ΔΟΚΙΜΗ ΔΙΑΤΡΗΣΗΣ.... ΑΠΟ ΤΟΥΣ 40C ΣΤΟΥΣ 4C ?????????
- LAGOS
- Full Member
Re: ΔΟΚΙΜΗ ΔΙΑΤΡΗΣΗΣ.... ΑΠΟ ΤΟΥΣ 40C ΣΤΟΥΣ 4C ?????????
Απλά εξαιρετικός! Σε ευχαριστούμε που μοιράζεσε μαζί μας τόσο χρήσιμες πληροφορίες.!
Αν βρέθηκε αντίδοτο....δεν το θέλω. ..
- SOLON-FAIR ΤΕΑΜ
A...ΡΕ ΣΑΒΒΑSavvas έγραψε:Φίλε Σόλωνα, μπράβο από μένα, μόνο και μόνο που έθειξες το θέμα με τους καταλόγους. Αυτό δείχνει ότι οι άνθρωποι με κάποιο επίπεδο δεν έχουν εξαφανιστει ακόμη![]()
Αν σε έθιξα πέρσι με την κριτική μου για το συγκεκριμένο θέμα πραγματικά λυπούμε, γιατί με την πράξη σου αυτή τουλάχιστον σ' εμένα απέδειξες ότι και σωστός είσαι και συνηδητοποιημένος.
Άτε και με χιούμορ αφού θυμήθηκες να το επαναφέρεις από μόνος σου και έκαμες μου χαλάστρα αφού καθόμουν καραούλι να πιάσω κανένα.![]()
![]()

ΠΕΡΠΑΤΩ ΤΑ ΒΟΥΝΑ ΤΩΡΑ.....ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΘΑ ΜΠΟΡΩ ΑΥΡΙΟ!!!
ΑΝ ΣΤΗΝ ΑΛΛΗ ΖΩΗ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΥΝΗΓΙ,ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΕΥΤΥΧΗΣ!!!
- SOLON-FAIR ΤΕΑΜ
Ε...ΤΑΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΓΥΝΑΙΚΑ ΜΟΥ ΕΧΩ ΥΠΟΜΟΝΗ....ΠΟΛΛΗΝ ΥΠΟΜΟΝΗ ΟΙ ΜΟΝΟ ΣΤΟ ΦΟΡΟΥΜkanaris έγραψε:φιλε σολώνα μπραβο! χαρας το βλατζιν σου παντως! η υπομονη σου δεν εχει προηγουμενο τουλαχιστον στο forum.
ερωτηση: ο τοπος δοκιμης ειναι ο ιδιος? και αν οχι ειναι σε παρομοιο υψομετρο 'η πολυ διαφορετικο? κατι σκεφτομαι και γι΄αυτο σε ρωτω!

- kanaris
- Full Member
εκαταλαβα το σολωνα οτι το βλατζιν σου εν πολλιν γενικα! καλη συνεχεια και χαλαρα! μολις καταληξω θα σου πω τι σκεψη εκανα και ρωτησα για το υψομετρο. εχει να κανει με την πιο κλειστη ντουφεκια που εχουμε σε μεγαλα υψομετρα.solon loyka έγραψε:Ε...ΤΑΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΓΥΝΑΙΚΑ ΜΟΥ ΕΧΩ ΥΠΟΜΟΝΗ....ΠΟΛΛΗΝ ΥΠΟΜΟΝΗ ΟΙ ΜΟΝΟ ΣΤΟ ΦΟΡΟΥΜkanaris έγραψε:φιλε σολώνα μπραβο! χαρας το βλατζιν σου παντως! η υπομονη σου δεν εχει προηγουμενο τουλαχιστον στο forum.
ερωτηση: ο τοπος δοκιμης ειναι ο ιδιος? και αν οχι ειναι σε παρομοιο υψομετρο 'η πολυ διαφορετικο? κατι σκεφτομαι και γι΄αυτο σε ρωτω!![]()
ΣΩΒΑΡΩΤΕΙΣ ΜΙΔΑΙhttp://imageshack.us/a/img69/5504/extremecop21.gifΝ!
