fiocchi effe 32gr no 10

Απάντηση
beaglemania
Full Member

fiocchi effe 32gr no 10

Δημοσίευση από beaglemania »

Μου τα συστησαν και αγορασα ενα πακκετο σημερα την γνωμη εχετε για το συγκεκριμενο φυσσιγιο?
Άβαταρ μέλους
spyrosspyrou851

Re: fiocchi effe 32gr no 10

Δημοσίευση από spyrosspyrou851 »

http://www.fiocchigfl.it/site/index.php ... y&prod=555

Μάλλον εν σε τούτες που αναφέρεσαι, δεν τις γνωρίζω, απλώς σύμφωνα με την ιστοσελίδα, απ'ότι εκατάλαβα είναι με S4 πυρίτιδα, δυβασική.
nike powder
Full Member

Δημοσίευση από nike powder »

beaglemania έγραψε:Μου τα συστησαν και αγορασα ενα πακκετο σημερα την γνωμη εχετε για το συγκεκριμενο φυσσιγιο?

τισ γνωριζω πολλη καλα ειναι γεμισμενα με την σ4 και το χρωμα τουσ εν πορτοκαλι. ειναι σιγκεντροτικο φυσιγγιο θα σε εντυπωσιαση
beaglemania
Full Member

Φιλε ειναι πορτοκαλι το κουτι και το φυσσιγιο επεισης γραφει effe32 fiocchi 32gr no10 οταν λες ειναι συγκεντρωτικο ποσο περιπου ρε φιλε επειδη χρησιμοποιω κλειστα τσοκ 3* 1* αφου ετσι μου αρεσει να κυνηγω τις τσιχλες ταππα στην 1* και στην 3* ενα φυσσιγιο λιγο πιο συγκεντρωτικο για πιο μακρινες αποστασεις μου το συστησαν για μεσαιες αποστασεις και αγορασα επεισης και τα πρασινα fiocchi ταππα 10νο για την 1*
nike powder
Full Member

beaglemania έγραψε:Φιλε ειναι πορτοκαλι το κουτι και το φυσσιγιο επεισης γραφει effe32 fiocchi 32gr no10 οταν λες ειναι συγκεντρωτικο ποσο περιπου ρε φιλε επειδη χρησιμοποιω κλειστα τσοκ 3* 1* αφου ετσι μου αρεσει να κυνηγω τις τσιχλες ταππα στην 1* και στην 3* ενα φυσσιγιο λιγο πιο συγκεντρωτικο για πιο μακρινες αποστασεις μου το συστησαν για μεσαιες αποστασεις και αγορασα επεισης και τα πρασινα fiocchi ταππα 10νο για την 1*

το ειναι συγκεντροτικο ειναι η αποψη μου εμενα(δεν το δοκιμασα σε χαρτονι) ετσι μου εφανηκε απο πρωσοπικη εμπειρια . οτι και να ειναι νομιζω ομωσ θα σε εντυπωσιασουν, εγω τα αγορασα παλλια για ενα και μονο λογο επειδη ειναι γεμισμενα με σ4, και οντοσ εμεινα ευχαριστημενοσ....
Άβαταρ μέλους
Pathfinder

Re: Re: fiocchi effe 32gr no 10

Δημοσίευση από Pathfinder »

beaglemania έγραψε:Φιλε ειναι πορτοκαλι το κουτι και το φυσσιγιο επεισης γραφει effe32 fiocchi 32gr no10 οταν λες ειναι συγκεντρωτικο ποσο περιπου ρε φιλε επειδη χρησιμοποιω κλειστα τσοκ 3* 1* αφου ετσι μου αρεσει να κυνηγω τις τσιχλες ταππα στην 1* και στην 3* ενα φυσσιγιο λιγο πιο συγκεντρωτικο για πιο μακρινες αποστασεις μου το συστησαν για μεσαιες αποστασεις και αγορασα επεισης και τα πρασινα fiocchi ταππα 10νο για την 1*
Ταππα στο 1* και πιο συγκεντρωτικο στο 3* για πιο μακρυνες βολες???? Γιατι εν τα βαλεις αναποδα?

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk
"H ζωη δεν ειναι δικαιη"...οταν λεμε αυτο κοιταζουμε ποιους?Αυτους που εχουν τα πολλα η αυτους που δεν εχουν τιποτα?
nike powder
Full Member

Re: Re: fiocchi effe 32gr no 10

Pathfinder έγραψε:
Ταππα στο 1* και πιο συγκεντρωτικο στο 3* για πιο μακρυνες βολες???? Γιατι εν τα βαλεις αναποδα?

o ταπποσ στον ασσο θα σου βγαζει πολλη στενεσ τουφεκιεσ παρα το πιστονακι
Άβαταρ μέλους
Pathfinder

Re: Re: Re: fiocchi effe 32gr no 10

Δημοσίευση από Pathfinder »

nike powder έγραψε:
Pathfinder έγραψε:

o ταπποσ στον ασσο θα σου βγαζει πολλη στενεσ τουφεκιεσ παρα το πιστονακι
Μα αφου θελει πιο "μακρυνες" βολες...εγω θα εβαζα ταππα και στα 2 .φυσικα τουτο εν αποψη δικη μου :)

"H ζωη δεν ειναι δικαιη"...οταν λεμε αυτο κοιταζουμε ποιους?Αυτους που εχουν τα πολλα η αυτους που δεν εχουν τιποτα?
beaglemania
Full Member

Φιλε με πιστονακι και συγκεντρωτικο φυσσιγιο σε βολες κοντινες εν πολλα δυσκολο να πετυχεις πουλι ειδικα με τον 1* και για αυτο προτιμω ετσι να βαλω τα φυσσιγια..Θα δοκιαμσω αυριο τα fiocchi και θα σας πω εντυπωσεις
Απάντηση

Επιστροφή στο “ΦΥΣΙΓΓΙΑ”