RC Serie Oro Fibre 35gr
- kanaris
- Full Member
Re: RC Serie Oro Fibre 35gr
φιλε SilverPigeonS, κοιταξα το αποθεμα στην αποθηκη...εχω 14 φυσιγγια νο7! αν τα θελεις χαλαλι σου σου τα χαριζω γιατι καταλαβα οτι σε ενθουσιαζουν ενω εμενα μου ειναι αδιαφορα!!!
ΣΩΒΑΡΩΤΕΙΣ ΜΙΔΑΙhttp://imageshack.us/a/img69/5504/extremecop21.gifΝ!
- SilverPigeonS
Φίλε με τα δεδομένα των τελευταίων εξορμήσεων μάλλον θα μου είναι αχρείαστες! Υπάρχουν κάποιες παλιές white paper, θα περάσουμε! Να είσαι πάντα καλά!!kanaris έγραψε:φιλε SilverPigeonS, κοιταξα το αποθεμα στην αποθηκη...εχω 14 φυσιγγια νο7! αν τα θελεις χαλαλι σου σου τα χαριζω γιατι καταλαβα οτι σε ενθουσιαζουν ενω εμενα μου ειναι αδιαφορα!!!
“There is a passion for hunting something deeply implanted in the human breast.”
-
- Full Member
Τι πυρίτιδα έχει το RC serie oro fibre 35
-
- Full Member
Εδοκίμασε κανένας φετινό stock να μας πει την άποψη του?
Κυριακή λαγός ,περδίκι με περσινό stock έπεσαν σέκκα. Τετάρτη 2 περδίκια με φετινό Stock εδιανήσαν και καμιά 100 μέτρα ώσπου να πέσουν νεκρά. Ελπίζω να έτυχε απλώς και να μην την εχαλάσαν όπως την White paper.
Κυριακή λαγός ,περδίκι με περσινό stock έπεσαν σέκκα. Τετάρτη 2 περδίκια με φετινό Stock εδιανήσαν και καμιά 100 μέτρα ώσπου να πέσουν νεκρά. Ελπίζω να έτυχε απλώς και να μην την εχαλάσαν όπως την White paper.
- andreas constantinou
- Full Member
Την RC fibre 35gr. No 7 την χρησημοποιω στο κυνηγι του πέρτηκου.Μου την εσήστησε η Γεωργία η σκοπεύτρια που εχει το μαγαζι της BERETTA στη Καλληπολεως στη Λευκωσια.Ειναι η καλυτρη χαρούτσια που έπεξα απο το 1979 που εχω αδεια κυνηγιου.
- spyrosspyrou851
Μια μέρα κάναμε δοκιμές με το Λεύκιο και εντυπωσιαστήκαμε με την κατανομή της και το πόσα σκάγια έβαλε στο κύκλο. Όταν άνοιξα μια όμως καθώς το βρήκα περίεργο να έχει έτσι κατανομή βρήκα ότι είχε σκάγια πιο μικρού μεγέθους (νο8 αντί νο7) από το αναγραφόμενο γι'αυτό και η πολύ καλή κατανομή. Η γόμωση είχε περίπου 75 σκάγια παραπάνω από την αντίστοιχη Serie Oro μαύρη στο ίδιο νούμερο σκαγιού. Απογοητεύτηκα αρκετά καθώς εφάνηκε ότι αυτή την πατέντα του να "βάλλω ότι θέλω και παίξε πελλό" δεν την έχουν μόνο οι Κυπριακές εταιρείες. Ήθελα να την ξαναδοκιμάσω φέτος σε νο7 αλλά μόνο σε νο5 βρίσκω στη Λάρνακα.
- MARIOSE
Υπολόγισε Σπύρο ότι η νο.5 θα έχει και νο. 6 σκάγια μέσα...spyrosspyrou851 έγραψε:Μια μέρα κάναμε δοκιμές με το Λεύκιο και εντυπωσιαστήκαμε με την κατανομή της και το πόσα σκάγια έβαλε στο κύκλο. Όταν άνοιξα μια όμως καθώς το βρήκα περίεργο να έχει έτσι κατανομή βρήκα ότι είχε σκάγια πιο μικρού μεγέθους (νο8 αντί νο7) από το αναγραφόμενο γι'αυτό και η πολύ καλή κατανομή. Η γόμωση είχε περίπου 75 σκάγια παραπάνω από την αντίστοιχη Serie Oro μαύρη στο ίδιο νούμερο σκαγιού. Απογοητεύτηκα αρκετά καθώς εφάνηκε ότι αυτή την πατέντα του να "βάλλω ότι θέλω και παίξε πελλό" δεν την έχουν μόνο οι Κυπριακές εταιρείες. Ήθελα να την ξαναδοκιμάσω φέτος σε νο7 αλλά μόνο σε νο5 βρίσκω στη Λάρνακα.

- spyrosspyrou851
Άρα θέλω νο6 για να πιάσω σίουρα νο7.MARIOSE έγραψε:Υπολόγισε Σπύρο ότι η νο.5 θα έχει και νο. 6 σκάγια μέσα...spyrosspyrou851 έγραψε:Μια μέρα κάναμε δοκιμές με το Λεύκιο και εντυπωσιαστήκαμε με την κατανομή της και το πόσα σκάγια έβαλε στο κύκλο. Όταν άνοιξα μια όμως καθώς το βρήκα περίεργο να έχει έτσι κατανομή βρήκα ότι είχε σκάγια πιο μικρού μεγέθους (νο8 αντί νο7) από το αναγραφόμενο γι'αυτό και η πολύ καλή κατανομή. Η γόμωση είχε περίπου 75 σκάγια παραπάνω από την αντίστοιχη Serie Oro μαύρη στο ίδιο νούμερο σκαγιού. Απογοητεύτηκα αρκετά καθώς εφάνηκε ότι αυτή την πατέντα του να "βάλλω ότι θέλω και παίξε πελλό" δεν την έχουν μόνο οι Κυπριακές εταιρείες. Ήθελα να την ξαναδοκιμάσω φέτος σε νο7 αλλά μόνο σε νο5 βρίσκω στη Λάρνακα.

- MARIOSE
Α μπράβο, τωρά εμπήκες στο νόημα