ΦΥΣΙΓΓΙΑ 28-32 ΚΑΙ 36 ΓΡΑΜΜΑΡΙΑ ΣΕ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΑΠΟΣΤΑΣΕΙΣ

Απάντηση
Άβαταρ μέλους
Breda Pegaso

Δημοσίευση από Breda Pegaso »

Η γυναίκα του Καίσαρα δεν πρέπει μόνον να είναι τίμια, αλλά και να φαίνεται τίμια.

Γάιος Ιούλιος Καίσαρ
LEFKIOS
Full Member

Re: ΦΥΣΙΓΓΙΑ 28-32 ΚΑΙ 36 ΓΡΑΜΜΑΡΙΑ ΣΕ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΑΠΟΣΤΑΣΕΙΣ

Δημοσίευση από LEFKIOS »

spyrosspyrou851 έγραψε:Λεύκιε μου, ακόμα κάτι που επρόσεξα στα 26.5μ με τσιοκ 4, κάτι παει λάθος, με ποσοστό 74% αυτό σημαίνει στα 252, 288 και 324 θα πρέπει να δίνει 186.5, 213 και 240. Εκτός αν έχω λάθος.
Nai φίλε ετσι οπως τολες ειναι , εκανα λαθος υπολογισμό στο επι της %. Παντως το ποσοστό συγκεντρωσης του 4* στα 26.5μ ειναι 74%. Παντως η σίγουρη κάρπωση ,κοκκινο χρώμα δεν αλλαζει .
LEFKIOS
Full Member

Δημοσίευση από LEFKIOS »

kypros έγραψε:Φιλε λευκιε, πιστευεις οτι το τσιοκ 4 μπορει να φανει χρησιμο η τελοσπαντων να εχει σε οποιονδηποτε στιγμη πλεονεκτημα απο το 3 σε κυνηγι φασσας? ρωτω γιατι εγω εμπειρικα πιστευω οτι στη φασσα το πιο ανοικτο στιοκ που εχει ουσια ειναι το 3. Ειναι κατα την αποψη μου πολυ απομακρισμενο και παρατραβιγμενο να ελπιζεις οτι θα σου δωσει πουλια το 4 τσιοκ επειδη ειναι πιο ανοικτο σε ενα πουλι που δεν εισαι ακριβως κεντρο. Γιατι αν εισαι κεντρο θα πεσει και με το 3 η το 2 τσιοκ. Ειναι μεγαλο πουλι η φασσα και πιστευω εμπειρικα οτι το 4 τσιοκ μαλλον εχει πολυ περισσοτερα μειονεκτηματα παρα πελονεκτηματα. Για πιο ανοικτο δεν το συζητω καν. Εγω θα επεζα αναμεσα σε τσιοκ 3,2 και ασσο αναλογος πουλιων.
Φίλε Κυπρο θα συμφωνεισω εν μερη με αυτό που λες οτι το 3* τσοκ σιγουρα δινει πλεονέκτηνα λογο καλυτερης πυκνότητας στις αποστασεις περα των 30μ. Αν ημουν σκοπευτήριο σιγουρα ενα 3*-1* θα ηταν καλύτερο και πραγματι το χρησιμοποιώ και οι δίσκοι εξαφανιζονται. Διοτι γνωριζω απο που θα βγούν, πια πορεια θα παρουν εχω καλο πάτημα και δεν εχω καθόλου αγχος. Στη φασα ομως τα πραγματα ειναι τελειως διαφορετικά. Εμφανιζεται ξαφνικά και απο διαφορετικές κατευθύνσεις, δεν εχει συγκεκριμένη πορεία, και ι οταν με αντιληφθει παει οπως την πελλή, δεν εχω πάντοτε την σωστη ψηχολογία και ουτε στη καθορισμένη απόσταση βολης, καποτε στα 20μ καποτε στα 35μ και κάποτε στα 50μ. Με αυτά τα δεδομένα σίγουρα θα υπάρχουν και σκοπευτικά λαθη μικρα η μεγάλα. Το 4* σιγουρα μου διορθώνει περισσότερα λαθη απο το 3*, γιαθτό το προτειμώ. Δική μου αποψη πόντοτε. Πάντως δεν σου κρυβω οτι προσανατολιζουμε φετος να δοκιμάσω το 3*-1* στη φασσα του Αυγούστου για να έχω και στη πραξη αυτη την εμπειρία.
LEFKIOS
Full Member

