Φυσιγγιο ταππα με αποσπομενο πατο 35gr +

Απάντηση
istriano ®

Re: Φυσιγγιο ταππα με αποσπομενο πατο 35gr +

Δημοσίευση από istriano ® »

Browning Ultra plus έγραψε:Πππππεεεεεε. Ρε Γιατρεεε, Ρε ιστριανοοο.

Παμε για 50++++ φετος οπως σας θωρω :lol:

Αμπα τζαι φυει σασ τζαι κανενας

Γιακκα γιε μου γιακκα :lol: :lol:
Εννοεις περκει πιαμεν τζιε κανενα :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
Anthimos
Moderator

Δημοσίευση από Anthimos »

Γιατρός έγραψε:Παιδιά έχουμε κανένα τεστ με όπλο με διευρυμένους αυλούς και τάπα μάλλινη σε πίνακα;
Είναι μύθος ή όντως δεν πάνε τα δυο μαζί ;
Oι απώλειες είναι μηδαμινές ;

Φίλε απο το 2000 κυνηγω με οπλο με διευρυμενους αυλους 18,8 και μεχρι φετος που καταργηθηκε επαιζα Golden Wing 36 γρ Μαλλινη ταπα με πλαστικο εμφρακτηρα ( μεσοτταπα)
Περσι που εμαθα θα καταργηθει επαιξα και την RC Serie Oro & την Weindmanshell Pappe με τα ίδια αποτελέσματα....πολλοι νεκροι περτιτζοι
Με την Golden wing στα 13 χρονια επαιξα και καμια 25 αρια λαγους για να σε προλάβω οτι δεν κυνηγατε περδικι
Μεχρι τα 25 -30 μετρα ειναι αψογες σε διευρυμενους αυλους....( κατα την αποψη μου παντα , πρακτικα και όχι θεωρητικα)
Είναι συνήθεια αυτών που δεν έκαναν ποτέ τίποτε, να κατηγορούν τους άλλους γιατι δεν τα έκαναν ολα!!!
Άβαταρ μέλους
Γιατρός
Full Member

Δημοσίευση από Γιατρός »

Anthimos έγραψε:
Γιατρός έγραψε:Παιδιά έχουμε κανένα τεστ με όπλο με διευρυμένους αυλούς και τάπα μάλλινη σε πίνακα;

Φίλε απο το 2000 κυνηγω με οπλο με διευρυμενους αυλους 18,8 και μεχρι φετος που καταργηθηκε επαιζα Golden Wing 36 γρ Μαλλινη ταπα με πλαστικο εμφρακτηρα ( μεσοτταπα)
Περσι που εμαθα θα καταργηθει επαιξα και την RC Serie Oro & την Weindmanshell Pappe με τα ίδια αποτελέσματα....πολλοι νεκροι περτιτζοι
Με την Golden wing στα 13 χρονια επαιξα και καμια 25 αρια λαγους για να σε προλάβω οτι δεν κυνηγατε περδικι
Μεχρι τα 25 -30 μετρα ειναι αψογες σε διευρυμενους αυλους....( κατα την αποψη μου παντα , πρακτικα και όχι θεωρητικα)
Mε κάλυψες πλήρως ευχαριστώ
Πέρτικο δεν κυνηγάμε να τον ευχαριστηθούν όσοι έχουν και τα ανάλογα σκυλιά ,δεν παίζουμε ρεχτά :lol:
Εν για μένα που λαλεί ρε τούτος ;
Άβαταρ μέλους
Γιατρός
Full Member

Δημοσίευση από Γιατρός »

Browning Ultra plus έγραψε:Πππππεεεεεε. Ρε Γιατρεεε, Ρε ιστριανοοο.

