ΦΥΣΙΓΓΙΑ VICTORY MADE IN CYPRUS

Απάντηση
Άβαταρ μέλους
BAIKAL TEAM
Full Member

Re: ΦΥΣΙΓΓΙΑ VICTORY MADE IN CYPRUS

Δημοσίευση από BAIKAL TEAM »

spyrosspyrou851 έγραψε:
BAIKAL TEAM έγραψε:
Δακατω εν εχει Σπυρο μου...μα ε να παιζουμε κρυφτουλι με την victory???ε τζαι οι ασπρες καλες..!! :lol:
Δεν είσαι από Λευκωσία; Την Πέμπτη μου ήρτα είχε στο κατάστημα που πήγα.
Σπυρο Pls στειλε μου πμ για το καταστημα
Βιάστηκες να φύγεις...Σου εύχομαι γλυκό καιρό και καλά κυνήγια να έχεις. Κράτησε μου ενα καρτέρι δίπλα σου...Όπως παλιά...
sanguine tuo...
savvis25
Full Member

Δημοσίευση από savvis25 »

Σαββάκης(όπως λέμε Αρτεμάκης-Καμία σχέση!! :lol: ) : "Εγιώ εν τζιαι....". :lol:
Άβαταρ μέλους
BAIKAL TEAM
Full Member

Φιλε canastas τα συγκεκριμένα πιστονια είναι από τις 35γρ...πανω τα κανονικα και κατω αυτά που στελνουν στο εξωτερικο...

Εικόνα
Βιάστηκες να φύγεις...Σου εύχομαι γλυκό καιρό και καλά κυνήγια να έχεις. Κράτησε μου ενα καρτέρι δίπλα σου...Όπως παλιά...
sanguine tuo...
Άβαταρ μέλους
canastas
Full Member

Δημοσίευση από canastas »

BAIKAL TEAM έγραψε:Φιλε canastas τα συγκεκριμένα πιστονια είναι από τις 35γρ...πανω τα κανονικα και κατω αυτά που στελνουν στο εξωτερικο...

Εικόνα
Μαλιστα ειναι για να σε τρελανουν φιλε μου.
THE BEST THERE IS
Άβαταρ μέλους
BAIKAL TEAM
Full Member

canastas έγραψε:
BAIKAL TEAM έγραψε:Φιλε canastas τα συγκεκριμένα πιστονια είναι από τις 35γρ...πανω τα κανονικα και κατω αυτά που στελνουν στο εξωτερικο...

Εικόνα
Πραγματικα!!!anw....είναι και οι 2 (ασπρες - πρασινες) διαχρονικες αξιες και απλα κοροϊδεύουν το εαυτο τους...παντως πιστευω αν διαβασουν τα ποστ του φορουμ...του χρονου θα ριξουν στο παζαρι τις πρασινες μονο με b&p πιστονια και θα τις εχουν και 5 ευρω πιο ακριβες...

This is Cyprus!!!!!!!!!!!!
sanguine tuo...
Άβαταρ μέλους
SOLON-FAIR ΤΕΑΜ

Δημοσίευση από SOLON-FAIR ΤΕΑΜ »

Λεωνιδα αν βαλεις 4αρι δεν θα κερδισεις τιποτα περισσοτερο...αντιθετος θα χασεις πυκνοτητα!

Το νουμερο σκαγιου που πρεπει να χρησιμοποιουμε εχει να κανει κατα κυριο λογο με το μεγεθος του θηραματος που κυνηγαμε (ΑΥΤΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΝΟΗΣΟΥΜΕ)!

Στη προκειμενη περιπτωση ειναι η Φασσα οπου το μεγεθος της απο μονο του μας δειχνει καθαρα το Ν5 και το Ν6 οπου εχουμε και την δυναμη αλλα κυριος την πυκνοτητα μεχρι και τα 45μ ΜΕ ΦΟΥΛ ΤΣΙΟΚ(βλεπε πινακα του φιλου Λευκιου) ειναι οτι καλυτερο εχει φτιαχτει οπου με βρισκει απολυτα συμφωνο μεσα απο τις επανειλειμμενες δοκιμες μου!!!

Μπορουμε να τον συμβουλευτουμε με ασφαλεια για τα τσιοκς τα γραμμαρια και το νουμερο σκαγιων που προτιθεμεθα να χρησιμοποιησουμε στο κυνηγι!

