ΛΕΥΚΙΕ ΜΟΥ ΤΑ ΠΙΣΤΟΝΑΚΙΑ ΠΟΥ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΑ Η ΛΑΜΠΡΟ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΕΤAIΡΕΙΕΣ ΑΞΙΟΠΙΣΤΕΣ ΟΠΩΣ ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΑ ΕΙΠΕ ΚΑΙ Ο ΣΠΥΡΟΣ NOBEL SPORT,GUALANDI KAI B&P!LEFKIOS έγραψε:Προχθες επηγα στο καταστημα πωλησεων της LAMBRO και ο φιλος ο Πετρος Ρωμανός, εισαγωγέας των φυσιγγίων στη Κύπρο, ετοιμαζε για την εκθεση τα φυσιγγια του με τα πιστονάκια που χρησιμοπιοεί κάθε φυσίγγιο.Θεώρησα οτι αυτή τη πληροφορία θα ηταν καλά να την γνωρίζουν αυτόι που ασχολουντε με ιδιωγόμωση και οχι μόνο
. Ετσι με την αδεια του τα φωτογράφησα και σας τα παρουσιάζω. Παντως τα εχω δείξει σε ενα φιλο ιδιογωμοτή και μου ανάφερε οτι τα συγκεκριμένα πιστονάκια ειναι απο τα καλύτερα που χρησιμοποιούνται στη αγορά. Εσείς τι λέτε ?
Biturbo 38 με B&P M2Z. Προσωπικά το θεωρώ το καλύτερο πιστονακιLEFKIOS έγραψε:Προχθες επηγα στο καταστημα πωλησεων της LAMBRO και ο φιλος ο Πετρος Ρωμανός, εισαγωγέας των φυσιγγίων στη Κύπρο, ετοιμαζε για την εκθεση τα φυσιγγια του με τα πιστονάκια που χρησιμοπιοεί κάθε φυσίγγιο.Θεώρησα οτι αυτή τη πληροφορία θα ηταν καλά να την γνωρίζουν αυτόι που ασχολουντε με ιδιωγόμωση και οχι μόνο
. Ετσι με την αδεια του τα φωτογράφησα και σας τα παρουσιάζω. Παντως τα εχω δείξει σε ενα φιλο ιδιογωμοτή και μου ανάφερε οτι τα συγκεκριμένα πιστονάκια ειναι απο τα καλύτερα που χρησιμοποιούνται στη αγορά. Εσείς τι λέτε ?