ΤΕΣΤ ΦΥΣΙΓΓΙΩΝ LONG RANGE

Απάντηση
Άβαταρ μέλους
LAGOS
Full Member

Re: ΤΕΣΤ ΦΥΣΙΓΓΙΩΝ LONG RANGE

Δημοσίευση από LAGOS »

marinos.a έγραψε:Τα χαρτόνια με τις βολές πότε θα τα δούμε;;;
+1000
Αν βρέθηκε αντίδοτο....δεν το θέλω. ..
HUNTER
Full Member

Δημοσίευση από HUNTER »

Πανο (Στοχος),
Ειπα να μεν ανακατοθω αλλα προκαλεις.
Συνεχιζεις ακαθεκτος την διαφιμιση σου μεσα στο φορουμ παρα το οτι σου ειπαμε δεν ειναι σωστο
μιας τσε εσυ δεν εκαμες διαφιμιση στο περιοδικο. Τουτο δειχνη οτι εισαι τσιγγουνης. Προσπαθεις με δολιο τροπο
να εκμεταλευτης το φορουμ τσε να πλασαρης τα προιοντα σου. Εναν εν εκαταλαβες ομως¨ΡΙΦΚΙΑ ΕΝ ΙΜΑΣΤΕΝ"
Ο συγγεκριμενος δολιος τροπος διαφημησης τον προιοντον σου μεσο του φορουμ εχει επαναληφθη και στο παρελθον με αλλα προιοντα που φερνεις. Μαλιστα εσηιης τσε εναν - δκιο βαρτους να σε υποστηριζουν τσε να πλασαρουν τα προιοντα σου.

ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΝ ΘΑ ΕΓΟΡΑΖΑ ΤΙΠΟΤΕ ΠΟΥ ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΣΟΥ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΑΝ ΕΦΕΡΝΕΣ ΤΑ ΚΑΛΛΥΤΕΡΑ
ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΣΤΟ ΠΑΖΑΡΙ.
spidis
Full Member

Δημοσίευση από spidis »

Ξερω το ρε φιλε αστιευκω τον φιλο LOUIS SETTER γιατι εκαταλαβα οτι εμπικε μες τα κοτσσινα . :D :D[/quote]

Που ακριβως ειπα ανακριβειες??? Τι δεν καταλαβες απο αυτα που ειπα, νομιζω οτι τα στοιχεια και τα link που εδωσα ηταν ξεκαθαρα, εν αντιθεση αλλων που αντιπαραβαλουν αποψεις και οχι, δεδομενα.[/quote]

Φίλε Πάνο
Με το φυσιγγιο που αποικονιζετε είχες τ αποτελεσμα 97 εκατοστα ανοιγμα ντουφεκια στα 14 μέτρα ???[/quote]

ΚΟΠΕΛΙΑ 14Μ ΕΝ ΠΕΡΙΠΟΥ 45 ΑΣΙΕΛΙΑ, ΜΕ ΠΕΛΤΣΟΚ ΚΑΝΝΗ ΠΟΥ ΚΑΤΑΛΑΜΒΑΙΝΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ ΤΟ ΤΕΣΤ, ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΦΙΚΤΟ, ΠΑΝΤΑ ΤΑΠΕΙΝΗ ΜΟΥ ΓΝΩΜΗ.
nature
Full Member

Δημοσίευση από nature »

Μαρίνο τα χαρτόνια εν το τελευταίο πράγμα που αξίζει να δούμε. Σιγά, τραβάς μια βολή από τα 20 μέτρα και λες είναι από τα 10. Το θέμα είναι να γίνει επαλήθευση είτε στις 29 στο σκοπευτήριο είτε από κάποιο ανεξάρτητο μέλος.

