για κυνήγι φασιανού τσίκλες και μπορεί και πάπιες εμενα αλλα μου len οι πληροφορίες μου αλλα θα δείξει αν μη τι άλλο είναι η παρέαgiorgos80 έγραψε:Ρε φιλε εννα παεις αποκλειστικα για κυνηγι η και για δουλεια;
Επειδη οι καλαμαραες κλαισιν που εν εχει πουλια
φυσίγγια για ελλάδα
- APOLLON_1
Re: φυσίγγια για ελλάδα
EPANIEL POWER
-
ΦΥΓΑ ΜΟΥ ΟΧΙ ΝΑ ΠΑΕΙΣ ΠΟΤΖΗ ΤΖΕ ΝΑ ΓΥΡΕΥΚΗΣ ΧΑΡΤΟΥΤΣΙΕΣ.
ΕΝΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ .
ΦΥΣΙΓΓΙΑ ΕΤΣΙ ΤΑ ΛΕΝΕ.

ΦΥΣΙΓΓΙΑ ΕΤΣΙ ΤΑ ΛΕΝΕ.

- APOLLON_1
-
- Full Member
φιλε τα φυσιγγια τα ΝΑVARO που σου προτεινε ο Κυπρος αν τα εβρεις πιαστα σιουρα..πεζω τα δακατο στην ελλαδα ουλλη μερα με παρα μα παρα πολλα καλα αποτελεσματα..νουμερο 9 κατα προτιμηση 

- APOLLON_1
ευχάριστω φιλε θα τα έχω υπόψη μουbrowning9 έγραψε:φιλε τα φυσιγγια τα ΝΑVARO που σου προτεινε ο Κυπρος αν τα εβρεις πιαστα σιουρα..πεζω τα δακατο στην ελλαδα ουλλη μερα με παρα μα παρα πολλα καλα αποτελεσματα..νουμερο 9 κατα προτιμηση
EPANIEL POWER
- thanos1981k
- Full Member
στην ελλαδα δοκιμασε τα LAMBRO FELTRO,LAMBRO BITURBO,LAMBRO TORDO,ΒΩΣΣΟΣ ΚΟΚΚΙΝΑ 33gr,NSI GM3 FAST,NSI S4n,OSCAR GOLD A36 GRAND36 A1 & SPORTING του πυραινη σπυρου λουι 23 μαρουσι ,APOLLON_1 έγραψε:ευχάριστω φιλε θα τα έχω υπόψη μουbrowning9 έγραψε:φιλε τα φυσιγγια τα ΝΑVARO που σου προτεινε ο Κυπρος αν τα εβρεις πιαστα σιουρα..πεζω τα δακατο στην ελλαδα ουλλη μερα με παρα μα παρα πολλα καλα αποτελεσματα..νουμερο 9 κατα προτιμηση

ΙΔΙΟΓΟΜΩΣΗ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