RC4 CACCIA Oro - Μαύρη
- kypros
Re: RC4 CACCIA Oro - Μαύρη
Αρκετα καλο φυσιγγιο το rc το μαυρο, οπως και πολλες rc . Για περδικι εμενα με ενθουσιαζει το rc serie oro 35 αλλα το κιτρινο με μαλλινη ταπα. Εχει διαφορετικη πυριτιδα και δουλευει σε λιγο πιο ξηρο και ζεστο καιρο απο οτι το μαυρο. Αλλα στις συνθηκες που κυνηγουμε ενδημικο ειναι εκπληκτικο. Το ριχνω σε 7 νουμερο για πρωτη βολη
Μακάρι οι νέοι να ´ξεραν κι γέροι να μπορούσαν...
- spyrosspyrou851
Ευχαριστώ Κύπρο για την βοήθειά σου 

- Breda Pegaso
RC4 CACCIA Oro - Μαύρη
Για περδικι 7αρι η πρωτη βολη και μην φοβασαι τιποτε! Οσο πιο πολλα σκαγια τοσο πιο καλα σκοτωματα μεχρι 30-35 μετρα που ειναι πολυ καλη αποσταση για το περδικι.
Η γυναίκα του Καίσαρα δεν πρέπει μόνον να είναι τίμια, αλλά και να φαίνεται τίμια.
Γάιος Ιούλιος Καίσαρ
Γάιος Ιούλιος Καίσαρ
- spyrosspyrou851
Από φέτος αυτό θα κάμω, αλλάζω το #6 σε #7 και θα δοκιμάσω 35γρ για να μου δίνουν πολλές πιθανότητες ακόμα και με *4 μέχρι τα 40 μέτρα.Breda Pegaso έγραψε:Για περδικι 7αρι η πρωτη βολη και μην φοβασαι τιποτε! Οσο πιο πολλα σκαγια τοσο πιο καλα σκοτωματα μεχρι 30-35 μετρα που ειναι πολυ καλη αποσταση για το περδικι.
- Breda Pegaso
RC4 CACCIA Oro - Μαύρη
Στο 4 choke εγω θα εβαζα μια καλη ταππα και οχι πιστονι.
Η γυναίκα του Καίσαρα δεν πρέπει μόνον να είναι τίμια, αλλά και να φαίνεται τίμια.
Γάιος Ιούλιος Καίσαρ
Γάιος Ιούλιος Καίσαρ
- spyrosspyrou851
Στις περιοχές που κυνηγώ τα πλείστα θηράματα είναι αρκετά μακρυά από εμένα και είναι σχετικά καθαροτόπι. Αν και καταλαβαίνω ότι κάποιες ττάππες βγάζουν καλές συγκεντρώσεις και δουλεύει το τσιοκ όπως πρέπει, δεν θα μου επηρεάσει το βεληνεκές; Δλδ μπορεί η οποιαδήποτε ττάππα να με καλύψει μέχρι τα 40μ με τσιοκ 4; Κάπως δύσκολο μου φαίνεται. Ο μόνος λόγος που χρησιμοποιώ ττάππα είναι το πρωί της τζίκλας που υπάρχουν κοντινά-σχιστά πουλιά και θέλεις πιο ανοικτό άνοιγμα βολής στις κοντινές αποστάσεις.Breda Pegaso έγραψε:Στο 4 choke εγω θα εβαζα μια καλη ταππα και οχι πιστονι.
- Sergios
Όποιος θέλει δοκιμές στέλει μου 2 φυσίγγια λαλεί μου τις αποστάσεις που θέλει με το 4* και το 2* και κάνω του σάρωση τα αποτελέσματα 

-
- Full Member
Καλημέρα παίδες,
Τελικά έχουμε κανένα άλλο που την χρησιμοποιεί ή την δοκίμασε?
Κυπρούι μου, πες στον νεαρό ότι την δοκίμασες και δεν σου άρεσε, εν τζιαι αντροπή.
Τελικά έχουμε κανένα άλλο που την χρησιμοποιεί ή την δοκίμασε?
Κυπρούι μου, πες στον νεαρό ότι την δοκίμασες και δεν σου άρεσε, εν τζιαι αντροπή.

- andreasana210326
ΘΑ ΣΥΜΦΩΝΗΣΩ ΜΕ ΤΟ ΚΥΠΡΟ. Η SERIE ORO FIBRE.....SE 7 NOUMERO ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΚΑΙ ΣΕ 4 ΤΣΙΟΚ (FIXED CHOK TO OPLO MOY 4:2 ) ΕΙΝΑΙ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ ΤΟΣΟ ΣΕ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΟΣΟ ΚΑΙ ΠΥΚΝΟΤΗΤΑ ΣΕ ΑΠΟΣΤΑΣΕΙΣ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΑ 30Μ, ΜΕ ΑΚΑΡΙΑΙΟ ΣΚΟΤΩΜΑ. ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΤΗΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΩ ΟΛΗ ΜΕΡΑ.
ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΑΥΡΗ ΑΚΟΥΣΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΔΕΥΤΕΡΗ ΟΜΩΣ ΝΤΟΥΦΕΚΙΑ, ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΤΥΧΕ ΝΑ ΤΗΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΩ ΑΚΟΜΑ. ΚΑΠΟΥ ΣΤΟ ΦΟΡΟΥΜ ΔΙΑΒΑΣΑ ΕΠΙΣΗΣ ΟΤΙ ΣΕ ΑΝΟΙΚΤΕΣ ΠΑΓΑΝΙΕΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΜΑΚΡΥΝΑ ΠΕΡΔΙΚΙΑ ΚΑΠΟΙΟΣ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕ SUPER CACCIA THN KΑΦΕ ΣΕ 7 ΝΟΥΜΕΡΟ ΣΕ 4 Η 5 ΤΣΙΟΚ ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΜΕ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ.
ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΑΥΡΗ ΑΚΟΥΣΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΔΕΥΤΕΡΗ ΟΜΩΣ ΝΤΟΥΦΕΚΙΑ, ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΤΥΧΕ ΝΑ ΤΗΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΩ ΑΚΟΜΑ. ΚΑΠΟΥ ΣΤΟ ΦΟΡΟΥΜ ΔΙΑΒΑΣΑ ΕΠΙΣΗΣ ΟΤΙ ΣΕ ΑΝΟΙΚΤΕΣ ΠΑΓΑΝΙΕΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΜΑΚΡΥΝΑ ΠΕΡΔΙΚΙΑ ΚΑΠΟΙΟΣ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕ SUPER CACCIA THN KΑΦΕ ΣΕ 7 ΝΟΥΜΕΡΟ ΣΕ 4 Η 5 ΤΣΙΟΚ ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΜΕ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ.
- πανικος
εγω την rc 35γρ ορο μαυρη σε 6αρι την δοκιμασα περσι τοναυγουστο- νοεμβριο σε φασσα και δεν μου αρεσε καθολου εχει δυνατο λαχτισμα και πουλια σε κανονικη βολη κτυπημενα και εφευγαν.την αγορασα πρωτη φορα μετα που ειδα στο φορουμ οτι πολλοι ειναι ευχαριστημενοι αλλα επεσα απο τα συννεφα.ισως να εφταια εγω λογω ψυχολογιας που δεν την ηξερα.μετα απο αυτη εβαλα ασπρη βικτορη 35αρα και 7 πουλια ειδαν τον ουρανο σπονδυλι.εχουν διαφορα με την ασπρη της βικτορη στην κατασκευη?
μηδεν εστην ο ανθρωπος μηδεν η ωραιοτης τα παντα οναρ και σκια τα παντα ματαιοτης.....