Rottweil TIGER

Απάντηση
Filippos
Full Member

Re: Rottweil TIGER

Δημοσίευση από Filippos »

ALEXIS έγραψε:
Filippos έγραψε:Το πακέτο έρχεται σε 10 η 25 φυσίγγια?
ΣΕ ΠΑΚΕΤΤΟ 10
ΑΠΟ ΤΙΜΗ ΞΕΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ?
Άβαταρ μέλους
titosblaser
Full Member

Δημοσίευση από titosblaser »

Νομίζω 7 η 9 ευρω ρε φιλε
Dietitian&Nutritionist
Filippos
Full Member

Δημοσίευση από Filippos »

ΚΑΙ ΠΡΟΤΙΜΑΤΑΙ ΣΕ ΠΙΟ ΖΕΣΤΕΣ ΜΕΡΕΣ ΠΑΡΑ ΣΤΟ ΠΟΦΥΣΗΜΑ.?
Άβαταρ μέλους
titosblaser
Full Member

Δημοσίευση από titosblaser »

ρε φιλε εγω παιζω το τον αυγουστο τζιε στην αρκη του περτικου θελει ηλιων !
Dietitian&Nutritionist
nike powder
Full Member

Δημοσίευση από nike powder »

αν το ζυγισεισ φιλε το παρουτι και πεισ μου ποσο βρηκεσ θα σου πω τι πυριτιδα ενει
ALEXIS
Full Member

Δημοσίευση από ALEXIS »

Filippos έγραψε:
ALEXIS έγραψε:
Filippos έγραψε:Το πακέτο έρχεται σε 10 η 25 φυσίγγια?
ΣΕ ΠΑΚΕΤΤΟ 10
ΑΠΟ ΤΙΜΗ ΞΕΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ?
9 EURO
Άβαταρ μέλους
SOLON-FAIR ΤΕΑΜ

Δημοσίευση από SOLON-FAIR ΤΕΑΜ »

nike powder έγραψε:αν το ζυγισεισ φιλε το παρουτι και πεισ μου ποσο βρηκεσ θα σου πω τι πυριτιδα ενει

ΦΙΛΕ 1.45????
ΠΕΡΠΑΤΩ ΤΑ ΒΟΥΝΑ ΤΩΡΑ.....ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΘΑ ΜΠΟΡΩ ΑΥΡΙΟ!!!
ΑΝ ΣΤΗΝ ΑΛΛΗ ΖΩΗ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΥΝΗΓΙ,ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΕΥΤΥΧΗΣ!!!
Άβαταρ μέλους
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ
Full Member

Δημοσίευση από ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ »

Eιχα κάνει ατέλειωτες προσπάθειες στο παρελθόν να προμηθευθώ τα εν λόγω φυσίγγια για τον λόγο ότι σαν κάτοχος αγγλικών πλαγιόκαννων με θαλάμες 65 χιλ δεν μπορούσα να βρώ επώνυμα φυσίγγια με μήκος έως 67,50 χιλ και μάλιστα σε χοντρά νούμερα 5,4,3 αφού τυγχάνω φανατικός λαγοκυνηγός.
Και βέβαια σύμφωνα με τις οδηγίες τις C.I.P τα φυσίγγια των 67~67,50 χιλ μπορουν να χρησιμοποιηθούν χωρίς πρόβλημα απο όπλα με θαλάμες 65 χιλ.
Κατάφερα να προμηθευθώ απο την Κύπρο μας κάποια κουτιά TIGER προσβλέποντας στην εγγυημένη ποιότητα της Rottweil.
Επειδή τυγχάνω και ιδιογομωτής έκανα την απαραίτητη έρευνα στα υλικά που απαρτίζουν το εν λόγω φυσίγγιο και διαπίστωσα τα εξής:
Πυρίτιδα: κατα πάσα πιθανότητα τροποποιημένη μονοβασική της οικογένειας της B & P σε βάρος 1,52 γρ. (+/- 0,02) σε χρώμα γκριζοπράσινο με φυλλίδια καφε χρώματος (θα διακινδύνευα να πώς πώς είναι MBX32)
Εκφράζω μια επιφύλαξη μήπως πρόκειται για κάποια πυρίτιδα της Rottweil την οποία δεν γνωρίζω
Καψύλιο: FIOCCHI 616
Κάλυκας: μήκους 67,50 m.m με γεωμετρία και πυθμένιο ίδια με κάλυκα FIOCCHI
Σκάγια: σε βάρος 30,50 γρ (+/- 0,30) Νο5 (3,00 m.m) πολύ καλής ποιότητας απόλυτα σφαιρικά.
Βυσμάτωση: πλαστικό βύσμα με σχήμα φούστας και κυαθίου που θυμίζουν τον Z2M ή Diamant της B & P αλλα με
αμορτισέρ διαφορετικής γεωμετρίας και την ένδειξη PATENTED.
Τελικό ύψος κλεισμένου φυσιγγίου : 55.70 m.m , βάθος ρελιάσματος 2,00 m.m, πάχος ρελιού 1,80 μ.μ και με
ελάχιστη στατική πίεση επι της πυρίτιδας .
Εμφάνιση:θα περίμενα περισσότερο ποιοτικό αστεροειδές κλείσιμο αντάξιο της Rottweil.Kατά τα άλλα τα υλικά είναι αρίστης ποιότητας .

