ΙΔΙΟΓΟΜΩΣΕΙΣ
- ΑΝΔΡΕΑΣ Τ
- Full Member
Re: ΙΔΙΟΓΟΜΩΣΕΙΣ
Από κατανομές σίγουρα ανώτερο από το 6αστερο, αύριο θα δείξει η νεκροψία 

Το σίγουρο είναι οτι σε σχέση με το 6άκτινο, θα έχεις τις ιδιες (παρομοιες)αρχικές με καλύτερη V20mtr σε χαμηλότερα bars, επακόλουθο η καλύτερη κατανομή ακόμα και με πιο ανοιχτό τσοκακι..!!!
Για τις ταχύτητες και πιεσεις, καπου έχει ο Χρήστος εναν πίνακα πολύ επεξηγηματικο, σε δοκιμή 6άκτινου, 8άκτινου και στρογγυλού, περιττεύει να αναφέρω οτι μακράν ανώτερο.......το στρογγυλό. ....
Για τις ταχύτητες και πιεσεις, καπου έχει ο Χρήστος εναν πίνακα πολύ επεξηγηματικο, σε δοκιμή 6άκτινου, 8άκτινου και στρογγυλού, περιττεύει να αναφέρω οτι μακράν ανώτερο.......το στρογγυλό. ....

- ΑΝΔΡΕΑΣ Τ
- Full Member
Τα χαμηλότερα μπαρ είναι επακόλουθο μιας και η αντίστασή ξερελιασματος είναι πολύ λιγότερη σε σχέση με το 6αρι.Όσο για της ταχύτητές έβαλα λίγο ακόμη μπαρούτη για να είναι η ίδια ταχύτητά με το 6αρι. Θα τον κάνω να το γυρίσει στο αστέρι τώρα να δεις
, Εγώ με το αστέρι (6&8) δεν είχα το παραμικρό πρόβλημά, Τώρα με 24 γραμμάρια πρώτη φορά κάνω στα 24 γραμμάρια 8αρι. 

- ΑΝΔΡΕΑΣ Τ
- Full Member
Χαχαχα....
Στρογγυλό και τα μυαλά στα κάγκελα. ...
Και εγώ τα αστεροειδή που κάνω, τα κανω απλα για πειραματισμό στο πλαστικό, στο χάρτινο κάποιες φορές είναι αναγκαίο.
Πάντως δεν πρόκειται να τα αλλάξει στο κυνήγι με τίποτα, κανένα σκοπευτήριο και πολύ είναι. ....
Γνώμη μου πως δεν χρειαζόταν να αυξήσεις την πυριτιδα σου στο 8άκτινο, δεν θα είχες περισσότερο απο ~10m/s διαφορά, ενω στην V20mrt το 8άκτινο μπορεί να εχει ψηλότερη.
Στρογγυλό και τα μυαλά στα κάγκελα. ...

Και εγώ τα αστεροειδή που κάνω, τα κανω απλα για πειραματισμό στο πλαστικό, στο χάρτινο κάποιες φορές είναι αναγκαίο.
Πάντως δεν πρόκειται να τα αλλάξει στο κυνήγι με τίποτα, κανένα σκοπευτήριο και πολύ είναι. ....

Γνώμη μου πως δεν χρειαζόταν να αυξήσεις την πυριτιδα σου στο 8άκτινο, δεν θα είχες περισσότερο απο ~10m/s διαφορά, ενω στην V20mrt το 8άκτινο μπορεί να εχει ψηλότερη.
- ΑΝΔΡΕΑΣ Τ
- Full Member
Εγώ μένω στο αστεροειδές μου έδωσε αρκετό θήραμά σε απόστασής από κοντά μέχρι μακριά για αυτό δεν αλλάζω .Τα 10 μ/δ σίγουρα δεν θα αλλάξει την σκόπευση το κάνω καθαρά για ψυχολογία να μην έχει διάφορα το ένα σετ απ με το άλλο σε ταχύτητές. 

Λογικό Αντρέα,
Θα παραδεχτώ όμως οτι το 4άκτινο με έχει κερδίσει φέτος, παρά το γεγονός οτι δεν έκανα την παραμικρή δοκιμή σε πίνακα. .!
Θα παραδεχτώ όμως οτι το 4άκτινο με έχει κερδίσει φέτος, παρά το γεγονός οτι δεν έκανα την παραμικρή δοκιμή σε πίνακα. .!
- ΑΝΔΡΕΑΣ Τ
- Full Member
Που βρήκες 4ακτινο μαχαιράκι? Σίγουρα θα είχες την απόλυτή καύση! 

- ΑΝΔΡΕΑΣ Τ
- Full Member