- mouzouris
- Full Member
- Επικοινωνία:
Μπράβο φίλε Σόλονα !!! Υπάρχουν και άνθρωποι που δεν αποδέχονται τις κουβέντες του "καφενέ" και ψάχνονται !
Όταν δεν υπάρχουν και οικονομικά συμφέροντα τότε καλό είναι να αφομειώνουμε αυτά τα συμπεράσματα που βλέπουμε. Αν κάποιος τώρα, είναι άπιστος Θωμάς ας κάνει μόνος του τα δικά του πειράματα.
Εγώ πάντως είμαι ΟΚ με τα συμπεράσματα σου !!!!
Όταν δεν υπάρχουν και οικονομικά συμφέροντα τότε καλό είναι να αφομειώνουμε αυτά τα συμπεράσματα που βλέπουμε. Αν κάποιος τώρα, είναι άπιστος Θωμάς ας κάνει μόνος του τα δικά του πειράματα.
Εγώ πάντως είμαι ΟΚ με τα συμπεράσματα σου !!!!
- virtualgreek
- Moderator
Ωραίος!solon loyka έγραψε:ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΟΠΟΥ ΕΙΧΑ ΚΑΝΕΙ ΤΙΣ ΔΟΚΙΜΕΣ ΜΕ ΚΑΠΟΙΑ ΦΥΣΙΓΓΙΑ ΣΤΟΥΣ 40 ΒΑΘΜΟΥΣ ΚΕΛΣΙΟΥ ΠΕΡΙΜΕΝΑ ΜΕ....ΑΓΩΝΙΑ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΩ..... ΤΗΝ ΜΕΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΑ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΔΟΚΙΜΗ(ΜΕ ΚΑΠΟΙΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ) ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΑΦΟΡΑ ΟΤΙ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΦΟΡΑ Η ΕΝ ΛΟΓΟ ΔΟΚΙΜΗ ΘΑ ΓΙΝΟΤΑΝ ΣΕ ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ Η ΟΠΟΙΑ ΘΑ ΗΤΑΝ ΣΕ ΠΟΛΥ ΧΑΜΗΛΑ ΕΠΙΠΕΔΑ......
Ο ΛΟΓΟΣ ΤΗΣ ΔΟΚΙΜΗΣ ΑΥΤΗΣ ΗΤΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΟΥΜΕ ΑΝ Η ΤΑΧΥΤΗΤΑ ΚΑΙ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ Η ΔΙΤΡΗΣΗ ΕΝΩΣ ΦΥΣΙΓΓΙΟΥ ΜΕΙΩΝΕΤΕ ΟΣΟΝ ΠΕΦΤΕΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΚΑΙ ΠΟΣΟ?????
ΑΣ ΘΥΜΗΘΟΥΜΕ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΟΥ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΟΥ(40 ΚΕΛΣΙΟΥ) ΟΥΤΟ ΣΩΣΤΕ ΝΑ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΣΥΓΓΡΙΣΗ ΚΑΙ ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΜΕ ΤΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΜΑΣ!!!!
Η ΔΟΚΙΜΗ ΕΓΕΙΝΕ ΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΟΠΛΟ(BERETTA 687 V,28 INTΣΩΝ,ΜΕ ΑΥΛΟΥΣ 18.4 ΚΑΙ 2* ΤΣΟΚ ΣΤΑ 45Μ)
Η ΔΟΚΙΜΗ ΕΓΕΙΝΕ ΜΕ 2 ΦΥΣΙΓΓΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΘΕ ΕΙΔΟΣ ΚΑΙ ΒΓΗΚΕ Ο ΜΕΣΟΣ ΟΡΟΣ.