Στις δοκιμές συμπεριφέρθηκε με καλά αποτελέσματα που δεν ξεπέρασαν το 68% κατα μέσο όρο σε συγκέντρωση με μέτρια κατανομή απο σύσφιξη FULL σε απόσταση 36,50 μέτρων και ικανοποιητική διάτρηση.
Το λάκτισμα με το ελαφρύ δίκαννο ήταν ευχάριστο και η ταχύτητες δεν ξεπέρασαν στο 1,5 μ. τα 380 μ/δ. με διακυμάνσεις 5 φυσιγγίων να φτάνουν τα (-) 8 μ/δ σε θερμοκρασία 19 βαθ. C. και υγρασία 61%
Ομολογώ πώς περίμενα εντυπωσιακότερα αποτέλεσματα δεδομένου ότι δοκιμάστηκε με αγγλικό πλαγγιόκαννο υψηλής ποιότητας με αυλό 18,30 m.m . Αυτό βέβαια δεν έχει καμμία σημασία γιατι 'ενα άλλο όπλο με διαφορετικούς συσχετισμούς αυλού και τσόκ μπορεί να έχει καλύτερα αποτελέσματα .
Στο κυνήγι ευτύχισα να κρατήσω έναν λαγό αλλά σε απόσταση άκρως φονική κάτω των 30 μέτρων με βελτιωμένο κύλινδρο.Πάντως τη δουλειά του την έκανε πάρα πολύ καλά.
Στην ζέστη και στο κρύο δεν έχω συγκριτικά τέστ πάνω στο κυνήγι γιατι η χρονιά στα μέρη μου πήγε με καλωσύνες, νοτιάδες και εν γένει ψηλές για την εποχή θερμοκρασίες.

Πάντως για τους λάτρεις των παλαιών όπλων με θαλάμες 65 ή 67 χιλ αποτελεί μια πρώτης τάξεως λύση που δεν νομίζω να μην ικανοποιήσει τον σκοπευτή και κυνηγό που ξέρει που στέλνει τα σκάγια του.
"Αν δεν μπορείς να εξηγήσεις κάτι με απλά λόγια, τότε ούτε εσύ ο ίδιος το έχεις καταλάβει πολύ καλά.!!!"
Albert Einstein
KILLER
Full Member

Δημοσίευση από KILLER »

Εγώ έχει χρόνια που το χρησιμοποιώ με άριστες αποδώσεις, ο μόνος καιρός που με έχει προδώσει είναι ξηρός καιρός καθόλου υγρασία, και βόρειος άνεμος! Πρωινα μέχρι το μεσημέρι στο ενδημικό δεν το αλλάζω, άπογευμα όμως δεν.....
Κυνηγούσα με baikal 4-3 και φέτος με browning 1-2!
Ο πατέρας μου με miroku δεν χρησιμοποιά άλλο φυσίγγιο από αυτό!
Φέτος λόγω κόστους δεν το χρησιμοποίησα πολύ 9 ευρώ τα 10 φυσίγγια! Πέρσι ήταν σε προσφορά 7ευρω το πακκέτο!
Άβαταρ μέλους
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ
Full Member

Δημοσίευση από ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ »

Ενα φυσίγγι που πραγματικά με εντυπωσίασε είναι αυτός ο μικρός "νάνος" της SELLIER & BELLOT με την ονομασία PRACTICAL SPORT
Διατίθεται μόνο σε Νο5 και σε βάρος 32 γρ . στον λιλιπούτειο κάλυκα των μόλις 63,50 εκ.
Αν κάποιος μπεί στο πειρασμό να τα δοκιμάσει ίσως αναθεωρήσει πολλά απο όσα γνώριζε ή νόμιζε ότι γνωρίζει για το θέμα φυσίγγι.
Εκπληκτικές αποδόσεις ιδίως με παλαιά αγγλικά δίκαννα με θαλάμες 2 1/2 ιντσών.

http://www.sellier-bellot.cz/sporting-s ... product=14

Εικόνα
upload image online free
"Αν δεν μπορείς να εξηγήσεις κάτι με απλά λόγια, τότε ούτε εσύ ο ίδιος το έχεις καταλάβει πολύ καλά.!!!"
Albert Einstein
Απάντηση

Επιστροφή στο “ΦΥΣΙΓΓΙΑ”