Δυστυχώς νομίζω πως δεν υπάρχει ιστοσελίδα.
andreasana210326 έγραψε:Φιλε Silver PigeonS με την εξαφανιση της dispersante 34g nsi προσωπικα αν 8ελω διασπορας εχω καταληξει στην lambro διασπορασ κιτρινη 34G μεχρι τα 25-30 μετρα με αρκετα καλα αποτελεσματα.
Φιλε ΣΟΛΩΝ ME TIS TOSES ΧΡΗΣΙΜΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΔΙΝΕΙΣ ΕΣΥ, ΜΙΑ ΑΠΛΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΕΜΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΛΙΓΟ, ΣΕ ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙΣ ΕΣΥ ΓΙΑ ΕΜΑΣ. ΠΑΝΤΩΣ ΟΜΩΣ EIMAI SIGOYROS ΟΤΙ ΣΟΥ ΚΙΝΕΙΣΑΙ TO ΕΝΔΙΑΦΕΡΩΝ το tecnan που γραφεται διπλα απο την percorso caccia
Η μόνες διαφορές που επρόσεξα είναι στο μέγεθος του μετάλλου του κάλυκα και το μέγεθος των σκαγιών, αν και με τον τρόπο που τα γράφει τα νούμερα εγώ δεν τα καταλάβω.SOLON-ΒΕRΕΤΤΑ ΤΕΑΜ έγραψε:ΠΟΙΟΣ Ο ΛΟΓΟΣ ΝΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΖΟΝΤΑΙ ΔΥΟ ΙΔΙΑ ΦΥΣΙΓΓΙΑ?
PERCORSO CACCIA 36 KAI SPESIAL PALOMΒE ΗP 36?![]()
![]()
κοπελλια αν ξερετε εν ι ιδια η τιμη τουσ ?master έγραψε:Μην ξεχνάτε ότι μας δίνουν τις ταχύτητες αλλά όχι τις πιέσεις(bars). Το πιο πιθανό είναι να παίζουν και με τα πιστονάκια ή και με τα καψύλια. Διότι υπάρχει και η SPEED EXTRA 36gr που έχει τα ίδια χαρακτιριστικά και είναι και αυτή με tecna.
Είναι σαν να λέμε victory starlight 32 kai victory europa 32 ή victory λιλά 31 με vicrory concord 31.