ΦΥΣΙΓΓΙΑ ROTTWEIL ΓΙΑ ΦΑΣΣΑ

Απάντηση
Filippos
Full Member

ΦΥΣΙΓΓΙΑ ROTTWEIL ΓΙΑ ΦΑΣΣΑ

Δημοσίευση από Filippos »

ΠΑΙΔΕΣ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΟΠΟΙΩΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΦΥΣΙΓΓΙΟ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΙΑΣ ΣΕ ΔΙΕΥΡΗΜΕΝΟΥΣ ΑΥΛΟΥΣ
Άβαταρ μέλους
titosblaser
Full Member

Re: ΦΥΣΙΓΓΙΑ ROTTWEIL ΓΙΑ ΦΑΣΣΑ

Δημοσίευση από titosblaser »

tiger 30 gr
Dietitian&Nutritionist
karatzaferis11
Full Member

Δημοσίευση από karatzaferis11 »

To tiger en 32 gammaria
WAFFEN
Full Member

Δημοσίευση από WAFFEN »

αυναδελφε εγω με 18,6 αυλους παιζω την tiger 32 οταν βγει ο ηλιος και αρχισει η ζεστη.το πρωι παιζω την special 36. και οι 2ειναι της rottweil και ειμαι πολυ ευχαριστημενος.
ARRWSTOSFASSAS
Full Member

Δημοσίευση από ARRWSTOSFASSAS »

ευκολα τιγερ 32 στην πολλη ζεστη κ απνοια τωρα το καλοκαιρι
απλα εν λιο ακριβες
αν θελεις στισ ιδιες καιρικες συνθηκες παιξε ευροπα30 η ολυμπια κουικ30
το ιδιο κ ισως καλυτερο αποτελεσμα ;)
ΕΙΜΑΙ ΑΡΡΩΣΤΟΣ...ΕΙΜΑΙ ΦΟΡΕΑΣ...ΕΧΩ ΤΖΙΝΙ!
Άβαταρ μέλους
spyrosspyrou851

Δημοσίευση από spyrosspyrou851 »

Πάντως παιδιά η Rottweil Waidmannsheil HV μου άρεσε πολύ όταν πριν από κάποιες ημέρες έριξε μια σε πίνακα ο Σέργιος. Μου έδωσε και μια να την δοκιμάσω και εγώ όταν με το καλό έρθει το νέο μου όπλο θα την δοκιμάσω με το *2 τσιοκ αφού είναι σε νούμερο 6. Πάντως μπήκα σε σκέψεις και για την Tiger καθώς έχω διαβάσει πολύ καλά λόγια για την συγκεκριμένη από πολλούς κυνηγούς. Μπορεί να είναι ακριβές οι Rottweil αλλά τουλάχιστον θα ξέρω ότι αποδίδουν και ότι δουλεύουν με το όπλο μου (αν δουλεύουν). Σίγουρα υπάρχουν και άλλες λύσεις πιο φθηνές αλλά εναπόκειται στον καθένα να κάμει τις δοκιμές του και να βγάλει συμπεράσματα και να αποφασίσει αν αξίζει το κόστος η όχι.
Filippos
Full Member

WAFFEN έγραψε:αυναδελφε εγω με 18,6 αυλους παιζω την tiger 32 οταν βγει ο ηλιος και αρχισει η ζεστη.το πρωι παιζω την special 36. και οι 2ειναι της rottweil και ειμαι πολυ ευχαριστημενος.
Καλημέρα συνάδελφε,
Έχεις ιδέα ποσά στοιχίζουν αυτά τα 2 φυσιγγια?
Το μόνο που ξέρω ειναι ότι οι tiger ειναι πακέτο των 10 και οι special πακέτο των 25
WAFFEN
Full Member

Δημοσίευση από WAFFEN »

συναδελφε αν ημουν Αγγλια και ηταν αμετρητες οι φασσες και οποτε τις ηθελα, τοτε θα αγοραζα οτιδηποτε φτηνα φυσιγγια. αλλα για τις πολυ λιγες ευκαιριες που μας δινονται στην Κυπρο προτειμω σταθερη ποιοτητα/αποδοση.αν θυμαμαι οι tiger32 στοιχιζουν περιπου 8 ευρω και η special36 νομιζω 12-13 ευρω. οι μαυρη πλαστικη 36 HV νομιζω 10 ευρω.
Filippos
Full Member

WAFFEN έγραψε:συναδελφε αν ημουν Αγγλια και ηταν αμετρητες οι φασσες και οποτε τις ηθελα, τοτε θα αγοραζα οτιδηποτε φτηνα φυσιγγια. αλλα για τις πολυ λιγες ευκαιριες που μας δινονται στην Κυπρο προτειμω σταθερη ποιοτητα/αποδοση.αν θυμαμαι οι tiger32 στοιχιζουν περιπου 8 ευρω και η special36 νομιζω 12-13 ευρω. οι μαυρη πλαστικη 36 HV νομιζω 10 ευρω.
Συμφωνώ απόλυτα με την άποψη σου συνάδελφε γί´αυτο επέλεξα ένα αξιόπιστο φυσιγγιο πάντως καιρού (νομίζω) όπως ειναι τα Rottweil. Δεν ξέρω αν υπάρχουν και αλλά αξιόπιστα όσο τα συγκεκριμενα
Filippos
Full Member

ARRWSTOSFASSAS έγραψε:ευκολα τιγερ 32 στην πολλη ζεστη κ απνοια τωρα το καλοκαιρι
απλα εν λιο ακριβες
αν θελεις στισ ιδιες καιρικες συνθηκες παιξε ευροπα30 η ολυμπια κουικ30
το ιδιο κ ισως καλυτερο αποτελεσμα ;)
φιλε τι νουμερο σκαι πεζεις με τα αυτα τα 2 φυσιγγια?
Απάντηση

Επιστροφή στο “ΦΥΣΙΓΓΙΑ”