Δημοσίευση από LEFKIOS »

SOLON-ΒΕRΕΤΤΑ ΤΕΑΜ έγραψε:ΛΑΘΟΣ ΕΙΝΑΙ...Ο ΛΕΥΚΙΟΣ ΤΑ ΕΒΑΛΕ ΕΝ ΡΙΠΗ....ΚΑΙ ΕΦΥΓΕ ΤΡΕΧΩΝΤΑΣ ΝΑ ΠΑΕΙ ΝΑ ΔΕΙ ΤΗΝ ΟΜΟΝΟΙΑΡΑ :D

ΛΕΥΚΙΕ ΜΟΥ ΠΑΡΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΠΙΝΑΚΑ,ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΘΑΡΑ ΟΙ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΑΡΙΘΜΩΝ ΣΚΑΓΙΩΝ ΚΑΙ ΣΤΟ ΤΕΛΙΚΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΑΠΟΣΤΑΣΗ!

ΑΡΚΕΤΕΣ ΦΟΡΕΣ ΑΝΑΦΕΡΘΗΚΑΜΕ ΣΤΟ ΣΥΝΟΛΟ ΤΩΝ ΣΚΑΓΙΩΝ ΣΤΟ ΦΥΣΙΓΓΙ ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΠΟΣΟ ΓΙΝΕΤΑΙ ΠΙΟ ΚΑΛΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΜΕ ΤΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΚΑΓΙΑ,ΕΙΤΕ ΤΑ ΕΧΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΑ ΓΡΑΜΜΑΡΙΑ ΕΙΤΕ ΑΠΟ ΤΟ ΝΟΥΜΕΡΟ...ΑΛΛΑ....ΧΩΡΙΣ ΥΠΕΡΒΟΛΕΣ!

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΚΑΓΙΑ, ΠΙΟ ΠΥΚΝΕΣ ΚΑΤΑΝΟΜΕΣ ΧΩΡΙΣ ΚΕΝΑ,ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΚΑΓΙΑ ΣΤΟ ΘΗΡΑΜΑ, ΠΙΟ ΠΟΛΛΕΣ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΕΣ ΚΑΤΑΒΟΛΗΣ ΤΟΥ ΘΗΡΑΜΑΤΟΣ....ΠΑΝΤΟΤΕ ΟΜΩΣ.. ΧΩΡΙΣ ΥΠΕΡΒΟΛΕΣ.. ΜΟΝΟ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ!!!
Γ'ΑΥΤΟ ΛΕΜΕ ΟΤΙ ΜΕ Ν7 ΜΕΧΡΙ ΤΑ 35Μ ΕΙΜΑΣΤΕ ΒΑΣΙΛΙΑΔΕΣ!

ΤΑ 28ΓΡ ΜΕ Ν7 ΣΤΑ 36.5Μ ΘΑ ΕΙΧΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΣΙΓΟΥΡΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΤΑ 130 ΣΚΑΓΙΑ ΠΟΥ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ ΣΤΟΝ ΚΥΚΛΟ ΤΩΝ 76ΕΚ.

ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΤΗΝ ΥΠΕΡΟΧΗ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΤΟ 36ΓΡ ΣΤΑ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΠΟΣΤΑΣΕΙΣ ΜΕ ΤΗΝ ΠΥΚΝΟΤΗΤΑ ΕΝΑΝΤΙ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ ΔΥΟ.
Σολωνα μου πραγματι το 7αρουι (2.5μμ) σιγουρα θα μου δινει περισσοτερες πιθανοτητες, στα 32γρ θα εχω γυρω στα 60-70 σκαγια περισσοτερα και αυτό ειναι πολυ σημαντικό στη επιτυχια του 4πλου τραυματος. Παντως φετος θα κανω αρκετες δοκιμες με διαφορα φυσιιγια σε νο 7.
LEFKIOS
Full Member

Δημοσίευση από LEFKIOS »

