Εννοεις περκει πιαμεν τζιε κανεναBrowning Ultra plus έγραψε:Πππππεεεεεε. Ρε Γιατρεεε, Ρε ιστριανοοο.
Παμε για 50++++ φετος οπως σας θωρω![]()
Αμπα τζαι φυει σασ τζαι κανενας
Γιακκα γιε μου γιακκα![]()

Εννοεις περκει πιαμεν τζιε κανεναBrowning Ultra plus έγραψε:Πππππεεεεεε. Ρε Γιατρεεε, Ρε ιστριανοοο.
Γιατρός έγραψε:Παιδιά έχουμε κανένα τεστ με όπλο με διευρυμένους αυλούς και τάπα μάλλινη σε πίνακα;
Είναι μύθος ή όντως δεν πάνε τα δυο μαζί ;
Oι απώλειες είναι μηδαμινές ;
Mε κάλυψες πλήρως ευχαριστώAnthimos έγραψε:Γιατρός έγραψε:Παιδιά έχουμε κανένα τεστ με όπλο με διευρυμένους αυλούς και τάπα μάλλινη σε πίνακα;
Φίλε απο το 2000 κυνηγω με οπλο με διευρυμενους αυλους 18,8 και μεχρι φετος που καταργηθηκε επαιζα Golden Wing 36 γρ Μαλλινη ταπα με πλαστικο εμφρακτηρα ( μεσοτταπα)
Περσι που εμαθα θα καταργηθει επαιξα και την RC Serie Oro & την Weindmanshell Pappe με τα ίδια αποτελέσματα....πολλοι νεκροι περτιτζοι
Με την Golden wing στα 13 χρονια επαιξα και καμια 25 αρια λαγους για να σε προλάβω οτι δεν κυνηγατε περδικι
Μεχρι τα 25 -30 μετρα ειναι αψογες σε διευρυμενους αυλους....( κατα την αποψη μου παντα , πρακτικα και όχι θεωρητικα)
Είπα σου εν λησσιάρηςBrowning Ultra plus έγραψε:Πππππεεεεεε. Ρε Γιατρεεε, Ρε ιστριανοοο.
Doctor, θα συμφωνήσω με τον Ανθημο, δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα.Γιατρός έγραψε:Παιδιά έχουμε κανένα τεστ με όπλο με διευρυμένους αυλούς και τάπα μάλλινη σε πίνακα;
Ρε Κυπρο μουkypros έγραψε:Summary comments:
Ανθυμε, τα βικτορυ φυσιγγια με μαλινη ταπα δεν εχουν πλαστικο ευφρακτηρα αποκατω,ειναι μονο η ταππα
Φιλε βροαουνινγκ μακαρι να ειναι οπως παλια η white paper kai δεν εχει δευτερη. Αλλα την περσυνη παρτιδα την ηχαν αλλαξει και εκρεμασα πολους αθελα μου
Φιλε μου ιστριανο, το οπλο που κρατας παιζει μονο του μεν φοασε. Εσυ δεν χρειαζεται να καμεις τιποτε!