Φίλε Στόχος, ΟΚ το άνοιγμα της τουφεκιάς είναι τόσο όσο λες.
1. Ο Κύπριος κυνηγός που θα χρησιμοποίηση αυτό το φυσίγγιο;
2. Σαν έμπορος δηλαδή με βάση τα θηράματα της Κύπρου προτείνεις στους πελάτες σου να χρησιμοποιούν φυσίγγια 40 γραμμαρίων την στιγμή που η συγκεκριμένη εταιρία έχει μια αξιόλογη σειρά φυσιγγίων 30-36 γρ;
3. Αν ναι πες μας σε παρακαλώ το σκεπτικό σου;

Όταν βρεις ώρα σε παρακαλώ απάντα στα παραπάνω μικρά ερωτήματα.
Ευχαριστώ
Άβαταρ μέλους
LAGOS
Full Member

Δημοσίευση από LAGOS »

ΚΟΠΕΛΙΑ 14Μ ΕΝ ΠΕΡΙΠΟΥ 45 ΑΣΙΕΛΙΑ, ΜΕ ΠΕΛΤΣΟΚ ΚΑΝΝΗ ΠΟΥ ΚΑΤΑΛΑΜΒΑΙΝΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ ΤΟ ΤΕΣΤ, ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΦΙΚΤΟ, ΠΑΝΤΑ ΤΑΠΕΙΝΗ ΜΟΥ ΓΝΩΜΗ.[/quote]

E φίλε για όνομα του Θεού! 14 μέτρα εν 45 ασιέλια? Αν είναι έτσι που τα εμέτρησε και ο Πάνος τότε εγώ προσωπικά συμφωνώ με το αποτέλεσμα του. Να δούμε τι άλλο εννα ακούσουμε.
Αν βρέθηκε αντίδοτο....δεν το θέλω. ..
Άβαταρ μέλους
Anthimos
Moderator

Δημοσίευση από Anthimos »

spidis έγραψε:Ξερω το ρε φιλε αστιευκω τον φιλο LOUIS SETTER γιατι εκαταλαβα οτι εμπικε μες τα κοτσσινα . :D :D
Που ακριβως ειπα ανακριβειες??? Τι δεν καταλαβες απο αυτα που ειπα, νομιζω οτι τα στοιχεια και τα link που εδωσα ηταν ξεκαθαρα, εν αντιθεση αλλων που αντιπαραβαλουν αποψεις και οχι, δεδομενα.[/quote]

Φίλε Πάνο
Με το φυσιγγιο που αποικονιζετε είχες τ αποτελεσμα 97 εκατοστα ανοιγμα ντουφεκια στα 14 μέτρα ???[/quote]

ΚΟΠΕΛΙΑ 14Μ ΕΝ ΠΕΡΙΠΟΥ 45 ΑΣΙΕΛΙΑ, ΜΕ ΠΕΛΤΣΟΚ ΚΑΝΝΗ ΠΟΥ ΚΑΤΑΛΑΜΒΑΙΝΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ ΤΟ ΤΕΣΤ, ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΦΙΚΤΟ, ΠΑΝΤΑ ΤΑΠΕΙΝΗ ΜΟΥ ΓΝΩΜΗ.[/quote]

Ασιελια 45?? Απο ποιον ρε φίλε μου .....εγω 18 ασιελιες εν 14 μετρα ...ειμαι 1.86 κι εχω διασκελισμο περιπου 80 εκατοστα... :?
Είναι συνήθεια αυτών που δεν έκαναν ποτέ τίποτε, να κατηγορούν τους άλλους γιατι δεν τα έκαναν ολα!!!
Άβαταρ μέλους
marinos.a
Site Admin

Δημοσίευση από marinos.a »

εγω δεν θέλω να αναφερθώ στις εκατέρωθεν αντεγκλήσεις αλλά... εσυ ρε φιλέ spyros bettinsoli αν εβγενε κάποιος άγνωστος με 4-5 δημοσιεύσεις και έλεγε οτι το Χ φυσίγγιο με τάπα στα 14 μέτρα κάνει 100εκ διασπορά θα το αμφισβητούσες ναι ή όχι;

φακκουμε γυρο του μπακαρη και ψάχνουμε τα περιφερειακά κομμάτια του θέματος αλλά στο δια ταύτα δεν πέφτει η απάντηση.