Εξαιρετικό πραγματι αθρο....φενεται οτι το 4-3 τσοκ το προτιμουν και οι αμερικάνοι :D
Άβαταρ μέλους
kypros

Δημοσίευση από kypros »

LEFKIOS έγραψε:
kypros έγραψε:Φιλε λευκιε, πιστευεις οτι το τσιοκ 4 μπορει να φανει χρησιμο η τελοσπαντων να εχει σε οποιονδηποτε στιγμη πλεονεκτημα απο το 3 σε κυνηγι φασσας? ρωτω γιατι εγω εμπειρικα πιστευω οτι στη φασσα το πιο ανοικτο στιοκ που εχει ουσια ειναι το 3. Ειναι κατα την αποψη μου πολυ απομακρισμενο και παρατραβιγμενο να ελπιζεις οτι θα σου δωσει πουλια το 4 τσιοκ επειδη ειναι πιο ανοικτο σε ενα πουλι που δεν εισαι ακριβως κεντρο. Γιατι αν εισαι κεντρο θα πεσει και με το 3 η το 2 τσιοκ. Ειναι μεγαλο πουλι η φασσα και πιστευω εμπειρικα οτι το 4 τσιοκ μαλλον εχει πολυ περισσοτερα μειονεκτηματα παρα πελονεκτηματα. Για πιο ανοικτο δεν το συζητω καν. Εγω θα επεζα αναμεσα σε τσιοκ 3,2 και ασσο αναλογος πουλιων.
Φίλε Κυπρο θα συμφωνεισω εν μερη με αυτό που λες οτι το 3* τσοκ σιγουρα δινει πλεονέκτηνα λογο καλυτερης πυκνότητας στις αποστασεις περα των 30μ. Αν ημουν σκοπευτήριο σιγουρα ενα 3*-1* θα ηταν καλύτερο και πραγματι το χρησιμοποιώ και οι δίσκοι εξαφανιζονται. Διοτι γνωριζω απο που θα βγούν, πια πορεια θα παρουν εχω καλο πάτημα και δεν εχω καθόλου αγχος. Στη φασα ομως τα πραγματα ειναι τελειως διαφορετικά. Εμφανιζεται ξαφνικά και απο διαφορετικές κατευθύνσεις, δεν εχει συγκεκριμένη πορεία, και ι οταν με αντιληφθει παει οπως την πελλή, δεν εχω πάντοτε την σωστη ψηχολογία και ουτε στη καθορισμένη απόσταση βολης, καποτε στα 20μ καποτε στα 35μ και κάποτε στα 50μ. Με αυτά τα δεδομένα σίγουρα θα υπάρχουν και σκοπευτικά λαθη μικρα η μεγάλα. Το 4* σιγουρα μου διορθώνει περισσότερα λαθη απο το 3*, γιαθτό το προτειμώ. Δική μου αποψη πόντοτε. Πάντως δεν σου κρυβω οτι προσανατολιζουμε φετος να δοκιμάσω το 3*-1* στη φασσα του Αυγούστου για να έχω και στη πραξη αυτη την εμπειρία.
Φιλε λευκιε δεν διαφωνω οτι το 4 θα δωσει μια πιο ανοικτη τουφεκια με περισσοτερες πιθανοτητες να κτυπησουν τα σκαγια το πουλι. Οταν ομως μιλουμε για φασσα το θεμα δεν ειναι μονο να το κτυπησουν τα σκαγια αλλα και να το κτυπησουν αρκετα σκαγια οπως εσυ ξερεις σιγουρα πολυ καλα. Φετος τον αυγουστο μεχρι της 9 ειχα στο οπλο 4,2 τσιοκ. Πηρα 1,2 πουλια και ξηφτερισα και πληγωσα σιγουρα ακομα 5,6 που δεν επεσαν παρολο που η τουφεκια ( η πρωτη με το 4 ηταν πανω και εβγαζαν πολλα φτερα η επεφταν διαγωνια μακρια απομενα χανωντας τα). Απογουτευτηκα και πηγα στο αυτοκινητο και εβαλα 2 αστερια στη πρωτη και 1 αστερι στη δευτερη. Εμεινα στην ιδια περιοχη ως το απογευμα, και χρησιμοποιουσα τα ιδια φυσιγγια και τα πουλια ηταν ολα περιπου με τις ιδιες πορειες. Μετα που αλλαξα τα τσιοκ ηρθαν ως το βραδυ ακομα καμια 15 αρια πουλια με την ιδια πορεια. Οσα ημουν πανω ηρθαν κατω κατευθιαν σεκκα και δεν θυμαμαι κανενα να φυγει πληγωμενο η ξυφτερισμενο. Το κελιςτο τςιοκ ειναι και πιο αθλητικη επιλογη και μας κανει και καλυτερους σκοπευτες. Περαν το 25, 30 μετρων το 4 τσιοκ για μενα υστερει. Ποσο μαλλον οταν μιλουμε για φασσα. Αποψη μου φυσικα, αλλα μιλω μεσα απο εμπειριες.
Μακάρι οι νέοι να ´ξεραν κι γέροι να μπορούσαν...
Άβαταρ μέλους
SOLON-FAIR ΤΕΑΜ

