Lambro μπλέ και καφέ.

Απάντηση
Άβαταρ μέλους
Sergios

Re: Lambro μπλέ και καφέ.

Δημοσίευση από Sergios »

έγυρεν ο Μάης σφύρα τους και ήρταν λίο αναγνωρίσεις λίο ψάρεμα λίο διακοπές μακάρι να κανέσουν οι μέρες
Άβαταρ μέλους
Pathfinder

Δημοσίευση από Pathfinder »

Sergios έγραψε:έγυρεν ο Μάης σφύρα τους και ήρταν λίο αναγνωρίσεις λίο ψάρεμα λίο διακοπές μακάρι να κανέσουν οι μέρες
Ρε Σεργη μου κοψε τιποτε πισω και αρκεψα αγχωνομαι οτι εν θα προλαβω!!!! :D :D :D
"H ζωη δεν ειναι δικαιη"...οταν λεμε αυτο κοιταζουμε ποιους?Αυτους που εχουν τα πολλα η αυτους που δεν εχουν τιποτα?
Άβαταρ μέλους
Sergios

Δημοσίευση από Sergios »

ε οι να αγχώνεσε....να έχεις λίο έννοια μόνο.....τα χρόνια περνούν οχι οι μέρες....υγεία να έχουμε να μπόρουμε να τα βουρούμε ούλλα... :lol: :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
spyrosspyrou851

Δημοσίευση από spyrosspyrou851 »

Pathfinder έγραψε:
Sergios έγραψε:103 και ποψε μετρώ τις εγώ για όσους ανυσηχούν....
εε τα 7αρακια μια χαρα τα πηαν νομιζω στο τεστ σας...εν και απεχουν πολλα μακρυα τα 8αρακια!! :D
Άλλο το 7 και άλλο το 8. :D Σίγουρα το 8 έχει δύναμη αλλά μιλούμε για πιο κοντινές αποστάσεις με θήραμα όπως φάσσα, περδίκι κτλ σε σχέση με το 7. Όταν βάλει και την δοκιμή στα 40μ ο Λεύκιος θα δεις και το 7 σε τζίνη την απόσταση (που δεν είναι καθόλου παράξενη για φάσσα και περδίκι). Το 8 στα 40μ θα είναι ακόμα πιο αδύνατο και για θήραμα μεγέθους φάσσας και περδικιού το πιο πιθανό σημαίνει μη κάρπωση.
Άβαταρ μέλους
andreasana210326

Δημοσίευση από andreasana210326 »

Η LAMBRO ΚΑΦΕ ΚΑΙ Η ΜΠΛΕ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙ 2 ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΕΣ ΜΟΥ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΣΤΗ ΦΕΤΙΝΗ ΚΥΝΗΓΕΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟ. Η ΚΑΦΕ ΤΟΣΟ ΣΤΗ ΦΑΣΣΑ ΟΣΟ ΚΑΙ ΣΤΟ ΕΝΔΗΜΙΚΟ....ΚΑΙ Η ΜΠΛΕ ΣΕ ΛΙΓΟ ΠΙΟ ΧΑΜΗΛΕΣ ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΕΣ.

ΣΕ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΕΣ ΜΟΥ ΕΜΠΕΙΡΙΕΣ ΜΕ ΤΑ ΦΥΣΙΓΓΙΑ LAMBRO...ΕΧΩ ΗΔΗ ΞΕΧΩΡΙΣΕΙ ΤΗΝ LAMBRO FELTRO 34 , ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΙΤΡΙΝΗ ΔΙΑΣΠΟΡΑΣ ΣΤΟ ΕΝΔΗΜΙΚΟ, ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΖΙΚΛΑ ΤΗΝ LAMBRO TORDO KITRINH 30G.

ΣΕ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΤΑΙ ΕΝΑ ΑΛΛΟ ΦΥΣΙΓΓΙΟ ΤΗΣ LAMBRO, ΓΙΑ ΤΖΙΚΛΑ, TO ΟΠΟΙΟ ΟΜΩΣ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟ ΛΟΓΟ, ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΚΟΜΑ ΚΑΤΑΧΟΡΥΘΕΙ ΣΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥΣ. TO EN ΛΟΓΩ ΦΥΣΙΓΓΙΟ ΟΝΟΜΑΖΕΤΑΙ LAMBRO EXPORT (ENA ASPRO NOMIZW) KAI 8Α ΗΘΕΛΑ ΠΟΛΥ ΝΑ ΤΟ ΔΟΚΙΜΑΣΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΖΙΚΛΑ. ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΩ ΒΡΕΙ ΣΤΑ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ.
nike powder
Full Member

Δημοσίευση από nike powder »

[quote="andreasana210326"]Η LAMBRO ΚΑΦΕ ΚΑΙ Η ΜΠΛΕ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙ 2 ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΕΣ ΜΟΥ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΣΤΗ ΦΕΤΙΝΗ ΚΥΝΗΓΕΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟ. Η ΚΑΦΕ ΤΟΣΟ ΣΤΗ ΦΑΣΣΑ ΟΣΟ ΚΑΙ ΣΤΟ ΕΝΔΗΜΙΚΟ....ΚΑΙ Η ΜΠΛΕ ΣΕ ΛΙΓΟ ΠΙΟ ΧΑΜΗΛΕΣ ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΕΣ.

