φυσίγγια για φασσα

Απάντηση
Filippos
Full Member

Re: φυσίγγια για φασσα

Δημοσίευση από Filippos »

SOLON-ΒΕRΕΤΤΑ ΤΕΑΜ έγραψε:
Filippos έγραψε:
Filippos έγραψε:Παίδες έχει κανένας δοκιμάσει φυσιγγια saga για φασσα?
ΦΙΛΙΠΠΕ ΕΓΩ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΣΑ ΤΗΝ 36GR HIGE SPEED,ΠΥΡΙΤΙΔΑ CSB2..... ΧΕΙΜΩΝΑ ΚΑΙ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΜΕ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΚΥΡΙΟΣ ΤΟ ΧΕΙΜΩΝΑ....ΑΝΕΚΤΟ ΤΟ ΛΑΚΤΙΣΜΑ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΘΕΡΜΟ ΚΑΙΡΟ.

Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΜΙΛΑ ΓΙΑ ΤΑΧΥΤΗΤΕΣ ΤΩΝ 438m/s ΑΛΛΑ ΕΓΩ ΠΟΥ ΤΑ ΜΕΤΡΗΣΑ ΣΤΟ ΤΑΧOΓΡΑΦΟ ΒΡΗΚΑ ΣΤΟΥΣ 17C-50%.....398m/s.
Καλησπέρα φίλε Σολον,
Τα φυσιγγια αυτά αποδίδουν στην Παφο? Επειδή εκεί προτίθεμαι να κυνηγήσω τον Αύγουστο.
Άβαταρ μέλους
SOLON-FAIR ΤΕΑΜ

Δημοσίευση από SOLON-FAIR ΤΕΑΜ »

ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΜΗΝ ΤΙΣ ΚΑΝΕΤΕ :roll:

ΚΥΝΗΓΩ ΠΑΦΟ,ΑΝ ΠΗΓΑΙΝΑ ΝΑ ΚΥΝΗΓΙΣΩ ΣΕ ΑΛΛΗ ΠΟΛΗ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΑΛΛΑΞΩ ΦΥΣΙΓΓΙΑ? :roll:
ΠΕΡΠΑΤΩ ΤΑ ΒΟΥΝΑ ΤΩΡΑ.....ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΘΑ ΜΠΟΡΩ ΑΥΡΙΟ!!!
ΑΝ ΣΤΗΝ ΑΛΛΗ ΖΩΗ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΥΝΗΓΙ,ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΕΥΤΥΧΗΣ!!!
Άβαταρ μέλους
Pathfinder

Δημοσίευση από Pathfinder »

ΦΙΛΙΠΠΕ ΕΓΩ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΣΑ ΤΗΝ 36GR HIGE SPEED,ΠΥΡΙΤΙΔΑ CSB2..... ΧΕΙΜΩΝΑ ΚΑΙ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΜΕ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΚΥΡΙΟΣ ΤΟ ΧΕΙΜΩΝΑ....ΑΝΕΚΤΟ ΤΟ ΛΑΚΤΙΣΜΑ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΘΕΡΜΟ ΚΑΙΡΟ.

Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΜΙΛΑ ΓΙΑ ΤΑΧΥΤΗΤΕΣ ΤΩΝ 438m/s ΑΛΛΑ ΕΓΩ ΠΟΥ ΤΑ ΜΕΤΡΗΣΑ ΣΤΟ ΤΑΧOΓΡΑΦΟ ΒΡΗΚΑ ΣΤΟΥΣ 17C-50%.....398m/s.[/quote]
Καλησπέρα φίλε Σολον,
Τα φυσιγγια αυτά αποδίδουν στην Παφο? Επειδή εκεί προτίθεμαι να κυνηγήσω τον Αύγουστο.[/quote]
Απο οτι ακουσα ρε φιλε δεν κοφκουν τιποτε!!!! :D :D :D :D
"H ζωη δεν ειναι δικαιη"...οταν λεμε αυτο κοιταζουμε ποιους?Αυτους που εχουν τα πολλα η αυτους που δεν εχουν τιποτα?
Άβαταρ μέλους
Pathfinder

Δημοσίευση από Pathfinder »

SOLON-ΒΕRΕΤΤΑ ΤΕΑΜ έγραψε:ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΜΗΝ ΤΙΣ ΚΑΝΕΤΕ :roll:

ΚΥΝΗΓΩ ΠΑΦΟ,ΑΝ ΠΗΓΑΙΝΑ ΝΑ ΚΥΝΗΓΙΣΩ ΣΕ ΑΛΛΗ ΠΟΛΗ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΑΛΛΑΞΩ ΦΥΣΙΓΓΙΑ? :roll:
μαλλον για αστειο το ειπε ο Φιλιππος Σολο :) αν οχι και εσοβαρομιλουσε τοτε πρεπει να συλληφθει αμεσα :D :D
"H ζωη δεν ειναι δικαιη"...οταν λεμε αυτο κοιταζουμε ποιους?Αυτους που εχουν τα πολλα η αυτους που δεν εχουν τιποτα?
Filippos
Full Member