Δημοσίευση από SOLON-FAIR ΤΕΑΜ »

ΘΑ ΜΙΛΗΣΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΕΜΠΕΙΡΙΚΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΙΔΕΡΕΝΙΕΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ, ΑΦΟΥ ΚΥΝΗΓΩ ΑΡΚΕΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΟΠΟΤΕ ΒΡΕΘΩ ΣΤΟ ΣΚΟΠΕΥΤΗΡΙΟ ΓΙΑ ΔΟΚΙΜΕΣ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΜΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΟ ΚΡΙΖΟ ΧΡΩΜΑ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ!!!

ΣΥΜΜΕΡΙΖΟΜΑΙ ΑΠΟΛΥΤΑ ΤΑ ΓΡΑΦΩΜΕΝΑ ΤΟΥ ΛΕΥΚΙΟΥ!!!

ΠΙΟ ΠΑΛΙΑ ΠΕΡΑΣΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΑΠΟ ΤΟ ΣΚΟΠΕΥΤΗΡΙΟ,ΑΛΛΑ...ΠΟΤΕ ΜΟΥ,ΜΑ ΠΟΤΕ ΜΟΥ ΔΕΝ ΣΥΣΧΕΤΙΣΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΔΥΟ....ΔΙΣΚΟ ΚΑΙ ΘΗΡΑΜΑ!!!

ΣΙΓΟΥΡΑ ΠΕΡΝΕΙΣ ΚΑΠΟΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ....ΑΛΛΑ ΜΕΧΡΙ ΕΚΕΙ!!!

ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΔΥΟ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΕΓΑΛΟ ΧΑΣΜΑ ΔΙΑΦΟΡΩΝ....ΚΑΠΟΙΕΣ ΤΙΣ ΑΝΕΦΕΡΕ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΑ Ο ΛΕΥΚΙΟΣ ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΑ ΠΙΟ ΑΝΟΙΧΤΑ ΤΣΟΚ ΝΑ ΣΟΥ ΔΙΝΟΥΝ ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑ, ΑΝΑΛΟΓΟΣ ΤΟΠΟΥ!!!

ΚΑΛΟ ΒΕΒΑΙΑ ΕΙΝΑΙ, ΟΤΑΝ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΤΣΟΚ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΟΜΑΣΤΕ ΠΑΝΤΟΤΕ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΑΥΛΟΥΣ,ΤΑ ΕΙΠΑΜΕ ΑΡΚΕΤΕΣ ΦΟΡΕΣ....ΑΛΛΟ ΤΑ ΤΣΟΚ ΤΟΥ 18.3-18.4 ΚΑΙ ΑΛΛΟ ΤΑ ΤΣΟΚ ΤΟΥ 18.7-18.8.

ΚΑΠΟΙΟΣ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΜΒΑΙΝΕΙ ΑΡΚΕΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ, ΘΑ ΑΚΟΥΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟΝ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΒΑΖΕΙ Π.Χ ΜΕ ΑΥΛΟΥΣ 18.4 5*-3*.ΘΑ ΤΟ ΠΡΑΞΕΙ ΚΑΙ Ο ΙΔΙΟΣ ΜΕ ΑΥΛΟΥΣ 18.8 ΑΛΛΑ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΕΙ ΣΙΓΟΥΡΑ.. ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ, ΚΑΙ ΘΑ ΑΝΑΡΩΤΙΕΤΑΙ ΤΙ ΠΑΕΙ ΛΑΘΟΣ!!!

ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ.
ΦΙΛΟΣ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Η ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥ(ΜΕΛΟΣ)...ΜΕΤΡΗΣΕ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΟΠΛΟ BROWNING ΜΕ ΑΥΛΟΥΣ 18.8 ΚΑΙ ΤΟ 1*... ΗΤΑΝ ΤΟ 3*ΤΣΟΚ ΤΟΥ BERETTA ΜΕ ΑΥΛΟΥΣ 18.4...Γ'ΑΥΤΟ ΠΑΝΤΟΤΕ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΤΗΝ ΣΧΕΣΗ ΑΥΛΟΥ-ΤΣΟΚ!!!

ΕΜΠΕΙΡΙΚΑ ΠΑΝΤΟΤΕ ΑΝΑΛΟΓΟΣ ΤΟΠΟΥ, ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΩ 5*-2* Η 4*-2*!!!

ΤΟ FULL ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΤΟ ΒΑΖΩ ΣΤΟ ΟΠΛΟ ΜΟΥ. Ο ΒΑΣΙΚΟΤΕΡΟΣ ΛΟΓΟΣ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ......ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΟΣΕΣ ΚΑΙ ΤΟΣΕΣ ΔΟΚΙΜΕΣ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΑ ΟΤΙ, ΟΤΑΝ ΠΙΕΖΕΙΣ ΣΕ ΜΕΓΑΛΟ ΒΑΘΜΟ ΤΟ ΣΤΟΜΙΟ, ΚΑΠΟΙΕΣ ΦΟΡΕΣ, ΟΙ ΚΑΤΑΝΟΜΕΣ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΑΡΚΕΤΟ ΒΑΘΜΟ ΕΠΙΡΕΑΣΜΕΝΕΣ ΜΕ ΠΟΛΥ ΚΑΚΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΔΕΝ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΜΕ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΤΣΟΚ 2*-3*-4* ΚΑΙ 5*.

ΘΗΡΑΜΑ
1)ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗ ΠΟΡΕΙΑ
2)ΖΩΝΤΑΝΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ(ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΔΙΑΦΥΓΗΣ,ΠΟΛΥ ΒΑΣΙΚΟ)
3)ΑΚΑΝΟΝΙΣΤΟΣ ΚΑΙΡΟΣ
4)ΚΟΥΡΑΣΗ ΚΥΝΗΓΟΥ
5)ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ ΚΥΝΗΓΟΥ(ΕΙΔΙΚΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΕΣ ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΕΣ ΒΟΛΕΣ)
6)ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ ΚΥΝΗΓΟΥ ΤΟ ΠΟΥ ΘΑ ΠΕΣΕΙ ΤΟ ΘΗΡΑΜΑ ΚΑΙ ΑΝ ΘΑ ΤΟ ΒΡΕΙ(ΦΑΣΣΑ,ΚΑΚΟΤΟΠΟΙ)
7)ΔΥΣΚΟΛΙΑ ΑΜΕΣΟΥ ΕΝΤΟΠΙΣΜΟΥ ΘΗΡΑΜΑΤΟΣ ΛΟΓΟ ΧΡΩΜΑΤΟΣ
8)ΕΚΤΙΜΗΣΗ ΣΩΣΤΗΣ ΑΠΟΣΤΑΣΗΣ
9)ΕΚΤΙΜΗΣΗ ΤΑΧΥΤΗΤΑΣ
10)ΕΠΗΡΕΑΣΜΟΣ ΚΥΝΗΓΙΟΥ ΑΠΟ ΑΛΛΟΥΣ ΚΥΝΗΓΟΥΣ
11)ΣΥΝΕΧΕΙΣ ΕΤΟΙΜΟΤΗΤΑ

