ΙΔΙΟΓΟΜΩΣΕΙΣ

Απάντηση
andreas78

Re: ΙΔΙΟΓΟΜΩΣΕΙΣ

Δημοσίευση από andreas78 »

Αν και προτιμώ το στρογγυλό, εντούτοις ο χαρτινος δεν έχει όρια. .. :D
Άβαταρ μέλους
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ
Full Member

Δημοσίευση από ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ »

Ετσι μπράβο!! ωραία και απαλά κλεισίματα για το χαρτί.
Το 4άρι αστεροειδές εντυπωσιακό και φωνάζει " .... σε μένα δεν αντιστέκεται καμμιά.... σας καίω όλες"
"Αν δεν μπορείς να εξηγήσεις κάτι με απλά λόγια, τότε ούτε εσύ ο ίδιος το έχεις καταλάβει πολύ καλά.!!!"
Albert Einstein
andreas78

Α..γεια σου βρε Κώστα, αυτό ακριβώς λέει, σε τρομάζει μόνο που το βλέπεις. ... :lol: :D
Άβαταρ μέλους
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ
Full Member

andreas78 έγραψε:Α..γεια σου βρε Κώστα, αυτό ακριβώς λέει, σε τρομάζει μόνο που το βλέπεις. ... :lol: :D
Ετσι μου ήρθε στο μυαλό και θαθελα να το δοκιμάσεις.
TECNA/N
NSI 12/68,70, {688},{1,85 X 34 No7/8},{obtur. 6,5 mm+ 2x8 mm fiber wad},{13/*6/57,30}
Παραμετροποίησε το και με overpowder card προσαρμόζοντας ανάλογα την ογκομετρία σου γιατι το 4άκτινο έχει άλλες απαιτήσεις στο κλείσιμο.
Ειναι ένα πολύ αποτελεσματικό setup στη πέρδικα αλλα και την μπεκάτσα με τσοκ τύπου spreader ή bell η Τulla.
"Αν δεν μπορείς να εξηγήσεις κάτι με απλά λόγια, τότε ούτε εσύ ο ίδιος το έχεις καταλάβει πολύ καλά.!!!"
Albert Einstein
andreas78

Tecna, σε 6-7 μερες, φρέσκο lot ,απο Γαλλία. ...
Αν κλείσω την 206S, με παρόμοιο τροπο στο 1.70-1.75, θα του είναι βαρύ το 688 σε 4άρι αστεροειδές..?
Άβαταρ μέλους
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ
Full Member

andreas78 έγραψε:Tecna, σε 6-7 μερες, φρέσκο lot ,απο Γαλλία. ...
Αν κλείσω την 206S, με παρόμοιο τροπο στο 1.70-1.75, θα του είναι βαρύ το 688 σε 4άρι αστεροειδές..?
Kοίταξε Αντρέα το 4άκτινο ενδείκνυται σε υπερπροοδευτικές πυρίτδες όπου ζητάμε να τις δουλέψουμε στα κατώτερα όρια τους, ώστε με τη αυξημένη αντίσταση ξερελιάσματος που προσφέρει σε σχεση με το 6άκτινο μετατοπίζει προς τα πίσω τις καμπύλες καύσης πράγμα που έχουμε ανάγκη ωστε να επιτύχουμε σωστό peak πιέσεων και αξιοπρεπεις αρχικές ταχύτητες χωρίς εκρηξη στομίου που μας καταστρέφει την κατανομή.
Η 206S κατα την ταπεινή μου άποψη δεν έχει ανάγκη απο τέτοιο κλείσιμο γιατι μπορείς να την δουλεψεις με το κλασσικό 6άκτινο ή το προσφιλές σου στρογγυλο κλείσιμο δίνοντας εξαιρετικά αποτελέσματα.
Albert Einstein
andreas78

Η περιγραφή σου, δεν θα μπορούσε να ήταν πιο αναλυτική. .. :)
Εξού και ένα εκ των 4άκτινων ειναι με 206S στα 24γρ., για να λυθεί και μια απορία που έχουμε με τον Χρήστο.
Αν θα καεί δηλαδή. .... :lol:
Αλλα δύο έχουν γινει με τγν D20SE πάλι στα 24γρ., για σύγκριση με 6άκτινα στις ίδιες ακριβώς δοσολογίες.
Άβαταρ μέλους
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ
Full Member

andreas78 έγραψε:Η περιγραφή σου, δεν θα μπορούσε να ήταν πιο αναλυτική. .. :)
Εξού και ένα εκ των 4άκτινων ειναι με 206S στα 24γρ., για να λυθεί και μια απορία που έχουμε με τον Χρήστο.
Αν θα καεί δηλαδή. .... :lol:
Αλλα δύο έχουν γινει με τγν D20SE πάλι στα 24γρ., για σύγκριση με 6άκτινα στις ίδιες ακριβώς δοσολογίες.
Θα είναι ενδιαφέρον συνδιασμός με τα 24 γρ.Σίγουρα οι ταχύτητες θα είναι κατα πολύ αυξημένες και αν το συνδιάσεις ως skeet load νομίζω ότι θα είναι πολύ επιτυχημένο.
Albert Einstein
Άβαταρ μέλους
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ
Full Member

Αντρέα μια ερώτηση αν δεν είμαι αδιάκριτος.
Το 4άκτινο μαχαίρι σου τι κατασκευής είναι.Ενα που προμηθευτηκα εγώ πριν δυο χρόνια απο Ιταλία δυστηχώς έχει πρόβλημα αφου, στραβοχαράζει!!! :cry:
Albert Einstein
andreas78

Κώστα όντως ειχαν σταθερά 15m/s περισσότερη ταχύτητα, κατανομή δεν είδαμε αφού ειχα βάλει piston skeet... :D και λεπτά σκάγια, ανακρουση παρόμοια με το 6άκτινο.
Το μαχαιρακι ειναι ιδιοκατασκευή.. ;)

Για την SR4756, θέλω βοήθεια. ..δεν καίγεται, σε στρογγυλό με 1.90-34-Μ688-μάλλινο έβγαλε 250!!!!!
Στο 6άρι αστέρι με 1.70-34-Μ686- βυσμα λόγο ογκομετριας έβαλα το Federal Pac. Valerite και μου έδωσε 315!!
Και στα δύο σεταπ αρκετή ακαη πυριτιδα στην κάννη! !!
Απάντηση

Επιστροφή στο “ΦΥΣΙΓΓΙΑ”