Κυπριακά φυσίγγια

Άβαταρ μέλους
SOLON-FAIR ΤΕΑΜ

Re: Κυπριακά φυσίγγια

Δημοσίευση από SOLON-FAIR ΤΕΑΜ »

LEFKIOS έγραψε:
peanut5020 έγραψε:http://www.olympia.com.cy/
http://www.victorycartridges.com/main/

Θα ήθελα να σας παροτρύνω να χρησιμοποιείται μόνο κυπριακά φυσίγγια για να βοηθηθεί ο τόπος μας. Πάντα πίστευα ότι έχουμε άριστα φυσίγγια πολλές φορές ισάξια και καλύτερα των εξωτερικών.
Πολύ ορθά φίλε το θέτης τπ θέμα, ομως και οι βιομηχανίες αυτές να εργοδ0τούν μόνο κύπριους υπαλλήλους από το διευθυντή μέχρι και την οικιακή βοηθό.... ;)
ΣΩΣΤΟΣ Ο ΛΕΥΚΙΟΣ......ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ,ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΡΙΣΚΑΡΩ,ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΣΗΚΩΝΟΜΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ 4.00-5.00 ΤΟ ΠΡΩΙ ΓΙΑ 1-2-3 ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΜΟΥ ΔΩΘΟΥΝ.
ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΧΑΙΔΕΥΩ ΤΑ ΑΥΤΙΑ ΤΟΥΣ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΝΑΙ ΚΥΠΡΙΑΚΕΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΦΥΣΙΓΓΙΩΝ, ΑΝ ΔΕΝ ΜΟΥ ΔΙΝΟΥΝ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΑΝΑΜΕΝΩ.

ΣΙΓΟΥΡΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΙΠΑ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ...ΕΧΕΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ ΚΥΠΡΙΑΚΑ ΦΥΣΙΓΓΙΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ Η ΒΛΗΤΙΚΗ ΑΠΟΔΟΣΗ ΤΟΥΣ ΕΙΜΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ..... ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΤΑ ΥΛΙΚΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ ΤΟΥΣ....ΚΑΙ ΑΝΑΦΕΡΩΜΕ ΒΕΒΑΙΑ ΣΤΑ ΠΙΣΤΟΝΙΑ.
ΕΙΔΗ ΑΠΟ ΦΕΤΟΣ ΧΡΗΣΟΙΜΟΠΟΙΩ ΤΟ VICTORY 32GR DINSPENSER ΜΕ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΜΑΛΙΣΤΑ, ΦΕΤΟΣ ΣΤΟ ΕΝΔΗΜΙΚΟ ΕΙΧΑ ΒΓΑΛΕΙ, ΟΛΟ ΜΟΥ ΤΟ ΚΥΝΗΓΙ.....(ΟΙ ΦΩΤΟ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΡΤΗΜΕΝΕΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΦΥΣΙΓΓΙ).

ΜΕ ΑΥΤΟ ΘΕΛΩ ΝΑ ΔΕΙΞΩ ΟΤΙ, ΑΝ ΜΟΥ ΔΩΣΟΥΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΑΥΤΟ ΑΚΡΙΒΟΣ ΠΟΥ ΨΑΧΝΩ ΚΑΙ ΟΙ ΚΥΠΡΙΑΚΕΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΘΑ ΤΟ ΠΡΟΤΙΜΗΣΩ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΣΙΓΟΥΡΟΙ. :P
ΠΕΡΠΑΤΩ ΤΑ ΒΟΥΝΑ ΤΩΡΑ.....ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΘΑ ΜΠΟΡΩ ΑΥΡΙΟ!!!
ΑΝ ΣΤΗΝ ΑΛΛΗ ΖΩΗ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΥΝΗΓΙ,ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΕΥΤΥΧΗΣ!!!
Άβαταρ μέλους
ΑΝΔΡΕΑΣ Τ
Full Member

Δημοσίευση από ΑΝΔΡΕΑΣ Τ »

