Κοπελια υπαρχει και η ασθενεια του χαλκου μονο που γινεται πολυ ανοιχτο πρασινο...Και μετα σου λεει στηριξε τους ντοπιους! Ναι να τους στηριξω 100% αλλα με την πρωτη ματσαραγκα ουτε βελονι δεν ξαναγοραζω!!!LEFKIOS έγραψε:Φίλε Σολωνα νομιζω δεν τα ελεξες καλά τα σκαγια. Εγώ οπως τα βλέπω τα μαυρα σκαγια
,ηταν και αυτά επιχαλκωμένα,
αλλα φενεται οτι έπαθαν και αυτά την ασθένεια του λαού
, δηλαδη την ψευδοφυσιγγίωση
.
ΓΙΑ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΘΕΟΎ ΛΙΓΟΣ ΣΕΒΑΣΜΟΣ ΣΤΟΥΣ ΑΙΜΟΔΟΤΕΣ ( ΚΥΝΗΓΟΥΣ) ΤΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΣΑΣ ΔΕΝ ΒΛΑΦΤΕΙ ΚΥΡΙΟΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΕΣ......![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ανάμεικτα Σκάγια σε Φυσίγγια ?
- kanaris
- Full Member
Re: ΑΝΆΜΕΙΚΤΑ ΣΚΑΓΙΑ??????
ΣΩΒΑΡΩΤΕΙΣ ΜΙΔΑΙhttp://imageshack.us/a/img69/5504/extremecop21.gifΝ!
- kypros
Σολωνα απλα να πω οτι οπως βλεπω ειναι κουτι των δεκα που ειχες παρει. Εξοσων ξερω εχει και μια δεκαετια που τα κοπερ 32 και 34 βγαινουν σε κουτι των 25. Αρα ειναι πολυ παλια τα φυσιγγια αυτα και ισως εχουν αλλιωθει
Μακάρι οι νέοι να ´ξεραν κι γέροι να μπορούσαν...
- admin
- Site Admin
- Επικοινωνία:
φέτος δοκίμασα ανάμεικτα φυσίγγια απο την εταιρεία killer 4-2 και 6-4 με πολύ καλή κάρπωση χωρίς όμως να τα δοκιμάσω σε χαρτόνι
Προσέχουμε...για να έχουμε
- Pathfinder
η απαντηση εν απλη φιλε Σολωνα.Η εν λογω εταιρεια παρακολουθα τα τεστ που κανεις και συγκεκριμενα το τελευταιο με τα μολυβδινα vs χαλκινα vs νικελ και αφου καταλαβε οτι μας εσπηρες την διχονοια και εντονο προβληματισμο για το τι ειδους σκαι να χρησιμοποιουμαι πλεον απλα ειπε να μας βοηθησει με ενα φυσιγγιο που να τα εχει ολα μεσα.Τωρα σοβαρα το μονο προβλημα που βλεπω εγω που τα εν λογω φυσιγγια ειναι οτι δεν εχουν και τα νικελ μεσα...SOLON-ΒΕRΕΤΤΑ ΤΕΑΜ έγραψε:ΓΙΑ ΕΙΠΑΜΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΟΒΑΡΟ ΦΟΡΟΥΜ....ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΒΡΗΣΚΩ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΥΣ ΠΑΙΔΕΣ...ΓΙΑΤΙΙΙ????
