ΙΔΙΟΓΟΜΩΣΕΙΣ
-
- Full Member
Re: ΙΔΙΟΓΟΜΩΣΕΙΣ
καλημερα και χρονια πολλα σε ολους! ευχαριστω chris αλλα για αρχη προτιμω χαμηλοτερα γραμμαρια 24-25 οποτε η csb6 καλη ειναι?
- ΑΝΔΡΕΑΣ Τ
- Full Member
Χρονιά πολλά σε όλους! Φίλε Παναγιώτη η εισήγησή μου είναι να πάρεις την D20 για αρχή και να την γεμίζεις χ28 μιας και είναι μια πυρίτιδα που συχωρα λάθη η csb6 αν κάνεις κάτι λάθος ανεβάζει κατακόρυφα τα μπαρ. 

Χρόνια πολλά παίδες με υγεία, ευτυχία και ασφαλή γεμισματα...
Παναγιώτη θα συμφωνήσω για την D20, θα σε καλύψει στα χαμηλά και μετέπειτα πιο ψηλά γραμμάρια.

Παναγιώτη θα συμφωνήσω για την D20, θα σε καλύψει στα χαμηλά και μετέπειτα πιο ψηλά γραμμάρια.
-
- Full Member
panagiotis έγραψε:καλημερα και χρονια πολλα σε ολους! ευχαριστω chris αλλα για αρχη προτιμω χαμηλοτερα γραμμαρια 24-25 οποτε η csb6 καλη ειναι?
χρονια πολλα κοπελλια! παναγιωτη για σου, εγω θα σου προτηνα την 206v για 28γρ την εκανα 1.40 στα 28 και πραγματηκα με εντυπωσιασε 8 απο τεσ 11 που επεξα την κυριακη ηταν με αυτη
Καλός τον Νίκο μας....
Όντως και η 206V, ειναι πολυ καλη επιλογή, θα μπορεις να την γεμίσεις άφοβα απο 24γρ., μεχρι 31γρ., πολυ χαλαρά...όπως και η D20SE, σχεδόν καμία διαφορα μεταξύ τους....
Όντως και η 206V, ειναι πολυ καλη επιλογή, θα μπορεις να την γεμίσεις άφοβα απο 24γρ., μεχρι 31γρ., πολυ χαλαρά...όπως και η D20SE, σχεδόν καμία διαφορα μεταξύ τους....

-
- Full Member
ευχαριστω κυριοι για της πληροφοριες σας! οποτε παω για 206v (206/sv ειναι το ιδιο?) απο 24 μεχρι 31 γρ. σιγα σιγα θα παρω τα υλικα ωπος και τη μηχανη παχυμετρο ζυγαρια αλλα λογο εργασιας δεν εχω ωρα. μονο μελετωντας προς το παρων.
Η 206SV, ειναι ΑΥΣΤΗΡΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ για 24γρ., στην τελική φίλε Παναγιώτη, ο καθε ενας απο εμάς θα σου προτείνει και κάποια διαφορετική πυριτιδα, αποφάσισε σε κάποια Χ28γρ., οποία και αν ειναι αυτή και ειμαστε αρκετα παιδια εδώ, που ολο και κάποιος θα την δουλεύει, έτσι ώστε να βοηθηθεις, για να αρχίσεις με ασφάλεια...
D20/ D20SE/ 206V, ειναι πολυ καλές πυριτιδες, κατα την δική μου γνώμη για να αρχίσεις..

D20/ D20SE/ 206V, ειναι πολυ καλές πυριτιδες, κατα την δική μου γνώμη για να αρχίσεις..

- kypros
Σας συστηνω να δοκιμασετε γομωσεις 24 γρ στις τζηκλες. Για τις κοντινες και μεσαιες αποστασεις ειναι μια ξεκουραστη λυση με πολυ καλα αποτελεσματα. Ειδικα στο τζιταστρο τις χρησιμοποιω πολυ
Μακάρι οι νέοι να ´ξεραν κι γέροι να μπορούσαν...
Κυπρο μου, που να δεις και με στενά τσοκ τι κανουν τα 24γρ., και οχι μονο σε τσιχλες...

- Prestige 8
- Full Member
Γειά σας παιδιά και χρόνια πολλά..
Να προτείνω και εγώ ένα σετάκι με D20
1.48x26 για τσικλα, τραχήλα και γενικά μικροπουλια. Και 1.52Χ26 ταππα.
Για ολές τις αποστάσεις.
Να προτείνω και εγώ ένα σετάκι με D20
1.48x26 για τσικλα, τραχήλα και γενικά μικροπουλια. Και 1.52Χ26 ταππα.
Για ολές τις αποστάσεις.