ΤΕΣΤ ΦΥΣΙΓΓΙΩΝ LONG RANGE

Απάντηση
Άβαταρ μέλους
Anthimos
Moderator

Re: ΤΕΣΤ ΦΥΣΙΓΓΙΩΝ LONG RANGE

Δημοσίευση από Anthimos »

Ρε παιθκια εγω δεν ασχολουμαι με το εμποριο φυσιγγιων
Ειμαι 36 χρονων και οι πρωτες μου αναμνησεις απο την παιδικη μου ηλικια αφορουν το κυνηγι.
Οτι έντυπο περνουσε απο τα χερια μου που ειχε σχέση με θηραματα , σκυλια, φουσιεκκια και γενικα κυνηγι το εθκιαβαζα ωσπου να το εμπεδωσω ...ειναι το παθος μου η πελλαρα μου το ναρκωτικο και ΔΕΝ ΑΝΕΧΟΜΑΙ ΚΑΝΕΝΑ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟ να μου πει μισές αληθεις μισα ψεματα για να με κάμει ν αγορασω ...
Αν απο τις γνωσεις μου κρινω οτι έχει δικιο θα τον στηριξω , αν δεν ξερω θα φροντισω να μαθω , αλλα συγκεκριμένα πραματα και οχι αερολογιες....ουτε μισες αληθειες!!! ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΚΟ ΡΕ ΚΥΡΙΟΙ ΕΜΠΟΡΟΙ ΝΑ ΞΕΡΕΙ Ο ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΗΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ. Αν του πεις μισες αληθειες για να τον στραβωσεις , οταν ξεστραβωθει δεν θα σας εμπιστευτει ξανα.....
Αν επιλεγω ένα προιον σημαινει οτι το εμπιστευομαι....
ΤΩΡΑ ΚΑΤΑΛΑΒΩ ΤΟΥΣ ΙΔΙΩΓΟΜΟΤΕΣ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΠΟΛΛΟΙ ΕΝΑΚΑΤΣΙΑΣΑΝ ΤΑ ΕΤΟΙΜΑ!!!!!!
Είναι συνήθεια αυτών που δεν έκαναν ποτέ τίποτε, να κατηγορούν τους άλλους γιατι δεν τα έκαναν ολα!!!
Άβαταρ μέλους
leshi cy
Full Member

Δημοσίευση από leshi cy »

nature έγραψε:
leshi cy έγραψε:...εγω παντος εννεν για τουτιν χαρτουτσια που σας ελαλουν κοπελια !!
εχτος αν ειναι παλιο στοκ που εσυρνα !
και εχει μεσα psb2 και ταππα μαλλινη !!
παντως για ταππα φετοσ στα τριονια εδοκιμασα μια πας ενα τριονι ...μεσο ουρανα !!
εν καλο φυσιγγιο με πολλα λιο λαχτισμα για 40 γρ !
ασπρο με πρασινο το κουτι , πρασινος καλυκας !

...εσεις μαλλονεται τζιε εγω το βιολι μου !! :lol:

παλε λαθος προσέγγιση στον κοσμο απο αντιπροσώπους οπός παει το φορουμ εννα πρεπει να καμει και μαθηματα μάρκετινγκ :lol: :lol:
Ρε φίλε είσαι ελεύθερος να παίζεις ότι θέλεις αλλά 40 γρ για τα τρυγόνια ρε παιδιά........κάπου εχάσαμε την μάππα που λαλούν στη Κύπρο. Για όνομα.

Τουλάχιστον τα νεαρά άτομα του forum να αναγνωρίζουν την υπερβολή και να μην παίρνουν τα λάθος μηνύματα.