Φίλε Πάνο, θέλεις να αποδείξεις την ορθότητα των δηλώσεων σου περί την διασπορά του φυσιγγίου σου;
Αποδέξου την πρόκληση και καλέσε μας στο σκοπευτήριο να δούμε την βολή ή στείλε φυσίγγια στους ανθρώπους που χαίρουν εμπιστοσύνης μέσα στο φόρουμ για σκοπούς δοκιμών να τα δοκιμάσουν και να μας παραθέσουν τα αποτελέσματα

ΚΟΦΤΑ, ΣΤΡΑΡΑΤΑ, ΟΜΟΡΦΑ
Si vis pacem, para bellum
Άβαταρ μέλους
leshi cy
Full Member

Δημοσίευση από leshi cy »

...εγω παντος εννεν για τουτιν χαρτουτσια που σας ελαλουν κοπελια !!
εχτος αν ειναι παλιο στοκ που εσυρνα !
και εχει μεσα psb2 και ταππα μαλλινη !!
παντως για ταππα φετοσ στα τριονια εδοκιμασα μια πας ενα τριονι ...μεσο ουρανα !!
εν καλο φυσιγγιο με πολλα λιο λαχτισμα για 40 γρ !
ασπρο με πρασινο το κουτι , πρασινος καλυκας !

...εσεις μαλλονεται τζιε εγω το βιολι μου !! :lol:

παλε λαθος προσέγγιση στον κοσμο απο αντιπροσώπους οπός παει το φορουμ εννα πρεπει να καμει και μαθηματα μάρκετινγκ :lol: :lol:
nature
Full Member

Δημοσίευση από nature »

leshi cy έγραψε:...εγω παντος εννεν για τουτιν χαρτουτσια που σας ελαλουν κοπελια !!
εχτος αν ειναι παλιο στοκ που εσυρνα !
και εχει μεσα psb2 και ταππα μαλλινη !!
παντως για ταππα φετοσ στα τριονια εδοκιμασα μια πας ενα τριονι ...μεσο ουρανα !!
εν καλο φυσιγγιο με πολλα λιο λαχτισμα για 40 γρ !
ασπρο με πρασινο το κουτι , πρασινος καλυκας !

...εσεις μαλλονεται τζιε εγω το βιολι μου !! :lol:

παλε λαθος προσέγγιση στον κοσμο απο αντιπροσώπους οπός παει το φορουμ εννα πρεπει να καμει και μαθηματα μάρκετινγκ :lol: :lol:
Ρε φίλε είσαι ελεύθερος να παίζεις ότι θέλεις αλλά 40 γρ για τα τρυγόνια ρε παιδιά........κάπου εχάσαμε την μάππα που λαλούν στη Κύπρο. Για όνομα.

Τουλάχιστον τα νεαρά άτομα του forum να αναγνωρίζουν την υπερβολή και να μην παίρνουν τα λάθος μηνύματα.

Φιλικά
Άβαταρ μέλους
'petros'

Δημοσίευση από 'petros' »

(97 εκατοστα διαμετρο στα 14 μετρα δηλ περιπου 18 ασελια φκαινουν τζιε εμενα (1.75 υψος) και οχι 45 που ειπε ενας φιλος πριν) εβαλα το μετρο μες το διαδρομο του γραφειου και μετρουσα και εβλεπε με και ο μαστρος που την αλλη
Δεν ξερω για εσας αλλα εαν εχει τοσο ανοιγμα ομοιομορφα τοτε εγω παω τωρα να τα αγορασω με χιλια γιατι εσπασα να γυρευκω ετσι χαρτουτσια τοσα χρονια τζιε εσεις καρτερατε να σας καλεσουν να δειτε να πιστεψετε σε χαρτονια τζιε πελλαρες.
Επελανα και καμποσους δαμεσα που καμνουν δοκιμες καθημερινα περκει εβρουμε τιποτε αλλα ολα πανω κατω στα ιδια επιπεδα.Τουτο το RIO παντως ξεχωριζει οπως φαινεται
Παω πριν ληψουν να αγορασω να εχω και για του χρονου....
«Για να είσαι κυνηγός … δεν αρκεί να διαθέτεις άδεια, όπλο και σκύλο … αλλά κυρίως σεβασμό, συνείδηση και γνώση για την φύση»
Απάντηση

Επιστροφή στο “ΦΥΣΙΓΓΙΑ”