Εσου παενε στον γιατρό μας δαμεσα ώσπου εν ωραPathfinder έγραψε:Οπλο Silma sporting 30" ψηλοφτερο διπλοεκκεντρο με αγωνιστικα μανιφολτ που την μανα.Θα βουρα με λαστιχα 3-1 slick και μαλλον για καυσιμο 75% colombaccio με 25% rotweil.

Εσου παενε στον γιατρό μας δαμεσα ώσπου εν ωραPathfinder έγραψε:Οπλο Silma sporting 30" ψηλοφτερο διπλοεκκεντρο με αγωνιστικα μανιφολτ που την μανα.Θα βουρα με λαστιχα 3-1 slick και μαλλον για καυσιμο 75% colombaccio με 25% rotweil.
Laurona έγραψε:Οχι ρε φιλε εχω λιγες απι περσυ.LAGOS έγραψε:Laurona έγραψε:Πλαγιοκαννο ζαμπαλα. 26 ιντζες 4-2.
5 φοπ λιεβρε νο 4
5 ροτβαιλ ταππα νουμερο 6
5 λαμπρο κιτρινες διασπορας νο 5
Χρύσανθε ήβρες φέτος FOB LIEVRE????
αν μου λείψουν υα παίξω ροτβαιλ πιστονι 5αρα.
ομως εν νιώθω καλα χωρις τζινην μεστην αριστερή.
Τι κακο τουτο να μεν φέρνουν τα καλα τα φουσιεκια εννα σπασω
Εννε βρεθηκε ακομα γιατρος για την περιπτωση μουLaurona έγραψε:Εσου παενε στον γιατρό μας δαμεσα ώσπου εν ωρα [emoji38]Pathfinder έγραψε:Οπλο Silma sporting 30" ψηλοφτερο διπλοεκκεντρο με αγωνιστικα μανιφολτ που την μανα.Θα βουρα με λαστιχα 3-1 slick και μαλλον για καυσιμο 75% colombaccio με 25% rotweil.
Φίλε Chris την waidmannsheil pappe εξαναδοκίμασες την; Είμαι μεταξύ τούτης και της Lambro Feltro 34gr 7No, στο choke 4Chris B725 έγραψε:Browning B725 Hunter, Chokes 4 - 3
Rottweil waidmannsheil pappe 36gr 7No
Saga Highspeed 36gr 6No
Victory Stringer 34gr 5,6,7No
Victory λιλά 31gr 6No
και για back up,
Victory Special Game Nickel 36gr 6No
Saga Field 32gr 6No
Για κυνήγι πέρδικας πάντα μιλούμε.Dimitris έγραψε:Φίλε Chris την waidmannsheil pappe εξαναδοκίμασες την; Είμαι μεταξύ τούτης και της Lambro Feltro 34gr 7No, στο choke 4Chris B725 έγραψε:Browning B725 Hunter, Chokes 4 - 3
Rottweil waidmannsheil pappe 36gr 7No
Saga Highspeed 36gr 6No
Victory Stringer 34gr 5,6,7No
Victory λιλά 31gr 6No
και για back up,
Victory Special Game Nickel 36gr 6No
Saga Field 32gr 6No
Στο choke 3 για φέτος θα χρησιμοποιήσω την Clever standar Game Mirage 34gr 6No
θα έχω και την λιλά για backup
Κυνήγι περδικας