ακομα στα ριχα ειναι τα βαθια δεν εχουν ερθειBreda Pegaso έγραψε:Οπως το ειπες Σολων αν εισαι στα βαθια τωρα, με την ιδιογομωση εν να παεις κατω που το βυθο!

ακομα στα ριχα ειναι τα βαθια δεν εχουν ερθειBreda Pegaso έγραψε:Οπως το ειπες Σολων αν εισαι στα βαθια τωρα, με την ιδιογομωση εν να παεις κατω που το βυθο!
αυτη η αρωστια δεν εχει ορια αλο μελετας ανακαλυπτεισ και μαθαινεις και με την ιδιογομωση αν ασχοληθεις δεν θα παθεις τιποτα ισα ισα θα γιατρεψεις την αρωστια που λεγεται φυσιγγι γιατι θα ξερεις τα υλικα που βαζεις μεσα και δευτερον μολις βρεις το καταληλο για σενα θα φτιαχνεισ μονο ενα ειδος. αν μου πεις τα οπλα που εχεις και ποσα γραμμαρια θελεις να ειναι το φυσιγγι σου θα λαβεισ συνταγι γιατρουsolon loyka έγραψε:ΦΙΛΕ ΘΑΝΟ.... ΑΣΧΟΛΟΥΜΕ ΑΡΚΕΤΑ ΜΕ ΤΟ ΚΥΝΗΓΙ+ΑΕΡΟΒΟΛΟ(ΔΟΚΙΜΕΣ,ΕΛΕΝΧΟΥΣ,ΜΕΛΕΤΗ)ΕΙΜΑΙ ΑΡΡΩΣΤΟΣ....ΚΑΙ ΟΣΟ ΜΕΓΑΛΩΝΩ ΑΚΟΜΑ ΠΑΡΑΠΑΝΟ![]()
ΑΝ ΑΡΧΙΣΩ ΚΑΙ ΤΗΝ ΙΔΙΟΓΟΜΩΣΗ.... Η ΘΑ ΜΕ ΒΓΑΛΕΙ Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΜΟΥ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙ.... Η ΘΑ ΠΑΩ....ΛΕΥΚΩΣΙΑ...ΔΙΠΛΑ ΑΠΟ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ![]()
![]()
![]()
ΑΣ'ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΑ!!!!!
αν βαλεις ενα δικο σου φυσιγγι και ενα με τα ιδια υλικα του εμποριου το δικο σου θα σου δωσει μεγαλητερο δραστικο βελινεκες καλητερες κατανομες & διατριτικοτητα. η διαφορα ειναι στο οτι στην ιδιογομωση ξερεις τι βαζεις μεσα στο καθε φυσιγγι αναλογια πυριτιδας-σκαγιων, καψουλι βυσμα . στου εμποριου οι αναλογιες στο ιδιο κουτι διαφερουν θα βρεις μεσα φυσιγγι με βαρος πυριτιδας 1,60 1,65 η και 1,59 γι' αυτο στην ιδιογομωση εισαι σιγουρος 1000% για το φυσιγγι σου.christos iona έγραψε:συμφονω με το θανο εναι αλλο πραμα να καρπωνεσαι θυραματα με τα δικα σου φισιγγια!!
επι τοπουchristos iona έγραψε:να σου πω και τι οπλο εχω να μου δωσεις ιδεες φιλε θανο?
A1 1,75 34 CX2000 DRAGO 20 6*christos iona έγραψε:miroku 3800 gr4 30" 4-2 tsok
σε τοσο παλιο επιπλο βαζειςchristos iona έγραψε:36 χρονων το οπλο μου αλλα επιπλο