Missunderstanding.εννοουσα με την υγρασία που έχουν οι παραλιακές πόλεις.επειδη εγω κυνηγώ αποκλειστικά λευκωσια.δεν είμαι ούτε τις άποψης ότι τα φυσιγγια επηρεάζονται σε τόσο μεγάλο βαθμό απο καιρικές συνθήκες αλλά με καύσωνα όπως της Κύπρου και πολλή υγρασία επηρεάζονται αρκετα
ARRWSTOSFASSAS
Full Member

Δημοσίευση από ARRWSTOSFASSAS »

Filippos έγραψε:Missunderstanding.εννοουσα με την υγρασία που έχουν οι παραλιακές πόλεις.επειδη εγω κυνηγώ αποκλειστικά λευκωσια.δεν είμαι ούτε τις άποψης ότι τα φυσιγγια επηρεάζονται σε τόσο μεγάλο βαθμό απο καιρικές συνθήκες αλλά με καύσωνα όπως της Κύπρου και πολλή υγρασία επηρεάζονται αρκετα

γορασε υγρομετρο να πνασεις
ΕΙΜΑΙ ΑΡΡΩΣΤΟΣ...ΕΙΜΑΙ ΦΟΡΕΑΣ...ΕΧΩ ΤΖΙΝΙ!
Άβαταρ μέλους
SOLON-FAIR ΤΕΑΜ

Δημοσίευση από SOLON-FAIR ΤΕΑΜ »

Filippos έγραψε:Missunderstanding.εννοουσα με την υγρασία που έχουν οι παραλιακές πόλεις.επειδη εγω κυνηγώ αποκλειστικά λευκωσια.δεν είμαι ούτε τις άποψης ότι τα φυσιγγια επηρεάζονται σε τόσο μεγάλο βαθμό απο καιρικές συνθήκες αλλά με καύσωνα όπως της Κύπρου και πολλή υγρασία επηρεάζονται αρκετα
ΦΙΛΙΠΠΕ ΕΙΝΑΙ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ Η ΠΑΦΟΣ ΚΡΑΤΑ ΠΙΟ ΠΟΛΛΗ ΥΓΡΑΣΙΑ ΟΧΙ ΟΤΙ ΚΑΤ ΑΝΑΓΚΗ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΛΙΑΚΗ ΠΟΛΗ ΑΛΛΑ ΣΤΟ ΟΤΙ ΑΕΡΑΣ ΩΣ ΕΠΙ ΤΟ ΠΛΕΙΣΤΟΝ ΜΠΑΙΝΕΙ ΣΤΟ ΝΗΣΙ ΣΤΟ 90% ΑΠΟ ΤΑ ΔΥΤΙΚΑ ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΝΑ ΜΕΤΑΦΕΡΕΙ ΣΕ ΜΕΓΑΛΟ ΒΑΘΜΟ ΤΟΥΣ ΥΔΡΑΤΜΟΥΣ ΤΗΣ ΘΑΛΑΣΣΑΣ.

ΕΑΝ ΛΑΒΟΥΜΕ ΥΠΟΨΗ ΤΗΝ ΥΓΡΑΣΙΑ ....ΤΕΛΙΚΑ.....ΕΙΣΑΙ ΤΗΣ ΑΠΟΨΗΣ ΟΤΙ ΣΤΗΝ ΛΕΥΚΩΣΙΑ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΠΟΛΥ ΠΙΟ ΧΑΜΗΛΑ ΕΠΙΠΕΔΑ....ΕΑΝ ΕΧΟΥΜΕ ΜΙΑ ΔΙΑΚΥΜΑΝΣΗ ΑΠΟ 50% ΣΤΟ 70% ΤΙ ΘΑ ΑΛΛΑΞΕΙ?

Η ΑΠΟΨΗ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΜΑΣ ΤΟ ΑΝ ΘΑ ΑΛΛΑΞΟΥΜΕ ΠΟΛΗ ΑΛΛΑ ΤΟ ΟΤΙ ΚΥΝΗΓΟΥΜΕ ΣΕ ΝΗΣΙ ΠΟΥ ΠΕΡΙΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΠΟ ΘΑΛΑΣΣΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΙΑ ΑΚΡΗ ΣΤΗΝ ΑΛΛΗ ΑΚΡΗ, ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙΣ ΕΙΝΑΙ 2 ΩΡΕΣ....ΣΕ ΑΥΤΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΣΤΙΑΣΟΥΜΕ!!!
ΠΕΡΠΑΤΩ ΤΑ ΒΟΥΝΑ ΤΩΡΑ.....ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΘΑ ΜΠΟΡΩ ΑΥΡΙΟ!!!
ΑΝ ΣΤΗΝ ΑΛΛΗ ΖΩΗ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΥΝΗΓΙ,ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΕΥΤΥΧΗΣ!!!
Filippos
Full Member