Συχνα πυκνα πρεπει να τα θυμομαστε!!!

http://www.cyprushuntingmagazine.com/fo ... &start=110
ΠΕΡΠΑΤΩ ΤΑ ΒΟΥΝΑ ΤΩΡΑ.....ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΘΑ ΜΠΟΡΩ ΑΥΡΙΟ!!!
ΑΝ ΣΤΗΝ ΑΛΛΗ ΖΩΗ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΥΝΗΓΙ,ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΕΥΤΥΧΗΣ!!!
Άβαταρ μέλους
BAIKAL TEAM
Full Member

SOLON-ΒΕRΕΤΤΑ ΤΕΑΜ έγραψε:Λεωνιδα αν βαλεις 4αρι δεν θα κερδισεις τιποτα περισσοτερο...αντιθετος θα χασεις πυκνοτητα!

Το νουμερο σκαγιου που πρεπει να χρησιμοποιουμε εχει να κανει κατα κυριο λογο με το μεγεθος του θηραματος που κυνηγαμε (ΑΥΤΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΝΟΗΣΟΥΜΕ)!

Στη προκειμενη περιπτωση ειναι η Φασσα οπου το μεγεθος της απο μονο του μας δειχνει καθαρα το Ν5 και το Ν6 οπου εχουμε και την δυναμη αλλα κυριος την πυκνοτητα μεχρι και τα 45μ ΜΕ ΦΟΥΛ ΤΣΙΟΚ(βλεπε πινακα του φιλου Λευκιου) ειναι οτι καλυτερο εχει φτιαχτει οπου με βρισκει απολυτα συμφωνο μεσα απο τις επανειλειμμενες δοκιμες μου!!!

Μπορουμε να τον συμβουλευτουμε με ασφαλεια για τα τσιοκς τα γραμμαρια και το νουμερο σκαγιων που προτιθεμεθα να χρησιμοποιησουμε στο κυνηγι!

Συχνα πυκνα πρεπει να τα θυμομαστε!!!

http://www.cyprushuntingmagazine.com/fo ... &start=110
To γνωρίζω Σολωνα μου...και γω με 5-6 κυνηγαω τη φασα...αλλα και το 4 το δουλευα παλια στα jk6 με τρομερα αποτελέσματα αλλα επαψε να το φερνει ο αντιπρόσωπος σε 4 νουμερο...οποταν δεν το θεωρω απαγορευτικο νουμερο για τη φασα...απλα ισως φετος ισως του χρονου το δουλεψω λιγο και με τις πρασινες της βικτορυ...ετσι για να εχω μια αποψη....δεν θα το υοθετησω σαν πρωτη μου επιλογη ποτε στο οπλο το Νο 4....
sanguine tuo...
Άβαταρ μέλους
Prestige 8
Full Member

Δημοσίευση από Prestige 8 »

BAIKAL TEAM έγραψε:
canastas έγραψε:

Εικόνα
Πραγματικα!!!anw....είναι και οι 2 (ασπρες - πρασινες) διαχρονικες αξιες και απλα κοροϊδεύουν το εαυτο τους...παντως πιστευω αν διαβασουν τα ποστ του φορουμ...του χρονου θα ριξουν στο παζαρι τις πρασινες μονο με b&p πιστονια και θα τις εχουν και 5 ευρω πιο ακριβες...

This is Cyprus!!!!!!!!!!!!
Τα Β&Ρ φίλε μου έχουν διπλάσιο κόστος από τα άλλα που είναι ιδίας παραγωγής. Γι'αυτό Και το παιχνίδι που 'εκαναν φέτος με Τους καταναλωτές.
Άβαταρ μέλους
682 GOLD E
Full Member

Δημοσίευση από 682 GOLD E »

Εικόνα
Καλημέρα στην παρέα...
αυτά τα πιστόνια είναι και τα 2 κυπριακά, το πάνω είναι το παλίο το οποίο χρησιμοποιείτο τόσο καιρό και το κάτω είναι το καινούργιο το οποίο αντεκατέστησε πλεων το πάνω. Κάποια φυσίγγια φέτος που είχαν το πάνω πιστόνι λογικά είναι παλιάς παρτίδας. Δέν είναι κανένα απο αυτά b&p!
Άβαταρ μέλους
Athos 1978
Full Member

Δημοσίευση από Athos 1978 »

682 GOLD E έγραψε:

Εικόνα
Καλημέρα στην παρέα...
αυτά τα πιστόνια είναι και τα 2 κυπριακά, το πάνω είναι το παλίο το οποίο χρησιμοποιείτο τόσο καιρό και το κάτω είναι το καινούργιο το οποίο αντεκατέστησε πλεων το πάνω. Κάποια φυσίγγια φέτος που είχαν το πάνω πιστόνι λογικά είναι παλιάς παρτίδας. Δέν είναι κανένα απο αυτά b&p!

+1000
Open mind for a different view.
Απάντηση

Επιστροφή στο “ΦΥΣΙΓΓΙΑ”