσο καλά τα φυσίγγια του. Απο την άλλη μπαίνει μέσα στο site (ΔΩΡΕΑΝ) και γράφει κάποιες δικές του θεωρίες χωρίς αποδείξης απο κάποιο τρίτο άτομο και προσπαθεί να προωθήσει προϊόντα και να εκμετάλευτεί εμμέσος πλήν σαφώς του αναγνώστες του περιοδικού μέσο του φόρουμ. Αν είναι επαγγελματίας και έχει εμπιστοσύνη στα προϊόντα του υπάρχουν οι άνθρωποι όπως είπε ο Μαρίνος που κάνουν αυτές τις δοκιμές και το περιοδικό κατά καιρούς και εάν το επιθυμούν ας δώσουν όχι ένα αλλά μια σειρά απο φυσίγγια στο περιοδικό να τα δοκιμάσουν και να δημοσιεύσουν τα αποτελέσματα με το ανάλογο κόστος όπως γίνετε σε όλες τις επαγγελματικές δοσοληψίες.
Το point σας ειναι τα 50 ευρω. Ανθιμε, πρεπει να σας στειλουμε μαλλον 100 για την <<δωρεαν>> δυσφιμηση Και εαν θυμαμε καλα,για δυο χρονια διαφημιζομουν στο περιοδικο, και συνησφερα και εγω στην δημιουργια και εξελιξη του περιοδικου. Ακομα και τοτε ατομα του forum σας με κατηγορησαν αβασιμα. Τα long range της RIO δεν τα εστειλα δωρεαν, μηπως τα πληρωσατε, για να κανετε την δοκιμη????
Ειστε φανερα κακοπροαιρετοι.
Δεν θελω να σχολιασω οτιδηποτε αλλο ,πλεον. Το forum σας επηρεαζεται απο τις επαγγελματικες δοσοληψιες και αποψεις ,των ιδιοκτητων του περιοδικου???
Νομιζω οτι δωσατε απαντηση ,μονοι σας.
Λυπαμε εαν παρεκτραπηκα λιγο, αλλα δεν γινεται να μην μπορουμε να εκφερουμε οποιαδηποτε αποψη μας, ατομικα ή εταιρικα, σε υποτιθεμενο forum ανοικτο για ολους.
Κυριοι, καλο κυνηγι σε ολους