ΣΕΙΡΑ RC

Απάντηση
Άβαταρ μέλους
RELOADER S
Full Member

Re: ΣΕΙΡΑ RC

Δημοσίευση από RELOADER S »

Ποιό RC γεμίζεται με TECNA;H SERIE ORO μαύρη ;
Άβαταρ μέλους
marios10
Full Member

Δημοσίευση από marios10 »

Αλοοο καλημερα σε ολους...
Φιλε Μαρινο εχεις δικαιο ειναι κιτρινες τις ταππας και οι αλλες μαυρες αλλα τα κουτια τους ειναι τα ιδια...
Επια εχτες στο καταστημα στην λαρνακα λαλω του φιλου εκει θελω τες rc 35 gr την ταππα και λαλει μ ενα καρτερας πολλη τζαιρο φιλουι μου εχει 3 μηνες που επαραγγειλα που την λεμεσο και ενα φεραν ακομα...
ειχεν μονο σε 5 σκαι και εν επιρα....
Τούτη τη λύτρωση ζει εκείνος που ζώνεται τα 'σιδερικά' και σέρνοντας πίσω του ένα σκύλο, ανηφορίζει για τα κυνηγοτόπια. Το κρέας τι το κάνει μπρος σε τούτη τη λύτρωση;
Λυτρώσου, λοιπόν και 'συ κι ακολούθησε το μονοπάτι που τόσοι πριν από σένα ακολουθησαν
vti-chris
Full Member

Δημοσίευση από vti-chris »

Λίγο μπερδεμένα τα πράγματα με τις RC...τουλάχιστο στα διάφορα forum που διαβάζω λένε για αλλαγές στις πυρίτιδες.
Εγώ προσωπικά δεν έχω προσέξει κάτι τέτοιο τα τελευταία χρόνια και από ότι γνωρίζω τα serie oro γεμίζονται στα τελευταία Lot με F2x36(μερικοί λέν F2x32...δύσκολο να τις ξεχωρίσει κανείς!!!).
Όπως και να έχει, όλη η σειρά τους είναι εξαιρετική.
-"Δύο πράγματα δεν έχουν όρια:το σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία...και για το σύμπαν δεν είμαι απόλυτα βέβαιος"
-"Το σημαντικό είναι να μην σταματήσεις να κάνεις ερωτήσεις. Η περιέργεια έχει τον λόγο της που υπάρχει"
Alb. Einstein
Απάντηση

Επιστροφή στο “ΦΥΣΙΓΓΙΑ”