Φιλε αν κυνηγας στο πυκνο δοκιμασε την Lambro Direct 3-5 No. 34gr. για πρωτη.(Εξαιρετικη μεχρι τα 25 μετρα ομως)beaglemania έγραψε:Με αφορμη μια διαφωνια με ενα φιλο για τα φυσσιγια στο κυνηγι του λαγου αυτος χρησιμοποιει 36γρ και πανω εως τα 40 εγω το πολυ ως τα 37 και παλε δεν μου αρεσουν οι μεγαλες γομωσεις κτλ και εκεινα μια μαρκα τα λεπρε για 2η τα rc32 4-5αρες και ειμαι ευχαριστημενος εσεις τι φυσσιγια χρησιμοποιαται και σε τι μειωνεχτουν οι χαμηλες γομωσεις απεναντι στην μεγαλες που για μενα πανω απο 37γρ ειναι υπερβολη για ενα θηραμα οπως ειναι ο λαγος. Και αν ξερετε μαρκα φυσσιγια χαμηλων γομωσεων για λαγο που σας αφησαν ευχαριστημενους
Φυσσιγια λαγου: 32-34γρ η 36+γρ
- Georgebeagle
- Full Member
Re: Φυσσιγια λαγου: 32-34γρ η 36+γρ
-
- Full Member
ΠΑΙΔΙΑ ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΦΕΤΟΣ ΕΔΩΚΙΜΑΣΑ ΜΙΑ REMINGTON ΝΙΤΡΟ MAG ΦΑΣΙΑΝΟΥ ME "ΧΑΛΚΙΝΑ" ΣΚΑΓΙΑ ΚΑΙ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ .
ΑΝΟΙΓΕΙ ΓΡΗΓΟΡΑ ΚΑΙ ΚΤΥΠΑ ΚΑΙ ΜΑΚΡΙΑ . ΑΝ ΚΑΙ ΒΑΡΙΑ ΓΟΜΩΣΗ 40 ΓΡ ΝΟΜΙΖΩ ΔΕΝ ΕΚΛΩΣΤΑΝ ΠΟΛΛΑ.
(ΗΤΑΝ ΓΛΥΤΖΙΑ) ΠΟΥ ΛΑΛΟΥΜΕ .
ΑΝΟΙΓΕΙ ΓΡΗΓΟΡΑ ΚΑΙ ΚΤΥΠΑ ΚΑΙ ΜΑΚΡΙΑ . ΑΝ ΚΑΙ ΒΑΡΙΑ ΓΟΜΩΣΗ 40 ΓΡ ΝΟΜΙΖΩ ΔΕΝ ΕΚΛΩΣΤΑΝ ΠΟΛΛΑ.
(ΗΤΑΝ ΓΛΥΤΖΙΑ) ΠΟΥ ΛΑΛΟΥΜΕ .
- kanaris
- Full Member
φιλε μου αναφερομαι στο πρασινο με χαρτινο καλυκα στα 34 γρ και οχι στο κοκκινο των 36γρ. οπως και να εχει πολυ χρησιμες οι παρατηρησεις σου και σε ευχαριστω!ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ έγραψε:Aγαπητέ "Kanaris" τα Golden Wing με τον χάρτινο κόκκινο κάλυκα που εγώ ξέρω είναι ένα φυσίγγιο με καψύλιο μέσης ισχύος 686, πυρίτιδα TECNA , πλαστικό εφρακτήρα της B&P και παραδοσιακό βύσμα-τάπα απο πεπιεσμένο χαρτοπολτό τύπου fiber wad.
Προσωπικά θα αιτιολογούσα την εξαιρετική του απόδοση στον συνδιασμό της υπερπροοδευτική πυρίτιδας TECNA με την γόμωση της σε χάρτινο κάλυκα σε βάρος κοντά στα χαμηλά όρια της συγκεκριμένης πυρίτιδας.Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα την επίτευξη του επιθυμητού peak pressure παράληλα όμως λόγω της μεγάλης προοδευτικότητας της πυρίτιδας την ομαλότερη εκτόνωση των παραγομένων πιέσεων και την παραγωγή μεγαλύτερου έργου (εμβαδόν της σχηματιζόμενης και πιο αμαλα αποσβενόμενης καμπύλης καυσης).
Προσωπικά έχω αρκετά χρόνια τώρα κάνει καθεστώς τον συνδιασμό χαρτινων καλύκων με γομώσεις προοδευτικών πυρίτιδων (MBX36, TECNA/N,M92S) σε χαμηλό range φορτίων, επιτυγχάνοντας εξαιρετικά αποτελέσματα στο αγαπημένο μου κυνήγι που είναι ο λαγός.
