Φυσιγγια Lambro-πια πιστονακια χρησιμοποιει

Απάντηση
LEFKIOS
Full Member

Φυσιγγια Lambro-πια πιστονακια χρησιμοποιει

Δημοσίευση από LEFKIOS »

Προχθες επηγα στο καταστημα πωλησεων της LAMBRO και ο φιλος ο Πετρος Ρωμανός, εισαγωγέας των φυσιγγίων στη Κύπρο, ετοιμαζε για την εκθεση τα φυσιγγια του με τα πιστονάκια που χρησιμοπιοεί κάθε φυσίγγιο. :idea: Θεώρησα οτι αυτή τη πληροφορία θα ηταν καλά να την γνωρίζουν αυτόι που ασχολουντε με ιδιωγόμωση και οχι μόνο ;) . Ετσι με την αδεια του τα φωτογράφησα και σας τα παρουσιάζω. Παντως τα εχω δείξει σε ενα φιλο ιδιογωμοτή και μου ανάφερε οτι τα συγκεκριμένα πιστονάκια ειναι απο τα καλύτερα που χρησιμοποιούνται στη αγορά. Εσείς τι λέτε ? :?:
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.
Άβαταρ μέλους
spyrosspyrou851

Re: Φυσιγγια Lambro-πια πιστονακια χρησιμοποιει

Δημοσίευση από spyrosspyrou851 »

Λεύκιε καλησπέρα, αν και δεν αναγνωρίζω τα παραπάνω αναγνωρίζω κάποια από αυτά, οι πιο έμπειροι ας με διορθώσουν αν κάνω λάθος, για την Biturbo 38 αυτό είναι της B & P

http://www.baschieri-pellagri.com/index ... 97&lang=en

Για την Direct, η ττάππα πριν τον διασπορέα μου μοιάζει με Gualandi:

http://www.gualandi.it/img/products/pla ... brp_18.jpg

Εκείνο της Magnum πάλι είναι gualandi:

http://www.gualandi.it/img/products/pla ... -brg_m.jpg

Εκείνα της Wetland, Βεργίνα, Α1 speciale, biturbo, μπλε, καφέ και super lambro μου μοιάζουν με της Νοbel Sports χωρίς να είμαι σίγουρος

http://www.nobelsport.it/public/pages/ENG/borre.asp
Άβαταρ μέλους
SOLON-FAIR ΤΕΑΜ

Δημοσίευση από SOLON-FAIR ΤΕΑΜ »

LEFKIOS έγραψε:Προχθες επηγα στο καταστημα πωλησεων της LAMBRO και ο φιλος ο Πετρος Ρωμανός, εισαγωγέας των φυσιγγίων στη Κύπρο, ετοιμαζε για την εκθεση τα φυσιγγια του με τα πιστονάκια που χρησιμοπιοεί κάθε φυσίγγιο. :idea: Θεώρησα οτι αυτή τη πληροφορία θα ηταν καλά να την γνωρίζουν αυτόι που ασχολουντε με ιδιωγόμωση και οχι μόνο ;) . Ετσι με την αδεια του τα φωτογράφησα και σας τα παρουσιάζω. Παντως τα εχω δείξει σε ενα φιλο ιδιογωμοτή και μου ανάφερε οτι τα συγκεκριμένα πιστονάκια ειναι απο τα καλύτερα που χρησιμοποιούνται στη αγορά. Εσείς τι λέτε ? :?:
ΛΕΥΚΙΕ ΜΟΥ ΤΑ ΠΙΣΤΟΝΑΚΙΑ ΠΟΥ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΑ Η ΛΑΜΠΡΟ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΕΤAIΡΕΙΕΣ ΑΞΙΟΠΙΣΤΕΣ ΟΠΩΣ ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΑ ΕΙΠΕ ΚΑΙ Ο ΣΠΥΡΟΣ NOBEL SPORT,GUALANDI KAI B&P!

