Victory Vs Olympia
- SOLON-FAIR ΤΕΑΜ
Re: Victory Vs Olympia
-------------------------------------
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος SOLON-FAIR ΤΕΑΜ την 15 Φεβ 2013, 21:48, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
ΠΕΡΠΑΤΩ ΤΑ ΒΟΥΝΑ ΤΩΡΑ.....ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΘΑ ΜΠΟΡΩ ΑΥΡΙΟ!!!
ΑΝ ΣΤΗΝ ΑΛΛΗ ΖΩΗ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΥΝΗΓΙ,ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΕΥΤΥΧΗΣ!!!
ΑΝ ΣΤΗΝ ΑΛΛΗ ΖΩΗ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΥΝΗΓΙ,ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΕΥΤΥΧΗΣ!!!
- sotiris!129
κατι ελεα για τουτες τες χαρτουτσιες πρην λιων καιρο αλλα anwssolon loyka έγραψε:ΤΟ ΙΔΙΟ ΦΥΣΙΓΓΙ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΠΙΣΤΟΝΑΚΙΑ....
ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΟΤΙ Η ΝΤΟΥΦΕΚΙΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΙΣΤΟΝΑΚΙΑ ΘΑ ΒΓΕΙ Η ΙΔΙΑ?ΑΝ ΝΑΙ... ΠΑΩ ΠΑΣΟ
το να πετας χαρταετο δεν σε κανει πιλοτο
- canastas
- Full Member
solon loyka έγραψε:ΤΟ ΙΔΙΟ ΦΥΣΙΓΓΙ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΠΙΣΤΟΝΑΚΙΑ....
ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΟΤΙ Η ΝΤΟΥΦΕΚΙΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΙΣΤΟΝΑΚΙΑ ΘΑ ΒΓΕΙ Η ΙΔΙΑ?ΑΝ ΝΑΙ... ΠΑΩ ΠΑΣΟ
και μετά σου λένε γιατί έχεις παράπονο από μερικά φυσιγγία
THE BEST THERE IS
- 682 GOLD E
- Full Member
ΜΑΣΣΙΑΛΛΑ!!!solon loyka έγραψε:ΤΟ ΙΔΙΟ ΦΥΣΙΓΓΙ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΠΙΣΤΟΝΑΚΙΑ....
-
- Full Member
Σόλων γνωρίζεις πότε αγοράστηκαν τα συγκεκριμένα φυσίγγια? Δηλαδή πια χρονιά? Εάν δεν κάνω λάθος το πιστονάκι δεξιά σταμάτησε να το γεμίζει πριν πάρα πολλά χρονιά. Με την πάροδο του χρόνου υποχρεωτικά τα εργοστάσια αλλάζουν τις πρώτες ύλες τους γιατί δεν υπάρχουν στο παζάρι αυτές που χρησιμοποιούσαν. Επίσης κάποιοι κατασκευαστές αλλάζουν πρώτες ύλες για να βελτιώσουν το φυσίγγιο.solon loyka έγραψε:ΤΟ ΙΔΙΟ ΦΥΣΙΓΓΙ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΠΙΣΤΟΝΑΚΙΑ....
Μιχάλης
- virtualgreek
- Moderator
Μην πας πάσο.solon loyka έγραψε:ΤΟ ΙΔΙΟ ΦΥΣΙΓΓΙ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΠΙΣΤΟΝΑΚΙΑ....
Είμαστε όλοι εδώ για να μοιραζόμαστε τις γνώσεις μας και να μαθαίνουμε.
Το ερώτημα μου, εύλογο πιστεύω, είναι: Μήπως το πρώτο πιστόνι που χρησιμοποίησε η εταιρία να αντικαταστάθηκε από το δεύτερο πιστόνι και μετά από το τρίτο με απώτερο σκοπό την βελτίωση της κατανομής?
Μήπως τελικά το Α και το Β πιστόνι να μην κατασκευάζοντε πλέον και να αναγκάστηκε ο παραγωγός να χρησιμοποιήσει το τρίτο με κάποια παραλλαγή στην δοσολογία το οποίο δίνει παρόμοιες κατανομές ?
Οι εξωτερικές εταιρίες δεν κάνουν το ίδια πράγματα ακριβώς ? Η μήπως ένα φυσίγγιο το οποίο κυκλοφορούσε με επιτυχία το 1995 κυκλοφορεί ακριβώς το ίδιο μέχρι σήμερα ?
Σ.
Πρώτα από όλα πρέπει να είστε Κύριοι στο βουνό, και μετά κυνηγοί...
- Rai
- Full Member
+1virtualgreek έγραψε:Μην πας πάσο.solon loyka έγραψε:ΤΟ ΙΔΙΟ ΦΥΣΙΓΓΙ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΠΙΣΤΟΝΑΚΙΑ....
Είμαστε όλοι εδώ για να μοιραζόμαστε τις γνώσεις μας και να μαθαίνουμε.
Το ερώτημα μου, εύλογο πιστεύω, είναι: Μήπως το πρώτο πιστόνι που χρησιμοποίησε η εταιρία να αντικαταστάθηκε από το δεύτερο πιστόνι και μετά από το τρίτο με απώτερο σκοπό την βελτίωση της κατανομής?