ΚΑΙ ΟΜΩΣ ΕΧΕΙ ΒΓΑΛΕΙ ΜΕ ΔΙΠΛΑ ΕΙΔΗ ΣΚΑΓΙΩΝ....ΕΠΙΧΑΛΚΩΜΕΝΑ ΚΑΙ ΜΟΛΥΒΔΙΝΑ ΜΑΖΙ![]()
![]()
![]()
ΣΗΜΕΡΑ ΠΕΡΑΣΑ ΝΑ ΠΑΡΩ ΕΠΙΧΑΛΚΩΜΕΝΑ Ν7 ΓΙΑ ΝΑ ΣΤΕΙΛΩ ΤΟΥ ΦΙΛΟΥ ΛΕΥΚΙΟΥ ΜΑΖΙ ΜΕ ΚΑΠΟΙΑ ΑΛΛΑ.ΟΠΩΣ ΠΑΝΤΑ ΑΝΟΙΞΑ ΕΝΑ ΦΥΣΙΓΓΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΕΤΡΙΣΩ ΤΑ ΣΚΑΓΙΑ(ΔΙΑΜΕΤΡΟ-ΠΟΣΟΤΗΤΑ)ΚΑΙ ΒΡΗΚΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΒΛΕΠΕΤΕ ΣΤΗΝ ΟΘΟΝΗ ΣΑΣ,ΑΝΟΙΞΑ ΔΕΥΤΕΡΟ,ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΤΟ ΙΔΙΟ.....ΟΧΙ ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΡΩΤΑΠΡΙΛΙΑΤΙΚΟ ΨΕΜΑ...Η ΠΡΩΤΗ ΤΟΥ ΑΠΡΙΛΗ ΕΧΕΙ ΠΕΡΑΣΕΙ ΕΔΩ ΚΑΙ 14 ΜΕΡΕΣ!!!
ΛΕΩ ΚΑΙ ΓΩ ΜΗΠΩΣ ΕΧΟΥΝ ΒΓΑΛΕΙ ΝΕΟ ΦΥΣΙΓΓΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΤΟ ΕΙΠΑΝ.....ΞΑΝΑΚΟΙΤΑΖΩ ΤΟ ΚΟΥΤΙ....ΜΑ ΑΦΟΥ ΓΡΑΦΕΙ COPPER....META ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΟΤΙ ΜΑΣ ΕΒΑΛΑΝ ΔΙΠΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΒΟΛΕΣ....ΚΑΙ ΑΣ ΠΛΗΡΩΝΕ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΓΙΑ ΕΠΙΧΑΛΚΩΜΕΝΟ
![]()
![]()
![]()
ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΤΑ ΕΣΤΕΙΛΑ ΣΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ.....ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΓΙΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΡΕΖΙΛΙ![]()
![]()

Αχ ρε κοσμε...υστερα κλαιουντε!!!
"H ζωη δεν ειναι δικαιη"...οταν λεμε αυτο κοιταζουμε ποιους?Αυτους που εχουν τα πολλα η αυτους που δεν εχουν τιποτα?
- admin
- Site Admin
- Επικοινωνία:
Αύριο θα επικοινωνήσω με την εταιρεία victory για να μας δώσουν κάποια απάντηση
Προσέχουμε...για να έχουμε
- SOLON-FAIR ΤΕΑΜ
ΚΥΠΡΟ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΩ ΑΝ ΕΧΕΙ ΜΙΑ ΔΕΚΑΕΤΙΑ ΠΟΥ ΑΛΑΞΑΝ....ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ, ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΓΡΑΦΟΥΝ ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΚΟΥΤΙ ΚΑΠΟΙΕΕΣ ΛΕΠΤΟΜΕΡΙΕΣ....
ΟΠΩΣ ΤΟΥ ΤΥΠΟΥ, ΗΜΕ/ΛΗΞΗΣ 5/08.... Η ΘΑ ΜΑΣ ΔΙΑΦΩΤΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΥΜΒΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΙΡΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ ΜΕ ΤΑ ΕΠΙΧΑΛΚΩΜΕΝΑ ΣΚΑΓΙΑ ΚΑΙ ΟΤΙ ΣΕ ΚΑΠΟΙΑ ΦΑΣΗ ΑΠΟ ΕΠΙΧΑΛΚΩΜΕΝΑ ΣΚΑΓΙΑ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΜΟΛΥΒΔΙΝΑ!!!.