Φιλικά
...με το οτι εσυρα μια 40 γρ σημενει πεζο την στα τριονια ?
και νε αμαν ερκεται κανενα ψυλουμενο δοκιμαζω φυσιγγια !
και περνω και κανενα πλακαζ και πεζω το παλε για να δο κατανομη και διατριτηκοτητα !!
δηλαδη τα πλακαζ τι γραμαρια πρεπει να τους συρνω ?
στα τριονια πεζω γεμοσιες 28 +32 8 νουμερο σκαι!
φιλικα παντα
μαριος
spidis
Full Member

Δημοσίευση από spidis »

LAGOS έγραψε:ΚΟΠΕΛΙΑ 14Μ ΕΝ ΠΕΡΙΠΟΥ 45 ΑΣΙΕΛΙΑ, ΜΕ ΠΕΛΤΣΟΚ ΚΑΝΝΗ ΠΟΥ ΚΑΤΑΛΑΜΒΑΙΝΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ ΤΟ ΤΕΣΤ, ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΦΙΚΤΟ, ΠΑΝΤΑ ΤΑΠΕΙΝΗ ΜΟΥ ΓΝΩΜΗ.
E φίλε για όνομα του Θεού! 14 μέτρα εν 45 ασιέλια? Αν είναι έτσι που τα εμέτρησε και ο Πάνος τότε εγώ προσωπικά συμφωνώ με το αποτέλεσμα του. Να δούμε τι άλλο εννα ακούσουμε.[/quote]

ΚΑΛΑ ΡΕ ΜΕΓΑΛΕ ΕΝ Η ΜΠΟΡΕΙΣ ΜΕ ΚΑΛΛΥΤΕΡΟ ΤΡΟΠΟ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ, 14 ΜΕΤΡΑ ΕΝ 43 ΠΟΘΚΙΑ, ΗΝΤΑ ΠΟΥ ΑΚΟΥΣΕΣ ΤΟΣΟ ΠΑΡΑΛΟΓΟ ΔΗΛΑΔΗ, ΜΠΟΡΕΙ ΕΜΕΝΑ ΤΑ ΑΣΙΕΛΙΑ ΜΟΥ ΝΑ ΠΑΙΔΙΚΑ, ΤΖΑΙ ΗΠΑ ΤΖΑΙ ΤΑΠΕΙΝΗ ΜΟΥ ΓΝΩΜΗ, ΑΛΛΑ ΜΑΝΗ ΜΑΝΗ ΟΡΙΣΜΕΝΟΙ ΝΑ ΠΙΑΤΕ ΤΟΝ ΑΛΛΟ ΠΟΥ ΤΟ ΛΑΙΜΟ
nature
Full Member

Δημοσίευση από nature »

οκ φίλε μου, απλά γιατί τούτες τοι 40άρες έγιναν πολλά της μόδας τελευταία.... :lol:
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος nature την 22 Οκτ 2012, 15:07, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
leshi cy
Full Member

τελικα μονο μια δοκιμη θα μας πειση :lol: :lol:

τζιε ηρεμα κοπελια , εν τζιε εχουμε χωράφια να χωρισουμε :D
Άβαταρ μέλους
leshi cy
Full Member

nature έγραψε:οκ φίλε μου
:D χαλαρα ολαν κουβεντα καμνουμε :D

αλλα παντα δοκιμαζω νεα φυσιγγια σε ετσι θηραματα πριν το ενδημικο φιλε μου :mrgreen:
Άβαταρ μέλους
leshi cy
Full Member

nature έγραψε:οκ φίλε μου, απλά γιατί τούτες τοι 40άρες έγιναν πολλά της μόδας τελευταία.... :lol:
ξερεις τι λαλουν ...οι 40 αρες εν ισια με 2 30 αρες ...νικελ θεμασ :lol: :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
andreasana210326

Δημοσίευση από andreasana210326 »

ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΕΧΕΙ 3 ΜΕΡΕΣ ΠΟΥ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΩ ΤΟΥΤΗ ΤΗ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΜΕ ΤΗ RIO. AΦΟΥ ΒΛΕΠΕΤΕ ΟΤΙ ΤΟΥΤΟΣ Ο ΠΑΙΧΤΗΣ ΔΕΝ ΕΡΧΕΤΑΙ ΝΑ ΚΑΜΕΙ ΤΗ ΔΟΚΙΜΗ....ΑΣ ΠΑΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΕΜΠΙΣΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΦΟΡΟΥΜ ΝΑ ΠΙΑΣΕΙ ΕΝΑ ΚΟΥΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΜΕΙ ΤΗ ΔΟΚΙΜΗ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΕΛΙΚΑ ΤΙ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΕΧΕΙ. ΤΟΣΕΣ ΚΑΙ ΤΟΣΕΣ ΕΓΙΝΑΝ ΣΕ ΠΟΛΛΑ ΦΥΣΣΙΓΙΑ ΑΣ ΓΙΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΜΙΑ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟΥΤΟ ΤΟ 8ΕΜΑ.
Άβαταρ μέλους
Anthimos
Moderator

Δημοσίευση από Anthimos »

Οντως δεν έχουμε τίποτε να χωρισουμε
Ειμαι εκνευρισμενος με τις ανακριβειες αν και δεν έχω να χωρισω τίποτε με τον αντιπροσωπο. Βασικα τα φυσιγγια ΡΙΟ ειναι τεραστια εταιρεια και δεν φταιν σε τιποτε για τον τροπο που τα διαχειριζετε ο αντιπροσωπός ο οποιος:

Έβαλε διαφήμιση μέσα σε άλλο κυνηγετικό περιοδικό επι πληρωμη αλλα χρησιμοποια δωρεαν το φορουμ για προβολη των προιοντων του (αντιδεοντολογικοτατο εμπορικα)
Έλαβε μέρος στην έκθεση αλλά δέν σεβάστηκε τους αναγνώστες του Hunt and shoot να βοηθήσει το περιοδικό να διεξάγει την έρευνα του με την δική του συνεισφορά μέσο της διαφήμισης και να επωφεληθεί και ο ίδιος διαφήμσιης (50 ευρω) μέσο της έρευνας αφού είναι τόσο καλά τα φυσίγγια του. Απο την άλλη μπαίνει μέσα στο site (ΔΩΡΕΑΝ) και γράφει κάποιες δικές του θεωρίες χωρίς αποδείξης απο κάποιο τρίτο άτομο και προσπαθεί να προωθήσει προϊόντα και να εκμετάλευτεί εμμέσος πλήν σαφώς του αναγνώστες του περιοδικού μέσο του φόρουμ. Αν είναι επαγγελματίας και έχει εμπιστοσύνη στα προϊόντα του υπάρχουν οι άνθρωποι όπως είπε ο Μαρίνος που κάνουν αυτές τις δοκιμές και το περιοδικό κατά καιρούς και εάν το επιθυμούν ας δώσουν όχι ένα αλλά μια σειρά απο φυσίγγια στο περιοδικό να τα δοκιμάσουν και να δημοσιεύσουν τα αποτελέσματα με το ανάλογο κόστος όπως γίνετε σε όλες τις επαγγελματικές δοσοληψίες.
Είναι συνήθεια αυτών που δεν έκαναν ποτέ τίποτε, να κατηγορούν τους άλλους γιατι δεν τα έκαναν ολα!!!
Άβαταρ μέλους
Artemis G.
Full Member

Δημοσίευση από Artemis G. »

εμενα η γνωμη μου πρωτα να δουμε τι ενα γινει με τα μετρα.... και μετα την δοκιμη
ειπαν μας 14 μετρα εν 45 ασιελιες....
μετα απο δοκιμες στο περιπου εγιναν 18 ασελιες
τωρα ειπαν μας 14 μετρα εν 43 ποθκια....
ε τελικα ?
Εξορία ονομάζεται η απομάκρυνση, εν είδει ποινής, κάποιου από την περιοχή ή το κράτος στο οποίο μένει, χωρίς να επιτρέπεται να επιστρέψει... Εξορισμός στους ΤΑΛΙΜΠΑΝ
Απάντηση

Επιστροφή στο “ΦΥΣΙΓΓΙΑ”