Μήπως τελικά το Α και το Β πιστόνι να μην κατασκευάζοντε πλέον και να αναγκάστηκε ο παραγωγός να χρησιμοποιήσει το τρίτο με κάποια παραλλαγή στην δοσολογία το οποίο δίνει παρόμοιες κατανομές ?
Οι εξωτερικές εταιρίες δεν κάνουν το ίδια πράγματα ακριβώς ? Η μήπως ένα φυσίγγιο το οποίο κυκλοφορούσε με επιτυχία το 1995 κυκλοφορεί ακριβώς το ίδιο μέχρι σήμερα ?
Σ.
Fa i cazzi tuoi
Rais Team
Rais Team
- LOUIS SETTER
- Full Member
ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΠΙΣΤΟΝΙ BASCHIERI. ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΤΟ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΩ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΙΣΩΣ ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΠΑΓΟΣΜΙΩΣ. ΤΟ ΠΙΣΤΟΝΙ ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΕΙΝΑΙ ΚΥΠΡΙΑΚΟ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΤΗΣ ΒΙΚΤΟΡΥ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ. ΤΟ ΤΡΙΤΟ ΕΙΝΑΙ ΚΥΠΡΙΑΚΟ ΑΛΛΗΣ ΕΤΑΙΡΙΑΣ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΕΓΩ ΔΕΝ ΤΑ ΠΑΩ ΚΑΘΟΛΟΥ.solon loyka έγραψε:ΤΟ ΙΔΙΟ ΦΥΣΙΓΓΙ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΠΙΣΤΟΝΑΚΙΑ....
Η ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΣ ΕΤΑΙΡΙΑ ΤΗΣ BASCHIERI ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ΕΙΝΑΙ Η ΒΙΚΤΟΡΥ. ΣΕ ΠΟΛΛΑ ΦΥΣΙΓΓΙΑ ΤΗΣ ΣΥΝΑΝΤΟΥΜΕ ΠΙΣΤΟΝΙΑ BASCHIERI. ΟΛΕΣ ΟΙ ΤΤΑΠΠΕΣ ΚΤΛ ΚΤΛ.
ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ Η ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΔΕΥΤΕΡΟΥ ΠΙΣΤΟΝΙΟΥ ΕΓΙΝΕ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΛΕΙΨΕΩΣ ΤΟΥ ΠΡΩΤΟΥ. ΤΟΥ ΤΡΙΤΟΥ ΔΕΝ ΤΟ ΣΥΖΗΤΩ. ΕΑΝ ΜΙΛΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ 35 ΤΗΝ ΑΣΠΡΗ ΔΕΝ ΤΟ ΣΗΚΩΝΕΙ ΚΑΝ
ΙΔΙΟΓΩΜΟΣΗ ΚΑΙ ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ
-
- Full Member
ΦΙΛΕ LOUIS SETTER
ΕΠΕΙΔΗ ΕΓΩ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΟΜΑΙ ΤΗΝ ΔΙΑΦΟΡΑ ΟΠΤΙΚΑ ΜΟΝΟ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΗΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΗ ΤΟΥΣ ΔΙΑΦΟΡΑ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙΣ ΤΗΝ ΔΙΑΦΟΡΑ ΤΩΝ ΤΡΙΩΝ ?
ΕΠΕΙΔΗ ΕΓΩ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΟΜΑΙ ΤΗΝ ΔΙΑΦΟΡΑ ΟΠΤΙΚΑ ΜΟΝΟ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΗΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΗ ΤΟΥΣ ΔΙΑΦΟΡΑ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙΣ ΤΗΝ ΔΙΑΦΟΡΑ ΤΩΝ ΤΡΙΩΝ ?
- LOUIS SETTER
- Full Member
ΦΙΛΕ ΘΑ ΗΤΑΝ ΑΣΚΟΠΟ ΝΑ ΣΟΥ ΕΞΗΓΗΣΩ ΤΗΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΙΑΦΟΡΑ ΤΩΝ ΟΠΟΙΩΝΔΗΠΟΤΕ ΠΙΣΤΟΝΙΩΝ ΜΕΣΑ ΣΕ 10 ΓΡΑΜΜΕΣ ,ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΓΡΑΦΤΕΙ ΤΟΜΟΙ ΟΛΟΚΛΗΡΟΙ ΓΙΑ ΤΑ ΕΜΦΡΑΝΤΙΚΑ ΥΛΙΚΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΒΥΣΜΑΤΩΣΕΙΣ. ΕΙΔΙΚΑ ΕΑΝ ΔΕΝ ΑΣΧΟΛΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΙΔΙΟΓΩΜΟΣΗ .antonisn έγραψε:ΦΙΛΕ LOUIS SETTER
ΘΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΩ ΝΑ ΣΟΥ ΕΞΗΓΗΣΩ ΑΛΛΗΓΟΡΙΚΑ ΚΑΙ ΒΓΑΛΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ.
ΚΑΙ ΤΟ BAIKAL EINAI ΟΠΛΟ ΚΑΙ TO PERAZZI ΕΙΝΑΙ ΟΠΛΟ. ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ MORRIS MINOR ΠΑΣ ΣΤΗΝ ΠΑΦΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ MERCEDES ΘΑ ΠΑΣ ΣΤΗΝ ΠΑΦΟ .
ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΣΕ ΚΑΤΑΤΟΠΙΣΑ ΚΑΠΩΣ .
ΙΔΙΟΓΩΜΟΣΗ ΚΑΙ ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