ΕΑΝ ΟΧΙ, ΕΦΟΣΩΝ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΙΔΙΟΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΑΝΦΕΡΟΥΝ ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΚΟΥΤΙ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΚΑΙ Ο ΑΙΜΟΔΟΤΗΣ,ΟΠΩΣ ΛΕΕΙ ΚΑΙ Ο ΦΙΛΟΣ ΜΟΥ ΛΕΥΚΙΟΣ....ΝΑ ΠΕΡΝΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ.
ΓΙΑ ΠΟΙΟ ΛΟΓΟ ΝΑ ΤΑ ΑΦΗΝΟΥΝ ΣΤΑ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΠΕΡΝΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΛΗΡΩΝΕΙ....ΕΓΩ ΑΝ ΔΕΝ ΤΑ ΑΝΟΙΓΑ ΘΑ ΗΜΟΥΝ ΜΕ ΤΗΝ ΙΔΕΑ ΟΤΙ ΑΓΟΡΑΣΑ ΕΠΙΧΑΛΚΩΜΕΝΑ ΣΚΑΓΙΑ.....ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΣΩΣΤΟ???
ΟΠΩΣ ΤΟΥ ΤΥΠΟΥ, ΗΜΕ/ΛΗΞΗΣ 5/08.... Η ΘΑ ΜΑΣ ΔΙΑΦΩΤΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΥΜΒΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΙΡΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ ΜΕ ΤΑ ΕΠΙΧΑΛΚΩΜΕΝΑ ΣΚΑΓΙΑ ΚΑΙ ΟΤΙ ΣΕ ΚΑΠΟΙΑ ΦΑΣΗ ΑΠΟ ΕΠΙΧΑΛΚΩΜΕΝΑ ΣΚΑΓΙΑ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΜΟΛΥΒΔΙΝΑ!!!.
ΕΑΝ ΟΧΙ, ΕΦΟΣΩΝ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΙΔΙΟΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΑΝΦΕΡΟΥΝ ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΚΟΥΤΙ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΚΑΙ Ο ΑΙΜΟΔΟΤΗΣ,ΟΠΩΣ ΛΕΕΙ ΚΑΙ Ο ΦΙΛΟΣ ΜΟΥ ΛΕΥΚΙΟΣ....ΝΑ ΠΕΡΝΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ.
ΓΙΑ ΠΟΙΟ ΛΟΓΟ ΝΑ ΤΑ ΑΦΗΝΟΥΝ ΣΤΑ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΠΕΡΝΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΛΗΡΩΝΕΙ....ΕΓΩ ΑΝ ΔΕΝ ΤΑ ΑΝΟΙΓΑ ΘΑ ΗΜΟΥΝ ΜΕ ΤΗΝ ΙΔΕΑ ΟΤΙ ΑΓΟΡΑΣΑ ΕΠΙΧΑΛΚΩΜΕΝΑ ΣΚΑΓΙΑ.....ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΣΩΣΤΟ???
ΠΕΡΠΑΤΩ ΤΑ ΒΟΥΝΑ ΤΩΡΑ.....ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΘΑ ΜΠΟΡΩ ΑΥΡΙΟ!!!
ΑΝ ΣΤΗΝ ΑΛΛΗ ΖΩΗ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΥΝΗΓΙ,ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΕΥΤΥΧΗΣ!!!
- spyrosspyrou851
Ελπίζω να δώσουν κάποια πειστική απάντηση, όπως είπε ο Λεύκιος και απ' ό,τι βλέπω και εγώ φένεται ότι έφυγε η επιχάλκωση. Άρα πιθανόν η επιχάλκωση να μην αντέχει αρκετό καιρό αν δεν είναι καλής ποιότητας.admin έγραψε:Αύριο θα επικοινωνήσω με την εταιρεία victory για να μας δώσουν κάποια απάντηση
- kanaris
- Full Member
παντως ειναι απιθανο να ηταν ολα επιχαλκωμενα και σε καποια να εφυγε εντελως η επιστρωση ενω τα υπολοιπα να τριγιαλλοκοπα ο χαλκος...επισης σιγουρα θα υπηρχαν μεσα καταλοιπα και διαφορες συσσωματωσεις...εκτος κι αν ο υποτιθεμενος χαλκος ειναι κατι αλλο και δεν ακολουθει την προβλεπομενη για το μεταλλο πορεια διαβρωσης!spyrosspyrou851 έγραψε:Ελπίζω να δώσουν κάποια πειστική απάντηση, όπως είπε ο Λεύκιος και απ' ό,τι βλέπω και εγώ φένεται ότι έφυγε η επιχάλκωση.admin έγραψε:Αύριο θα επικοινωνήσω με την εταιρεία victory για να μας δώσουν κάποια απάντηση
ΣΩΒΑΡΩΤΕΙΣ ΜΙΔΑΙhttp://imageshack.us/a/img69/5504/extremecop21.gifΝ!
- spyrosspyrou851
Δεν γνωρίζω παιδιά, σκέψεις κάνω, αναμένω με πολλή περιέργεια τι θα πει η εταιρεία. Υπάρχει και το ενδεχόμενο να τους ελείψαν τα επιχαλκωμένα (ή μπορεί να το εκάμαν τζιαι επίτηδες) με το σκεπτικό "σιγά που εννά το ανακαλύψουν, μήπως τζιαι εννά κάτσουν να τις ανοίξουν;". Αν και δεν νομίζω αν αυτό αληθεύει ότι θα το παραδεκτούν.kanaris έγραψε: παντως ειναι απιθανο να ηταν ολα επιχαλκωμενα και σε καποια να εφυγε εντελως η επιστρωση ενω τα υπολοιπα να τριγιαλλοκοπα ο χαλκος...επισης σιγουρα θα υπηρχαν μεσα καταλοιπα και διαφορες συσσωματωσεις...εκτος κι αν ο υποτιθεμενος χαλκος ειναι κατι αλλο και δεν ακολουθει την προβλεπομενη για το μεταλλο πορεια διαβρωσης!
- SOLON-FAIR ΤΕΑΜ
ΣΠΥΡΟ ΠΡΟΧΘΕΣ ΟΤΑΝ ΜΙΛΟΥΣΑΜΕ ΚΑΙ ΣΟΥ ΕΙΠΑ ΤΟ ΤΙ ΕΙΔΑΝ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΟΥ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΜΕ ΤΑ ΦΥΣΙΓΓΙΑ....ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΚΑΘΟΛΟΥ ΤΥΧΑΙΟ ΟΠΩΣ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ!!!spyrosspyrou851 έγραψε:Δεν γνωρίζω παιδιά, σκέψεις κάνω, αναμένω με πολλή περιέργεια τι θα πει η εταιρεία. Υπάρχει και το ενδεχόμενο να τους ελείψαν τα επιχαλκωμένα (ή μπορεί να το εκάμαν τζιαι επίτηδες) με το σκεπτικό "σιγά που εννά το ανακαλύψουν, μήπως τζιαι εννά κάτσουν να τις ανοίξουν;". Αν και δεν νομίζω αν αυτό αληθεύει ότι θα το παραδεκτούν.kanaris έγραψε: παντως ειναι απιθανο να ηταν ολα επιχαλκωμενα και σε καποια να εφυγε εντελως η επιστρωση ενω τα υπολοιπα να τριγιαλλοκοπα ο χαλκος...επισης σιγουρα θα υπηρχαν μεσα καταλοιπα και διαφορες συσσωματωσεις...εκτος κι αν ο υποτιθεμενος χαλκος ειναι κατι αλλο και δεν ακολουθει την προβλεπομενη για το μεταλλο πορεια διαβρωσης!
ΠΕΡΠΑΤΩ ΤΑ ΒΟΥΝΑ ΤΩΡΑ.....ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΘΑ ΜΠΟΡΩ ΑΥΡΙΟ!!!