Φυσίγγια για Beretta 686 Onyx
- Nikos
Re: Φυσίγγια για Beretta 686 Onyx
Φίλοι για την τζίκλα εχω να πω ότι δεν συναντώ ιδιαίτερο προβλημα...
Οσο για την Killer φίλε cyenergy, εχεις δίκαιο, ετσι ήταν παλιά, όταν όμως έπαιξα ASTRA 32g -12 και 33gr -10...κόλλησα... για την τζίκλα μιλώ, την υπόλοιπη σειρά δεν την δοκίμασα...
Το πρόβλημα που μου παρουσιάστηκε ητανε με περδικα και φασσα, προχτες επαιξα μια με την Mirage 30gr, εφκαλε της ενα σωρό φτερά και συνέχισε,πιασμένη μεν αλλά συνεχισε για την παίξει ο άλλος σαν πηγαινε να ψοφήσει...
Γι'αυτο θέλω να βρω φυσσίγια να σκοτώνουν απεθυείας...Στην πιο πάνω περίπτωση το πήρε κάποιος το πουλί, αν ομςσ κτυπηθει και φυγει και ψοφήσει αλλού...?? εννα ταίζουμε τους αλλουπούς και τις νυφίτσες???
Οσο για την Killer φίλε cyenergy, εχεις δίκαιο, ετσι ήταν παλιά, όταν όμως έπαιξα ASTRA 32g -12 και 33gr -10...κόλλησα... για την τζίκλα μιλώ, την υπόλοιπη σειρά δεν την δοκίμασα...
Το πρόβλημα που μου παρουσιάστηκε ητανε με περδικα και φασσα, προχτες επαιξα μια με την Mirage 30gr, εφκαλε της ενα σωρό φτερά και συνέχισε,πιασμένη μεν αλλά συνεχισε για την παίξει ο άλλος σαν πηγαινε να ψοφήσει...
Γι'αυτο θέλω να βρω φυσσίγια να σκοτώνουν απεθυείας...Στην πιο πάνω περίπτωση το πήρε κάποιος το πουλί, αν ομςσ κτυπηθει και φυγει και ψοφήσει αλλού...?? εννα ταίζουμε τους αλλουπούς και τις νυφίτσες???
- cynergy
- Full Member
Η Mirage 30gr ΕΧΕΙ ΑΛΛΑΞΕΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΠΑΛΙΑ ΚΑΤΙ ΕΧΕΙ ΑΛΛΑΞΕΙ ΣΤΗ ΣΥΝΤΑΓΗNikos έγραψε:Φίλοι για την τζίκλα εχω να πω ότι δεν συναντώ ιδιαίτερο προβλημα...
dont shoot fast...shoot good
- Nikos
[Η Mirage 30gr ΕΧΕΙ ΑΛΛΑΞΕΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΠΑΛΙΑ ΚΑΤΙ ΕΧΕΙ ΑΛΛΑΞΕΙ ΣΤΗ ΣΥΝΤΑΓΗ[/quote]
Αυτό καταλαβα κι εγώ φιλε cynergy αλλά το πουλί επέτασεν...
Αυτό καταλαβα κι εγώ φιλε cynergy αλλά το πουλί επέτασεν...

-
- Full Member
εμενα εκαμε μου εντυπωση περσι στο κυνηγι του λαγου που ηταν να φυγουμε ειμαστουν στο αυτοκυνητο μαζι με κατι φιλους και εβαλα με τα σκυλια μεσα κτλ ειδε ο παρεα μαι φασσα πολλα ψυλωμενη ειπα να την παιξω ετσι για την πλακα να δουμε αν θα πεσει εδωκεν μου ο παρεας εν φυσσεγγι εν ξερω τι ηταν επεξα την μεσουρανα εφαε την ντουφεκια και επεσε μετα που 30 μετρα παω θορω την ειχεν τρυπα πανω την οι 2-3 σκαγια ολοκληρη τρυπα και εσυνεχιζεν και επεταν ρε γμτ εκαμε μου μεγαλη εντυπωση παντος το φυσσεγκι εκλοτσισεν με αφανταστα
να δουμε ναμπου ηταν 