SOLON-ΒΕRΕΤΤΑ ΤΕΑΜ έγραψε:
ΦΙΛΙΠΠΕ ΕΙΝΑΙ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ Η ΠΑΦΟΣ ΚΡΑΤΑ ΠΙΟ ΠΟΛΛΗ ΥΓΡΑΣΙΑ ΟΧΙ ΟΤΙ ΚΑΤ ΑΝΑΓΚΗ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΛΙΑΚΗ ΠΟΛΗ ΑΛΛΑ ΣΤΟ ΟΤΙ ΑΕΡΑΣ ΩΣ ΕΠΙ ΤΟ ΠΛΕΙΣΤΟΝ ΜΠΑΙΝΕΙ ΣΤΟ ΝΗΣΙ ΣΤΟ 90% ΑΠΟ ΤΑ ΔΥΤΙΚΑ ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΝΑ ΜΕΤΑΦΕΡΕΙ ΣΕ ΜΕΓΑΛΟ ΒΑΘΜΟ ΤΟΥΣ ΥΔΡΑΤΜΟΥΣ ΤΗΣ ΘΑΛΑΣΣΑΣ.

ΕΑΝ ΛΑΒΟΥΜΕ ΥΠΟΨΗ ΤΗΝ ΥΓΡΑΣΙΑ ....ΤΕΛΙΚΑ.....ΕΙΣΑΙ ΤΗΣ ΑΠΟΨΗΣ ΟΤΙ ΣΤΗΝ ΛΕΥΚΩΣΙΑ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΠΟΛΥ ΠΙΟ ΧΑΜΗΛΑ ΕΠΙΠΕΔΑ....ΕΑΝ ΕΧΟΥΜΕ ΜΙΑ ΔΙΑΚΥΜΑΝΣΗ ΑΠΟ 50% ΣΤΟ 70% ΤΙ ΘΑ ΑΛΛΑΞΕΙ?

Η ΑΠΟΨΗ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΜΑΣ ΤΟ ΑΝ ΘΑ ΑΛΛΑΞΟΥΜΕ ΠΟΛΗ ΑΛΛΑ ΤΟ ΟΤΙ ΚΥΝΗΓΟΥΜΕ ΣΕ ΝΗΣΙ ΠΟΥ ΠΕΡΙΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΠΟ ΘΑΛΑΣΣΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΙΑ ΑΚΡΗ ΣΤΗΝ ΑΛΛΗ ΑΚΡΗ, ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙΣ ΕΙΝΑΙ 2 ΩΡΕΣ....ΣΕ ΑΥΤΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΣΤΙΑΣΟΥΜΕ!!!
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΦΙΛΕ ΣΟΛΩΝ ΕΙΣΟΥΝ ΞΕΚΑΘΑΡΟΣ
Άβαταρ μέλους
πανικος

Δημοσίευση από πανικος »

τα φυσιγγια μου περσι την πρωτη μερα του ενδημικου για φασσα.βρειτε τα με το οπλο σας γινετε φιλοι και καλες επιτυχιες.απο τον καιρο που επαψα να ασχολουμε τοσο πολυ με υγρασιες και ανεμους επνασα.τα ιδια πακεττα με διαφορετικο σκαι. :D
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.
μηδεν εστην ο ανθρωπος μηδεν η ωραιοτης τα παντα οναρ και σκια τα παντα ματαιοτης.....
Άβαταρ μέλους
Laurona

Δημοσίευση από Laurona »

πανικος έγραψε:τα φυσιγγια μου περσι την πρωτη μερα του ενδημικου για φασσα.βρειτε τα με το οπλο σας γινετε φιλοι και καλες επιτυχιες.απο τον καιρο που επαψα να ασχολουμε τοσο πολυ με υγρασιες και ανεμους επνασα.τα ιδια πακεττα με διαφορετικο σκαι. :D

Ειδες οτι εν καταλαβεις? Αφου τουτα πανω στο πακεττο εχουν τον λαο ρε. Εσυ επιες για φασσες. Πως καρτερας να κοφκουν τουτα τα φουσιεκκια αα :lol: :lol:
Οποιος υποτιμα την νοημοσυνη του αλλου....πρωτα απ ολα εχει μηδενισει την δικη του.....

Hunting is passion......
Passion is point......
Point for me......is hunting
Απάντηση

Επιστροφή στο “ΦΥΣΙΓΓΙΑ”