ΣΩΒΑΡΩΤΕΙΣ ΜΙΔΑΙhttp://imageshack.us/a/img69/5504/extremecop21.gifΝ!
- ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ
- Full Member
Ο χάρτινος κάλυκας είναι κι εδώ το μυστικό της επιτυχίας...!!!kanaris έγραψε:φιλε μου αναφερομαι στο πρασινο με χαρτινο καλυκα στα 34 γρ και οχι στο κοκκινο των 36γρ. οπως και να εχει πολυ χρησιμες οι παρατηρησεις σου και σε ευχαριστω!ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ έγραψε:Aγαπητέ "Kanaris" τα Golden Wing με τον χάρτινο κόκκινο κάλυκα που εγώ ξέρω είναι ένα φυσίγγιο με καψύλιο μέσης ισχύος 686, πυρίτιδα TECNA , πλαστικό εφρακτήρα της B&P και παραδοσιακό βύσμα-τάπα απο πεπιεσμένο χαρτοπολτό τύπου fiber wad.
Προσωπικά θα αιτιολογούσα την εξαιρετική του απόδοση στον συνδιασμό της υπερπροοδευτική πυρίτιδας TECNA με την γόμωση της σε χάρτινο κάλυκα σε βάρος κοντά στα χαμηλά όρια της συγκεκριμένης πυρίτιδας.Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα την επίτευξη του επιθυμητού peak pressure παράληλα όμως λόγω της μεγάλης προοδευτικότητας της πυρίτιδας την ομαλότερη εκτόνωση των παραγομένων πιέσεων και την παραγωγή μεγαλύτερου έργου (εμβαδόν της σχηματιζόμενης και πιο αμαλα αποσβενόμενης καμπύλης καυσης).
Προσωπικά έχω αρκετά χρόνια τώρα κάνει καθεστώς τον συνδιασμό χαρτινων καλύκων με γομώσεις προοδευτικών πυρίτιδων (MBX36, TECNA/N,M92S) σε χαμηλό range φορτίων, επιτυγχάνοντας εξαιρετικά αποτελέσματα στο αγαπημένο μου κυνήγι που είναι ο λαγός.
"Αν δεν μπορείς να εξηγήσεις κάτι με απλά λόγια, τότε ούτε εσύ ο ίδιος το έχεις καταλάβει πολύ καλά.!!!"
Albert Einstein
Albert Einstein
- spyrosspyrou851
Για την fob lievre παιδιά, ποια είναι η άποψή σας; Ποιαν θα προτίνατε μεταξύ της nsi lepre τζαι της lievre; Ευχαριστώ.
- ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ
- Full Member
Απο τα FOB αυτό ειναι το πιο ενδιαφέρον φυσίγγι για δίκαννο (πάντα κατα την προσωπική μου εκτίμηση)

screen capture windows 7

screen capture windows 7
"Αν δεν μπορείς να εξηγήσεις κάτι με απλά λόγια, τότε ούτε εσύ ο ίδιος το έχεις καταλάβει πολύ καλά.!!!"
Albert Einstein
Albert Einstein
-
- Full Member
FOB LIEVRE HORIS ALLA SHOLIAspyrosspyrou851 έγραψε:Για την fob lievre παιδιά, ποια είναι η άποψή σας; Ποιαν θα προτίνατε μεταξύ της nsi lepre τζαι της lievre; Ευχαριστώ.
Η καλυτερη!ALEXIS έγραψε:FOB LIEVRE HORIS ALLA SHOLIAspyrosspyrou851 έγραψε:Για την fob lievre παιδιά, ποια είναι η άποψή σας; Ποιαν θα προτίνατε μεταξύ της nsi lepre τζαι της lievre; Ευχαριστώ.
- spyrosspyrou851
Ευχαριστώ παιδιά, είδατε κάποιο πρόβλημα σχετικά με το ότι είναι επιχαλκωμένα τα σκάγια;
-
- Full Member
ΤΟ ΕΠΙΧΑΛΚΟΜΑ ΠΟΥ ΤΟ ΕΙΔΕΣ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΜΗΠΩΣ ΤΗΝ ΣΥΓΧΗΣΕΣ ΜΕ ΚΑΜΙΑ ΑΛΛΗspyrosspyrou851 έγραψε:Ευχαριστώ παιδιά, είδατε κάποιο πρόβλημα σχετικά με το ότι είναι επιχαλκωμένα τα σκάγια;