φιλε αντρεα την ΄λαμπρο την καφε την πεζι ο θειοσ μου στην φασσα και δεν την αλαζει νταξη τσιμπα λειο η τιμη τησ αλλα εβαλε πολλεσ φασσεσ κατο θα συμφωωησω για την μπλε οτι κανει σε πιο χαμηλεσ θερμοκρασιεσ
Άβαταρ μέλους
πανικος

Δημοσίευση από πανικος »

andreasana210326 έγραψε:Η LAMBRO ΚΑΦΕ ΚΑΙ Η ΜΠΛΕ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙ 2 ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΕΣ ΜΟΥ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΣΤΗ ΦΕΤΙΝΗ ΚΥΝΗΓΕΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟ. Η ΚΑΦΕ ΤΟΣΟ ΣΤΗ ΦΑΣΣΑ ΟΣΟ ΚΑΙ ΣΤΟ ΕΝΔΗΜΙΚΟ....ΚΑΙ Η ΜΠΛΕ ΣΕ ΛΙΓΟ ΠΙΟ ΧΑΜΗΛΕΣ ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΕΣ.

ΣΕ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΕΣ ΜΟΥ ΕΜΠΕΙΡΙΕΣ ΜΕ ΤΑ ΦΥΣΙΓΓΙΑ LAMBRO...ΕΧΩ ΗΔΗ ΞΕΧΩΡΙΣΕΙ ΤΗΝ LAMBRO FELTRO 34 , ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΙΤΡΙΝΗ ΔΙΑΣΠΟΡΑΣ ΣΤΟ ΕΝΔΗΜΙΚΟ, ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΖΙΚΛΑ ΤΗΝ LAMBRO TORDO KITRINH 30G.

ΣΕ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΤΑΙ ΕΝΑ ΑΛΛΟ ΦΥΣΙΓΓΙΟ ΤΗΣ LAMBRO, ΓΙΑ ΤΖΙΚΛΑ, TO ΟΠΟΙΟ ΟΜΩΣ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟ ΛΟΓΟ, ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΚΟΜΑ ΚΑΤΑΧΟΡΥΘΕΙ ΣΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥΣ. TO EN ΛΟΓΩ ΦΥΣΙΓΓΙΟ ΟΝΟΜΑΖΕΤΑΙ LAMBRO EXPORT (ENA ASPRO NOMIZW) KAI 8Α ΗΘΕΛΑ ΠΟΛΥ ΝΑ ΤΟ ΔΟΚΙΜΑΣΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΖΙΚΛΑ. ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΩ ΒΡΕΙ ΣΤΑ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ.
ανδρεα μου την καφε το καλοκαιρι δεν την ανεχεσαι κλωτσα πολυ .προτιμα την σε ψυχρο καιρο οσο για την μπλε την επαιζα χειμωνα καλοκαιρι μονο πρωι.την αντικατεστησα με victory 35 g ομως και μπορω να πω οτι ειναι καλυτερο φυσιγγιο η ασπρη μεχρι το μεσημερι.μονο πριν 2 χρονια δεν ειμουν ευχαριστημενος με την βικτορυ δεν ξερω γιατι αλλα παλι επανηρθε στις δοξες της :D η lampro aspri που λες ειναι 32,5 γρ?
μηδεν εστην ο ανθρωπος μηδεν η ωραιοτης τα παντα οναρ και σκια τα παντα ματαιοτης.....
Άβαταρ μέλους
andreasana210326

Δημοσίευση από andreasana210326 »

πανικος έγραψε:
andreasana210326 έγραψε:Η LAMBRO ΚΑΦΕ ΚΑΙ Η ΜΠΛΕ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙ 2 ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΕΣ ΜΟΥ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΣΤΗ ΦΕΤΙΝΗ ΚΥΝΗΓΕΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟ. Η ΚΑΦΕ ΤΟΣΟ ΣΤΗ ΦΑΣΣΑ ΟΣΟ ΚΑΙ ΣΤΟ ΕΝΔΗΜΙΚΟ....ΚΑΙ Η ΜΠΛΕ ΣΕ ΛΙΓΟ ΠΙΟ ΧΑΜΗΛΕΣ ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΕΣ.

ανδρεα μου την καφε το καλοκαιρι δεν την ανεχεσαι κλωτσα πολυ .προτιμα την σε ψυχρο καιρο οσο για την μπλε την επαιζα χειμωνα καλοκαιρι μονο πρωι.την αντικατεστησα με victory 35 g ομως και μπορω να πω οτι ειναι καλυτερο φυσιγγιο η ασπρη μεχρι το μεσημερι.μονο πριν 2 χρονια δεν ειμουν ευχαριστημενος με την βικτορυ δεν ξερω γιατι αλλα παλι επανηρθε στις δοξες της :D η lampro aspri που λες ειναι 32,5 γρ?
ΝΑΙ ΠΑΝΙΚΟ ΜΟΥ....LAMBRO EXPORT 32,5 GR......H ΑΣΠΡΗ Ή ΔΙΑΦΑΝΕΙΣ ΧΡΩΜΑ.
Άβαταρ μέλους
πανικος

Δημοσίευση από πανικος »

την δοκιμασα περσι μου φανηκε συγκεντρωτικο φυσιγγιο και αποτελεσματικο δειλινο σε υγρασια σε τζιθκιαστρο τζικλας.
μηδεν εστην ο ανθρωπος μηδεν η ωραιοτης τα παντα οναρ και σκια τα παντα ματαιοτης.....
Απάντηση

Επιστροφή στο “ΦΥΣΙΓΓΙΑ”