ΠΡΙΝ 15 ΧΡΟΝΙΑ ΕΜΑΘΑ ΤΖΙΑΙ ΕΠΑΙΖΑ ΠΟΛΛΑ ΜΙΑ SIDNA 32 ΓΡΑΜΜΑΡΙΑ 6 ΝΟΥΜΕΡΟ ΜΠΛΕ . ΟΤΑΝ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕ ΝΑ ΕΡΧΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ Η ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΧΑΡΤΟΥΤΣΙΑ ΕΠΑΘΑ ΜΑΡΑΣΜΟ ΡΕ ΦΙΛΕ . ΗΤΑΝ ΚΑΘΑΡΑ ΘΕΜΑ ΨΥΧΟΛΟΓΙΑΣ . ΟΧΙ ΠΩΣ ΗΤΑΝ Η ΤΕΛΕΙΑ ΧΑΡΤΟΥΤΣΙΑ ΑΠΛΑ ΕΜΑΘΑ ΜΕ ΤΖΙΕΙΝΗ . ΠΙΣΤΕΨΕ ΜΕ ΜΟΝΟ ΜΕ ΕΝΑ ΑΚΟΜΑ ΦΥΣΙΓΓΙΟ ΠΟΥ ΕΥΤΥΧΩΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΕΧΩ ΤΟΣΟ ΚΟΛΛΗΜΑstelios25 έγραψε:αρκεψα και πιστευω οτι εν προσωπικο θεμα του καθενος τη χαρτουτσια πεζεις τζε ωσπου παραπανω πεζεις σαντανωνεσε οπως επαθα...γιαυτο καλυτερα η ψυχολογια σου να εν ψηλα τζε πανω σε εκεινη τη χαρτουτσια που εμαθεσ τζε σκοτωσες να συνεχισης.....φτανης σε σημειο να αρωστας
φυσίγγια για φασσα
-
- Full Member
Re: φυσιγκια για φασσα
- thanos1981k
- Full Member
δοκημασε τα lambro feltroKKILER έγραψε:ΠΡΙΝ 15 ΧΡΟΝΙΑ ΕΜΑΘΑ ΤΖΙΑΙ ΕΠΑΙΖΑ ΠΟΛΛΑ ΜΙΑ SIDNA 32 ΓΡΑΜΜΑΡΙΑ 6 ΝΟΥΜΕΡΟ ΜΠΛΕ . ΟΤΑΝ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕ ΝΑ ΕΡΧΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ Η ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΧΑΡΤΟΥΤΣΙΑ ΕΠΑΘΑ ΜΑΡΑΣΜΟ ΡΕ ΦΙΛΕ . ΗΤΑΝ ΚΑΘΑΡΑ ΘΕΜΑ ΨΥΧΟΛΟΓΙΑΣ . ΟΧΙ ΠΩΣ ΗΤΑΝ Η ΤΕΛΕΙΑ ΧΑΡΤΟΥΤΣΙΑ ΑΠΛΑ ΕΜΑΘΑ ΜΕ ΤΖΙΕΙΝΗ . ΠΙΣΤΕΨΕ ΜΕ ΜΟΝΟ ΜΕ ΕΝΑ ΑΚΟΜΑ ΦΥΣΙΓΓΙΟ ΠΟΥ ΕΥΤΥΧΩΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΕΧΩ ΤΟΣΟ ΚΟΛΛΗΜΑstelios25 έγραψε:αρκεψα και πιστευω οτι εν προσωπικο θεμα του καθενος τη χαρτουτσια πεζεις τζε ωσπου παραπανω πεζεις σαντανωνεσε οπως επαθα...γιαυτο καλυτερα η ψυχολογια σου να εν ψηλα τζε πανω σε εκεινη τη χαρτουτσια που εμαθεσ τζε σκοτωσες να συνεχισης.....φτανης σε σημειο να αρωστας

ΙΔΙΟΓΟΜΩΣΗ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ
- Konstantinos beretta
- Full Member
Κοπελια πειτε μου καμια γνωμη για τουντες saga export για τι καιρο καμνουνthanos1981k έγραψε:δοκημασε τα lambro feltroKKILER έγραψε:ΠΡΙΝ 15 ΧΡΟΝΙΑ ΕΜΑΘΑ ΤΖΙΑΙ ΕΠΑΙΖΑ ΠΟΛΛΑ ΜΙΑ SIDNA 32 ΓΡΑΜΜΑΡΙΑ 6 ΝΟΥΜΕΡΟ ΜΠΛΕ . ΟΤΑΝ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕ ΝΑ ΕΡΧΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ Η ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΧΑΡΤΟΥΤΣΙΑ ΕΠΑΘΑ ΜΑΡΑΣΜΟ ΡΕ ΦΙΛΕ . ΗΤΑΝ ΚΑΘΑΡΑ ΘΕΜΑ ΨΥΧΟΛΟΓΙΑΣ . ΟΧΙ ΠΩΣ ΗΤΑΝ Η ΤΕΛΕΙΑ ΧΑΡΤΟΥΤΣΙΑ ΑΠΛΑ ΕΜΑΘΑ ΜΕ ΤΖΙΕΙΝΗ . ΠΙΣΤΕΨΕ ΜΕ ΜΟΝΟ ΜΕ ΕΝΑ ΑΚΟΜΑ ΦΥΣΙΓΓΙΟ ΠΟΥ ΕΥΤΥΧΩΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΕΧΩ ΤΟΣΟ ΚΟΛΛΗΜΑstelios25 έγραψε:αρκεψα και πιστευω οτι εν προσωπικο θεμα του καθενος τη χαρτουτσια πεζεις τζε ωσπου παραπανω πεζεις σαντανωνεσε οπως επαθα...γιαυτο καλυτερα η ψυχολογια σου να εν ψηλα τζε πανω σε εκεινη τη χαρτουτσια που εμαθεσ τζε σκοτωσες να συνεχισης.....φτανης σε σημειο να αρωστας
- Sergios
Re: φυσίγγια για φασσα
Export πράσινη 30γρ?
- spyrosspyrou851
Πρέπει να εννοεί την 32/34 καθώς η 30 μόνο σε #9 φκαίννει.Sergios έγραψε:Export πράσινη 30γρ?
http://www.saga.es/productos_eng.asp?id=5#
-
- Full Member
Παίδες έχει κανένας δοκιμάσει φυσιγγια saga για φασσα?
-
- Full Member
φιλε χρησιμοποιώ saga heavy 34gr και saga fiel 32gr 5 νούμερο σκάει και στις δυο.... εξαιρετικές..
- Sergios
έχεις δίκαιο εν την export 32 που έσυρα....spyrosspyrou851 έγραψε:Πρέπει να εννοεί την 32/34 καθώς η 30 μόνο σε #9 φκαίννει.Sergios έγραψε:Export πράσινη 30γρ?
http://www.saga.es/productos_eng.asp?id=5#
-
- Full Member
Filippos έγραψε:Παίδες έχει κανένας δοκιμάσει φυσιγγια saga για φασσα?
- SOLON-FAIR ΤΕΑΜ
ΦΙΛΙΠΠΕ ΕΓΩ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΣΑ ΤΗΝ 36GR HIGE SPEED,ΠΥΡΙΤΙΔΑ CSB2..... ΧΕΙΜΩΝΑ ΚΑΙ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΜΕ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΚΥΡΙΟΣ ΤΟ ΧΕΙΜΩΝΑ....ΑΝΕΚΤΟ ΤΟ ΛΑΚΤΙΣΜΑ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΘΕΡΜΟ ΚΑΙΡΟ.Filippos έγραψε:Filippos έγραψε:Παίδες έχει κανένας δοκιμάσει φυσιγγια saga για φασσα?
Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΜΙΛΑ ΓΙΑ ΤΑΧΥΤΗΤΕΣ ΤΩΝ 438m/s ΑΛΛΑ ΕΓΩ ΠΟΥ ΤΑ ΜΕΤΡΗΣΑ ΣΤΟ ΤΑΧOΓΡΑΦΟ ΒΡΗΚΑ ΣΤΟΥΣ 17C-50%.....398m/s.
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.
ΠΕΡΠΑΤΩ ΤΑ ΒΟΥΝΑ ΤΩΡΑ.....ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΘΑ ΜΠΟΡΩ ΑΥΡΙΟ!!!
ΑΝ ΣΤΗΝ ΑΛΛΗ ΖΩΗ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΥΝΗΓΙ,ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΕΥΤΥΧΗΣ!!!
ΑΝ ΣΤΗΝ ΑΛΛΗ ΖΩΗ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΥΝΗΓΙ,ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΕΥΤΥΧΗΣ!!!