ΦΥΣΙΓΓΙΑ ΥΓΡΑΣΙΑΣ

Απάντηση
Άβαταρ μέλους
Breda Pegaso

ΦΥΣΙΓΓΙΑ ΥΓΡΑΣΙΑΣ

Δημοσίευση από Breda Pegaso »

Η Α1 μπορει να καμνει και στην υγρασια αλλα και στην παγωνια. Περισσοτερο πεζει ρολο πως θα στησεις το σετ απ. Η Α1 δεν ειναι ζελατινοποιημενη.

Ειμαι της γνωμης οτι αν εχεις ενα καλο στημενο φυσιγγιο με καλα υλικα ουτε πολυ αδυνατο αλλα ουτε και να σου βγαζει τον ωμο σου ενα 95% εισαι καλυμμενος. Το υπολοιπο 5% το αφηνω για πολυ ακραια καιρικα φαινομενα. Αν πεξεις και με τα τσιοκς να δεις πως δουλευουν και πως θα σε βοηθησουν ακομα καλυτερα.

Μια αλλη λυση ειναι να εχεις ενα αργο και ενα γρηγορο και βλεπεις τι γινεται.

προσωπικα εχει δυο χρονιες που βγαζω το κυνηγι της τζιηκλας 95% με ενα ειδος φυσιγγιου που ειναι με Α1 ιδιογομωσης.
Η γυναίκα του Καίσαρα δεν πρέπει μόνον να είναι τίμια, αλλά και να φαίνεται τίμια.

Γάιος Ιούλιος Καίσαρ
Άβαταρ μέλους
o kalamaras
Full Member

Re: ΦΥΣΙΓΓΙΑ ΥΓΡΑΣΙΑΣ

Δημοσίευση από o kalamaras »

Παλι με χρόνια με χρόνια με καιρους...
Ω ρε κάτι φάσσες που άμα τις παίξεις σε λογική απόσταση και είσαι πάνω της πέφτει ξερή και νόστιμη! ;)
Περί ορέξεως ουδής λόγος. Υγρασία, κρύο, βρόχή, χαλάζι.. Εμένα αρέσκουν μου τα καρεκλοπόδαρα παντώς.
Το ότι έγραψε κάποιος κάτι, σχεδόν όποιος να είναι αυτός, δε σημαίνει ότι είναι και ακριβές. Ποτέ δεν άκουσα για κάποια μελέτη σχετικά.
Προσωπικά ψηφίζω ... τίποτα. Τίποτα εν έσει. Ο Lawry και Garner παντώς 27 χρόνια πειράματα στη winchester είπαν τα παρακάτω για τον καιρό...

Η δοκιμή που πρέπει να κάνετε είναι :
Πιάνεις ένα πακέτο φουσέκια ή 2 τα οποία φυλάς σαν τα μάτια σου, κατά προτίμηση 28γρ. Ν6 για να μη μετράς πολλά σκάγια και να μην σε κλωτσάει άδικα και πας για δοκιμές, 10 φουσέκια τη φορά, μια μέρα με πάρα πολύ υγρασία και μια μέρα σαν τις άλλες χωρίς υγρασία. Με το ίδιο όπλο βέβαια. Μετράς ταχύτητες και κατανομές. Αυτό θα σου πει ένα περίπου τι γίνεται. Πιέσεις δε μπορείς να μετρήσεις. Μπορείς? Το πρόβλημα είναι να πετύχεις παρόμοια θερμοκρασία. Αμα πας τη μια με 10οC και την άλλη στους 30 το μόνο που έχεις καταφέρει είναι να μπλέξεις χειρότερα. Εκτός και έχει ίδια υγρασία και θες να μετρήσεις επίδραση θερμοκρασίας.
Εγω πιστευω τον Λορρυ παντώς.
Υγειαίνεται. :)

ATMOSPHERE - EFFECT on BALLISTIC PERFORMANCE
1. Temperature A rise in temperature causes a drop in air density and, thereby, a drop in the drag forces that decelerate a moving pellet and that induce its dispersive (i.e. patterning) behavior.
2. Barometric Pressure A rise in barometric pressure causes a rise in air density, and thus an increase in the aerodynamic drag force. At near sea-level (1000 foot altitude or less) conditions, which characterize the overwhelming amount of populated land in the U.S., the normal changes in barometric pressure cause such a small change in air density that the ballistic effects are negligible. However, the effect of altitude on the
average barometric pressure can be considerable.
3. Wind Head and tail winds (i.e. those moving toward or away from the shooter) have a small effect on downrange velocities and an almost negligible effect on patterning. A cross wind has essentially no effect on effect on velocity or dispersion. However, a cross wind can cause sensible lateral movement of the shot cloud.
4. Humidity Humidity, even rain, has a negligible effect on downrange ballistic performance and is therefore not considered.
Άβαταρ μέλους
Γιατρός
Full Member

Δημοσίευση από Γιατρός »

Εικόνα
Εν για μένα που λαλεί ρε τούτος ;
Άβαταρ μέλους
SOLON-FAIR ΤΕΑΜ

Δημοσίευση από SOLON-FAIR ΤΕΑΜ »

o kalamaras έγραψε:Παλι με χρόνια με χρόνια με καιρους...
Ω ρε κάτι φάσσες που άμα τις παίξεις σε λογική απόσταση και είσαι πάνω της πέφτει ξερή και νόστιμη! ;)
Περί ορέξεως ουδής λόγος. Υγρασία, κρύο, βρόχή, χαλάζι.. Εμένα αρέσκουν μου τα καρεκλοπόδαρα παντώς.
Το ότι έγραψε κάποιος κάτι, σχεδόν όποιος να είναι αυτός, δε σημαίνει ότι είναι και ακριβές. Ποτέ δεν άκουσα για κάποια μελέτη σχετικά.
Προσωπικά ψηφίζω ... τίποτα. Τίποτα εν έσει. Ο Lawry και Garner παντώς 27 χρόνια πειράματα στη winchester είπαν τα παρακάτω για τον καιρό...

Πιάνεις ένα πακέτο φουσέκια ή 2 τα οποία φυλάς σαν τα μάτια σου, κατά προτίμηση 28γρ. Ν6 για να μη μετράς πολλά σκάγια και να μην σε κλωτσάει άδικα και πας για δοκιμές, 10 φουσέκια τη φορά, μια μέρα με πάρα πολύ υγρασία και μια μέρα σαν τις άλλες χωρίς υγρασία. Με το ίδιο όπλο βέβαια. Μετράς ταχύτητες και κατανομές. Αυτό θα σου πει ένα περίπου τι γίνεται. Πιέσεις δε μπορείς να μετρήσεις.

Μπορείς? Το πρόβλημα είναι να πετύχεις παρόμοια θερμοκρασία. Αμα πας τη μια με 10οC και την άλλη στους 30 το μόνο που έχεις καταφέρει είναι να μπλέξεις χειρότερα. Εκτός και έχει ίδια υγρασία και θες να μετρήσεις επίδραση θερμοκρασίας.

1. Temperature A rise in temperature causes a drop in air density and, thereby, a drop in the drag forces that decelerate a moving pellet and that induce its dispersive (i.e. patterning) behavior.
2. Barometric Pressure A rise in barometric pressure causes a rise in air density, and thus an increase in the aerodynamic drag force. At near sea-level (1000 foot altitude or less) conditions, which characterize the overwhelming amount of populated land in the U.S., the normal changes in barometric pressure cause such a small change in air density that the ballistic effects are negligible. However, the effect of altitude on the
3. Wind Head and tail winds (i.e. those moving toward or away from the shooter) have a small effect on downrange velocities and an almost negligible effect on patterning. A cross wind has essentially no effect on effect on velocity or dispersion. However, a cross wind can cause sensible lateral movement of the shot cloud.
4. Humidity Humidity, even rain, has a negligible effect on downrange ballistic performance and is therefore not considered.
+1000

ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΧΡΙΣΤΟ...ΠΩΣ ΕΙΣΑΙ ΦΙΛΕ...ΤΑ ΤΟΣΕΣ ΧΙΛΙΔΕΣ ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΧΩΡΙΖΟΥΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΜΠΟΔΙΟ ΒΛΕΠΩ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΣ:D

ΤΙ ΓΙΝΕΤΕ...ΕΡΙΞΕΣ ΚΑΝΕΝΑ ΦΥΣΙΓΓΙ ΠΟΥ ΝΑ ΠΗΓΕΝΟΥΝ ΖΕΣΤΑ ΤΑ ΣΚΑΓΙΑ ΣΤΙΣ ΧΗΝΕΣ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΠΑΠΙΕΣ Η ΠΑΝΕ ΟΛΑ ΚΡΥΑ ΚΑΙ ΒΛΕΠΕΙΣ ΤΑ ΠΟΥΛΙΑ ΝΑ ΞΥΝΟΝΤΑΙ :lol:

ΒΑΛΕ ΚΑΜΙΑ ΦΩΤΟ...ΝΑ'ΣΑΙ ΚΑΛΑ ΦΙΛΕ ΕΚΕΙ ΣΤΑ ΞΕΝΑ :P
ΠΕΡΠΑΤΩ ΤΑ ΒΟΥΝΑ ΤΩΡΑ.....ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΘΑ ΜΠΟΡΩ ΑΥΡΙΟ!!!
ΑΝ ΣΤΗΝ ΑΛΛΗ ΖΩΗ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΥΝΗΓΙ,ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΕΥΤΥΧΗΣ!!!
Άβαταρ μέλους
SOLON-FAIR ΤΕΑΜ

SOLON-ΒΕRΕΤΤΑ ΤΕΑΜ έγραψε:
o kalamaras έγραψε:Παλι με χρόνια με χρόνια με καιρους...

