Rion Pichon Short Range
- SilverPigeonS
Re: Rion Pichon Short Range
Καλησπέρα φίλοι μου,
Τώρα γύρισα από δουλειά και είδα τα σχόλια σας.
Όντως μοιάζει πολύ όπως είπε ο Σόλων με το πιστόνι τις Remigton. Οι σχισμές στο Pichon όμως είναι μέχρι κάτω και τα πτερύγια ενώνονται στο πάνω μέρος.
Δυστυχώς δεν κράτησα κάποιο πιστόνι μετά από δοκιμή. Αν βρω χρόνο και επαναλάβω δοκιμή σε πίνακα θα το κρατήσω.
Φίλε vti-chris οι σχισμές των πτερυγίων είναι όλες ίσες, μέχρι κάτω.
Πάντως και στις καιρικές συνθήκες το βρήκα πολύ σταθερό. Αν και είναι πολύ γρήγορο φυσίγγιο το δοκίμασα και με αυξημένη υγρασία και ήταν άριστο...!
Τώρα γύρισα από δουλειά και είδα τα σχόλια σας.
Όντως μοιάζει πολύ όπως είπε ο Σόλων με το πιστόνι τις Remigton. Οι σχισμές στο Pichon όμως είναι μέχρι κάτω και τα πτερύγια ενώνονται στο πάνω μέρος.
Δυστυχώς δεν κράτησα κάποιο πιστόνι μετά από δοκιμή. Αν βρω χρόνο και επαναλάβω δοκιμή σε πίνακα θα το κρατήσω.
Φίλε vti-chris οι σχισμές των πτερυγίων είναι όλες ίσες, μέχρι κάτω.
Πάντως και στις καιρικές συνθήκες το βρήκα πολύ σταθερό. Αν και είναι πολύ γρήγορο φυσίγγιο το δοκίμασα και με αυξημένη υγρασία και ήταν άριστο...!
“There is a passion for hunting something deeply implanted in the human breast.”
- canastas
- Full Member
- SOLON-FAIR ΤΕΑΜ
ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ.... ΗΤΑΝ 10 ΕΥΡΩ Η ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ ΤΩΝ 10... ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΑΛΛΑΞΕ Η ΤΙΜΗcanastas έγραψε:ποιά είναι η τιμή των φυσιγγίων αυτών??

ΠΕΡΠΑΤΩ ΤΑ ΒΟΥΝΑ ΤΩΡΑ.....ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΘΑ ΜΠΟΡΩ ΑΥΡΙΟ!!!
ΑΝ ΣΤΗΝ ΑΛΛΗ ΖΩΗ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΥΝΗΓΙ,ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΕΥΤΥΧΗΣ!!!
ΑΝ ΣΤΗΝ ΑΛΛΗ ΖΩΗ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΥΝΗΓΙ,ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΕΥΤΥΧΗΣ!!!
- SilverPigeonS
Και εγώ τόσα τα πέρνω, 10 ευρά η δεκάδα.
Βρήκα και σε κάποιο μαγαζί εδώ στη Λεμεσσό μια προσφορά όπου τα είχε 6 ευρό την δεκάδα. Ήταν παλιό στοκ, πήρα μόνο 2 κουτιά νομιζόμενος πως είναι παλιά και μπορεί να μην κάνουν αλλά μεγάλο λάθος έκανα και δεν πείρα περισσότερα γιατί ήταν μια χαρά!
Βρήκα και σε κάποιο μαγαζί εδώ στη Λεμεσσό μια προσφορά όπου τα είχε 6 ευρό την δεκάδα. Ήταν παλιό στοκ, πήρα μόνο 2 κουτιά νομιζόμενος πως είναι παλιά και μπορεί να μην κάνουν αλλά μεγάλο λάθος έκανα και δεν πείρα περισσότερα γιατί ήταν μια χαρά!
“There is a passion for hunting something deeply implanted in the human breast.”
- canastas
- Full Member
αουτςς.... ένα ευρό η μία....solon loyka έγραψε:ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ.... ΗΤΑΝ 10 ΕΥΡΩ Η ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ ΤΩΝ 10... ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΑΛΛΑΞΕ Η ΤΙΜΗcanastas έγραψε:ποιά είναι η τιμή των φυσιγγίων αυτών??

THE BEST THERE IS
- SilverPigeonS
Είναι τσουκτερή η τιμή τους φιλέ δεν αντιλέγω αλλά για την πέρδικα που τα χρησιμοποιώ εγώ όπου οι ντουφεκιές δεν είναι πολλές και δεν θέλεις να σε προδώσει το φυσίγγιο, τα εμπιστεύεσαι και δεν ρίχνεις όπου και όπου.
Ο κάθε ένας μας έχει το φυσίγγιο που του δίνει σιγουριά όταν το έχει στο όπλο του!
Ο κάθε ένας μας έχει το φυσίγγιο που του δίνει σιγουριά όταν το έχει στο όπλο του!
- leshi cy
- Full Member
φιλε στο ενδημικο χρειαζεσε αξιοπιστα φυσιγγια και φετος δοκιμασαμεν τις ριο στιν παρεα και εμειναν πολυ ευχαριστημενοι !!canastas έγραψε:αουτςς.... ένα ευρό η μία....solon loyka έγραψε:ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ.... ΗΤΑΝ 10 ΕΥΡΩ Η ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ ΤΩΝ 10... ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΑΛΛΑΞΕ Η ΤΙΜΗcanastas έγραψε:ποιά είναι η τιμή των φυσιγγίων αυτών??
ειδικα με τιν 40 ταππα 7 και 42 6 !!
κοστιζουν λιο παραπανω

ειδα απιστευτες βολες απο φιλους ( εγω δεν τις πεζο εν ελαφρυ το οπλο μου ) !
σχεδον ειναι χαρτουτσια και θηραμα !
- canastas
- Full Member
Σιγούρα συμφωνώ μαζί σου και εγω στο κυνήγι φασσας που πάω εχώ το τσουκτερό μου φυσίγγιSilverPigeonS έγραψε:Είναι τσουκτερή η τιμή τους φιλέ δεν αντιλέγω αλλά για την πέρδικα που τα χρησιμοποιώ εγώ όπου οι ντουφεκιές δεν είναι πολλές και δεν θέλεις να σε προδώσει το φυσίγγιο, τα εμπιστεύεσαι και δεν ρίχνεις όπου και όπου.

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος canastas την 29 Ιαν 2013, 16:20, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
THE BEST THERE IS
- Anthimos
- Moderator
+1000SilverPigeonS έγραψε:Είναι τσουκτερή η τιμή τους φιλέ δεν αντιλέγω αλλά για την πέρδικα που τα χρησιμοποιώ εγώ όπου οι ντουφεκιές δεν είναι πολλές και δεν θέλεις να σε προδώσει το φυσίγγιο, τα εμπιστεύεσαι και δεν ρίχνεις όπου και όπου.
Είναι συνήθεια αυτών που δεν έκαναν ποτέ τίποτε, να κατηγορούν τους άλλους γιατι δεν τα έκαναν ολα!!!
- canastas
- Full Member
έψαξα και τις βρήκα στο χωριό μου είναι 9 ευρο η 10. Αν πάω την κυριακή στις βεδουίνες θα παώ να τις πιάσω για να τις δοκιμάσω... 

THE BEST THERE IS