40 ΒΑΘΜΟΥΣ ΚΕΛΣΙΟΥ.........................45Μ..................................4 ΒΑΘΜΟΥΣ ΚΕΛΣΙΟΥ
REMINGTO EXPRESS 35.5GR...Ν6...........199...ΣΕΛΙΔΕΣ............160 ΣΕΛΙΔΕΣ......ΔΙΑΦΟΡΑ...39
SAGA SPEET......................36GR......N6...........180.......>>...................134 .....>>...............>>......46
PERGORSO.CACCIA.......36GR......N6...........176.......>>...................140......>>...............>>......34
SUPER CACCIA................38GR.....N5...........216.......>>...................173......>>...............>>......43
RC GAMOUFLAGE..............37GR.....N5...........203.......>>....................157.....>>................>>......46
PERGORSO CACCIA......36GR.....N5.......ΧΩΡΙΣ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ........161 ΣΕΛΙΔΕΣ
SUPER CACCIA............38GR.....N6.......ΧΩΡΙΣ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ........137 ΣΕΛΙΔΕΣ
ΤΕΛΙΚΑ Η ΔΙΑΤΡΗΣΗ ΕΝΩΣ ΦΥΣΙΓΓΙΟΥ ΟΠΩΣ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΜΕΙΩΝΕΤΕ ΓΥΡΩ ΣΤΙΣ 35-45 ΣΕΛΙΔΕΣ...ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟΥΣ Η ΔΙΑΦΟΡΑ ΑΥΤΗ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΟΥΤΟ ΣΩΣΤΕ ΝΑ ΤΟ ΨΑΞΟΥΝ.... ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΣΗΜΑΝΤΗ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΔΩΣΟΥΝ ΚΑΝ ΣΗΜΑΣΙΑ....
ΕΓΩ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΘΑ ΔΩΣΩ ΤΗΝ ΣΗΜΑΣΙΑ ΠΟΥ ΑΝΑΛΟΓΗ Σ'ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ....ΜΕ ΤΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΗΣΟΥΜΕ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΤΗΝ ΔΙΑΤΡΗΣΗ ΤΟΥ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΟΥ ΚΑΙ ΚΑΤ ΕΠΕΚΤΑΣΙΝ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΑΖΟΥΜΕ ΕΝΑ ΝΟΥΜΕΡΟ ΠΟΙΟ ΚΑΤΩ..ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΩΝ, ΓΙΑΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΥΠΟΛΟΓΙΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟ ΦΤΕΡΟΜΑ ΤΩΝ ΠΟΥΛΙΩΝ(ΤΟΝ ΧΕΙΜΟΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΙΟ ΠΥΚΝΟ)!!!!!!!! Π.Χ ΑΝΤΙ ΓΙΑ Ν6 ΘΑ ΠΑΜΕ ΣΤΟ Ν5.
Έτσι είναι ένα σωστό τεστ. Ολοκληρωμένο και τεκμηριωμένο.
Ευχαριστούμε Σόλων
Σ.
Πρώτα από όλα πρέπει να είστε Κύριοι στο βουνό, και μετά κυνηγοί...
- canastas
- Full Member
Η διαφόρα της διατρησής στο νούμερο του σκαγίου φαίνετε και στα δύο φυσιγγια που έχεις βάλει κ εχω χρωμάτισειsolon loyka έγραψε:ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΟΠΟΥ ΕΙΧΑ ΚΑΝΕΙ ΤΙΣ ΔΟΚΙΜΕΣ ΜΕ ΚΑΠΟΙΑ ΦΥΣΙΓΓΙΑ ΣΤΟΥΣ 40 ΒΑΘΜΟΥΣ ΚΕΛΣΙΟΥ ΠΕΡΙΜΕΝΑ ΜΕ....ΑΓΩΝΙΑ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΩ..... ΤΗΝ ΜΕΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΑ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΔΟΚΙΜΗ(ΜΕ ΚΑΠΟΙΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ) ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΑΦΟΡΑ ΟΤΙ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΦΟΡΑ Η ΕΝ ΛΟΓΟ ΔΟΚΙΜΗ ΘΑ ΓΙΝΟΤΑΝ ΣΕ ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ Η ΟΠΟΙΑ ΘΑ ΗΤΑΝ ΣΕ ΠΟΛΥ ΧΑΜΗΛΑ ΕΠΙΠΕΔΑ......
Ο ΛΟΓΟΣ ΤΗΣ ΔΟΚΙΜΗΣ ΑΥΤΗΣ ΗΤΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΟΥΜΕ ΑΝ Η ΤΑΧΥΤΗΤΑ ΚΑΙ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ Η ΔΙΤΡΗΣΗ ΕΝΩΣ ΦΥΣΙΓΓΙΟΥ ΜΕΙΩΝΕΤΕ ΟΣΟΝ ΠΕΦΤΕΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΚΑΙ ΠΟΣΟ?????
ΑΣ ΘΥΜΗΘΟΥΜΕ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΟΥ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΟΥ(40 ΚΕΛΣΙΟΥ) ΟΥΤΟ ΣΩΣΤΕ ΝΑ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΣΥΓΓΡΙΣΗ ΚΑΙ ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΜΕ ΤΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΜΑΣ!!!!
Η ΔΟΚΙΜΗ ΕΓΕΙΝΕ ΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΟΠΛΟ(BERETTA 687 V,28 INTΣΩΝ,ΜΕ ΑΥΛΟΥΣ 18.4 ΚΑΙ 2* ΤΣΟΚ ΣΤΑ 45Μ)
Η ΔΟΚΙΜΗ ΕΓΕΙΝΕ ΜΕ 2 ΦΥΣΙΓΓΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΘΕ ΕΙΔΟΣ ΚΑΙ ΒΓΗΚΕ Ο ΜΕΣΟΣ ΟΡΟΣ.
40 ΒΑΘΜΟΥΣ ΚΕΛΣΙΟΥ.........................45Μ..................................4 ΒΑΘΜΟΥΣ ΚΕΛΣΙΟΥ
REMINGTO EXPRESS 35.5GR...Ν6...........199...ΣΕΛΙΔΕΣ............160 ΣΕΛΙΔΕΣ......ΔΙΑΦΟΡΑ...39
SAGA SPEET......................36GR......N6...........180.......>>...................134 .....>>...............>>......46
PERGORSO.CACCIA.......36GR......N6...........176.......>>...................140......>>...............>>......34
SUPER CACCIA................38GR.....N5...........216.......>>...................173......>>...............>>......43
RC GAMOUFLAGE..............37GR.....N5...........203.......>>....................157.....>>................>>......46
PERGORSO CACCIA......36GR.....N5.......ΧΩΡΙΣ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ........161 ΣΕΛΙΔΕΣ
SUPER CACCIA............38GR.....N6.......ΧΩΡΙΣ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ........137 ΣΕΛΙΔΕΣ
ΤΕΛΙΚΑ Η ΔΙΑΤΡΗΣΗ ΕΝΩΣ ΦΥΣΙΓΓΙΟΥ ΟΠΩΣ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΜΕΙΩΝΕΤΕ ΓΥΡΩ ΣΤΙΣ 35-45 ΣΕΛΙΔΕΣ...ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟΥΣ Η ΔΙΑΦΟΡΑ ΑΥΤΗ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΟΥΤΟ ΣΩΣΤΕ ΝΑ ΤΟ ΨΑΞΟΥΝ.... ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΣΗΜΑΝΤΗ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΔΩΣΟΥΝ ΚΑΝ ΣΗΜΑΣΙΑ....
ΕΓΩ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΘΑ ΔΩΣΩ ΤΗΝ ΣΗΜΑΣΙΑ ΠΟΥ ΑΝΑΛΟΓΗ Σ'ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ....ΜΕ ΤΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΗΣΟΥΜΕ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΤΗΝ ΔΙΑΤΡΗΣΗ ΤΟΥ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΟΥ ΚΑΙ ΚΑΤ ΕΠΕΚΤΑΣΙΝ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΑΖΟΥΜΕ ΕΝΑ ΝΟΥΜΕΡΟ ΠΟΙΟ ΚΑΤΩ..ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΩΝ, ΓΙΑΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΥΠΟΛΟΓΙΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟ ΦΤΕΡΟΜΑ ΤΩΝ ΠΟΥΛΙΩΝ(ΤΟΝ ΧΕΙΜΟΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΙΟ ΠΥΚΝΟ)!!!!!!!! Π.Χ ΑΝΤΙ ΓΙΑ Ν6 ΘΑ ΠΑΜΕ ΣΤΟ Ν5.