- thanos1981k
- Full Member
το 686 οnyx δουλευει πολη καλα τα φυσιγγια με πυριτιδα s4n - καψουλι 686 30gr
jk6-b -kaψουλι cx 2000 32-34gr
slc-sv καψουλι cx-2000&688 28gr
aquila καψουλι cx-2000 30-32gr
το εχει φιλος ιδιογομωτης
jk6-b -kaψουλι cx 2000 32-34gr
slc-sv καψουλι cx-2000&688 28gr
aquila καψουλι cx-2000 30-32gr
το εχει φιλος ιδιογομωτης

ΙΔΙΟΓΟΜΩΣΗ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ
- kyriakos304
Μαρίνο σε παρακαλώ ρε φίλε πε μου φυσίγγια για τζίκλα και λαγό.marinos.a έγραψε:αν σου πω εγω τι παίζω με το 686 silver pigeon νομίζεις θα βοηθήσω?
Έχω το ίδιο όπλο. Έπιασα το τη περασμένη σεζόν το όπλο και ακόμα εν εκατάφερα να σκοτώσω σεκκο.
Καλύτερα ένα θήραμα λιγότερο παρά ένας φίλος….
- kanaris
- Full Member
φιλε το δοκιμασες σε σταθερο στοχο για να δεις αν χτυπα εκει που σημαδευεις?kyriakos304 έγραψε:Μαρίνο σε παρακαλώ ρε φίλε πε μου φυσίγγια για τζίκλα και λαγό.marinos.a έγραψε:αν σου πω εγω τι παίζω με το 686 silver pigeon νομίζεις θα βοηθήσω?
Έχω το ίδιο όπλο. Έπιασα το τη περασμένη σεζόν το όπλο και ακόμα εν εκατάφερα να σκοτώσω σεκκο.
ΣΩΒΑΡΩΤΕΙΣ ΜΙΔΑΙhttp://imageshack.us/a/img69/5504/extremecop21.gifΝ!
- marinos.a
- Site Admin
Λοιπόν φίλε, από την περασμένη μου δημοσίευση σε αυτό το θέμα εχω πλέον καταλήξει σε όλα εκτός από την καλοκαιρινή φασα αλλά εχω και γι' αυτην μια καλή υποψία.
Τσίκλες
RC competition 28 gr 9 γαλάζιες όλη μέρα
Rc 32gr caccia πράσινες 9 ποφυσιμα
Ιλιονα 28 γρ τάπα 10
Και μια alodola είναι πολύ καλή
Ενδημικό
Victory 35 gr άσπρη θ-α-ν-α-τ-ο-ς
Victory 36 gr felt πράσινη
Κατά τα άλλα άμα εχω τούτα τα φυσίγγια πάνω μου σπανίως κοιτάζω τι βαλλω μέσα το όπλο και γενικά πιστεύω ότι είναι ένα όπλο που άμα εξοικειωθείς μαζί του σπανίως θα ασχολείσαι με το τί έχεις μέσα.
Sent from my HTC Desire using Tapatalk 2
Τσίκλες
RC competition 28 gr 9 γαλάζιες όλη μέρα
Rc 32gr caccia πράσινες 9 ποφυσιμα
Ιλιονα 28 γρ τάπα 10
Και μια alodola είναι πολύ καλή
Ενδημικό
Victory 35 gr άσπρη θ-α-ν-α-τ-ο-ς
Victory 36 gr felt πράσινη
Κατά τα άλλα άμα εχω τούτα τα φυσίγγια πάνω μου σπανίως κοιτάζω τι βαλλω μέσα το όπλο και γενικά πιστεύω ότι είναι ένα όπλο που άμα εξοικειωθείς μαζί του σπανίως θα ασχολείσαι με το τί έχεις μέσα.
Sent from my HTC Desire using Tapatalk 2
Si vis pacem, para bellum
- thanos1981k
- Full Member
καλησπερα φιλος με το ιδιο δικανο επειδη τα βρηκε σκουρα ξεκινησε την ιδιογομωση και εχει κατασταλαξη σε καποιες ρπυριτιδες συγκεκριμενες για το οπλο αυτο jk-6 (φασσα-λαγος) , s4n(για ολα με πολυ κρυο & υγρασια), aquila (τσιχλες) ,gm3(λαγος φασσα με παρα πολυ κρυο) και slc-sv (σκοπευτηριο & τσιχλοφυσιγγα μεχρι 28gr)

ΙΔΙΟΓΟΜΩΣΗ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