ρε μιχαλουι μα περιπαιζεις μαςaxerkwtis έγραψε:Επιασαμε μια κασια κ μια vmax HV για το σκοπευτηριο..στην αρχη απογοητευση στην 2η θαλαμη..μετα ειδα πως δεν ηθελε μπροστα οπως συνηθιζα επαιζα πανω στον στοχο κ λουβιθκια..πραγματικα πολυ γρηγορο φυσιγγιο αξιολογο κ αξιοπιστο!
Sent from my iPhone using Tapatalk
olympia v-max
- πανικος
Re: olympia v-max
μηδεν εστην ο ανθρωπος μηδεν η ωραιοτης τα παντα οναρ και σκια τα παντα ματαιοτης.....
-
axerkwtis
olympia v-max
Πανικο εγραψα σκοπευτηριο σε πουλι ακομα να το δω..αλλα σκοπευτηριο ρωτα κ τον Δημητρη οτι ισχυει τουτο π εγραψα..
- πανικος
ψυχολογια μιχαλη μου κανει τα παντα απο καλλιτζια μεχρι doubleaxerkwtis έγραψε:Πανικο εγραψα σκοπευτηριο σε πουλι ακομα να το δω..αλλα σκοπευτηριο ρωτα κ τον Δημητρη οτι ισχυει τουτο π εγραψα..
δεν θα διαφωνησω μαζι σου ομως αφου δεν την δοκιμασα.λεω να βρεθουμε για κανενα αγωνα να το δουμε το θεμα
μηδεν εστην ο ανθρωπος μηδεν η ωραιοτης τα παντα οναρ και σκια τα παντα ματαιοτης.....
- πανικος
παντως αν ειναι γρηγορη οπως την yamaha v-max θα πιστεψω.τωρα που το σκεφτομαι μπορει το ονομα της να το πηρε απο την yamaha

-
miky55
SOLON-ΒΕRΕΤΤΑ ΤΕΑΜ έγραψε:ΜΙΧΑΛΗ ΜΟΥ ΠΡΟΣΕΞΕ ΠΩΣ ΜΙΛΑΣ... ΒΛΕΠΟΥΝ ΚΑΙ ΜΙΚΡΑ ΠΑΙΔΙΑmiky55 έγραψε:ΓΙΩΡΓΟ ΕΔΩΣΑ ΜΟΥ ΕΝΑ ΠΑΚΕΤΟ 7.5 ΝΟ.ΕΔΟΚΙΜΑΣΑ ΤΕΣ ΣΤΗΣ ΤΖΙΚΛΕΣ ΣΕ ΠΟΛΥ ΜΑΡΙΝΑ ΠΟΥΛΙΑ.
ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ.ΟΛΗ ΜΕΡΑ ΤΗΣ ΕΙΧΑ ΜΕΣΑ.![]()
-
miky55
ΤΟΞΕΡΩ ΓΙΩΡΓΟ.ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΗΣ ΣΤΗ ΦΡΑΓΓΟΛΙΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΚΗΤ ΠΟΥ ΠΑΙΖΩ.ΑΠΛΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΤΗ ΔΟΚΙΜΑΣΩ ΣΕ ΠΟΥΛΙΑ ΠΟΥ ΑΝ ΤΑ ΕΧΑΝΑ ΔΕΝ ΘΑ ΜΕ ΧΑΛΑΓΕ.giorgos80 έγραψε:7.5 νουμερο ειναι υπερβολικο για τζιηκλα και θα εχει κ λιγα σκαγια αλλα 8.5 ή 9 πιστευω θα ειναι ικανοποιητικο απο αποψη πυκνοτητας.πραγματικα ενθουσιατηκα με τις βολες πανω απο 30 μετρα