Πιάνεις ένα πακέτο φουσέκια ή 2 τα οποία φυλάς σαν τα μάτια σου, κατά προτίμηση 28γρ. Ν6 για να μη μετράς πολλά σκάγια και να μην σε κλωτσάει άδικα και πας για δοκιμές, 10 φουσέκια τη φορά, μια μέρα με πάρα πολύ υγρασία και μια μέρα σαν τις άλλες χωρίς υγρασία. Με το ίδιο όπλο βέβαια. Μετράς ταχύτητες και κατανομές. Αυτό θα σου πει ένα περίπου τι γίνεται. Πιέσεις δε μπορείς να μετρήσεις.

Μπορείς? Το πρόβλημα είναι να πετύχεις παρόμοια θερμοκρασία. Αμα πας τη μια με 10οC και την άλλη στους 30 το μόνο που έχεις καταφέρει είναι να μπλέξεις χειρότερα. Εκτός και έχει ίδια υγρασία και θες να μετρήσεις επίδραση θερμοκρασίας.

+1000

ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΧΡΙΣΤΟ...ΠΩΣ ΕΙΣΑΙ ΦΙΛΕ...ΤΑ ΤΟΣΕΣ ΧΙΛΙΔΕΣ ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΧΩΡΙΖΟΥΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΜΠΟΔΙΟ ΒΛΕΠΩ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΣ:D

ΤΙ ΓΙΝΕΤΕ...ΕΡΙΞΕΣ ΚΑΝΕΝΑ ΦΥΣΙΓΓΙ ΠΟΥ ΝΑ ΠΗΓΕΝΟΥΝ ΖΕΣΤΑ ΤΑ ΣΚΑΓΙΑ ΣΤΙΣ ΧΗΝΕΣ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΠΑΠΙΕΣ Η ΠΑΝΕ ΟΛΑ ΚΡΥΑ ΚΑΙ ΒΛΕΠΕΙΣ ΤΑ ΠΟΥΛΙΑ ΝΑ ΞΥΝΟΝΤΑΙ :lol:

ΒΑΛΕ ΚΑΜΙΑ ΦΩΤΟ...ΝΑ'ΣΑΙ ΚΑΛΑ ΦΙΛΕ ΕΚΕΙ ΣΤΑ ΞΕΝΑ :P
Υ.Γ ΚΑΙ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΟΤΙ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΣΟΥ ΕΧΟΥΝ ΜΙΑ ΒΑΡΥΤΗΤΑ ΞΕΡΟΝΤΑΣ ΠΟΣΑ ΕΧΕΙΣ ΠΑΡΕΙ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΔΟΚΙΜΕΣ ΣΟΥ ;)
Άβαταρ μέλους
SOLON-FAIR ΤΕΑΜ

Γιατρός έγραψε:Εικόνα

ΑΓΑΠΗΤΕ ''ΓΙΑΤΡΕ'' ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΙΟ ΚΟΣΜΙΟΣ ΩΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΙΔΙΚΑ ΣΕ ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ....ΤΟ ΝΑ ΜΗΝ ΣΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ Η ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΟΥ!!!

ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ...ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΠΑΡΑΜΙΝΕΙΣ ΣΤΟ ΜΠΥΡΑΡΙΑ-ΜΕΖΕΔΟΠΩΛΕΙΟ ΣΟΥ ..ΑΦΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΚΑΝ ΤΗΝ ΣΤΟΙΧΕΙΩΔΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΠΡΟΣ ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΤΩΝ ΦΥΣΙΓΓΙΩΝ ΚΑΙ ΟΤΙ ΔΙΠΟΤΕ ΑΛΛΟ ΣΧΕΤΙΖΕΤΑΙ ΜΕ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙΣ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΕΜΑ ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΣΤΟ ΕΛΑΧΙΣΤΟ :roll:

Υ.Γ ΚΑΙ ΚΑΝΕ ΚΑΤΙ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΑΒΑΤΑΡ ΣΟΥ ΓΙΑΤΙ ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΜΑΣ ΤΙΜΑ ΣΑΝ ΦΟΡΟΥΜ :?

