fiocchi effe 32gr no 10
-
- Full Member
fiocchi effe 32gr no 10
Μου τα συστησαν και αγορασα ενα πακκετο σημερα την γνωμη εχετε για το συγκεκριμενο φυσσιγιο?
- spyrosspyrou851
Re: fiocchi effe 32gr no 10
http://www.fiocchigfl.it/site/index.php ... y&prod=555
Μάλλον εν σε τούτες που αναφέρεσαι, δεν τις γνωρίζω, απλώς σύμφωνα με την ιστοσελίδα, απ'ότι εκατάλαβα είναι με S4 πυρίτιδα, δυβασική.
Μάλλον εν σε τούτες που αναφέρεσαι, δεν τις γνωρίζω, απλώς σύμφωνα με την ιστοσελίδα, απ'ότι εκατάλαβα είναι με S4 πυρίτιδα, δυβασική.
-
- Full Member
beaglemania έγραψε:Μου τα συστησαν και αγορασα ενα πακκετο σημερα την γνωμη εχετε για το συγκεκριμενο φυσσιγιο?
τισ γνωριζω πολλη καλα ειναι γεμισμενα με την σ4 και το χρωμα τουσ εν πορτοκαλι. ειναι σιγκεντροτικο φυσιγγιο θα σε εντυπωσιαση
-
- Full Member
Φιλε ειναι πορτοκαλι το κουτι και το φυσσιγιο επεισης γραφει effe32 fiocchi 32gr no10 οταν λες ειναι συγκεντρωτικο ποσο περιπου ρε φιλε επειδη χρησιμοποιω κλειστα τσοκ 3* 1* αφου ετσι μου αρεσει να κυνηγω τις τσιχλες ταππα στην 1* και στην 3* ενα φυσσιγιο λιγο πιο συγκεντρωτικο για πιο μακρινες αποστασεις μου το συστησαν για μεσαιες αποστασεις και αγορασα επεισης και τα πρασινα fiocchi ταππα 10νο για την 1*
-
- Full Member
beaglemania έγραψε:Φιλε ειναι πορτοκαλι το κουτι και το φυσσιγιο επεισης γραφει effe32 fiocchi 32gr no10 οταν λες ειναι συγκεντρωτικο ποσο περιπου ρε φιλε επειδη χρησιμοποιω κλειστα τσοκ 3* 1* αφου ετσι μου αρεσει να κυνηγω τις τσιχλες ταππα στην 1* και στην 3* ενα φυσσιγιο λιγο πιο συγκεντρωτικο για πιο μακρινες αποστασεις μου το συστησαν για μεσαιες αποστασεις και αγορασα επεισης και τα πρασινα fiocchi ταππα 10νο για την 1*
το ειναι συγκεντροτικο ειναι η αποψη μου εμενα(δεν το δοκιμασα σε χαρτονι) ετσι μου εφανηκε απο πρωσοπικη εμπειρια . οτι και να ειναι νομιζω ομωσ θα σε εντυπωσιασουν, εγω τα αγορασα παλλια για ενα και μονο λογο επειδη ειναι γεμισμενα με σ4, και οντοσ εμεινα ευχαριστημενοσ....
- Pathfinder
Re: Re: fiocchi effe 32gr no 10
Ταππα στο 1* και πιο συγκεντρωτικο στο 3* για πιο μακρυνες βολες???? Γιατι εν τα βαλεις αναποδα?beaglemania έγραψε:Φιλε ειναι πορτοκαλι το κουτι και το φυσσιγιο επεισης γραφει effe32 fiocchi 32gr no10 οταν λες ειναι συγκεντρωτικο ποσο περιπου ρε φιλε επειδη χρησιμοποιω κλειστα τσοκ 3* 1* αφου ετσι μου αρεσει να κυνηγω τις τσιχλες ταππα στην 1* και στην 3* ενα φυσσιγιο λιγο πιο συγκεντρωτικο για πιο μακρινες αποστασεις μου το συστησαν για μεσαιες αποστασεις και αγορασα επεισης και τα πρασινα fiocchi ταππα 10νο για την 1*
Sent from my GT-I9100 using Tapatalk
"H ζωη δεν ειναι δικαιη"...οταν λεμε αυτο κοιταζουμε ποιους?Αυτους που εχουν τα πολλα η αυτους που δεν εχουν τιποτα?
-
- Full Member
Re: Re: fiocchi effe 32gr no 10
Pathfinder έγραψε:Ταππα στο 1* και πιο συγκεντρωτικο στο 3* για πιο μακρυνες βολες???? Γιατι εν τα βαλεις αναποδα?beaglemania έγραψε:Φιλε ειναι πορτοκαλι το κουτι και το φυσσιγιο επεισης γραφει effe32 fiocchi 32gr no10 οταν λες ειναι συγκεντρωτικο ποσο περιπου ρε φιλε επειδη χρησιμοποιω κλειστα τσοκ 3* 1* αφου ετσι μου αρεσει να κυνηγω τις τσιχλες ταππα στην 1* και στην 3* ενα φυσσιγιο λιγο πιο συγκεντρωτικο για πιο μακρινες αποστασεις μου το συστησαν για μεσαιες αποστασεις και αγορασα επεισης και τα πρασινα fiocchi ταππα 10νο για την 1*
o ταπποσ στον ασσο θα σου βγαζει πολλη στενεσ τουφεκιεσ παρα το πιστονακι
- Pathfinder
Re: Re: Re: fiocchi effe 32gr no 10
Μα αφου θελει πιο "μακρυνες" βολες...εγω θα εβαζα ταππα και στα 2 .φυσικα τουτο εν αποψη δικη μουnike powder έγραψε:Pathfinder έγραψε:Ταππα στο 1* και πιο συγκεντρωτικο στο 3* για πιο μακρυνες βολες???? Γιατι εν τα βαλεις αναποδα?beaglemania έγραψε:Φιλε ειναι πορτοκαλι το κουτι και το φυσσιγιο επεισης γραφει effe32 fiocchi 32gr no10 οταν λες ειναι συγκεντρωτικο ποσο περιπου ρε φιλε επειδη χρησιμοποιω κλειστα τσοκ 3* 1* αφου ετσι μου αρεσει να κυνηγω τις τσιχλες ταππα στην 1* και στην 3* ενα φυσσιγιο λιγο πιο συγκεντρωτικο για πιο μακρινες αποστασεις μου το συστησαν για μεσαιες αποστασεις και αγορασα επεισης και τα πρασινα fiocchi ταππα 10νο για την 1*
o ταπποσ στον ασσο θα σου βγαζει πολλη στενεσ τουφεκιεσ παρα το πιστονακι

"H ζωη δεν ειναι δικαιη"...οταν λεμε αυτο κοιταζουμε ποιους?Αυτους που εχουν τα πολλα η αυτους που δεν εχουν τιποτα?
-
- Full Member
Φιλε με πιστονακι και συγκεντρωτικο φυσσιγιο σε βολες κοντινες εν πολλα δυσκολο να πετυχεις πουλι ειδικα με τον 1* και για αυτο προτιμω ετσι να βαλω τα φυσσιγια..Θα δοκιαμσω αυριο τα fiocchi και θα σας πω εντυπωσεις