THE BEST THERE IS
- leshi cy
- Full Member
χαιρετω την παρεα !
πολλα ωραια οσα εκαμες φιλε και μπραβο για την ωρα και το μερακι σου!
...θα ηθελα ομως να δο την διατριση κατανομη για φυσιγγια που πεζονται τουτον τον καιρο !!
εγω χρεισιμοποιο
π.χ 36 ψιμολοφητη
34 γρ σπεσιαλ ολυμπια
και για μενα τοπ ειναι η 40 νοπελ σπορτ ανατρα ...
τουτες εδουλεφκαν και φιλοι στις παπηρες σε παλιο καιρο και οχι μονο!!
αν εσυ εχεις καπια που χρεισιμοποιας σε ετσι συνθηκες και πια τα αποτελεσματα!!
εννα προσπαθισο και εγω αν παω την κυριακη να καμο καποιεσ δοκιμες και βλεπουμε!
μαριος
πολλα ωραια οσα εκαμες φιλε και μπραβο για την ωρα και το μερακι σου!
...θα ηθελα ομως να δο την διατριση κατανομη για φυσιγγια που πεζονται τουτον τον καιρο !!
εγω χρεισιμοποιο
π.χ 36 ψιμολοφητη
34 γρ σπεσιαλ ολυμπια
και για μενα τοπ ειναι η 40 νοπελ σπορτ ανατρα ...
τουτες εδουλεφκαν και φιλοι στις παπηρες σε παλιο καιρο και οχι μονο!!
αν εσυ εχεις καπια που χρεισιμοποιας σε ετσι συνθηκες και πια τα αποτελεσματα!!
εννα προσπαθισο και εγω αν παω την κυριακη να καμο καποιεσ δοκιμες και βλεπουμε!
μαριος
- SOLON-FAIR ΤΕΑΜ
Ε...ΛΕΥΚΙΕ ΜΟΥ Ο ΓΙΤΡΟΣ ΜΑΣ..... ΕΒΑΡΕΘΗΚΕ ΜΕ ΚΑΙ ΕΔΚΙΩΞΕ ΜΕ,ΕΣΗΚΩΣΕ ΤΑ ΣΧΕΡΚΑ ΨΗΛΑLEFKIOS έγραψε:Ο λόγος της μείωσης της διατριτικότητας κατα την άποψιν μου δεν ειναι τόσο οι χαμηλές θερμοκρασίες αλλά η ψηλή υγρασία που φενεται και στο μετερεολογοκό σταθμό 76%. Πυκνή ατμόσφαιρα μειωμένες ταχύτητες. Φυσικά εδώ αν είχαμε και χαρτόνι για την διασπορά θα μπορουσαμε να μελετισουμε καλυτερα το αποτέλεσμα. Παρόλη την μείωση της διατριτικότητασ εντούτης και αυτα που τρυπήθηκαν είναι αρκετά για ένα σίγουρο τραύμα σε φασσα η περδίκι στα 45-50μ, οπου 150 φύλλα είναι ικανοποιητικά. Αυτό που είπε ο Σολων για την χρήση ενος νούμερου ποιό κατω απο το συνηθισμένο είναι σωστό και συνιθιζεται απο τους κυνηγούς .
Οσο για το Σολων και τις δοκιμές του εν γνωστό... εν του Βερεσιέ, έχουμε τον ιδιο γιατρό. :
![]()

Πολύ καλή δουλειά ! Μπράβο
Έχω πολλούς πελάτες με αυτό
http://www.mednet.gr/psycho/ocd.htm
Και πολλές διάσημες προσωπικότητες στην ιστορία της ανθρωπότητας χωρίς αυτές τις ιδιαιτερότητες δεν θα καταφέρναν τίποτε. Λόγο και της επιμονής στην αποτυχία
Έχω πολλούς πελάτες με αυτό
http://www.mednet.gr/psycho/ocd.htm
Και πολλές διάσημες προσωπικότητες στην ιστορία της ανθρωπότητας χωρίς αυτές τις ιδιαιτερότητες δεν θα καταφέρναν τίποτε. Λόγο και της επιμονής στην αποτυχία