Φίλε Σόλων ο μόνος τρόπος να έχεις ένα φυσίγγιο οπος το θέλεις είναι να το γέμισης ;)
Άβαταρ μέλους
o kalamaras
Full Member

Δημοσίευση από o kalamaras »

Η πλάκα είναι ότι μερικά εξωτερικά είναι γεμισμένα ακριβώς με τα ίδια υλικά όπως τα κυπριακά, ή να πω καλήτερα μερικά κυπριακά γεμισμένα ακριβώς όπως μερικά εξωτερικά, αφού κυπριακές εταιρίες αγοράζουν πυρίτιδες, καψούλια κ.α. απ΄έξω. Πόσο μάλλον μερικές μικρές κυπριακές εταιρίες που αγοράζουν από τις μεγαλύτερες γιατί οι ίδιες δεν εισάγουν :D
Και είμαι βέβαιος ότι υπάρχουν πάμπολες περιπτώσεις που κάποιος λέει ''α, προτιμώ να παίζω το τάδε RC" και δεν γνωρίζει ότι είναι ακριβώς ίδιο με το τάδε Ολύμπια... :D ...
Άβαταρ μέλους
Breda Pegaso

Δημοσίευση από Breda Pegaso »

Εγω ειμαι υπερ των κυπριακων...αλλα οπως ειπαν και οι πιο πανω φιλοι πρεπει να μας δινουν και μας κινητρο.
Με τις τιμες τους και εκεινο με το προσωπικο ειναι σωστο.

Πρεπει να μειωσουν λιγο τα κερδη τους και να φτηνησουν τα φυσιγγια.

Δεν γινεται να εχει φυσιγγια της ιδιας κατηγοριας και τα κυπριακα να ειναι στην ιδια τιμη ή και πιο ακριβα απο τα εισαγωμενα.

Επισης να πω ενα παραδειγμα.

Δεν γινεται ενα φυσιγγι μιας εταιρειας να το βρισκεις 7.70 - 8 ευρω το πακετο και ενα αλλο μοντελο της ιδιας εταιρειας με διαφορα 2 γρ στα σκαια και με διαφορετικο μπαρουτι να το εχει 12 ευρω!!! Τι πραγμα δικαιολογει τη διαφορα των 4 και κατι ευρω στο πακετο παρακαλω!!!!!!?????? Μιλουμε στην κασια εχουν διαφορα 40 ευρω!!! :o :o :o
Η γυναίκα του Καίσαρα δεν πρέπει μόνον να είναι τίμια, αλλά και να φαίνεται τίμια.

Γάιος Ιούλιος Καίσαρ
Άβαταρ μέλους
thanos1981k
Full Member

Δημοσίευση από thanos1981k »

Breda Pegaso έγραψε:Εγω ειμαι υπερ των κυπριακων...αλλα οπως ειπαν και οι πιο πανω φιλοι πρεπει να μας δινουν και μας κινητρο.
Με τις τιμες τους και εκεινο με το προσωπικο ειναι σωστο.

Πρεπει να μειωσουν λιγο τα κερδη τους και να φτηνησουν τα φυσιγγια.

Δεν γινεται να εχει φυσιγγια της ιδιας κατηγοριας και τα κυπριακα να ειναι στην ιδια τιμη ή και πιο ακριβα απο τα εισαγωμενα.

Επισης να πω ενα παραδειγμα.

Δεν γινεται ενα φυσιγγι μιας εταιρειας να το βρισκεις 7.70 - 8 ευρω το πακετο και ενα αλλο μοντελο της ιδιας εταιρειας με διαφορα 2 γρ στα σκαια και με διαφορετικο μπαρουτι να το εχει 12 ευρω!!! Τι πραγμα δικαιολογει τη διαφορα των 4 και κατι ευρω στο πακετο παρακαλω!!!!!!?????? Μιλουμε στην κασια εχουν διαφορα 40 ευρω!!! :o :o :o
υπαρχει μπαρουτι με 25euro/κιλο και μπαρουρι με 55eyro to kilo η ιδια πυριτιδα σου π.χ. Α1 σου δεινει στα 32 γρ 606 φυσιγγια με 1,65 στο 1,75 34gr soy δεινει ποιο λιγα αναλογα και τα υλικαπου θα βαλεις
Εικόνα
ΙΔΙΟΓΟΜΩΣΗ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ
Άβαταρ μέλους
SOLON-FAIR ΤΕΑΜ

