ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΤΕ ΣΚΛΗΡΑ ΣΚΑΓΙΑ ΑΦΟΒΑ,ΓΙΑ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΟΥΦΕΚΙΕΣ!

Απάντηση
Nikos77

Re: ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΤΕ ΣΚΛΗΡΑ ΣΚΑΓΙΑ ΑΦΟΒΑ,ΓΙΑ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΟΥΦΕΚΙ

Δημοσίευση από Nikos77 »

Λοιπόν, επιθυμώ πρωτίστως να ξεκαθαρίσουμε ότι σε έχω πάρει με πάρα πολύ καλό μάτι και επειδή βλέπω τις κινήσεις σου και ότι προσπαθείς για το καλύτερο και μου θυμίζεις κάποιες από τις κινήσεις που έκανα και εγώ όταν πρωτοξεκινούσα με την ιδιογόμωση το 2009 σε πρακτικό επίπεδο, θέλω να ξέρεις ότι προσπαθώ να σε βοηθίσω, διότι βλέπω ότι πας πολύ καλά αλλά σου διαφεύγουν κάποιες λεπτομέρειες και επειδή τότε δεν είχε κάνει κανείς κάτι ανάλογο με εμένα αφού είμαστε όλοι εκτός τόπου και χρόνου και μας πάσαραν ότι γούσταραν και μας έλεγαν έτσι είναι και μην ρωτάτε πολλά και φτάναμε στο σημείο να βάνουμε μεσάζοντες για να μας πούνε κάνα και καλά μυστικό της εποχής και μετά άμα το μαθαίναμε και καλά μας έλεγαν να μην ανοίγουμε τα μάτια στους υπόλοιπους!!!

Θα σου αποκαλύψω κάποια πράγματα και κάποιες φήμες, που δεν ήμουν πάντα μπροστά, αλλά που δεν βλέπω τον λόγο να μην είναι έτσι τα πράγματα... 8-)

Την Maxam μην την λαμβάνεις υπόψη, διότι σχεδόν όλες οι υπόλοιπες έχουν και διβασικές και μόνο τυχαίο γεγονός δεν είναι αυτό! Δεν μπορείτε εσείς στην Κύπρο να έχετε μεγαλύτερα ποσοστά γρασίας από εμάς στην Κέρκυρα που νομίζω ότι έχουμε και το ρεκόρ υγρασίας στην Ελλάδα ή έστω σε συγκεκριμένα μέρη του νησιού!

Κλείνω ρωτόντας πόσες εργοστασιακές μηχανές γόμωσης έχουν πάρει φωτιά με μονοβασικές και πόσες με διβασικές; ;)
Άβαταρ μέλους
Breda Pegaso

Δημοσίευση από Breda Pegaso »

Δηλαδη εγω που γεμιζω στη ΜΕC μονο μονοβασικες και δεν ρελιαζω τι να κανω φιλε Νικο?
Η γυναίκα του Καίσαρα δεν πρέπει μόνον να είναι τίμια, αλλά και να φαίνεται τίμια.

Γάιος Ιούλιος Καίσαρ
Nikos77

Δημοσίευση από Nikos77 »

Μπορείς να βρεις ένα σχετικά φτηνό δράπανο πάγκου και να του βελτιώσεις το στοπ, εφόσον βεβαίως δεν έχει στοπ στο χερούλι του και μετά με ένα κυλινδράκι έδρασης για το στροφείο, με ένα κόντρα στροφείο που θα πρέπει να το κεντράρεις καλά και με ένα στροφείο όπως πχ το I2S...θα μπορείς να βγάλεις πάρα πολύ καλά αποτελέσματα και μην ξεχνάς ότι και εγώ με δράπανο πάγκου είχα ξεκινήσει πριν περάσω στις μηχανές ρελιάσματος! ;)

Επίσης αφού πρώτα μάθεις να ρελιάζεις σωστά, θα μπορείς κάλλιστα να προσαρμόσεις και τις δόσεις σου στην υγρασία, όπως βεβαίως στον κρύο και ζεστό καιρό! 8-)
Απάντηση

Επιστροφή στο “ΦΥΣΙΓΓΙΑ”