Παμε για 50++++ φετος οπως σας θωρω :lol:

Αμπα τζαι φυει σασ τζαι κανενας

Γιακκα γιε μου γιακκα :lol: :lol:
Είπα σου εν λησσιάρης :mrgreen:
Εν για μένα που λαλεί ρε τούτος ;
istriano ®

Δημοσίευση από istriano ® »

Weindmanshell Pappe 36gr no6 και εκλεισε!!!!!
Άβαταρ μέλους
Browning Ultra plus
Full Member

Δημοσίευση από Browning Ultra plus »

Εχτος που τα αστεια μας
Επαιξα και γω τη serie oro τη ταππα μα καλα αποτελεσματα και γιαυτο αγορασα και φετος
Ομως αυτη που δεν φκαλλω πλεον που το οπλο γιαιτ επμεινα Απολυτα ευχαριστιμενος ειναι η χαρτουτσια που μας ειπε ο φιλος μου ο Κυπρος
Και δεν ειναι αλλη απο τη RC WHITE PAPER. Ειναι τζαι τουτη ταππα αλλα δεν ξερω αν ειναι με αποσπομενο πατο
andreas78

Δημοσίευση από andreas78 »

Doctor, θα συμφωνήσω με τον Ανθημο, δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα.
Να ξεκαθαρίσουμε όμως ότι δεν νομίζω πως υπάρχουν φυσιγγια με πραγματική μαλλινη αλλα με χαρτοπολτό(Diana), ειναι το ίδιο αξιόλογη αλλα δεν συμπιέζεται στο βαθμό της πραγματικής μαλλινης.
Σε δοκιμη με όπλο 18,5 αυλούς και 60 εκ. Καννη.
12/70 206S 1,75gr-35gr-No7
1)Couvette (πλαστικός εμφρακτηρας) + Diana (V1,5mtr -386m/s)
2)Paper overpowder 4mm + Diana (V1,5mtr -381m/s)
3)Απλό overpowder 2*2mm + Diana (V1,5mtr -373m/s)
4)Paper overpowder 2mm + Πραγματική μαλλινη (V1,5mtr -381m/s)
5)Paper overpowder 4mm + φελλος ( μέχρι το επιθυμητό υψος) (V1,5mtr - 353m/s)
Άβαταρ μέλους
kypros

Δημοσίευση από kypros »

Summary comments:

Ανθυμε, τα βικτορυ φυσιγγια με μαλινη ταπα δεν εχουν πλαστικο ευφρακτηρα αποκατω,ειναι μονο η ταππα

Φιλε βροαουνινγκ μακαρι να ειναι οπως παλια η white paper kai δεν εχει δευτερη. Αλλα την περσυνη παρτιδα την ηχαν αλλαξει και εκρεμασα πολους αθελα μου

Φιλε μου ιστριανο, το οπλο που κρατας παιζει μονο του μεν φοασε. Εσυ δεν χρειαζεται να καμεις τιποτε!
Μακάρι οι νέοι να ´ξεραν κι γέροι να μπορούσαν...
Άβαταρ μέλους
LAGOS
Full Member

Δημοσίευση από LAGOS »

Για τι όπλο μιλούμε;
Αν βρέθηκε αντίδοτο....δεν το θέλω. ..
Άβαταρ μέλους
Browning Ultra plus
Full Member

Δημοσίευση από Browning Ultra plus »

kypros έγραψε:Summary comments:

Ανθυμε, τα βικτορυ φυσιγγια με μαλινη ταπα δεν εχουν πλαστικο ευφρακτηρα αποκατω,ειναι μονο η ταππα

Φιλε βροαουνινγκ μακαρι να ειναι οπως παλια η white paper kai δεν εχει δευτερη. Αλλα την περσυνη παρτιδα την ηχαν αλλαξει και εκρεμασα πολους αθελα μου

Φιλε μου ιστριανο, το οπλο που κρατας παιζει μονο του μεν φοασε. Εσυ δεν χρειαζεται να καμεις τιποτε!
Ρε Κυπρο μου
Εγω εγορασα περσι 2 πακετα και εχω το ενα για να κυνηγισω φετος. Τωρα αν ειχε αλλαγη η οχι δεν ξερω γιατι ηταν η πρωτη φορα που την επαιξα
Παντος φιλε μου οτι και αν ηταν εκατεβασα την πιο μακρυνη φασσα που επαιξα ποττε μου και μαλιστα με 5*****
Απάντηση

Επιστροφή στο “ΦΥΣΙΓΓΙΑ”