Olympia Scatter 31gr

Παναγιώτης
Full Member

Re: Olympia Scatter 31gr

Δημοσίευση από Παναγιώτης »

Φίλε Laurona, τη scatter 35 τη χρησιμοποιώ χρόνια στο ενδημικό με εξαιρετικά αποτελέσματα, τόσο σε κοντινές όσο και σε μακρυνές αποστάσεις. Φυσικά το όπλο μου είναι τσοκκαρισμένο 4-2. Επίσης, πάρα πολλοί φίλοι κυνηγοί το χρησιμοποιούν και είναι απόλυτα ευχαριστημένοι.
Άβαταρ μέλους
Laurona

Δημοσίευση από Laurona »

Ευχαριστω παιδια

Στουσ καταλογους θυμαμαι οτι τιν 31 γρ την εδινε για υγρο καιρο ενω την 35 σε κανονικο.

Τεινω προς την 35 γρ αλλα σκεφτομαι οτι το δευτερο μου μαλλον θα ναι 32 γρ πιστονακι και ειναι καπως ανοθοδοξο να εχω πιο βαρετο φυσιγγιο για πρωτη βολη οσον αφορα το λακτισμα :?
Οποιος υποτιμα την νοημοσυνη του αλλου....πρωτα απ ολα εχει μηδενισει την δικη του.....

Hunting is passion......
Passion is point......
Point for me......is hunting
Άβαταρ μέλους
kypros

Δημοσίευση από kypros »

Κατακριβεια χρυσανθε ειναι πιο λογικο να ειναι η πρωτη μας πιο πολλα γραμμαρια πο την δευτερη λογο πιο ανοιχτου τσιοκ στη κατω καννη,,,,,
Μακάρι οι νέοι να ´ξεραν κι γέροι να μπορούσαν...
Άβαταρ μέλους
Laurona

Δημοσίευση από Laurona »

Καλημερα

Πραγματι!!, Ποτε δεν το ειδα ετσι.
Σκεφτηκα οτι το πιο δυνατο λακτισμα στην πρωτη, ισως επηρεαζει την επιτυχια της δευτερης.

Μαθαμε αλλο ενα σημερα. Ευχαριστω λεβεντη μου :)
Οποιος υποτιμα την νοημοσυνη του αλλου....πρωτα απ ολα εχει μηδενισει την δικη του.....

Hunting is passion......
Passion is point......
Point for me......is hunting
Άβαταρ μέλους
Nikos

Δημοσίευση από Nikos »

Καλημέρα!!

Φίλε Χρύσανθε, μετά απο συστάσεις απο ένα καλό φίλο, πέρσυ στο ενδημικό έπαιζα και την scatter 35 σαν πρώτο , το πρωί με πολύ καλά αποτελέσματα και σχετικά μακρυνες αποστάσεις...
Μετά τις 9 έπαιζα την 31 σαν δεύτερο με επίσης καλά αποτελέσματα....
Και φέτος σταθερά θα είναι στο γιλέκο!!

Νίκος Α.
Άβαταρ μέλους
giorgos80

Δημοσίευση από giorgos80 »

Πριν 3 χρονια αγορασα ενα κουτι σκαττερ 35 γρ.εριξα ενα φυσιγγι σε λαγο και τα υπολοιπα τα εδωσα.ο λαγος επλευρισε με και επεξα τον μασκαλη στα 25 μετρα.η τουφεκια φανηκε γυρω του απο τη σκονη που σηκωσαν τα σκαγια.υπο κανονικες συνθηκες επρεπε να τον καμει πατσιαουρι.το λαγο ετσιλλησαν τον οι σκυλοι 50 μετρα παρακατω.δεν ξαναγοραζω διασπορας
Εκαμαμεν το μ@@τσι@ επιστημη
Άβαταρ μέλους
LAGOS
Full Member

Δημοσίευση από LAGOS »

Χρύσανθε μου εγώ δεν την χρησιμοποίησα ποτέ γιατί δεν ταιριάζει στον τρόπο που εγώ θέλω να κυνηγώ. Απο τον τρόπο όμως που θεωρώ οτι εσύ κυνηγάς σου την συστήνω χωρίς καμιά επιφύλαξη ειδικά μετά τις 8 το πρωί. Είναι ειδική για το κάρφωμα στο μουντάρισμα. :D Την χρησιμοποιεί ο σύντροφος μου με πολύ καλά αποτελέσματα.
Αν βρέθηκε αντίδοτο....δεν το θέλω. ..
Άβαταρ μέλους
andreasana210326

Δημοσίευση από andreasana210326 »

Χρυσανθε δοκιμασε τη Lambro διασποραs τη κιτρινη 6 no για πρωτη. ωραιο ελληνικο φυσσιγγιο me μπαρουτι S4
Takic
Full Member

Δημοσίευση από Takic »

φίλε Laourona...κυνηγώ κι εγω με Laourona. H 35gr τα τελευταία χρονια είναι η πρωτη που βάζω. Έχει εξαιρετικά αποτελεσματα σε πολυ κοντινες αποστασεις. Εξαρτάται ομως τι θηραμα κυνηγας. Τη συστήνω για φραγκολινα κ μπεκατσα. Απόφευγε να την χρησιμοποιας σε βροχή. Σαν 2ο θα σου συστηνα την Lambro 34gr την μπλε ειδικα σε ηλιοφάνια.
Άβαταρ μέλους
andreasana210326

Δημοσίευση από andreasana210326 »

Takic έγραψε:φίλε Laourona...κυνηγώ κι εγω με Laourona. H 35gr τα τελευταία χρονια είναι η πρωτη που βάζω. Έχει εξαιρετικά αποτελεσματα σε πολυ κοντινες αποστασεις. Εξαρτάται ομως τι θηραμα κυνηγας. Τη συστήνω για φραγκολινα κ μπεκατσα. Απόφευγε να την χρησιμοποιας σε βροχή. Σαν 2ο θα σου συστηνα την Lambro 34gr την μπλε ειδικα σε ηλιοφάνια.

φιλε takic η μπλε της Lambrο ειναι με μαλλινη ταππα. Την εχεις δοκιμασει σαν πρωτη σε ηλιοφανεια??? ειναι για μεσαιεσ αποστασεισ.....πως σου φανηκε και με τι οπλο???
Απάντηση

Επιστροφή στο “ΦΥΣΙΓΓΙΑ”