ΦΙΛΙΚΑ ΠΑΝΤΑ!
Άβαταρ μέλους
Γιατρός
Full Member

Δημοσίευση από Γιατρός »

SOLON-ΒΕRΕΤΤΑ ΤΕΑΜ έγραψε:
Γιατρός έγραψε:Εικόνα

ΑΓΑΠΗΤΕ ''ΓΙΑΤΡΕ'' ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΙΟ ΚΟΣΜΙΟΣ ΩΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΙΔΙΚΑ ΣΕ ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ....ΤΟ ΝΑ ΜΗΝ ΣΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ Η ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΟΥ!!!

ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ...ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΠΑΡΑΜΙΝΕΙΣ ΣΤΟ ΜΠΥΡΑΡΙΑ-ΜΕΖΕΔΟΠΩΛΕΙΟ ΣΟΥ ..ΑΦΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΚΑΝ ΤΗΝ ΣΤΟΙΧΕΙΩΔΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΠΡΟΣ ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΤΩΝ ΦΥΣΙΓΓΙΩΝ ΚΑΙ ΟΤΙ ΔΙΠΟΤΕ ΑΛΛΟ ΣΧΕΤΙΖΕΤΑΙ ΜΕ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙΣ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΕΜΑ ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΣΤΟ ΕΛΑΧΙΣΤΟ :roll:

Υ.Γ ΚΑΙ ΚΑΝΕ ΚΑΤΙ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΑΒΑΤΑΡ ΣΟΥ ΓΙΑΤΙ ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΜΑΣ ΤΙΜΑ ΣΑΝ ΦΟΡΟΥΜ :?

ΦΙΛΙΚΑ ΠΑΝΤΑ!
ΑΓΑΠΗΤΕ ΒΕRETTA ΣΟΛΩΝ
ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΤΙΣ ΣΥΖΗΤΗΣΕΙΣ
ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΝ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ Η ΠΑΡΑΠΛΑΝΗΣΗ ΟΡΙΣΜΕΝΩΝ ΑΤΟΜΩΝ ΕΙΔΙΚΑ ΣΕ ΝΕΑΡΑ ΑΤΟΜΑ ΜΙΑ ΣΕ ΦΥΣΙΓΓΙΑ ΟΡΙΣΜΕΝΩΝ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΩΝ ( ΓΙΑ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ) ΚΑΙ ΜΙΑ ΣΕ ΙΔΙΟΓΟΜΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΒΟΛΕΣ ΣΕ 60-100 ΜΕΤΡΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΠΑΡΑΠΟΝΑ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΤΡΑ ΠΟΥ ΡΙΧΝΟΥΝ ΟΙ ΑΛΛΟΙ "ΑΜΠΑΛΑΤΟΙ ΚΥΝΗΓΟΙ"
ΕΠΟΜΕΝΩΣ ΤΑ ΤΟΠΙΚ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΝΑΡΚΙΣΣΙΣΤΙΚΑ ΑΤΟΜΑ ΣΑΝ ΕΣΕΝΑ ΠΟΥ ΒΑΦΤΙΖΟΝΤΑΙ ΕΙΔΙΚΟΙ ΑΠΟ ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ
ΦΩΝΑΖΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΕΣΥ ΚΑΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΦΑΝΤΑΖΟΜΑΙ ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΙ ΕΣΥ ΚΑΙ ΑΝ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ ΕΣΥ ΕΙΝΑΙ ΣΩΣΤΟ
ΤΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΤΟΠΟΣ ΤΟΥ ΚΑΘΕΝΟΣ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙΣ ΕΣΥ

ΦΙΛΙΚΑ ΚΑΙ ΦΩΝΑΚΤΑ ΚΑΙ ΤΟ ΤΙ ΑΡΜΟΖΕΙ ΣΤΟ ΦΟΡΟΥΜ ΥΠΑΡΧΕΙ ΙΔΙΟΚΤΗΤΗΣ ΚΑΙ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΕΣ

ΑΝ ΣΕ ΠΕΙΡΑΞΕ ΤΟ ΑΒΑΤΑΡ ΜΗΝ ΤΟ ΒΛΕΠΕΙΣ ΚΑΙ ΕΜΕΝΑ ΜΕ ΠΕΙΡΑΖΟΥΝ ΠΟΛΛΑ ΠΡΑΜΑΤΑ ΑΛΛΑ ΣΙΩΠΩ
Εν για μένα που λαλεί ρε τούτος ;
sexyhunter
Full Member

Δημοσίευση από sexyhunter »

Άβαταρ μέλους
Kostas M.
Full Member

Δημοσίευση από Kostas M. »

Αρεσκουν μου πολλα τουτες οι κοντρουες.....
Άβαταρ μέλους
admin
Site Admin
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από admin »

τουτες οι κοντρες δέν βοηθούν κανένα απλα΄φέρνουν πολλούς σε δύσκολη θέση :!: :!:
Προσέχουμε...για να έχουμε
Απάντηση

Επιστροφή στο “ΦΥΣΙΓΓΙΑ”