Τιμές Φυσιγγίων ΕΔΩ
- MARIOSE
Re: Τιμές Φυσιγγίων ΕΔΩ
Χρησιμοποιώ τις άτλας tornado για την τζιήκλα και είμαι πολύ ευχαριστημένος.
Ευχαριστώ Γιώργο και Κυριάκο για τις απόψεις σας θα τις δοκιμάσω και τις welcome.
Ευχαριστώ Γιώργο και Κυριάκο για τις απόψεις σας θα τις δοκιμάσω και τις welcome.
- giorgos80
τι υπονοεις?Pathfinder έγραψε:Μα στον χαρτη κυνηγιου της ΚΥΝΗΓΕΤΙΚΗΣ ΚΥΠΡΟΥ 2014 γραφει να επιτρεπονται τα πεζουνια?
- Dimitris
Τες tornado δεν τις έχω δοκιμάσει, αλλά οι welcome No 11 είναι απλά respect φίλε Μάριε. Ειδικά στο πρωινό με "γλυκασιά" που λαλούμεν!MARIOSE έγραψε:Χρησιμοποιώ τις άτλας tornado για την τζιήκλα και είμαι πολύ ευχαριστημένος.
«Τα φυτά των ζώων ένεκέν εστι και τα ζώα των ανθρώπων χάριν»
- MARIOSE
Θενξ μαν, θα τις δοκιμάσω.Dimitris έγραψε:Τες tornado δεν τις έχω δοκιμάσει, αλλά οι welcome No 11 είναι απλά respect φίλε Μάριε. Ειδικά στο πρωινό με "γλυκασιά" που λαλούμεν!MARIOSE έγραψε:Χρησιμοποιώ τις άτλας tornado για την τζιήκλα και είμαι πολύ ευχαριστημένος.

- Dimitris
Εσύ τις tornado πότε τις παίζεις? Να πιάσω και εγώ κανένα πακέτο όταν θα πάμε στην τζίκλα
- MARIOSE
Φίλε έχουν καλύτερη απόδοση με υγρασία (ειδικά με ομίχλη ή ψιλόβροχο) και γλυκασιά αλλά όχι σε πολύ χαμηλές θερμοκρασίες. Το όπλο μου είναι 686 (ποτζίνο που εν σκοτώνειDimitris έγραψε:Εσύ τις tornado πότε τις παίζεις? Να πιάσω και εγώ κανένα πακέτο όταν θα πάμε στην τζίκλα

- Dimitris
Οκ ευχαριστώ, θα τα δοκιμάσωMARIOSE έγραψε: Φίλε έχουν καλύτερη απόδοση με υγρασία (ειδικά με ομίχλη ή ψιλόβροχο) και γλυκασιά αλλά όχι σε πολύ χαμηλές θερμοκρασίες. Το όπλο μου είναι 686 (ποτζίνο που εν σκοτώνει) σχεδόν 25 χρονών, 4-2 f.c.
tip: Οι welcome είναι δοκιμασμένες ΚΑΙ με το παλιό μου όπλο 686 silver pigeon S 18,4 αυλοι

- andreasana210326
Και το 687 sporting παιζει μια χαρα τις welcome τις μπλετουες παντως.Dimitris έγραψε:Οκ ευχαριστώ, θα τα δοκιμάσωMARIOSE έγραψε: Φίλε έχουν καλύτερη απόδοση με υγρασία (ειδικά με ομίχλη ή ψιλόβροχο) και γλυκασιά αλλά όχι σε πολύ χαμηλές θερμοκρασίες. Το όπλο μου είναι 686 (ποτζίνο που εν σκοτώνει) σχεδόν 25 χρονών, 4-2 f.c.
tip: Οι welcome είναι δοκιμασμένες ΚΑΙ με το παλιό μου όπλο 686 silver pigeon S 18,4 αυλοι

- MARIOSE
Κυριακή θα τις δοκιμάσω λεβέντες, ευχαριστώ. 

-
- Full Member
Αυτά ξέρω.
Lambro feltro 34γρ (14,50).
Nsi superfelt 34γρ (13,50).
Από B&P πολύ δύσκολα βρίσκεις πλέον...
υ.γ. Μήπως κάποιος ΞΕΡΕΙ να μας κατατοπίσει λίγο για τις χρεώσεις μεταφορά φυσιγγίων {σε μεγάλες ποσότητες, μικρές ποσότητες (Κιβώτιο των 250 ή 500 φυσ)} από Ελλάδα και Ιταλία?!?!?
Lambro feltro 34γρ (14,50).
Nsi superfelt 34γρ (13,50).
Από B&P πολύ δύσκολα βρίσκεις πλέον...
υ.γ. Μήπως κάποιος ΞΕΡΕΙ να μας κατατοπίσει λίγο για τις χρεώσεις μεταφορά φυσιγγίων {σε μεγάλες ποσότητες, μικρές ποσότητες (Κιβώτιο των 250 ή 500 φυσ)} από Ελλάδα και Ιταλία?!?!?