ΑΝΔΡΕΑΣ Τ έγραψε:Φίλε Σόλων ο μόνος τρόπος να έχεις ένα φυσίγγιο οπος το θέλεις είναι να το γέμισης ;)
ΦΙΛΕ ΑΝΔΡΕΑ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ.ΞΕΡΕΙΣ ΤΙ ΒΑΖΕΙΣ ΚΑΙ ΟΣΟ ΠΕΡΝΑ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΒΓΑΖΕΙΣ ΤΑ ΔΙΚΑ ΣΟΥ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ,ΔΙΟΡΘΩΝΕΙΣ ΚΑΠΟΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΚΑΙ ΠΡΟΧΩΡΑΣ.

ΑΝ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΘΕΙΟΙ ΜΟΥ ΓΕΜΙΖΑΝ ΟΠΩΣ ΚΑΙ Ο ΠΕΘΕΡΟΣ ΜΟΥ......ΔΕΝ ΣΚΕΥΤΗΚΑ ΝΑ ΜΠΩ.. ΚΑΙ ΣΕ ΑΥΤΟ, ΤΟ ΚΟΜΜΑΤΙ!!!
ΜΕΧΡΙ ΠΡΙΝ 3-4 ΧΡΟΝΙΑ Ο ΠΕΘΕΡΟΣ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΝΑ ΜΟΥ ΔΩΣΕΙ ΑΡΚΕΤΑ ΥΛΙΚΑ ΠΟΥ ΤΟΥ ΕΙΧΑΝ ΜΕΙΝΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΑΡΧΙΣΩ... ΑΛΛΑ ΤΟΥ ΑΡΝΗΘΗΚΑ.ΑΠΛΑ ΠΑΝΤΑ ΛΕΩ,ΟΤΙ Η ΔΟΥΛΕΙΑ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ.

ΟΧΙ ΟΤΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ ΠΟΥ ΕΧΩ ΓΙΑ ΤΟ ΚΥΝΗΓΙ ΔΕΝ ΘΑ ΤΑ ΕΒΓΑΖΑ ΠΕΡΑ ,ΑΛΛΑ ΤΩΡΑ ΣΤΑ 46 ΤΙ ΨΑΧΝΕΙΣ :D........ΜΕ ΤΙΣ ΔΟΚΙΜΕΣ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΤΑ ΚΑΙΡΟΥΣ.....ΛΙΓΟ-ΠΟΛΥ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΤΑΣΤΑΛΑΞΕΙ ΣΤΟ ΤΙ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΜΕ :P........ΚΑΙ ΠΡΟΧΩΡΑΜΕ.
Άβαταρ μέλους
thanos1981k
Full Member

Δημοσίευση από thanos1981k »

solon loyka έγραψε:
ΑΝΔΡΕΑΣ Τ έγραψε:Φίλε Σόλων ο μόνος τρόπος να έχεις ένα φυσίγγιο οπος το θέλεις είναι να το γέμισης ;)
ΦΙΛΕ ΑΝΔΡΕΑ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ.ΞΕΡΕΙΣ ΤΙ ΒΑΖΕΙΣ ΚΑΙ ΟΣΟ ΠΕΡΝΑ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΒΓΑΖΕΙΣ ΤΑ ΔΙΚΑ ΣΟΥ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ,ΔΙΟΡΘΩΝΕΙΣ ΚΑΠΟΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΚΑΙ ΠΡΟΧΩΡΑΣ.

