ΦΥΣΙΓΓΙΑ ΚΑΙ ΘΗΡΑΜΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΔΩΣΑΝ

Απάντηση
Άβαταρ μέλους
Panas
Full Member
Επικοινωνία:

Re: ΦΥΣΙΓΓΙΑ ΚΑΙ ΘΗΡΑΜΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΔΩΣΑΝ

Δημοσίευση από Panas »

Winchester super green fibre 36gr. Πρωί πολύ καλό. (3 μπαμ κάτω καθαρό πεξιμο)
Rottweil weidmansheil τάπα 36gr. Πολύ καλό.( 1 μπαμ κάτω και 1 κουτσοφτερο εχάσαμεν το)
Victory concorde 31gr. Πρωί πολύ καλό. ( 1 μπαμ κάτω )
Victory cutornice 37gr. Μέτριο, μετά τις 8κ30 κλωτσά λιο πολλά. :( (2 κουτσόφτερα ακολούθως αναστήθηκαν)
Για αποτελέσματα τετάρτης και Κυριακής συνολικά.
johnycy-
Full Member

Δημοσίευση από johnycy- »

Rottweil Fasan Jagd 28gr no6 4 περδικια, rc 2 white paper No6 με ** τσοκ γιατι η πρωτη με την ροτβέιλ εκαλλικοσα τον ενω η rc καμια 25ρια μετρα σεκκον beretta ultralight
WAFFEN
Full Member

Δημοσίευση από WAFFEN »

ROTTWEIL RWS SILVER SELECTION HUNT36 NO.6 - 3 Χ ΠΕΡΔΙΚΟΥΣ ΣΙΔΕΡΩΜΕΝΟΥΣ ΧΤΕΣ ΠΡΩΙ ΜΕΧΡΙ ΤΙΣ 10 ΠΜ.
Άβαταρ μέλους
LOUIS SETTER
Full Member

Δημοσίευση από LOUIS SETTER »

Η ΠΑΡΕΑ ΠΛΗΝ ΕΜΕΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕ ΟΛΗ ΜΕΡΑ 4 ΦΥΣΙΓΓΙΑ.
SAGA 34 HEAVY
EXPRESS LYAVALVE 36
SUPER FELT NSI 34
VICTORY 31 ΜΩΒ.

ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΠΗΡΕ ΚΟΥΤΣΟΦΤΕΡΟ ΠΟΥΛΙ ΟΥΤΕ ΓΑΙΜΑΤΩΜΕΝΟ ΑΛΛΑ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΑ ΤΟ 31 ΜΕ ΜΠΑΡΟΥΤΙ Α1 ΗΤΑΝ ΘΕΟΣ.

ΕΓΩ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΑ ΜΟΝΟ 2 ΦΥΣΙΓΓΙΑ ΔΙΚΑ ΜΟΥ 31GR -A1 & 32GR-D20.

ΟΛΑ ΜΟΥ ΤΑ ΠΟΥΛΙΑ ΣΥΚΑ
ΙΔΙΟΓΩΜΟΣΗ ΚΑΙ ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ
n3ktar
Full Member

Δημοσίευση από n3ktar »

Με το πατερα μου παιζουμε τη winchester super green ταππα. Φοβερη! Απο τα καλυτερα φυσιγγια που επεξα ειδικα τωρα το πρωι! Επισης πολυ καλο το βικτορυ λιλα και ιδιαιτερα εντυπωσιασμενος με τη stringer που επεξα μια φασσα σε οριακη αποσταση την Κυριακη γυρω στις 10. και τα δυο οπλα Miroku.
Άβαταρ μέλους
Savvas
Full Member

Δημοσίευση από Savvas »

LOUIS SETTER έγραψε:Η ΠΑΡΕΑ ΠΛΗΝ ΕΜΕΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕ ΟΛΗ ΜΕΡΑ 4 ΦΥΣΙΓΓΙΑ.
SAGA 34 HEAVY
EXPRESS LYAVALVE 36
SUPER FELT NSI 34
VICTORY 31 ΜΩΒ.

ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΠΗΡΕ ΚΟΥΤΣΟΦΤΕΡΟ ΠΟΥΛΙ ΟΥΤΕ ΓΑΙΜΑΤΩΜΕΝΟ ΑΛΛΑ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΑ ΤΟ 31 ΜΕ ΜΠΑΡΟΥΤΙ Α1 ΗΤΑΝ ΘΕΟΣ.

ΕΓΩ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΑ ΜΟΝΟ 2 ΦΥΣΙΓΓΙΑ ΔΙΚΑ ΜΟΥ 31GR -A1 & 32GR-D20.

ΟΛΑ ΜΟΥ ΤΑ ΠΟΥΛΙΑ ΣΥΚΑ
Ώρες - ώρες και το πιο ασήμαντο ή καταλάθος μπορεί να σε κάνει να φυρτής. "ΣΥΚΑ", Τρομερό.

Αστιευόμενος φίλε LOUIS
Δώσε μου τη δύναμη ν' αλλάξω αυτά που μπορούν να αλλαχθούν, δώσε μου το κουράγιο ν' αντέξω εκείνα που δεν μπορούν να αλλαχθούν, και δώσε μου τη σοφία για να διακρίνω ανάμεσα σ' αυτά τα δυο.
Άβαταρ μέλους
admin
Site Admin
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από admin »

Εγω΄απο τις 06,00-08,30 Δύο περδίκια και τρία ορτύκια με rc 35 fibrre σέκα , μετά d20 ιδιογωμώσεις ακόμη 2 περδίκια μέχρι τις 10. Το μεσημέρι 1.30 πάλι με μετά d20 ιδιογωμώσεις μια φάσσα σε μεγάλη απόσταση. Απόγευμα αργά 16,00+ ακόμη ένα περδίκι και μια φάσσα το ένα με την δεύτερη ντουφεκιά nsi 4x5 nobel sport σε απόσταση πέραν τον 40 μέτρων και ένα περδίκι με rc camouglage 37 περίπου 60 κάτι μέτρα. Η πα΄ρέα μου το πρωί χρησιμοποίησε coutornitse της nobel με πολύ καλά αποτελέσματα.
Προσέχουμε...για να έχουμε
AU-79
Full Member

Δημοσίευση από AU-79 »

Επαιξε κανενας ΝSI PM40, SUPER CASIA 38,PERCORSO CASIA 36 η οτιδηποτε αλλο με πυριτιδα tecna? Πολλυ ακαο μπαρουτι χτιτσιο οι καννες και παιξηματα σε πρωινες ωρες για τα θηραματα που πιασαμ εν μπορω να κρινω γιατι ηταν ολα σε μικρες προς μεσαιες αποστασεις.
Άβαταρ μέλους
marinos.a
Site Admin

Δημοσίευση από marinos.a »

AU-79 έγραψε: οτιδηποτε αλλο με πυριτιδα tecna? Πολλυ ακαο μπαρουτι χτιτσιο οι καννες
χτιτζιο εν λαλείς τίποτε και νευριάζω διότι ο χρόνος μου εν μετρημένος με το σταγονόμετρο και για να καθαρίσει θέλει πολλή ώρα με τη φρουτσα
Si vis pacem, para bellum
Άβαταρ μέλους
Anthimos
Moderator

Δημοσίευση από Anthimos »

marinos.a έγραψε:
AU-79 έγραψε: οτιδηποτε αλλο με πυριτιδα tecna? Πολλυ ακαο μπαρουτι χτιτσιο οι καννες
χτιτζιο εν λαλείς τίποτε και νευριάζω διότι ο χρόνος μου εν μετρημένος με το σταγονόμετρο και για να καθαρίσει θέλει πολλή ώρα με τη φρουτσα
Αμα τους ματσιαζεις σαν την εφημεριδα γελουν τζαι τα μουστατζια σου ομως :D
Είναι συνήθεια αυτών που δεν έκαναν ποτέ τίποτε, να κατηγορούν τους άλλους γιατι δεν τα έκαναν ολα!!!
Απάντηση

Επιστροφή στο “ΦΥΣΙΓΓΙΑ”