ΔΙΣΚΟΣ
1)ΙΔΙΕΣ ΠΟΡΕΙΕΣ
2)ΑΨΥΧΟ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ
3)ΕΧΕΙΣ ΕΠΙΛΟΓΗ ΚΑΙΡΟΥ
4)ΞΕΚΟΥΡΑΣΤΟΣ
5)ΙΔΙΕΣ ΑΠΟΣΤΑΣΕΙΣ
6)ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΗ ΒΟΛΗ ΣΕ ΔΙΣΚΟ,ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΑΛΛΟΣ
7)ΕΣΠΑΣΕ ΔΕΝ ΕΣΠΑΣΕ Ο ΔΙΣΚΟΣ, ΔΕΝ ΤΟ ΨΑΧΝΕΙΣ
8)ΕΝΤΟΝΟ ΧΡΩΜΑ,ΕΥΚΟΛΟΣ ΕΝΤΟΠΙΣΜΟΣ
9)ΙΔΙΕΣ ΤΑΧΥΤΗΤΕΣ
10)ΧΑΛΑΡΟΣ
11)ΧΑΛΑΡΟΣ
ΠΕΡΠΑΤΩ ΤΑ ΒΟΥΝΑ ΤΩΡΑ.....ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΘΑ ΜΠΟΡΩ ΑΥΡΙΟ!!!
ΑΝ ΣΤΗΝ ΑΛΛΗ ΖΩΗ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΥΝΗΓΙ,ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΕΥΤΥΧΗΣ!!!
andreas78

Δημοσίευση από andreas78 »

Για το θεμα του τσοκ, θα συμφωνήσω με τον Λεύκιο, προςωπικα πιστεύω πως στα ~27,5 με 30 μετρα που ειναι και το 90% των θηραμάτων που καρπωνομαστε, εχει την απόλυτη κατανομη στον κύκλο των 76εκ.,

Φίλε Σόλωνα, το τσοκάρισμα ειναι η διαφορά συσφηξης απο τον αυλό.
Είτε 18,2- 18,8- κοντή κάννη- μακριά κάννη- κώνοι προσαρμογής και τα λοιπά, η συσφηξη του τσοκ ειναι η ίδια και αναλόγως των διαφορετικών όπλων, ταχυτήτων φυσιγγίου κ.α., το ποσοστό κατανομής δεν μεταβάλλεται πέραν του ~5% περίπου.
Αν εχω λάθος, απολογούμαι. Αυτήν την εντύπωση εχω.
Άβαταρ μέλους
Breda Pegaso

Δημοσίευση από Breda Pegaso »

Σολων να προσθεσω και γω οτι πεζει ρολο το φυσιγγιο ποσο συγκεντρωτικο ειναι. Αλλο το 5 τσιοκ με ενα κανονικο φυσιγγιο οσον αφορα διασπορα και αλλο το 5 τσιοκ με τον αποσπωμενο πατο! Μεταμορφωνεται σε 4 και 3 τσιοκ ειδικα σε κοντινες αποστασεις. Σε δικες μου δοκιμες με 4 τσιοκ και φυσιγγιο Super Caccia 38gr - no7 στα 40 μετρα δεν περνα φασσα απο μεσα!
Η γυναίκα του Καίσαρα δεν πρέπει μόνον να είναι τίμια, αλλά και να φαίνεται τίμια.

Γάιος Ιούλιος Καίσαρ
Άβαταρ μέλους
kanaris
Full Member

Δημοσίευση από kanaris »

αυτο που καταλαβαινω πως λεει ο Σολωνας με πολυ απλα λογια ειναι οτι π.χ.το 3* τσιοκ ενος οπλου με 18.3 αυλους ειναι στενοτερο απο ενα τσιοκ 3* με 18.8 αυλους. δηλαδη αν υποθεσουμε οτι παω ας πουμε εγω που εχω ενα Χ οπλο στον αντιπροσωπο και ζητησω να αγορασω ενα τσιοκ πρεπει να αναφερω και τι αυλους εχει το οπλο μου για να μου δωσει το αναλογο
ΣΩΒΑΡΩΤΕΙΣ ΜΙΔΑΙhttp://imageshack.us/a/img69/5504/extremecop21.gifΝ!
Απάντηση

Επιστροφή στο “ΦΥΣΙΓΓΙΑ”