ΑΝ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΘΕΙΟΙ ΜΟΥ ΓΕΜΙΖΑΝ ΟΠΩΣ ΚΑΙ Ο ΠΕΘΕΡΟΣ ΜΟΥ......ΔΕΝ ΣΚΕΥΤΗΚΑ ΝΑ ΜΠΩ.. ΚΑΙ ΣΕ ΑΥΤΟ, ΤΟ ΚΟΜΜΑΤΙ!!!
ΜΕΧΡΙ ΠΡΙΝ 3-4 ΧΡΟΝΙΑ Ο ΠΕΘΕΡΟΣ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΝΑ ΜΟΥ ΔΩΣΕΙ ΑΡΚΕΤΑ ΥΛΙΚΑ ΠΟΥ ΤΟΥ ΕΙΧΑΝ ΜΕΙΝΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΑΡΧΙΣΩ... ΑΛΛΑ ΤΟΥ ΑΡΝΗΘΗΚΑ.ΑΠΛΑ ΠΑΝΤΑ ΛΕΩ,ΟΤΙ Η ΔΟΥΛΕΙΑ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ.

ΟΧΙ ΟΤΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ ΠΟΥ ΕΧΩ ΓΙΑ ΤΟ ΚΥΝΗΓΙ ΔΕΝ ΘΑ ΤΑ ΕΒΓΑΖΑ ΠΕΡΑ ,ΑΛΛΑ ΤΩΡΑ ΣΤΑ 46 ΤΙ ΨΑΧΝΕΙΣ :D........ΜΕ ΤΙΣ ΔΟΚΙΜΕΣ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΤΑ ΚΑΙΡΟΥΣ.....ΛΙΓΟ-ΠΟΛΥ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΤΑΣΤΑΛΑΞΕΙ ΣΤΟ ΤΙ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΜΕ :P........ΚΑΙ ΠΡΟΧΩΡΑΜΕ.
λαθος οχι για τους επαγγελματιες αλλα γι αυτους που εχουν το μερακι να φτιαξουν ενα φυσιγγι οπως αυτοι το θελουν ;)
Εικόνα
ΙΔΙΟΓΟΜΩΣΗ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ
Άβαταρ μέλους
SOLON-FAIR ΤΕΑΜ

thanos1981k έγραψε:
solon loyka έγραψε:

λαθος οχι για τους επαγγελματιες αλλα γι αυτους που εχουν το μερακι να φτιαξουν ενα φυσιγγι οπως αυτοι το θελουν ;)
ΕΤΣΙ-ΕΤΣΙ ;)
Άβαταρ μέλους
ΑΝΔΡΕΑΣ Τ
Full Member

Δημοσίευση από ΑΝΔΡΕΑΣ Τ »

ένα πράγμα είναι σίγουρο δεν μπορεί να καταλάβει ένας που δεν ειναι ιδιογομοτησ πως νιώθεις όταν πιάνεις θήραμά με το φυσίγγιο σου που έβαλες μεράκι για να το πετύχεις ;)
WOODPIGEONHUNTER
Full Member

Δημοσίευση από WOODPIGEONHUNTER »

ΑΝΔΡΕΑΣ Τ έγραψε:ένα πράγμα είναι σίγουρο δεν μπορεί να καταλάβει ένας που δεν ειναι ιδιογομοτησ πως νιώθεις όταν πιάνεις θήραμά με το φυσίγγιο σου που έβαλες μεράκι για να το πετύχεις ;)
ειναι καυλα και ηθικη ικανοποιηση :D εχεις διπλη επιτυχια, 1 πηρες το θηραμα 2 πετυχε η ιδιογωμοση σου ;) ασχολουμε 3 χρονια εντατικα με ιδιογομοση και δεν εμπιστευομε πλεον τα εργοστασιακα ;)
ΕΧΩ ΜΙΑ ΑΡΡΩΣΤΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΓΙΑΤΡΕΦΤΕΙ ΠΟΤΕ........ΕΙΜΑΙ ΦΑΣΣΑΡΩΣΤΟΣ!!!!
Απάντηση

Επιστροφή στο “ΦΥΣΙΓΓΙΑ”