φυσίγγια για φασσα

Απάντηση
KKILER
Full Member

Re: φυσιγκια για φασσα

Δημοσίευση από KKILER »

stelios25 έγραψε:αρκεψα και πιστευω οτι εν προσωπικο θεμα του καθενος τη χαρτουτσια πεζεις τζε ωσπου παραπανω πεζεις σαντανωνεσε οπως επαθα...γιαυτο καλυτερα η ψυχολογια σου να εν ψηλα τζε πανω σε εκεινη τη χαρτουτσια που εμαθεσ τζε σκοτωσες να συνεχισης.....φτανης σε σημειο να αρωστας
ΠΡΙΝ 15 ΧΡΟΝΙΑ ΕΜΑΘΑ ΤΖΙΑΙ ΕΠΑΙΖΑ ΠΟΛΛΑ ΜΙΑ SIDNA 32 ΓΡΑΜΜΑΡΙΑ 6 ΝΟΥΜΕΡΟ ΜΠΛΕ . ΟΤΑΝ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕ ΝΑ ΕΡΧΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ Η ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΧΑΡΤΟΥΤΣΙΑ ΕΠΑΘΑ ΜΑΡΑΣΜΟ ΡΕ ΦΙΛΕ . ΗΤΑΝ ΚΑΘΑΡΑ ΘΕΜΑ ΨΥΧΟΛΟΓΙΑΣ . ΟΧΙ ΠΩΣ ΗΤΑΝ Η ΤΕΛΕΙΑ ΧΑΡΤΟΥΤΣΙΑ ΑΠΛΑ ΕΜΑΘΑ ΜΕ ΤΖΙΕΙΝΗ . ΠΙΣΤΕΨΕ ΜΕ ΜΟΝΟ ΜΕ ΕΝΑ ΑΚΟΜΑ ΦΥΣΙΓΓΙΟ ΠΟΥ ΕΥΤΥΧΩΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΕΧΩ ΤΟΣΟ ΚΟΛΛΗΜΑ
Άβαταρ μέλους
thanos1981k
Full Member

Δημοσίευση από thanos1981k »

KKILER έγραψε:
stelios25 έγραψε:αρκεψα και πιστευω οτι εν προσωπικο θεμα του καθενος τη χαρτουτσια πεζεις τζε ωσπου παραπανω πεζεις σαντανωνεσε οπως επαθα...γιαυτο καλυτερα η ψυχολογια σου να εν ψηλα τζε πανω σε εκεινη τη χαρτουτσια που εμαθεσ τζε σκοτωσες να συνεχισης.....φτανης σε σημειο να αρωστας
ΠΡΙΝ 15 ΧΡΟΝΙΑ ΕΜΑΘΑ ΤΖΙΑΙ ΕΠΑΙΖΑ ΠΟΛΛΑ ΜΙΑ SIDNA 32 ΓΡΑΜΜΑΡΙΑ 6 ΝΟΥΜΕΡΟ ΜΠΛΕ . ΟΤΑΝ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕ ΝΑ ΕΡΧΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ Η ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΧΑΡΤΟΥΤΣΙΑ ΕΠΑΘΑ ΜΑΡΑΣΜΟ ΡΕ ΦΙΛΕ . ΗΤΑΝ ΚΑΘΑΡΑ ΘΕΜΑ ΨΥΧΟΛΟΓΙΑΣ . ΟΧΙ ΠΩΣ ΗΤΑΝ Η ΤΕΛΕΙΑ ΧΑΡΤΟΥΤΣΙΑ ΑΠΛΑ ΕΜΑΘΑ ΜΕ ΤΖΙΕΙΝΗ . ΠΙΣΤΕΨΕ ΜΕ ΜΟΝΟ ΜΕ ΕΝΑ ΑΚΟΜΑ ΦΥΣΙΓΓΙΟ ΠΟΥ ΕΥΤΥΧΩΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΕΧΩ ΤΟΣΟ ΚΟΛΛΗΜΑ
δοκημασε τα lambro feltro
Εικόνα
ΙΔΙΟΓΟΜΩΣΗ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ
Άβαταρ μέλους
Konstantinos beretta
Full Member

Δημοσίευση από Konstantinos beretta »

thanos1981k έγραψε:
KKILER έγραψε:
δοκημασε τα lambro feltro
Κοπελια πειτε μου καμια γνωμη για τουντες saga export για τι καιρο καμνουν
Άβαταρ μέλους
Sergios

Re: φυσίγγια για φασσα

Δημοσίευση από Sergios »

Export πράσινη 30γρ?
Άβαταρ μέλους
spyrosspyrou851

Δημοσίευση από spyrosspyrou851 »

Sergios έγραψε:Export πράσινη 30γρ?
Πρέπει να εννοεί την 32/34 καθώς η 30 μόνο σε #9 φκαίννει.

http://www.saga.es/productos_eng.asp?id=5#
Filippos
Full Member

Δημοσίευση από Filippos »

Παίδες έχει κανένας δοκιμάσει φυσιγγια saga για φασσα?
james32
Full Member

Δημοσίευση από james32 »

φιλε χρησιμοποιώ saga heavy 34gr και saga fiel 32gr 5 νούμερο σκάει και στις δυο.... εξαιρετικές..
Άβαταρ μέλους
Sergios

Δημοσίευση από Sergios »

spyrosspyrou851 έγραψε:
Sergios έγραψε:Export πράσινη 30γρ?
Πρέπει να εννοεί την 32/34 καθώς η 30 μόνο σε #9 φκαίννει.

http://www.saga.es/productos_eng.asp?id=5#
έχεις δίκαιο εν την export 32 που έσυρα....
Filippos
Full Member

Δημοσίευση από Filippos »

Filippos έγραψε:Παίδες έχει κανένας δοκιμάσει φυσιγγια saga για φασσα?
Άβαταρ μέλους
SOLON-FAIR ΤΕΑΜ

Δημοσίευση από SOLON-FAIR ΤΕΑΜ »

Filippos έγραψε:
Filippos έγραψε:Παίδες έχει κανένας δοκιμάσει φυσιγγια saga για φασσα?
ΦΙΛΙΠΠΕ ΕΓΩ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΣΑ ΤΗΝ 36GR HIGE SPEED,ΠΥΡΙΤΙΔΑ CSB2..... ΧΕΙΜΩΝΑ ΚΑΙ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΜΕ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΚΥΡΙΟΣ ΤΟ ΧΕΙΜΩΝΑ....ΑΝΕΚΤΟ ΤΟ ΛΑΚΤΙΣΜΑ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΘΕΡΜΟ ΚΑΙΡΟ.

Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΜΙΛΑ ΓΙΑ ΤΑΧΥΤΗΤΕΣ ΤΩΝ 438m/s ΑΛΛΑ ΕΓΩ ΠΟΥ ΤΑ ΜΕΤΡΗΣΑ ΣΤΟ ΤΑΧOΓΡΑΦΟ ΒΡΗΚΑ ΣΤΟΥΣ 17C-50%.....398m/s.
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.
ΠΕΡΠΑΤΩ ΤΑ ΒΟΥΝΑ ΤΩΡΑ.....ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΘΑ ΜΠΟΡΩ ΑΥΡΙΟ!!!
ΑΝ ΣΤΗΝ ΑΛΛΗ ΖΩΗ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΥΝΗΓΙ,ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΕΥΤΥΧΗΣ!!!
Απάντηση

Επιστροφή στο “ΦΥΣΙΓΓΙΑ”