Ποιά πυρίτιδα προτιμάτε
-
- Full Member
Re: Ποιά πυρίτιδα προτιμάτε
Ρε Λεύκιε έκαμες δοκιμές σε καταλόγους με επινικελλωμένα/επιχαλκωμένα και μη σκαγια για να δείς διάτρηση???
-"Δύο πράγματα δεν έχουν όρια:το σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία...και για το σύμπαν δεν είμαι απόλυτα βέβαιος"
-"Το σημαντικό είναι να μην σταματήσεις να κάνεις ερωτήσεις. Η περιέργεια έχει τον λόγο της που υπάρχει"Alb. Einstein
-"Το σημαντικό είναι να μην σταματήσεις να κάνεις ερωτήσεις. Η περιέργεια έχει τον λόγο της που υπάρχει"Alb. Einstein
- 'petros'
Την πιο σωστη απαντηση την εδωσε ο φιλος κυπρος.kypros έγραψε:Η καθε πυριτιδα για τον καιρο της και τη γομωση της. Ειναι δυσκολη η ερωτηση
Ολα εξαρτωντε απο τις θερμοκρασιας,υγρασια της συγκεκριμενης μερας που θα κυνηγησουμε.Μπορει απο το πρωι μεχρι τις 8 να παιζεις 1 συγκεκριμενο φυσιγγιο Α με Β πυριτυδα με Χ1 ποσοτητα και να θεριζει μετα οταν βγει ηλιος να μεν κοφκει και απο τις 8 μεχρι τις 11 πχ να θελεις το Α φυσιγγιο με Β η και Γ πυριτυδα με Χ2 ποσοτητα
Εχω ενα παρεα που ασχολητε με ιδιογομωσεις και παντα πανω του κρατα 4-5 (κρυο ,υγρασια ,λιγο ηλιο, πολυ ηλιο) ειδη και αναλογος της θερμοκρασιας υπολογιζει και χρησημοποια το καταληλο φυσιγγι.
Δεν ξερω εαν το εκανα να ειναι κατανοητο
Εγω παλι προτιμω την πυριτιδα που πεφτει το θηραμα

«Για να είσαι κυνηγός … δεν αρκεί να διαθέτεις άδεια, όπλο και σκύλο … αλλά κυρίως σεβασμό, συνείδηση και γνώση για την φύση»
- Laurona
LEFKIOS έγραψε:Ε φίλε Laurona οι να μας φάεις και το ψουμί μας (δοκιμές φυσιγγίων)Laurona έγραψε:Ακουτε να σας πω, επειδη θωρω εσιετε πολλοι το μερακκιν....
Στειλτε μου ουλλοι που εκατον φυσιεκκια, να τα δοκιμασω και να σας πω και γω ποιαν προτιμω![]()
![]()
![]()

Εφανταστηκες να με πιασουν που το ακις εχπρες και να μου πουν.............εσιετε ενα .....container με φουσιεκκια???

Οποιος υποτιμα την νοημοσυνη του αλλου....πρωτα απ ολα εχει μηδενισει την δικη του.....
Hunting is passion......
Passion is point......
Point for me......is hunting
Hunting is passion......
Passion is point......
Point for me......is hunting
Εγω προτιμω την Techna το πρωι 36&37 γομωση
Την ΑΟ& Α1 μετα της 8 το πρωι ολη μερα 35&33&34&332
Την Σ4 οταν εχει βοριοανατολικο ολη μερα

Την ΑΟ& Α1 μετα της 8 το πρωι ολη μερα 35&33&34&332

Την Σ4 οταν εχει βοριοανατολικο ολη μερα

- Breda Pegaso
Εγω θα γραψω με ποιες κυνηγω γιατι ολες μπορει και να μας βγαλουν ασπροπροσωπους καποτε αλλα και να μας απογοητευσουν
Ενδημικο
ΑΟ
Techna
Τζιηκλα
Α1
Gm3
S4
Sipe
D20
Φασσα
C7
Techna
Ενδημικο
ΑΟ
Techna
Τζιηκλα
Α1
Gm3
S4
Sipe
D20
Φασσα
C7
Techna
Η γυναίκα του Καίσαρα δεν πρέπει μόνον να είναι τίμια, αλλά και να φαίνεται τίμια.
Γάιος Ιούλιος Καίσαρ
Γάιος Ιούλιος Καίσαρ
- Breda Pegaso
Μετα τις 9 και καλη μερα με ηλιο
Η γυναίκα του Καίσαρα δεν πρέπει μόνον να είναι τίμια, αλλά και να φαίνεται τίμια.
Γάιος Ιούλιος Καίσαρ
Γάιος Ιούλιος Καίσαρ
- thanos1981k
- Full Member
A1 (TΣΙΧΛΑ-ΤΡΥΓΟΝΙ-ΦΑΣΣΑ-ΠΕΡΔΙΚΑ ΜΠΕΚΑΤΣΑ)
GM3(ΤΣΙΧΛΑ-ΦΑΣΣΑ-ΠΕΡΔΙΚΑ ΜΠΕΚΑΤΣΑ)
TECNA (ΛΑΓΟΣ)
SLC-SV(ΣΚΟΠΕΥΤΗΡΙΟ)
AQUILA (ΤΣΙΧΛΑ)
S4n(ολα τα φτερωτα με υγρασια)
ΟΛΑ ΣΕ ΓΟΜΩΣΗΣ ΑΠΟ 28gr-36gr EKTOΣ ΑΠΟ ΤΗΝ SLC-SV για 24-28gr (η slc-sv ειναι σκοπευτικη)
GM3(ΤΣΙΧΛΑ-ΦΑΣΣΑ-ΠΕΡΔΙΚΑ ΜΠΕΚΑΤΣΑ)
TECNA (ΛΑΓΟΣ)
SLC-SV(ΣΚΟΠΕΥΤΗΡΙΟ)
AQUILA (ΤΣΙΧΛΑ)
S4n(ολα τα φτερωτα με υγρασια)
ΟΛΑ ΣΕ ΓΟΜΩΣΗΣ ΑΠΟ 28gr-36gr EKTOΣ ΑΠΟ ΤΗΝ SLC-SV για 24-28gr (η slc-sv ειναι σκοπευτικη)

ΙΔΙΟΓΟΜΩΣΗ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ
- 'petros'
φυσιγγια με D20 No.7 28γρ και Νο.6 30γρ μου φτιαχνει ενας φιλος για φασσα απο η ωρα 11 και μετα που εχει ζεστηRESPECT έγραψε:Σωστος ο φιλοςtin D20 ποτε την πεζεις
Περισσοτερο κανει απογευμα που εκτος απο ζεστη εχει και υγρασια (δικη μου παρατηρηση)
Θανατηφορες βολες σε μακρινες αποστασεις
«Για να είσαι κυνηγός … δεν αρκεί να διαθέτεις άδεια, όπλο και σκύλο … αλλά κυρίως σεβασμό, συνείδηση και γνώση για την φύση»
- Breda Pegaso
Πιστευκω πεζει και ρολο και η πιεση και η ποστοτητα. Μπορει μια D20 ή οποιαδηποτε αλλη πυριτιδα αναλογως της πιεσης και της ποστοτητας της πυριτιδας να καμνει και σε διαφορετικους καιρους και θερμοκρασιες.
Γάιος Ιούλιος Καίσαρ
Γάιος Ιούλιος Καίσαρ