TO MONO ΠΟΥ ΕΧΩ ΝΑ ΠΩ....ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΟ NOBEL SPORT GT (BITURBO 36)(ΒΕΡΓΙΝΑ 33)Κ.Λ.Π......ΚΡΙΝΟΝΤΑΣ ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΘΕΤΑ ΠΟΔΑΡΑΚΙΑ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΚΛHΡΟ!
ΠΕΡΠΑΤΩ ΤΑ ΒΟΥΝΑ ΤΩΡΑ.....ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΘΑ ΜΠΟΡΩ ΑΥΡΙΟ!!!
ΑΝ ΣΤΗΝ ΑΛΛΗ ΖΩΗ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΥΝΗΓΙ,ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΕΥΤΥΧΗΣ!!!
Άβαταρ μέλους
Prestige 8
Full Member

Δημοσίευση από Prestige 8 »

LEFKIOS έγραψε:Προχθες επηγα στο καταστημα πωλησεων της LAMBRO και ο φιλος ο Πετρος Ρωμανός, εισαγωγέας των φυσιγγίων στη Κύπρο, ετοιμαζε για την εκθεση τα φυσιγγια του με τα πιστονάκια που χρησιμοπιοεί κάθε φυσίγγιο. :idea: Θεώρησα οτι αυτή τη πληροφορία θα ηταν καλά να την γνωρίζουν αυτόι που ασχολουντε με ιδιωγόμωση και οχι μόνο ;) . Ετσι με την αδεια του τα φωτογράφησα και σας τα παρουσιάζω. Παντως τα εχω δείξει σε ενα φιλο ιδιογωμοτή και μου ανάφερε οτι τα συγκεκριμένα πιστονάκια ειναι απο τα καλύτερα που χρησιμοποιούνται στη αγορά. Εσείς τι λέτε ? :?:
Biturbo 38 με B&P M2Z. Προσωπικά το θεωρώ το καλύτερο πιστονακι
Τόσο μαλακό όσο και ισοζυγισμένο όσον αφορά τις κατανομές που δίνει.
master
Full Member

Δημοσίευση από master »

Είναι όντως τα πλήστα cheditte(όμιλος nobelsport), Gualandi και B&P. Τα Cheditte θεωρούνται τα σκληρότερα πιστονάκια και τα gualandi τα μαλακότερα. Προσωπικά θεωρώ τα Β&P ελαφρώς καλύτερα από τα τρία.

Θα έλεγα ότι για εμάς δεν είναι καλό που η Lambro χρησιμοποιά διάφορα πιστονάκια, διότι αυτά πολλές φορές καθορίζουν πολλά σε μια χαρτούτσια, κατί το οποίο δεν γνωρίζουμε από πριν το αγοράσουμε. Επιπλέον μπορεί εύκολα να αντικαταστήσει ένα πιστονάκι με ένα άλλο (π.χ. λόγω έλλειψης) χωρίς να το γνωρίζουμε.

Από την άλλη πλευρά η Lambro δείχνει επαγγελματισμό αφού συνεργάζεται με πολλούς προμηθευτές υλικών γόμωσης κάτι που την καθιστά ευέλικτη και ανταγωνιστική στον χώρο.
savvis25
Full Member

Δημοσίευση από savvis25 »

Εγώ έχω μια απορία-ένσταση. Το θεωρείται λογικό όλα τα φυσίγγια της Λάμπρο με σκάγια νο.1-7 και από 32γρ και πάνω να έχουν την ίδια τιμή, η οποία μάλιστα είναι και αρκετά αυξημένη σε σχέση με πέρσι σε κάποια είδη;; Το ίδιο ισχύει και για τα φυσίγγια με ψιλά σκάγια νο7-12 (τσιχλοφύσίγγια) που έχουν όλα την ίδια τιμή αλλά είναι αισθητά ακριβότερα από πέρσι. Πήγα να πάρω 6 πακέτα και τελικά κατέληξα να πάρω μόνο :( δύο πακέτα από τα (εκπληκτικά για μένα) τορτο 30γρ σε νο.9 για τσίκλες.
Nikos77

Δημοσίευση από Nikos77 »

Με σειρά από πάνω προς τα κάτω και από αριστερά προς τα δεξιά:

Gualandi SuperG 19 ή 22 - Gualandi SuperG Magnum - Nobel Sport GT 21 ή 24 - Nobel Sport GT 18 ή 21

Gualandi SuperG Dispersante Light - Gualandi SuperG Dispersante ή Giovanni Διασποράς - Gualandi SuperG Dispersante ή Giovanni Διασποράς - Gualandi Bior Palletoni 18

Gualandi Couvette/Obturator + τάπα πιθανόν Fiber - Baschieri & Pellagri Z2M-21 - Nobel Sport GT 15 ή 18

Nobel Sport GT 18 ή 21 - Gualandi SuperG 17 ή 19 - Nobel Sport GT 18 ή 21 - Nobel Sport GT 24 ή 27

Nobel Sport GT 21 ή 24 - Gualandi SuperG 19 ή 22
Απάντηση

Επιστροφή στο “ΦΥΣΙΓΓΙΑ”